|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
13.12.2006 14:42:29   
jasnicaa
Punce, punce,

danes pa niste nič pridne, bol kot ne zatišje. Sem malce junijke brala in se vse na polno ubadajo z NS in THT oz DHT hormonskimi raziskavami. Rada mal vidim kaj nas čaka v prihodnjih tednih in kakšne so izkušnje drugih. Čeprav je nosečnost individualna in unikatna izkušnja vsake posameznice, si mogoče bol pozoren na nekatere stvari.

Naj povem, da na prvem pregledu nisem dobila slikice iz UZ in se mi zdi grdo od mojega G. da mi ni povedal oz. mi jo dal. Ta moj G. je tudi zelo drag NS pri njemu je 15.000 me res zanima kako se bo tukaj odrezal, ker če ne bom zadovoljna ga bom zamenjala, ker če je vse Ok tudi G. ne rabim. Problem nastane takrat če ni vse ok ali pa je sum, takrat je zelooo pomembno kakšen je osebni G.

Ko vas berem sem res razočarana nad mojm G, bomo vidli mu dam še eno možnost pri NS pa bom vidla kako se bo izkazal.

Drugače pa počasi zaključujem v službi, me nekaj glava boli pa grem počivat, sem zelo izčrpana kaj šele bo.

Čim več lepih trenutkov user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 726
13.12.2006 16:13:57   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image            

.  corfu
.  yudit

.  lejca user posted image user posted image
02. noka81

03. anja7
04. tani33
05. Teya 
05. Yvona
05. Rožica82

05. Polona25
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna
08. Jelenche ; Ljubljana

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje
09. zvesta

10. Tejči77 ; Celje
11. lexl
12. Freycha
12. Kety ; Ljubljana
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje

13. mary82
15. Teika
15. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana
17. Kety99

17. Heya ; Brežice
19. Bety
21. simi27

22. pikam
23. Grizo
24. Ezica
24. zarja123
24 climberka
25. pupa*
27. kapica
27. rumba
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana

28. kniči
31. Pinkyca

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image   

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 727
13.12.2006 16:22:50   
Jelenche
čao

danes sem jaz bolj za en drek, zato se tudi nisem nič oglašala. Se mi zdi, da se me neki loteva. Samo še tega se mi manjka! user posted image

Drugače, stanje s kožo se umirja začudo. Ravno sem izvedela novico da je prijateljica rodila, ... in sem začela kar jokat. Prav srečna sem. No to vam sicer govorim zato, ker je ona imela tako lepo in čisto kožo kot dojenček. In je rodila punčko. user posted image

Gledala sem en video posnetek na netu, mislim da je 24 teden nosečnosti. Kako se lepo vidi bebico, in kako živahna je,...

Ste gledale dokumentarec "In the womb"? Zelo dobra stvar. Prikaže potek nosečnosti od samega spočetja,... do poroda. Jaz sem kar požirala besede in slike ... in šele zdaj se zavedam, kakšno moč ima naše telo. ... Zelo priporočam. Če ga katera nima, ji ga lahko presnamem in pošljem.

Grem še mal surfat po netu. Mogoče kaj pametnega izbrskam.

user posted image

LP

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 728
13.12.2006 19:15:56   
kapica
Jelenche, sicer nisem gledala tega filma o razvoju bebice, ampak vseeno veckrat pomislim kaj se pravzaprav v nasem telesu sedaj vse dogaja. A si sploh predstavljamo kaj vse se more zgoditi in prilagoditi, da v nasem busiju zraste novo bitje. Neverjetno, res, kaksno moc ima narava in seveda tudi me user posted image .

Pri meni je pocutje se vedno v redu, ne morem se pritozevat, imam kr vec energije, zaspanost je minila, tudi spodaj me ne scipa vec tako kot prejsnje dni. Me pa groozno prsa bolijo, res mocno. A je mozno da od tega, ker prsa rastejo in se razvijejo, boli hrbtenica? Pa ne cela, samo v "prsnem" predelu, tam kjer se ne mores tako "pretegniti"?
Danes sem prvic spila sok iz grenivke in ene pomarance in je bil tako dober, sem mislila da bo grenek, kisel okus, pa sploh ni. Tako da od sedaj naprej je to na mojem dnevnem programu.
Danes sem imela , ko sem prisla domov, se dovolj moci in volje, da sem eno urco gonila sobno kolo. Boljse to kot nic, a ne?

LP, user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 729
13.12.2006 19:29:11   
anja7
Jelenche,

A ti lahko na zasebno spor. pošljem moj naslov za ta dokumentarec? Res me ful zanima.

lp

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 730
13.12.2006 19:46:16   
Freycha
Danes sem ugotovila, da biti noseča sploh ni tako slabo. Sem šla dati kri in vodo in so me pred ostalimi ljudmi, ki so sedeli v čakalnici poklicali user posted image

včeraj zečer sem šla ven in ugotovila, da rabim za priložnosti, kjer se sedi in čveka več prostora v hlačah, saj so me hlače, ki me sicer ne tiščijo, med sedenjem hudičevo tiščale.  No, in sem šla danes v trgovino in si kupila svoje prve nosečniške hlače. Sicer jih še ne mislim kar tako nosit, ker je še malo zgodaj, ampak za kako priložnost, kjer se sedi in pomožnosti še je, pa rabim, da lahko normalno funkcioniram in da me ne tišči preveč v bušiju......

sicer sem pa že drugi dan zapored ob osmih zjutraj vstala in potem skačem naokoli do 16h in sem že čisto uničena. Jutri moram zjutraj spet vstati, da grem na UZ, potem pa grem domov in ležim in spim in počivam..... komaj pa čakam petek, da bom spet lahko spala do 10h.
Sej vem.... uživamuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 731
13.12.2006 20:08:54   
climberka
Hojla! Tut jaz sem šla danes dat kri in vodo in glej šok - ob 6.30 je bilo pred mano vsaj 20 ljudi!!! Kaj sem hotela in sem se postavila v vrsto. In ne bodi ga treba, ravno, ko sem prišla na vrsto se je ena ženska vrinila pred mano, oddala listek in meni nič tebi nič hotela odditi v ordinacijo. Takrat sem stopila v akcijo in jo "vljudno" nazijalauser posted image , da ni sama in da nas je tuki več (za mano je bilo vsaj še 15 ljudi). Ona pa, da ni vedla, da mi tut čakamo ... Pa so se ljudje za mano začeli pritoževat in je ušla čisto na konec vrste.

Tako, dan se je začel pestro. Potem sem šla urejat bolniško, nato na občino in še v službo. Sem bila bolj aktivna, kot prej! Ob 11 pa sem prišla domov, dala noge na mizo in uživala v branju. No, po eni strani sploh ni tako slabo, če si doma...user posted image

Počutje niha, so ure, ko sem ok in so ure, ko bi najraje ležala in mižala. Sem pa ugotovila nekaj - ko mi začenja biti malce slabo, popijem kozarec vode ali pojem košček suhega sadja (jabolko, marelice, hruške...) in je takoj bolje! Sicer moram potrkati na les, saj do zdaj nisem imela nobene hude slabosti!user posted image

Ja, se bo treba kar navadi na upočasnjeno življenje in hkrati pripravit na akcijo po porodu!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 732
13.12.2006 20:20:21   
yudit
Pozdravljene Julijke, jutri se pripravljam na UZ pri G in upam da se bo tokrat videl plod.Nazadnje je bila vidna samo GV in nic vec, tak da upam da bom jutri videla mojo pikico, mal sem na trnih ker nimam nobenih znakov sem da me prsi bolijo, pa vcasih spikne v trbuhu podobno M tak da nobenih vec znakov naj bi bila v 7 tednu. Upam da se bo vse vredi isteklo in da ne bo samo prazna GV drzite pesti. Za ostale nosecke pa veliko pocivanja LPuser posted image  

(odgovor članu climberka)
Neposredna povezava do sporočila: 733
13.12.2006 21:24:00   
Teya
dober večer!

yudit, držim pesti, da jutri vidiš in slišiš kako bije srček tvojega dojenčka user posted image

kety, še 1x oprosti, ker sem se takrat v dmju potuhnila...bila sem sama samcata user posted image , ti pa z možekom in sinekom user posted image ...pa mi je bilo nerodno user posted image  sem te pa spoznala na račun Timona....ni kaj, ne srečaš takih očk na vsakem koraku user posted image

naročila sem se na NS, dobila sem termin v ponedeljek, ampak pri dr. premru v dravljah....še nikoli nisem slišala zanj....pozna katera?

jutri imam tudi jaz 2 redni pregled....sploh se ne spomnim več kaj naj bi se na njem dogajalo user posted image user posted image  se lahko veselim kakšnega uzja? user posted image

kako pa kaj vaši trebuščki? moj je nekam nenavadno okrogel user posted image  zdi se mi malo hudo, da bi se že tako zelo poznalo, ampak, tudi zredit se nisem mogla ravno toooooook zlo močno user posted image user posted image  vam pripopam en link do fotk trebuškov po tednih....v 1. nosečnosti sem se samo čudilo od kje jim ti baloni, zdaj bi pa kar pasala med njih  user posted image
http://pregnancy.about.com/cs/pregnancyphotos/l/blbellyindex.htm

mirno nočko vsem!

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 734
13.12.2006 22:18:56   
Anonimen
Jaz sem tudi danes zjutraj šla v laboratorij, ker sem morala bit na tešče, pa sem šele danes imela čas, ker sem potem šla še na internistično. Uf je ta dohtarca tam zoprna ko hudič. Vešča stara. Pravi pa, da je z mojim srcem in pljuči vse ok, mi je pa ščitnico malo zatipala in me je poslala še na preiskavo ščitnice, pa dobim drug teden izvid.

Joj, na NS se še vedno nisem naročila. Zdaj se spet ne morem odločit, kam bi šla, ko sem brala, da si v Dravljah ful malo časa vzamejo, da te po hitrem postopku ven pošibajo.

Teya, jaz imam tudi že nenormalno velik trebušček. Smo danes imeli "službeno" kosilo in so me vsi buljili in komentirali, kakšen trebuh imam.user posted image Pa saj je res že velik. Sodelavka, ki ima 10 dni za mano rok in je prvič noseča, ima še čisto ploski trebuh.

(odgovor članu Teya)
  Neposredna povezava do sporočila: 735
14.12.2006 7:27:29   
corfu
Evo mene!

Seveda sen v ponedeljek zjutraj pristaa v bolnišnici in bila tri dni na infuziji, zjutraj in zvečer pa so mi dajali svećke proti slabosti. Hvalabogu, da so mi jih dali še za domov. Počutim se nekoliko boljše a sem utrujena in zelo izčrpana. 11.12. je bil plod velik 22mm in sem bila v 9+5, torej sem zdaj že zakorakala v enajsti mesec. Glede roka poroda mi niso še nič rekliuser posted image
Imam 3,5 kg manj kot pred nosečnostjo, tako da o večjih oblačilih na razmišljam še.

Čestitke vsem novimuser posted image

se beremo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 736
14.12.2006 7:28:24   
corfu
pardon, enajsti teden in ne mesecuser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 737
14.12.2006 14:32:24   
Freycha
Danes sem imela UZ in sem zopet videla mojo pikico user posted image user posted image user posted image  Dobila sem celo slikico in bi jo kar skoz gledala, čeprav ne ločim dobro, kaj je kaj user posted image

Še malo "tehničnih" podatkov: sem v 10 tednu 5/7, plod je velik 3,4 cm in srček mu bije 188 utripov na minuto. Čeprav sem danes zjutraj spet malo krvavela, je s pikico vse ok in se normalno razvija in raste. Uspela sem se tudi naročiti za NS, ki jo imam 28.12. v Domžalah.

Počutje je še vedno bolj zanič in mi je stalno po malem slabo. Komaj čakam, da nehajo slabosti.

PDP ostaja isti, mi ga je tudi ginekologinja potrdila, rodila pa bom v MB.

< Sporočilo je popravil Freycha -- 14.12.2006 14:37:10 >

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 738
14.12.2006 18:00:09   
yudit
Pozdravljene Julijke, kje pa  se skrivate?user posted image  Mismo pa dans vidli najino malo user posted image pikico in smo zellllllo srecni veseli , zmdeni in se kaj bi se naslo, sem v 8 tednu nosecnosti in PDP je  28-7-07 in ostalo nevem nic ker sem celi cajt bila zmedena od srece da je vse ok in da srček bije.Same veste kaki je to obcutek in nemorem verjet  da se to meni dogaja, prelepo je in vsa sam v rožicah v 9nebesihuser posted image  Jutri grem na razgovor z mojim G ker en je drugi delo UZ danes, tak da sem presrecna in da je vse vredi. Fajn se mejte  in uzivajte lp user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 739
14.12.2006 19:14:15   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image            

.  corfu
.  lejca user posted image user posted image
02. noka81

03. anja7
04. tani33
05. Teya 
05. Yvona
05. Rožica82

05. Polona25
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna
08. Jelenche ; Ljubljana

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje
09. zvesta

10. Tejči77 ; Celje
11. lexl
12. Freycha ; Maribor
12. Kety ; Ljubljana
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje

13. mary82
15. Teika
15. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana
17. Kety99

17. Heya ; Brežice
19. Bety
21. simi27

22. pikam
23. Grizo
24. Ezica
24. zarja123
24 climberka
25. pupa*
27. kapica
27. rumba
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana

28. kniči
28. yudit
31. Pinkyca

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image    

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 740
14.12.2006 19:24:50   
Jelenche
no evo me
:)

corfu, me veseli da si sedaj vsaj malo bolje!! Čuvaj se prosim.

Yudit, ... no pa si videla svojo user posted imageuser posted image user posted image user posted image Verjamem, da si bila vsa zmedena in nisi nič poslušala. Imaš pa jutri spet priliko, da kaj vprašaš.

Jaz pa takole, vsakič ko vam rečem da se mi je stanje s kožo pomirilo, se mi stanje potem poslabša. user posted image  tako da vam nič več ne povem. Matr, pa sej so kot gobe po dežju,.. user posted image
No sicer pa takole, danes mi je bilo prvič tako slabo, da sem skoraj bruhala,... za crknit. Bila sva z možem na parkirišču pred trgovino,... in tut če bi hotela bruhat ne bi imela kam,... mi je blo prav nerodno,  se mi je takoooo dvigovalo jaz sem pa robček si držala pred usti in tekla domov. user posted image  Ampak nisem bruhala.

In še eno novico imam, šla sem na bolniško. Kar ne morem verjeti, da sem to storila. Toliko nedokončanih projekotv me še čaka, ... ampak sem se odločila, da je bolj pomembno da se jaz in moja user posted image  dobro počutimo. Se bodo že znašli. Sicer sem hotela it še nekaj uredit v službo, da vsaj en projekt končam, pa mi je sodelavka rekla, da če bom prišla se mi bolniška prekine. Tako da ... ne grem! na bolniški sem pa do sredine januraja. user posted image

hej punce, še malo pa bo konec prvega trimesečja user posted image

anja7, seveda mi lahko pošlješ naslov.

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 741
14.12.2006 20:21:27   
anja7
Hojla punce!

Najprej moram tebi yudit povedat, da sem ful vesela, da si videla svojo pikico. To je najlepši trenutek. Tud jaz komi čakam torek, k mam NS, da spet vidim mojo pikico. Upam, da bo vse Ok. Drugač se zdej počutimkr uredu, edino danes me spet neki špika po jajčnikih. Sploh po levem jajčniku. Upam, da je to normalno. Mal sem prestrašena, ker sem mela septembra laparoskopijo in me ravn tam notr špika, kjer sem bla operirana.A še kero špika po jajčnikih oz. tam okrog?? Važn je sam to, da bova v torek videla najino pikico in da nama rečejo, da je vse ok. Drugač mam pa tud jaz že kr mal povečan trebuh, tko da kavbojk nobenih več ne morem met zapetih.

Tebi Jelenche pa zdele pošiljam moj naslov. Če ti rabim še kej poslat, mi sporoči. Ja pa hvala ti za prijaznost.

lp vsem 

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 742
14.12.2006 20:28:47   
Freycha
Yudit... glede na to, da si iz MB obstaja velika možnost, da sva danes skupaj sedeli pred UZ-jem.

Si bila pri dr. Završnik??

jaz sem bila tam z mojim dragim, oblečena v zelen pulover pa kavbojke, z rdečimi lasmi moj dragi je pa plešast in dol pobrit......

No, če pa nisi bila ti, se pa mogoče kdaj kje srečamo ;-)

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 743
14.12.2006 20:39:43   
Kety
Pozdravljene!

Samo na hitrco, ker mi je ful slabo in grem samo še spat.
Danes sem imela 2. pregled in je vse ok. Pikica je velika 4 cm in ne boste verjele, IZVEDELA SEM SPOL! A naj vam zaupam???? Je sicer rekla G. naj ostane med nama z možem, ker je vseeno še ful zgodaj, ampak da se skoraj ne da zgrešit! No,......po vsej verjetnosti imeli bomo še enega fantka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem čisto happy! Sem pa imela eritrocite v urinu, tako, da moram it v ponedeljek dat vodo v laboratorij in ful veliko pit cedevito in limonade...tako mi je rekla!

No, zdej grem pa v mižule!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 744
14.12.2006 20:51:13   
Anonimen
No pozdravljene, da se vam še jaz malo javim.

Sem kr rabla, da sem malo prebrala kaj se je dogajalo za nazaj, ko me ni bilo.

Morm rečt, da še kr prebolevam svojo virozo...samo sem 100000X boljše kot sem bila..hvalabogu. Smešno, sem se prej pritoževala kolk sem se zredila že..naj povem, da sem zdaj kar 4,5 kg zgubla...sam dr. pravi, da naj nebi blo to nevarno, kr otrok si tak vzame kar potrebuje... Bolniško so mi podaljšali, tako da bomo dragemu še kar dalje živčke doma žrliuser posted image ...kak je sladki, da me prenaša tak sitno. 

Sem zasledila, da ste se pogovarjale o problemi s kožo...se vam kr pridružujem ja...v puberteti nisem mela takih problemov....zdaj pa...kriza..

In kako ste kaj glede NS..ste že naročene?In kdaj če smem vprašat?Kolk boste noseče takrat? Jaz že komaj čakam, da bom vidla spet svojo user posted image  in če je vse ok...čeprav sem pred NS še naročena pri svoji G..pač tisti pregledi..kri voda pa upam, da mi bo UZ tud delala...

Ko sem brala kako ste ble na pregledih in vidle svoje pikice in da je vse vredu...me je kar razveselilo...
Kar tako naprej...

Nič zaj pa nazaj postlo...počivat...

Lep večer!

(odgovor članu Kety)
  Neposredna povezava do sporočila: 745
14.12.2006 20:54:48   
kapica
Kety, a res, a je to sploh mozno? Ze tako hitro videti? Ja super no, verjento si imela sreco da je mali tako lezal ali sedel, da se je videl lulcek. Jooj,kako fajnuser posted image .

Corfu, no vsaj malo se te k s ebi spravili. Da si se pa utrujena je cisto normalno, glede na to koliko si zadnje dni oz. tedne presedela na straniscu.

Jelenche, bravo za pogum in za bolnisko. Tako je treba, projekti bojo ali pocakali ali pa jih bo opravil kdo drug. sedaj si samo ti pomembna in tvoja pikica.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 746
14.12.2006 21:01:45   
simi27
Dober večer!

Se vam tudi jaz malce oglašam. Jutri grem k staršem - 180 km stran, in ker se ne upam sama peljati tako daleč, bom šla kar na vlak. A se vi še vozite same z avtom' Jaz sem pred tednom dni šla po mojega (cc. 7 minut vožnje) in sem mislila,da me bo pobralo. Komaj sem čakala, da izstopim. Tako, da se sedaj raje izogibam avta.

Kety - a ni fascinantno, da se že tako hitro vidi spol otroka. Meni je to čisto noro. Upam, da bom tudi jaz izvedela spol na NS pri Pušenjaku. Komaj že čakam. Pa seveda čestitke user posted image  

Sicer pa imam jaz čez teden dni prvi pregled. Komaj že čakam. Upam, da bo vse v redu.

Lepo se mejte in mirno noč vam želim!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 747
14.12.2006 21:57:38   
rumba
Pozdravček!

Danes sem pa takooooooooo napihnjena. Komaj sedim. Pa nič noče ven user posted image . Slabosti tudi še ni konec. Pa ravnokar sem si stisnila en fantastičen mozol... zdaj pa se bo naredila krastica, saj sem malo pretiravala.user posted image

Corfu, dobrodošla nazaj!user posted image

Simi27, tudi jaz imam prvi pregled naslednji četrtek. A sva edini, ki še nisva videli svoje pikice? Jaz že prav težko čakam. Pa sto stvari imam za vprašat. Tudi jaz grem na NS k Pušenjaku. A že imaš datum? Jaz bom klicala po pregledu.

Kety, super da si že izvedela spol. To pa je hitro. Bravo vam! Jaz sem si rekla, da se bom poskusila presenetiti, a ne dam roko v ogenj, da bom zdržala.  Moj user posted image  že pravi, da bi rad vedel... Mogoče nama bo malo lažje, ker imamo doma že oba, fanta in punčko, pa roza in modre cunce...

Teika, držim pesti, da se lepo pozdraviš!

Naslednji teden smo pa že julijke na vrsti za NS, kajne? Anja7, greš prva? Bomo imele spet kaj zanimivega za prebrati.

Jelenche, bravo za bolnisko. Jaz kljub slabostim še vztrajam, a upam, da kmalu mine, saj drugače nisem slabo.

No, grem v vodoraven položaj, da bom lažje dihala! Nočka!

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 748
15.12.2006 9:07:54   
simi27
Dobro jutro!

Ja, Rumba se mi res zdi, da še le midvi nisva videli najinih pikic. A nimaš ti tudi dr. Finkove? Jaz imam pregeld ob 13. uri (oz. naročile so me med 13. in 14. uro), ampak bom tako čakala. Joj, komaj že čakam.

Jaz sem že klicala za NS. Imam pa jo v soboto 6.1. pri Pušenjaku v Dravljah. Sem raje prej poklicala kot pa bi izvisela.  

Lepo se mejte in lep vikend vam želim!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 749
15.12.2006 9:42:48   
climberka
Hoj, punce!
Jaz mam nuhalno 11.1. in bom v 13. tednu. Še dobro, da so vmes prazniki, da bom lažje zrdžala.

Kety, tole je pa fajn, ane. Jaz sem rekla, da se bom pustila presenetiti (prva nosečnost), pa moj dragi že skos navija, da morava vprašat. Se "boji" da bo imel punčko in da bo mogel ob rojstvu psa kupit, da bo pri njenih najstniških letih fante odganjal. Pravi, da on že ve kako fantje gledajo na punce...user posted image Glede na to, da gre z mano na NS, mislim da ne bo mogel zdržati in bo vprašal (če se bo že videlo).

Jelenche, dobordošla v klubu bolnišk. Sej, ko se navadiš, sploh ni tako slabo. Vse delaš bolj počasi, nikamor se ti ne mudi, veliko lahko bereš... Sem pa pri junijkah prebrala, da jih iz zzzs-ja že kontrolirajo, če so res doma. Pri tem se mi postavi vprašanje - kaj če te ni doma, ker si šla na sprehod, tako kot ti je naročil G user posted image ? Ima katera kakšno izkušnjo s tem?

Držim pesti za vse nas!

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?