|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
19.12.2006 22:01:02   
polona25
Čav,
jaz sem danes iz nuhalne in sem zdajle čist nabita z adrenalinom tko da ne morem spati.

Je vse ok. Tveganje je majhno, tko da si ne smem delati več skrbi 1:10812 za hormon 21 in 1:14854 za hormona 13+18). Me pa zanima, če je šla kakšna delat dvojni hormonski test. Jaz se ne morem odločit ali naj grem jutri na polikliniko ali ne.

čav, čav

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 776
20.12.2006 6:37:21   
Grizo
Hvala za podporo punce. Upam, da imate prav. Malo sem se že potolažila. Pušenjak mi je zatrdil, da to za enkrat nič ne pomeni... ampak bolho pa že imam v ušesu, tako, da se bodo tile trije tedni kar vlekli.

Siskamiska, ne skrbi glede materinske knjižice. Jaz je tudi še nimam. Verjetno jo dajejo čisto tako, po posluhu - kadar se jim kje zazdi.

Jelenche, držim danes pesti! user posted image user posted image user posted image  Ko prideš nazaj pa bo vse OK, ti bo po mojem precej odleglo. Tudi meni je, ko sem presegla "usodni datum" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 777
20.12.2006 12:03:06   
Anonimen
No, pa so me poklicali iz ordinacije dr. Pelkič. Za nuhalno svetlino so me naročili 8.1.07 ob 18h.
A ni to malo pozno? Takrat bom že 14 teden, če je moj ginekolog pravilno zamaknil PDP. Če ga ni, potem bom že 15. Malo me skrbi.
Sem potem klicala še dr. Rosiča na pTuj, tam bi prišla pa na vrsto šele 9.1.

A ima katera od vas idejo, kdo še meri NS v Mariboru in okolici? Pa da je res dober? Kaj menite o dr. Japlju na Fontani? Ima licenco?

(odgovor članu Grizo)
  Neposredna povezava do sporočila: 778
20.12.2006 12:10:47   
Freycha
Afnica - sicer nimam dvojčkov, ampak pregled imam pa vseeno šele čez 6. tednov po prvem pregledu. Torej šele 23.1.07.

Je pa res, da sem bila vmes na UZ, pa 28.12. imam NS, pa se mi zdi, da bo hitreje minilo do naslednjega pregleda......

zvesta - pa si jim povedala, kateri teden si že takrat?? Ker Pušenjak vedno razlaga, da se dela NS do 13 4/7 (mogoče sem za kak dan zamešala). Zagotovo pa se mora NS delati do konca trinajstega tedna. Jaz bi jih na tvojem mestu še enkrat poklicala in jim povedala, da si preračunala in da je to zate čisto prepozno. Japelj je baje veteran na področju UZ in je baje tudi Pušenjaka učil, ampak je pa Pušenjak zadnijč omenil, da če se ne moti, pa Japelj kljub vsemu nima licence. Zdej, če bi z njim kdo bil, ki ima licenco, pa njega nadzoruje kako dela, potem je meni vseeno, ali jo ima ali ne (itak ima nadzornega zraven), če pa to dela kar sam, potem pa se mi ne zdi ok, da greš, čeprav je stari maček na področju UZ. Presodi sama.

V MB okolišu je nekaj zdravnikov z licenco, če tam ni prostega pa je še vsaj eden na Ptuju, pa dve v Velenju, eden v Rogaški slatini, pa kolegica v Murski Soboti. - to je Pušenjak eni odgovoril na forumu med.over.net, kjer odgovarja na vprašanja. Če pa greš na tem forumu pod NS gledat, pa tudi piše, kdo vse ima licence..... malo prečekiraj....

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 779
20.12.2006 12:14:17   
Anonimen
Freycha, hvala za odgovor.

Hmmm... Saj zato sem vprašala, ker bojda Japlja odvsetujejo. No, Veingerl  na Vošnjakovi ne dela več, Zdaj bi naj bila ena druga, a še tudi ne dela. Pol Japelj odpade, Rosič na Ptuju bi me naročil še kasneje. Drugega v Mb pa ni več. Bi me pa zanimala ta kolegica iz MS. Ve katera kaj več?

Grem brskat k Pušenjaku. :)

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 780
20.12.2006 12:56:41   
Afnica
Če si iz MBja...potem imaš do Rogaške Slatine 40minut vožnje. Tam je Dr. Franič, ki dela NS. Cena 12 tisoč.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 781
20.12.2006 13:00:34   
Freycha
V profilu piše, da je iz Lenarta.

Ampak glede na to, da grem jaz delat iz Hoč NS v Domžale, bi se tudi do Rogaške slatine zapeljala.....
Seveda pa je izbira vsakega posameznika.

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 782
20.12.2006 13:06:32   
Anonimen
Punce, hvala za nasvete. Razmišljam in kličem okrog, kdaj in kje bi kaj prej prišla na vrsto.

Sem kar jezna na svojega ginekologa, ker mi je rekel, da naj z naročanjem počakam do včerajšnjega pregleda, češ da bova nardila še en UZ in primerjala velikosti ploda, ter tako natančneje določila v katerem tednu sploh sem.

Pol pa nič ni bilo iz tega UZ. Grrrrrrrrrrr

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 783
20.12.2006 13:38:14   
Freycha
Zvesta, bomo držali pesti, da boš dobila kak bolj ugoden datum, pa da se ti ne bo potrebno predolgo voziti.

BTW Zvesta, sem vesela, da si dala v podpis tvoj blog, ker si me spomnila, da bi jaz tudi lahko to objavila......user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 784
20.12.2006 14:17:04   
Rožica82
Pozdravljena zvesta!
Kot vidim imaš problem pri datumih za NS. Sama se iz okolice MS, tako da zdravnico,ki dela NS v bolnišnici MS dobro poznam. Sama sem k njej naročena 09.01.07 cena pa je 12.000sit. Vzame si ogromno časa in vse lepo razloži, tako da komaj čakam da vidim malo pikico.
Svetujem ti da pokličeš v bolnico in vprašaš, če imajo kaj prostega ( tel.št. 02-512 33 65, vsak dan od 12.30- 14.00h)
Aha, ime ji je dr.Simona ČOPI
Lep pozdrav in javi rezultate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 785
20.12.2006 14:28:50   
Kristina_1
Da se vam po dolgem času malo javim.

Sem vidla da maš tud ti dvojčke  Siskamiska, čestitke user posted image user posted image .

Anja7, Mary82 in Tani33 dobrodošle.

Frechya sem vidla da si se lotila puzzlov, jaz sem največjo sestavla z 10000 kosov, sem jo dobila za rojstni dan, k sem jamrala, da so une od 1000 in 2000 prelahke.

Polona25 držim pesti, da bo vse u redu.

Yudit čestitke.

Jelenche user posted image da si se odločila zauser posted image bolniško, za dobro tebe in tvoje pikice. Držim pesti, da presežeš kritično obdobje in da ti bo lažje dočakati user posted image .

Climberka ravno zadnjič sem poslušala, prvič ko te dobijo, da te ni doma ti ne plačajo bolniškega nadomestila za tisti dan, če se pa to ponavlja pa ti prekinejo nadomestilo za bolniško, ne vem al za tisti mesec al do konca.

Zvesta to je pa mal čudno, da ti še ni delal UZ, zakaj mu pa nisi zatežila?

Grizo, tebe so pa pomoje čist brezveze prestrašli,ker je še vsaj 2 tedna prezgodaj za take ugotovitve.

Jaz pa sem bla danes že na pregledu, mi je naredu tudi NS in je vse o.k. Do konca leta mam še bolniško pol pa po 4 ure delat, da vidim kako bo šlo. 
Sem dobila slikco iz 2d UZ in še eno iz 3d. Je bil pa tud mož z mano, tko da je tud on že videl pikico. Punce na 3d UZ se ful lepo vidi otročka.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 786
20.12.2006 14:30:45   
Yvona
Jaz imam ta petek tudi NS- upam, da bo vse OK. Imam jo v ZZD DRavljah pri dr.Majezinoviču. Ali ga poznate?

LP.

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 787
20.12.2006 14:32:19   
Kristina_1
Punce a ma katera kakšen dober verz za na novoletne voščilnice?

Sem danes v ambulanti vidla ful lepo doma narjeno čestitko, pa čist enostavno. Tko so bli trije mali listki, od lipe se mi zdi, posušeni in pobarvani z  zlato barvo in nalepleni na temno podlago.
Bova drugo leto z malim nardila lepo doma.

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 788
20.12.2006 14:54:27   
Freycha
joj žal... ne poznam nobenih pametnih verzov, ker ne pošiljam čestitk, pa tudi sms pošljem samo za novo leto........

sicer pa, kar se tiče puzzlov. Sestavljala sem jih po tekočem traku ko sem bila še mala. Potem nekako ni bilo časa in se po dolgem času spet spopadam z njimi in mi jih je trenutno 1000 čisto dovolj user posted image  Je pa moja mama bolj obsedena z njimi in ona pa jih sestavlja po 10.000 za malo šalo..... user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 789
20.12.2006 15:02:07   
climberka
Jaz sem kar od tu prepisovala. Tut sama sem naredila čestitke, pravzaprav angelčke.

http://www.zaljubljena23.com/voscila/voscila.htm

Pa veliko užitkov:)

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 790
20.12.2006 15:25:49   
Anonimen
Rožica82, najlepša hvala za te podatke. Pokličem takoj jutri. A slučajno veš, če se da na NS naročiti tudi popoldne?

(odgovor članu Rožica82)
  Neposredna povezava do sporočila: 791
20.12.2006 19:26:31   
Jelenche
hej punceeee

evo me!

danes sem imela pregled in mi je naredila UZ (z eno malo boljšo mašino, tko je rekla) sicer je bila gužva, in sva z dragim čakala 3 ure, a se je splačalo. V čakalnici sem bila še vsa na trnih. Mal sem celo jokala, vrendar mi je zelooooo pomagala moževa prisotnost. Me je pomiril.

v glavnem,  ... G je  prvo hotela samo poslušati srčka, pa sem ji kar rekla, da mi je zadnjič rekla da mi bo naredila UZ in da lahko tudi mož pride. Pa se je nasmejala in rekla, naj kar grem v drugo sobo, da bova naredili. In smo res naredili UZ. Sicer je bil spet vaginalni, in user posted image user posted image user posted image  mož je kar mal čudno pogledal kaj mi dela. mi je bil prav smešen. Vendar je G rekla, da je še prekmalu za čez trebuh in da se bo tako bolje videlo. No pa saj mi je bilo res čisto vseeno.
Videla sva najino user posted image . Je že veliiikaaaa 4,4cm. G je rekla, da je kot po učbeniku, za to starost (11 tednov 3/7) točno taka velikost. user posted image  se je full premikala in skakala, mahala z rokicami, mož je kar bulil in je spraševal če je možno da se toliko premika. Sploh ni verjel. Bila sva ganjena oba. Mož celo bolj kot jaz, saj se ni nehal čuditi kako se vse lepo vidi.
Dobila sva tudi slikice. Prva mi je najlepša, saj nama kaže ritko. user posted image  G je rekla da je pravi pozer. Potem je slikica kjer sesa palec, potem steguje nogico,... res sem ganjena, skoz gledam te slikice.

No potem sem bila pa spet pametna in vprašala višjo sestro, če sem sedaj izven kritičnega obdobja. Pa mi je rekla da v bistvu to kritično obdobje traja do 20 tedna. Tko da bi mi bilo bolje da nisem vprašala. A me je pomirila, da je user posted image  zelo lep in ravno prav velik, ter da naj se ne obremenjujem.

No vidite ... toliko sem srečna, da sem vam morala prav vse povedati!
user posted image
Yvona, jaz sem tudi naročena pri Mujazinoviću 29.12., men so punce rekle da je zelo dober dr. No v vsakem primeru poročaj kako je bilo!

pa hvala vsem, ki ste mislie name in držale pesti! evo lupčkaaaaa

< Sporočilo je popravil Jelenche -- 20.12.2006 19:29:49 >

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 792
20.12.2006 21:23:30   
Grizo
user posted image user posted image user posted image  Sem prav vesela zate!
In za vse lepe rezultateuser posted image . Da bi jih bilo le čim več! user posted image user posted image user posted image
Evo...novoletna čestitka za nas user posted image

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 793
20.12.2006 21:44:11   
Anonimen
Pozdravček!

Se še jaz malo javim...nažalost se še vedno nisem čist postavla nazaj na noge...me še kr daje ta virususer posted image ... no pa vsaj počasi gr ena boljše.
Jutr mam imam uradno 2 pregled pri G, je rekla, da mi bo nardila UZ,pol pa naj bi me poslala v bolnišnico na odvzem krvi, vode..itd.
Upam, da bom končno dobila tud materinsko knjižico, kr bi jo naj imela zraven na NS...no to pa imam 9.1.

Zvesta...tud jaz sem na NS naročena pri dr. Pelkičevi, pa bom takrat že 13t1d...vsaj upam, da mi G prvič ni dala napačnega pdp-ja, saj pol pa res zna bit malo noro... Men je namreč tud rekla, da boma pdp ponovno določile na 2.pregledu, pa da naj takrat komaj začnem razmišljat o NS...to bi pa bilo za naročanje definitvno prepozno... Sem v upanju, da če mi bo jutr popravla pdp, bom poklicala dr.Pelkičevo pa se boma že nekako dogovorile za drug datum...vsaj upam...

Nič zdaj pa lepo v postlo, pa spat, saj moram že jutr ob 7 bit pri G...upam, da bom vsaj lahko kaj spala, kr zadnje noči so ble bolj slabe...slabe sanje, pa sam premetavalo me je...je že res skrajni čas spet za za pregled, da si malo pomirim živčke, da je z mojo user posted image  vse OK

nočka...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 794
21.12.2006 8:46:52   
rumba
Pozdravček vsem!!!!

Evo, pa sem le dočakala svoj dan!!!! Danes bom pa tudi jaz videla svojo pikico. 1, 2, 3,......., hm,... še 7 ur in odštevam. Jupi! Simi27, ti si tudi danes na vrsti, če se ne motim, kajne?
Aja, pa na nuhalno se mi je uspelo naročiti pri Pušenjaku, 16.1..
Tiste, ki ste že z nuhalne, niste bile nič radovedne, kaj imajo pikice med nogamiuser posted image ?
Sicer pa se tudi mene loteva prehlad, grlo že lepo peče, a upam, da bom uspešna s čajčki. Naslednji teden bom (upam) imela dopust, mulčka pa v vrtec, tako da bom lahko končno malo počivala!!! Še vedno sem zelo utrujena, pa slabost me tudi še ni minila.
No, se javim po pregledu in upam, da bodo vesele novice!user posted image

Uživajte in user posted image  vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 795
21.12.2006 9:11:37   
simi27
Dober dan punce!

Ja, Rumba, danes je najin dan. Upam, da nama bo pregled polepšal dan. Jaz sem že ful živčna. Ampak imam pregled komaj popoldne. Res upam, da bo vse ok. Sem danes bolj slabo spala. Imam kar en cmok v grlu. Upam,da bo res vse ok. Bom javila.

Ostale pa uživajte v dnevu!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 796
21.12.2006 11:59:20   
Jelenche
hvala grizo!!! user posted image

ja punce, dejte se oglasit po pregledih ... saj bo vse v redu, saj mora biti!!!

drugače pa glede spola, sva se midva z dragijem se odločila, da ne bova vprašala. Se bova pustila presenetiti!!!

in.... še vedno gledam slikiceee

user posted image

LP

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 797
21.12.2006 14:12:58   
Anonimen
hojla!

Jaz sem pa dans taaaaaaakkk vesela user posted image ...sem bla na pregledu in je z mojo pikico user posted image  vse OK....mi je delala UZ in sem vidla kako lepo je zrastla (10t3d...33.2mm...pravi da je poplna velikost, za to obdobje...kaj pravite ve?) , kak ji bije srček...pa tak lepo mi je mahala...z rokicami in nogicami....kak je bla živauser posted image  

Spremenila mi je PDP, sicer samo za en dan ampak vseeno...no novi PDP je 16.6.

Mogla sem dat tud kri...kar pa me malo skrbi je to, da še nisem dobla materinske knjižice...bom jo komaj na naslednem pregledu (ko bom 16t)..a ni malo noro? Sem nekje zasledila, da jo morš met že zravn na NS..je to sigurno res?Kr v tem primeru ne vem kaj nardit....

No zdaj pa grem mal prelistat knjigico, ki sem jo naročla za mojga dragega, sem jo dans dobla...Dojenček navodila za uporabo...so mi priporočali za mojga...bomo vidli kak se bo obneslo... Ste ve tud razmišljale kaj v to smer? Podarit bodočemu očku kaj takšnega? Mogoče je že kera???

Nič grem jaz ...se slišimo kaj kasneje...
čao...

(odgovor članu Jelenche)
  Neposredna povezava do sporočila: 798
21.12.2006 14:15:59   
corfu
Kar se tiče materinske, je meni naročila, da jo moram imet sabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 799
21.12.2006 14:25:50   
Anonimen
Teika, ta knjigca je super. Sem jo kupila moji prijateljici, ko je zanosila. In je bil moj kar razočaran, ko sem jo dala naprej. In sedaj sem jo kupila še za njega. Danes ima rojstni dan, a bo za to priložnost darilo malo večje. Knjigca bo pa za božička.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

ginekologija
optimistk

ali ste za, da se grobe in žaljive ginekologe odstrani iz porodnišnic?

da (94%)

ne (1%)

me ne moti če opravljajo svoje delo (5%)

Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!