ronja
|
Rumba, držim pesti, da tvoj/a mali/a počaka do četrtka! Moja Ronjica dvomim, da bo počakala do noči iz sobote na nedeljo - namreč dobesedno čim je lubi odnesel pete, se mi je začel luščit čep!!! Mislim, mala ima smisel za humor, morate priznat. Sem ga potem po SMSu hecala, da mi je dobro zmehčal mv (tak sva zdaj rekla, če sva hotla , kao da je treba, vsak izgovor je dober, a ne, hehe) No, predno je šel, ni bilo še nič, ker sem šla ravno lulat prej in vem, potem ga je prišla sodelavka iskat s službenim avtom, lubi je še sproti odnesel nekaj v garažo, jaz pa sem ga pospremila skupaj s kužiko, seveda. No, pridem gor in uganite kaj vidim, ko grem (ja, spet) lulat... Ja, seveda, čep, lepa sluz, trdna, nima kaj drugega bit... No, potem danes zjutraj je ratal izcedek še krvavkast, kot zadnje dni menstruacije, ni sveža kri, tak da me nič ne skrbi in je sigurno to to. No, tako da zdaj naj bi bilo v roku 3-5 dni, a ne? Saj zdaj sem se že sprijaznila, da ga pač verjetno ne bo, mogoče mu vseeno rata prit, saj porodi kar nekaj časa trajajo, do splita je pa 6 ur vožnje, če pa ne, pa ne, svet se ne bo zaradi tega podrou. Jaz se vedno sekiram prej, dokler so še možnosti, da je kaj drugače, ko ne gre drugače, pa se sprijaznim in sem zdaj čisto mirna. Če bo prišel pravi čas, super, če ne, pa bom čisto lepo sama rodila in bo pač videl svojo punčko, ko pride (upam, da ga bojo babice spustile not), saj zato se mi je najbolj šlo, da bi bil med prvimi, ko jo vidi... No, povejte mi, prosim, po kolikem času od začetka luščenja čepa je po navadi porod, pa minimum in maksimum, če ima katera podatke... Hvala!
|