|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  361 362 [363] 364 365   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
3.7.2007 13:09:37   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

*maja, pol se ti verjetno ne boš več vozila v Lj na kavico, kaj? Se bomo dobile malo kasneje z otročki.user posted image

Ah za enkrat se še veselo vozim na okoli user posted image , samo kaj bo pa ne vem... Z otročki se pa definitivno dobimo, sem se že s Siskomisko dogovorila za kofetkanje, ko rodim user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9051
3.7.2007 13:10:41   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Še nekaj sem pozabla! Rumba daj prosim spremeni moj PDP(21.7), pa dopiši da bom v MB rodila. Sem že Freychi naročila pa zgleda spregeldala!!

Jaz bom zamudila, letim

Bo na večernem seznamu.user posted image
Sem mislila, da mi boš že podatke za pupo dala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9052
3.7.2007 13:10:54   
corfu
Glede razlik v nosečnosti, če nosiš punčko ali fantka...Moja mami ima dve hčerki, prvo je nosila v križu, cela se je poredila trebuh je bil okrogel, problematična koža. Druga nosečnost, zredila samo v trebuh, baje če si jo pogledal od vzadaj sploh ne bi rekel, da je noseča, koža brezhibnauser posted image  Pa ima dve babiuser posted image  Tako da...

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9053
3.7.2007 13:11:41   
kapica
Danes dopoldan dobila sms od Freycheuser posted image !

Ravnokar sva se dojili in nama ze skor gre. Malo vaje se. Sicer pa sem ze veliko bolje, lacna sem non stop, ampak samo da jo gledam, je vse ok!Je kaj novega? Vse lepo pozdravi in punce, to so fenomenalni obcutki!Lp, Freycha

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 9054
3.7.2007 13:13:54   
rumba
Iiiiiiiiiiiii, user posted image  Freycha!!! Ja, novičk bo pa kar dosti.
Kapica, pa si se le javila. Sem že mislila, da nas ignorirašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9055
3.7.2007 13:20:45   
*maja
user posted image user posted image user posted image  Freycha.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9056
3.7.2007 13:21:24   
madejka
Jooooj Freycha kak ji je fajn! user posted image Bravo Diti za veselo pojedino! user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9057
3.7.2007 13:21:46   
kapica
Rumba, kako naj vas ignoriram, ce pa brez vas ne moremuser posted image .

Sem bila tako zaposlena z spanjem ,lenarjenjem in branjem knjige, da enostavno nisem utegnilauser posted image .
Ampak sedaj imam nekaj casa, potem sem mislila malo svojo rito dvignit, pospravit in pocistit stanovanje, mogoce mi se uspe posesat, bom videla.

Ronja, se ze zacenjauser posted image . Ce ne bo tvoja mozeka ob tebi, bomo pa me toliko bolj mislile na tebe in drzale pesti. A ne punce?
Pupi, super za izpituser posted image . Pa cetudi si samo presvinglalauser posted image . Brez skrbi, jaz sem tudi komaj konec julija na vrsti, tako da ne bos ostala samauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9058
3.7.2007 13:23:24   
kapica
Sem napisala freychi da ima lusno pupo in da smo ze videle slikice, pa da so tri nove mamice, pa da me pridno cvekamouser posted image .

Cestitke Kity, Polona in Suziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9059
3.7.2007 13:32:57   
corfu
Punce, a imate tudi ve nenormalne količine belega toka, sluzi, ma kaj jaz vem česa in to že kar nekaj časa.user posted image  Spodnje hlače imam po dveh urah take, kot da jih imam že en teden na ritiuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9060
3.7.2007 13:37:19   
madejka
corfu jaz imam tud mocen beli tok, menjavam ta male dnevne vlozke ko za stavo. Baje ce ga je prevec, dobis pri G celo nekaj proti temu... 

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 9061
3.7.2007 13:37:35   
kapica
Corfu, pri meni ni tako ekstremno. Recimo da rabim 2 dnevna vlozka, se mi zdi da se je malo zmanjsalo. Corfu, a pogledas prosim na www.alisa.si, tam so te hlace za po porodu (stanejo 25eur), pa povej ce imas kaj takega, ali ene druge, ko se tako stelajo kot modrc. Da lahko manj al bolj zategnes ( stanejo 65eur!)

Punce, kako pa ste z kilami? Danes sem se tehtala in sem ze prisla na plus 15!!! Pa imam se tri tedne pred sabo. Tako da se bom kr lepo prisilila in se nazaj drzala z vso pozresnostjouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 9062
3.7.2007 13:42:25   
rumba
corfu, tudi jaz imam povečan beli tok. Ne sicer teko močno kot ti, predvsem zjutraj me zaliva. Jaz pa se raje preoblačim, ker vložkov ne prenašam najbolje.
Kapica, jaz sem kar naenkrat na +13kg. Po moje je sedaj proti koncu bolj posledica zadrževanja vode v telesu... to bo že šlo dol.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9063
3.7.2007 13:42:33   
corfu
Hlače mam tiste za 25 eurov, se nič ne štelajo, pridejo skoraj do jošk in se spodaj odpenjajo kot body na štiri hakeljčke. Kilogrami +12 PDP čez 9 dni

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9064
3.7.2007 13:43:17   
Anonimen
user posted image sam pofočkam se pa skliznem v ležečega....noč je bla za ****, sem komi čakala da mi ura zvoni in da lohk ustanem ( kot da drgač nebi moglauser posted image ), uglavnem obup, vse bolelo in trgalo in zategovalouser posted image v P so me poterali domov še za en teden, otroček je super, vse je nadfino, sam mene bo kap vsak cajt če ne bom rodilauser posted image sem spet čisto hin, mislim da bom rabla enepar dni spet da k sebi pridemuser posted image pa nogeuser posted image jao....

tak se mi lušta neki....hm....sladkega, res dobrega, ne kr neki, ampak res kaj v špici....kako fino torto al pa kej tajgauser posted image user posted image user posted image mah, grem ajat, se pol še kej javim, če preživimuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9065
3.7.2007 13:43:49   
kapica
Rumbauser posted image , hvala za tolazbo. jaz tud mislim d aje samo vodauser posted image user posted image user posted image .

Sem se pa ze z sadjem zalozla danes, tako da mi ne zmanjka jagod, nektarin, breskev, to je hudo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9066
3.7.2007 13:43:56   
rumba
corfu, pa se ti zdi, da so ti te hlačke kaj pomagale?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 9067
3.7.2007 13:45:55   
kapica
Ulla, super za tvoje dete, ti bos pa ze se zdrzala, kaj se sam nekaj jamrauser posted image user posted image user posted image user posted image . hecam seuser posted image .
Jaz sem s eravno danes tehtala in sem rekla, dost je sladkega, samo sadje za luste, pa gres ti tu torto omenjat pa te zadeve. Ja hvala lepa punca nouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9068
3.7.2007 13:48:36   
kapica
Rumba, pa ves da so pomagale, sigurnouser posted image . Jaz nocem kaj drugega slisatuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9069
3.7.2007 13:49:02   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Sem se pa ze z sadjem zalozla danes, tako da mi ne zmanjka jagod, nektarin, breskev, to je hudo.

Meni je pa čisto zmanjkalo sadja.... samo kaka breskev bi se še našla.user posted image  Ven se pa ne upam pohajat, tako da bom morala še malo počakati. 

Kaj si danes kaj kuhate???

Malo prej sem nesla eno pismo v poštni nabiralnik, ki je ene 200m od bloka, pa nisem s seboj vzela telefona. In ravo takrat me je moj klical. Prvič. Nič. Drugič. Nič. Pa fiksni telefon prvič. Nič. Drugič pa se le javim in je bil revež že čisto na koncu z živci, prepričan, da sem že v P.user posted image

Ulla, lepo se odpočij, da boš fit za večerni čvek!user posted image  

< Sporočilo je popravil rumba -- 3.7.2007 13:50:11 >

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9070
3.7.2007 13:49:39   
corfu
Rumba, kaj pa vem če so pomagaleuser posted image , so do te mere, da sem se v njih dobro počutila, seveda je bila bistvena razlika ali sem jih imela na sebi ali ne vsaj tiste prve tedne, ko je koža kar visela od mene(smajlikibruha)user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9071
3.7.2007 13:50:50   
corfu
Jaz sem danes naredila makaronovo meso in zeleno solato!user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 9072
3.7.2007 13:51:34   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Rumba, kaj pa vem če so pomagaleuser posted image , so do te mere, da sem se v njih dobro počutila, seveda je bila bistvena razlika ali sem jih imela na sebi ali ne vsaj tiste prve tedne, ko je koža kar visela od mene(smajlikibruha)user posted image

Torej so bolj pomagale iz estetskega vidika. Kapica, ne tega prebrati. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 9073
3.7.2007 13:53:04   
kapica
Rumba, a lahko kdo drug gre za tebe v trgovino, kaka soseda al pa kdo?
Jaz kuhala nisem kaj posebej, samo sem si naredila taksno pico z tovster kruhom. Ker moz pride komaj zvecer okrog devetih, desetih domov, takrat pa tud ne jema vec kaj veliko.
Jao, si pa res prestrasla tvojga dragega. Res, ubogi revezuser posted image .
Corfu, saj mislim da se meni tudi bolj zato gre, da svojga trebuha ne bom videla, kako bo visec in mlahav, ker vem da me bo to cisto depresivno naredilouser posted image . Pa se raje prej pripravim.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 9074
3.7.2007 13:54:27   
kapica
Torej so bolj pomagale iz estetskega vidika. Kapica, ne tega prebrati.

Zal prepoznouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  361 362 [363] 364 365   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  361 362 [363] 364 365   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?