|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  360 361 [362] 363 364   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
3.7.2007 11:42:28   
Ronči
Čestitke Kety in bebici.

Po tabeli...ja meni napove točno user posted image

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 9026
3.7.2007 11:50:50   
ronja
Rumba, držim pesti, da tvoj/a mali/a počaka do četrtka!

Moja Ronjica dvomim, da bo počakala do noči iz sobote na nedeljo - namreč dobesedno čim je lubi odnesel pete, se mi je začel luščit čep!!! Mislim, mala ima smisel za humor, morate priznat. Sem ga potem po SMSu hecala, da mi je dobro zmehčal mv (tak sva zdaj rekla, če sva hotla , kao da je treba, vsak izgovor je dober, a ne, hehe) No, predno je šel, ni bilo še nič, ker sem šla ravno lulat prej in vem, potem ga je prišla sodelavka iskat s službenim avtom, lubi je še sproti odnesel nekaj v garažo, jaz pa sem ga pospremila skupaj s kužiko, seveda. No, pridem gor in uganite kaj vidim, ko grem (ja, spet) lulat... Ja, seveda, čep, lepa sluz, trdna, nima kaj drugega bit... No, potem danes zjutraj je ratal izcedek še krvavkast, kot zadnje dni menstruacije, ni sveža kri, tak da me nič ne skrbi in je sigurno to to.

No, tako da zdaj naj bi bilo v roku 3-5 dni, a ne? Saj zdaj sem se že sprijaznila, da ga pač verjetno ne bo, mogoče mu vseeno rata prit, saj porodi kar nekaj časa trajajo, do splita je pa 6 ur vožnje, če pa ne, pa ne, svet se ne bo zaradi tega podrou.
Jaz se vedno sekiram prej, dokler so še možnosti, da je kaj drugače, ko ne gre drugače, pa se sprijaznim in sem zdaj čisto mirna. Če bo prišel pravi čas, super, če ne, pa bom čisto lepo sama rodila in bo pač videl svojo punčko, ko pride (upam, da ga bojo babice spustile not), saj zato se mi je najbolj šlo, da bi bil med prvimi, ko jo vidi...

No, povejte mi, prosim, po kolikem času od začetka luščenja čepa je po navadi porod, pa minimum in maksimum, če ima katera podatke... Hvala!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9027
3.7.2007 11:57:12   
rumba
Joj, ronja, bogica, ti pa nimaš sreče, kaj? Ja, pri meni se je čep v prejšnji user posted image  začel luščiti oz. bolje rečeno odluščil ob 9-ih zjutraj, ob enih smo že cartali. To je verjetno res ena najhitrejših variant, kako dolgo pa lahko vse skup še traja, pa ti žal ne znam povedati.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9028
3.7.2007 12:06:28   
madejka
Halo babike!
Peekola za par dni grem na morje pa mi jih 5 rodi!user posted image
Majrimuser posted image user posted image user posted image za Nežo
zvesta JUPIII za Izaka
Tejči77 CESTITKE za Lariso
Freycha BRAVOOOOO za Dito
Kety HURA za Filipa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kake frajerke ste mi! Lepo cartajte svoje otrocke! Jaz ze tak komaj cakam, da bo nas tud zunaj!

Mi smo bli pa na morju in je tak pasalo! Voda je bila bozanska, najlepsa v Fiesi, pa se parkplaca ni blo za placat Sicer sem skoz malo cvikala, da ne bom opazila, ce mi odtece voda, ker sem bila skoz v vodi. Pa je bilo zgleda da vse vredu. Jutri mamo pa CTG pa da vidimo, kaj se dogaja z nasim zabcem.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9029
3.7.2007 12:08:06   
anja7
Ja rumba, statistika se bo spremenila. Ena jo more prva spremenit user posted image . Jutr grem spet v P., pa pomoje me bodo spet domov poslal. Me je pa že danes strah pregleda. Do jutr se bo tale moja krvavitev oz. danes izcedek glih končal, pa bo spet pregled,... Bomo že. Ronja, vidm da hitiš v Rim. Še mal, pa se boste crkljali.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9030
3.7.2007 12:09:53   
ronja
O, rumba, hvala! Hm, potem se lahko počasi pripravim, da bo mogoče celo že danes to to... Sem nekak računala, da mam še par dniuser posted image . S popadki si nimam kaj pomagat, ker so vezani na to, kaj počnem in ker me spremljajo že kar dolgo - tudi včeraj zvečer sem jih imela, tudi redne, tudi boleče, vendar še ne prav fejst boleče, toliko da veš, da se nekaj dogaja, ni pa še to to...

kapica, hehe, ja neaktivnosti mi pa res ne morejo očitatuser posted image Fantu se še zdaj smeje, ko pomisli na tisih 45 nadstropij (sem malo narobe zračunala včeraj, je bilo že poznouser posted image ), ki sem jih prešprintala, da bi jo zbezala ven... Sicer je tako, da boli sicer me, dol me tišči in popadke imam, vendar pa sem tako vesela, da sem končno zdrava in lahko diham, da me vse to sploh ne moti kaj pretirano. Tudi na splošno mene bolečine navadno ne ovirajo pri tem, da bi kaj naredila, hehe, moram bit v akciji non stopuser posted image

No, punce, se vam še kaj javim, če vam je prav, jutri mam zjutraj še g., pa se mi kar ne da do nje, itak nič ne narediuser posted image , bi rajši šla kar rodit, če itak ne bo očija zraven (sicer če mu pravi čas sporočim, mu mogoče celo rata prit iz Splita na grand finale, heheuser posted image - joj, sem jaz en optimist, a?user posted image ) No, če pa ne, pa ne, zdaj sem se vdala v usodo, da bo to mala odločala in jaz nimam kaj govorit tukiuser posted image . Hvala, ker me bereteuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9031
3.7.2007 12:51:12   
Ajvy
Zdravo vsem... ne morem verjet, vsak dan ena nova novička, no pa sej je to super ....

Evo, jst sem glihkar prilezla iz pojstelje, pojedla zajtrk, zdej pa razmišljam kaj se mi najbolj splača narest... posesat, al posesat... da se mi sicer čisto nič ne- kakšen lenuh sem jst med to user posted image , ampak dobr, sej tudi nenoseča nisem bila kej dosti manjši.. user posted image

No, upam ,da bomo danes kaj čvekale, vas že kar mau pogrešam.

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9032
3.7.2007 12:53:03   
rumba
Ajvy, kaj si že vse polikala?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9033
3.7.2007 12:55:16   
*maja
Ojla!
Evo jaz sem pa ravno s pregleda... za enkrat vse OK, se pa zgleda nekaj pripravlja, tudi pritisk mi je kar na enkrat narasel, pa kile so šle v zadnjih 14 dneh skoraj za 2 navzdol.... kot kaže še malo pa bo user posted image  (no vsekakor bo v roku 14 dni user posted image ).

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9034
3.7.2007 12:57:16   
polona25
Da se še jaz javim. Sicer se med nosečnostjo nisem preveč pogosto javljala, sem vas pa redno brala, tko da tud to šteje.
V glavnem, 28.06. se nam je ob 11:28 rodil naš Lukec (51 cm, 3360 g in obseg glave 35). Na srečo se je zgodilo 5 dni pred rokom in ne danes, ko naj bi bil naš PDP. Luka je zdrav, pridno je in veliko spi, kot se za drugega otročka spodobi.
Moram povedat še to, da je bil drugi porod res neprimerno lažji kot prvi in da je vse potekalo zelo hitro.
Lep pozdrav vsem, ki na dan D še čakate in tiste, ki ste že srečne mamice!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9035
3.7.2007 12:58:18   
madejka
Polona25 user posted image user posted image user posted image lepo se cartajte!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 9036
3.7.2007 12:58:37   
corfu
Dan!user posted image

danes sem spala celo noč do 7.30, ko me je sine priel zbudituser posted image user posted image user posted image Mehur pa tako poln, da je tamal šel za mano kaot mala raca in me oponašaluser posted image . Ma, Rumba, glede statistike, jaz bom sigurno čez rok, sem se že vdala v usodouser posted image  V četrtek imam ctg, pa tud tamala še tolk telovadi oz. me vsake toliko tako brcne, da še dihat nehamuser posted image

user posted image user posted image user posted image Kety in Suza, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9037
3.7.2007 12:58:50   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ajvy, kaj si že vse polikala?user posted image user posted image user posted image

Ja, pobožne želje naše ..... še en stroj mi je ostal.... sem likala včeraj kako uro,pol mi je pa tak slabo ratal, da sem se raje pobrala spat... user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9038
3.7.2007 13:00:11   
Ajvy
Čestitke Polona za Lukca!! user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9039
3.7.2007 13:00:40   
corfu
Polona25 čestitke za malega korenjakauser posted image user posted image user posted image

Rumba, ti ga pa ne seri, lepo počivaj pa noge v luft držuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 9040
3.7.2007 13:00:46   
rumba
Polona25, ISKRENE ČESTITKE za Lukca!!!user posted image user posted image user posted image

*maja, sem že mislila, da si nam ušla, ker se nisi nič javila.user posted image  Koliko pa imaš pritisk?

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 9041
3.7.2007 13:02:28   
*maja
Rumba ni prav zelo visok 110/65, samo je bil vedno okoli 80/50 tako da je sedaj zame že zelo visok user posted image .

Polona25 čestitke za Lukca user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9042
3.7.2007 13:02:59   
ikonca
Ronja prav pogumna si! Upam da se to tvoje čakanje čim prej konča in da čimprej prijoka na svet tvoj otroček. Bom držala pesti da se vse dobro konča, še posebje pa da bo očku uspelo priti do časa v porodnišnico. Jaz bi ga na tvojem mestu poklicala ko bi imela bolj redne oz. pogoste popadke!

Vsi očki so tako ponosni da so bili pri porodu zraven, da so spodbujali mamico, prerezali popkovino in ni jih sram nasprotno- s ponosom priznajo da so od sreče potočili tudi kakšno solzo!

Julijk nas zmanjkuje, je že prav tako. Mene sam skrbi, da bom na koncu na forumu čist sama saj ste vse pred mano!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9043
3.7.2007 13:05:34   
pupi

Imela sva obiske ki so pol ure nazaj odšli. Kako mi je bilo narodno. Vprašala sem če bodo kavo, postregla piškote in zapit ter se vsedla zraven. Potem sem pojedla skoraj vse piškote, lačna kot zmeraj, ko čez nekja časa ugotovim da sem pozabila skuhati in postreči kavo. Pa prav vsi so jo hoteli. JOJ, saj bo bolje...user posted image   

Ikonca ti prava faca!! user posted image user posted image user posted image Glede kave pa se ne sekiraj jaz tudi, ko nisem bila user posted image  nisem postregla kave gostom, pa saj pridejo sani taki da me že poznajo!! Mislim da imam jaz po tvojem seznamu, kar fantka in ne punčko user posted image  Jaz pa tolko lepih oblekc doma user posted image user posted image user posted image
Kety, Suza in Polona25 ČESTITKE!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  pa user posted image user posted image user posted image
Ste se fajn razčvekale včeraj , jaz pa sem prehitro zginla. Pa saj mi ni žal, sem spala ko grom nocoj!! Grmelo pa je tak pa lilo prti nas da sem mislila da je vsega konec user posted image !!

Tak malo sem se javila vas preletela, zdaj pa šibam k G, da vidimo v kakem položaju je naša pikica.
Aja, po onem seznamu meni  gre skozi punčka, pa to foro poznam. Kaj mi pomaga če ne vem če sem 31.10. zanosla al 1.11 user posted image

Se tipkamo še malo kasneje, čao

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 9044
3.7.2007 13:06:14   
madejka
ikonca naj te ne skrbi. Tud jas se mam 3 tedne in se mali kar nic se ne pripravlja. Me se pridno brca v zelodec in z glavo buta v mehur. user posted image

Babe, a je bila katera od vas zdaj na morju v Fiesi in ima ze kaki dve leti staro deklico Kajo? Je bila ena taka lepa nosecka tam, ki bi lahko imela julija rok!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 9045
3.7.2007 13:06:31   
rumba
*maja, pol se ti verjetno ne boš več vozila v Lj na kavico, kaj? Se bomo dobile malo kasneje z otročki.user posted image

Sem se odločila, da ne bom za vsako novico popravljala seznama, pač pa bom počakala do konca dneva in ga nato osvežila.

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 9046
3.7.2007 13:06:46   
pupi
Pa to še! Mislim da bom jaz prva ko bo čez rok nosla, tak ko ga vse šibajo!!Ne vem zakaj mam tak občutekuser posted image !

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9047
3.7.2007 13:08:12   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Pa to še! Mislim da bom jaz prva ko bo čez rok nosla, tak ko ga vse šibajo!!Ne vem zakaj mam tak občutekuser posted image !

Ah ne ne mogoče bom pa glih jaz tista user posted image .

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9048
3.7.2007 13:08:38   
pupi
Še nekaj sem pozabla! Rumba daj prosim spremeni moj PDP(21.7), pa dopiši da bom v MB rodila. Sem že Freychi naročila pa zgleda spregeldala!!

Jaz bom zamudila, letim

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9049
3.7.2007 13:08:47   
madejka
Pupi pravis da mas dr. Kopse bercic. Ona je tud moja G. A CTG ti bo delala? Jaz ga mam jutri. 

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  360 361 [362] 363 364   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  360 361 [362] 363 364   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?