Jelenche
|
hej punceeee evo me! danes sem imela pregled in mi je naredila UZ (z eno malo boljšo mašino, tko je rekla) sicer je bila gužva, in sva z dragim čakala 3 ure, a se je splačalo. V čakalnici sem bila še vsa na trnih. Mal sem celo jokala, vrendar mi je zelooooo pomagala moževa prisotnost. Me je pomiril. v glavnem, ... G je prvo hotela samo poslušati srčka, pa sem ji kar rekla, da mi je zadnjič rekla da mi bo naredila UZ in da lahko tudi mož pride. Pa se je nasmejala in rekla, naj kar grem v drugo sobo, da bova naredili. In smo res naredili UZ. Sicer je bil spet vaginalni, in mož je kar mal čudno pogledal kaj mi dela. mi je bil prav smešen. Vendar je G rekla, da je še prekmalu za čez trebuh in da se bo tako bolje videlo. No pa saj mi je bilo res čisto vseeno. Videla sva najino . Je že veliiikaaaa 4,4cm. G je rekla, da je kot po učbeniku, za to starost (11 tednov 3/7) točno taka velikost. se je full premikala in skakala, mahala z rokicami, mož je kar bulil in je spraševal če je možno da se toliko premika. Sploh ni verjel. Bila sva ganjena oba. Mož celo bolj kot jaz, saj se ni nehal čuditi kako se vse lepo vidi. Dobila sva tudi slikice. Prva mi je najlepša, saj nama kaže ritko. G je rekla da je pravi pozer. Potem je slikica kjer sesa palec, potem steguje nogico,... res sem ganjena, skoz gledam te slikice. No potem sem bila pa spet pametna in vprašala višjo sestro, če sem sedaj izven kritičnega obdobja. Pa mi je rekla da v bistvu to kritično obdobje traja do 20 tedna. Tko da bi mi bilo bolje da nisem vprašala. A me je pomirila, da je zelo lep in ravno prav velik, ter da naj se ne obremenjujem. No vidite ... toliko sem srečna, da sem vam morala prav vse povedati! Yvona, jaz sem tudi naročena pri Mujazinoviću 29.12., men so punce rekle da je zelo dober dr. No v vsakem primeru poročaj kako je bilo! pa hvala vsem, ki ste mislie name in držale pesti! evo lupčkaaaaa
< Sporočilo je popravil Jelenche -- 20.12.2006 19:29:49 >