|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
21.12.2006 21:53:05   
rumba
Pozdravček vsem!

Evo, pa sem jo videla, to našo pikico user posted image , velika je 26mm (PDP ostal isti), srček lepo utripa. Dobila sem še slikico, napotnice za kri in vodo, pa materinsko knjižico. Pregled je bil pa ekspresen, ampak sem vseeno vesela, saj pikici kaže prav lepo! Jupi! user posted image

No, toliko na hitro, sedaj pa šibam v mežovo deželo....user posted image

Nočka!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 801
22.12.2006 9:08:55   
simi27
Drage moje!

Tudi jaz sem včeraj končno videla svojo pikico user posted image  Bilo je tako lepo, kar nisem mogla verjeti. To bitjece res rase v meni. Nonstop gledam slikico in si govorim, da je to moj otroček. Moj je pa tudi čist nor.

Na pregledu pa je blo fu fajn. Sestre so tako ful prijazne, G pa je bila tudi ful vesela (pa sem bila komaj drugič pri njej). Pred tremi meseci me je namreč poslala na UZ, ker je mislila, da imam pregrado na maternici, pa sem bila na pregledu v bistvu že noseča (vendar še ni prišlo do ugnezditve). Mi je vzela bris in me pretipala, potem pa mi je naredila še UZ in mi dala slikco. Moja pikica je velika 2,9 cm (teme-trtica), in po Uz sem noseča en dan manj kot sem mislila (9t5d - včeraj). Rok mi je sicer dala na podlagi ZM 20.7., ampak glede na ciklus, bo najverjetneje kakšen dan kasneje. Bolj točen datum določijo na NS. Tako, da komaj čakam 6. januar.

Tiste, ki grete oz. ste bile pri Pušenjaku na NS - a ti lahko potek pregleda posname na CD? A ga moraš prinesti s sabo?
Drugače pa se je tudi moj včeraj izkazal in dobila sem že božično darilo - CD Il divo in pa kupil je copatke za našo pikico.
Sem se kar zjokala. To pa res nisem pričakovala od njega. Čisto je nor. On bi kar vsem razposlal slikico user posted image

Aha, na koncu pregleda pa sem bila še kakšn epol ure pri višji sestri, ki mi je razložila vse glede prehrane, mi izpolnila materinsko knjižico, me vprašala o boleznih v družini itd. Tako, da sem s pregledom zelo zadovoljna. Mam pa naslednji pregled čez 5 tednov, in sicer 26. januarja.

Sem pa tudi jaz mojemu kupila darilo, in sicer knjigo Očkov kotiček, za katero sem slišala ful pohvala. Sem jo malo brala in se ful nasmejala. V bistvu gre za kolumne o očetovstvu in teavah z otroci. Realna knjiga, moram reči. Priporočam za lahko branje.

Rumba, tudi tebi čestitke. Sva preživele včerajšnji dan, sedaj pa z optimizmom naprej! user posted image

No, pa sem se razpisala. Lep dan vsem in uživajte! 

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 802
22.12.2006 9:25:18   
Freycha
Dobro jutro!!

Joj, vidim, da smo vse ženske isto pahnjene, ko vidimo naše pikice user posted image user posted image user posted image  kako je to lepo!!!! Čestitke vsem, ki ste jih v zadnjih dneh videle!

Jaz sem pa kar malo razočarana. Mi je bilo že prav fino: nič slabo, pa več energije sem imela, zdej sem pa nehala jesti Dabroston hormonske tablete, mi je pa spet slabo user posted image  sej ni kritično, ampak bi bilo pa res fino, če bi počasi nehalo. Predvsem mi je slabo zjutraj takoj, ko se zbudim, pa zvečer mi spet rata slabo.... No ja, že mora biti tako........

Nič, fajn bodite, pa naj vam današnji delovni dan čimprej mine (za tiste, ki še delate), jaz imam pa danes v namenu likat, ker od ležanja v bolnici še nisem likala in je cela gora oblek za zlikat. Moj bogi revež si jih je moral nekaj zjutraj že sam zlikat (no, ne da bi mu škodovalo hehe), ker mu že kronično primanjkuje oblek hehehe Upam, da mi ne bo preveč slabo......

lp

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 803
22.12.2006 10:04:23   
Anonimen
Jaz sem pa včeraj imela pregled in mi je spet naredila UZ, pa fuuuuul časa si je zanj vzela, ker še nisem bila na nuhalni, pa je sama malo preverila. Sem ful uživala tako dolgo opazovat našega škratka. Je pa tudi spol že ugotovila in kar verjet nisem mogla. No, ne upa si za 100% trdit, ampak je pa zelo zelo prepričana, da bomo tokrat imeli fantka.user posted image So bili pa vsi izvidi ok, UZ tudi ok, samo nosne kosti ni našla, samo ona pač ni tako zverzirana v tem in je rekla, da naj se res takoj naročim na nuhalno.
Sem pa danes čisto povožena. Tamala je prehlajena in zaradi zamašenega noska ni dobro spala, ob 5.30 se je pa dokončno zbudila in smo ga začeli žingat. Od 8h dalje pa že v službi. Spat sem šla pa okrog 1h zjutraj. Komaj živim.user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 804
22.12.2006 15:00:45   
Anonimen
Jaz sem se pa končno naročila na nuhalno. 3.1. jo imam pri dr. Strahovi v Domžalah.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 805
22.12.2006 15:40:51   
anja7
Hojla punce!

Da se vam spet mal javim. Ja, 19. v torek smo meli nuhalno in sva bla z mojim dragim čist vzhičena. Vidla sva najino pikico - velika je 5,7cm. Ful skoz miga. Res noro lepo je blo to vidt. Moj dragi je dvakrat vprašal za spol, sam je ni hotel-a pokazat, kaj ima med nogicami. Jih je skoz skp tišal-l!V glavnem zaenkrat je vse OK, tko da sva res fuullll vesela.
lp

Ja, bla sva pri Pušenjaku-CD-ja ne noste s sabo ga tam dobite in takoj ko pridete k njemu notr morte povedat, da bi rade, da ga posnamejo. Vse skupi stane 14.000,00 SIT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 806
24.12.2006 17:38:53   
Freycha
Punce,

lep božič...... preživite današnji večer z največ ljubezni, kar je premorete........

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 807
26.12.2006 11:30:38   
Freycha
joj punce...... kaj ste tako tiho. Saj ni treba pisati samo, ko daste čez kak pregled, lahko tudi kar tako malo počvekamouser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 808
26.12.2006 13:20:34   
polona25
Čav,
tud meni je dolgčas. Ves čas pogledujem gor, če se kaj oglašate, pa nič user posted image . Trenutno sem sama. Sinčka sem oddala k starim staršem, mož je v službi, jaz pa veselo pri pisanju diplome user posted image . Bi veliko raje počela kaj drugega, kot to, ampak enkrat je treba stvari prijet v roke in zadevo zaključit. Tale šola mi res počasi že najeda.
A še kakšna preživlja praznike na ta način user posted image  

Drugače pa končujem 12 t in začenjam 13-ega, tko da komaj čakam še kakšen mesec, da bom začutla brcike.
Počutje se je izboljšalo, tko da imam več motivacije in veselja za karkoli drugega kot samo za ležanje.

Vesele praznike še naprej!

Polonauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 809
26.12.2006 13:44:09   
Freycha
ja, moj je zadnji dve noči preživel v službi, celo dopoldne pa uživa na Pohorju na smučišču...... meni je pa malo doma dolgčas. Pa še išjas me nekaj daje in težko sedim, ležim, stojim......... si grem kar malo na živce......

sicer pa bo sedaj enkrat prišel dragi domov in ga bom prosila, da me malo zmasira, ker me predel križa res noro boli.......user posted image

kako se imate pa kaj ostale?

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 810
26.12.2006 16:37:51   
anja7
Hojla punce!

Da se še jaz mal oglasim. Zgleda, da vse čakamo na to kdaj bo kera kej napisala. Tud jaz grem vsak dan pogledat,če je kaj novega, pa ni nobenga glasu od vas. Kako ste kej? Pri nas je kr ok. Moram vam povedat, da se mi je kr naenkrat trebuh ful napihnu.user posted image user posted image  Taka sem že k ena lunca. Mal bom mela zdele tele dni problemov z oblačenjem, ker v službi še ne vejo. Bodo zvedl takoj po novem letu. Kako pa kej vaše pikice?

lp

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 811
26.12.2006 19:00:18   
Anonimen
Ojla, no pa da še jaz kaj napišem. Jaz pa dokaj delovno preživljam praznike. No, včeraj in danes sem frej, sem pa delala božični večer, pa cele novoletne praznike delam. Smo pa vsi nekaj prehlajeni doma, čeprav nam gre počasi že na boljše.
Včeraj smo bili pri tašči na božičnem kosilu, pa še moja dva smo šli obisat, danes pa malo uživamo doma, malo pa tudi spravljamo v red stanovanje.
Joj, moram pa povedat, kaj se nam je ponoči zgodilo. Letos imamo smrekico nad previjalno na polici tik pod stropom, da je tamala ne doseže in se je sredi noči sesula na tla.user posted image Jaz najprej nisem niti dojela, sem mislila, da sanjam, potem sem se pa le zbudila, ko je mož ropotal in pospravljal vse skupaj. K sreči je tamala spala kot top in se ni pustila motit

(odgovor članu anja7)
  Neposredna povezava do sporočila: 812
26.12.2006 20:39:13   
kety99
No pa en lep pozdravček tudi od mene. Res je, tudi sama vsak dan pogledam, če kaj novega piše pri julijkah, sama pa kr ne vem kaj bi napisala. Uglavnem jaz sem vredu, slabosti so izginile, zdaj me je pa kar nekaj strah, zakaj mi ni več slabouser posted image , kaj če je kaj narobe z mojo pikico. Joojj mal sem paranojična, bi bil že res čas, da spet vidim pikico, ampak bom morala počakati do 6.1., ko imam NS. Še dobro da je vmes novo leto in prazniki, da se bom malo zamotila. Sicer pa se počutim zelo dobro, razen tega, da še vedno veliko spim. Čeprav se mi zdi, da nisem več tako zelo zelo utrujena, kot sem bila na začetku. Ravno danes sem noseča 10 polnih tednov. Možek me še zmeraj razvaja in zdaj res začenjam uživati v nosečnosti. Hlače me že vse tiščijo, tako da imam kar odpete, pa elastiko na gumbu, trebušček se mi pa že kar pozna. Smo imeli v službi novoletno zabavo in so vsi ugotovili, da sem noseča, čeprav sem bila malo v zadregi, ker v službi tega še nisem obešala na veliki zvon...no zdaj pač vsi vejo user posted image  in mi vsaj trebuha ni treba več skrivati. Jutri in v četretek še delava, potem pa greva za 5 dni na Golte...komaj čakam, gor je 40cm snega...bo prav idilično za novo leto. Punce držite se, pa javljajte se bolj pogosto!

< Sporočilo je popravil kety99 -- 26.12.2006 20:40:19 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 813
26.12.2006 21:00:19   
Anonimen
Ja kety99, luba duša moja, pa si se le javila po dolgem času! Se že lep čas sprašujem, kje si in zakaj se nič ne javiš! Me veseli, da si bolje! Uživajta na Golteh, sem ti kar malo fovš!user posted image
Uh, saj res, ko smo že pri trebuhih. Saj mi pomoje nobena ne bo verjela, ampak imam vsaj tako velikega, če ne malenkost večjega kot moja sodelavka, ki ima rok konec aprila. Res sem trebušasta.user posted image

(odgovor članu kety99)
  Neposredna povezava do sporočila: 814
27.12.2006 8:32:31   
Freycha
Fino, spet ste malo pisati začeleuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes zjutraj spet bruhala. To je sicer šele drugič, da sem bruhala v celi nosečnosti, moti me samo to, da čakam, kdaj mi bo nehalo sploh biti slabo (noseča sem 12t 4/7), zdej pa še celo bruham. Sem pa tudi celo noč izredno slabo spala in danes zjutraj so že ob osmih prišli delavci sestavljati omaro v predsobi in sem čisto izmučena. Hvala bogu mi ni treba nič delat, samo malo kontroliram, če mi bodo izpraznili stanovanje ali ne heheheuser posted image

Sicer pa koooommmaaaajjj čakam, da bo jutri NSuser posted image user posted image user posted image  ker  imam en full čuden občutek, da bo kaka slaba novica in bi se rada že znebila tega čudnega občutka.

Aja, pa išjas me še kar vedno daje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 815
27.12.2006 8:43:03   
malamisha
Dobro jutro!

Da se vam malo javim.user posted image

Po začetnih težavah (krvavitve), se je zadeva pri nas umirila. Na pregledu sem videla živahen utrip naše pikiceuser posted image user posted image user posted image  in kot vse kaže, bo vse ok!

Mi je pa G. prestavila PDP na avgust, tako da ne spadam več med vas...
Ker imam občutek, da bom vseeno julijka pa bi še kar ostala v vaši družbi (pa še malo bom v avgust pokukalauser posted image )

Slabosti še ni, sem čisto brez energije.
Naslednji pregled imam 10.1. in upam, da bo ponovno UZ!

lp

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 816
27.12.2006 9:17:56   
climberka
Hojla, punce!
No, očitno sem tut ena izmed tistih, ki vsak dan (večkrat na dan) pregledam poste, sama pa bolj malo napišem. A kaj, ko se mi bolj malo dogaja. Odkar sem na bolniški in imam prepoved različnih naporov, grem samo še do trgovine, mogoče k tašči na kosilo in to je to. Vsak dan pa odštevam dneve do NS.

Iz navade vsak večer naredim delovni plan za naslednji dan, pa kaj hitro ugotovim, da se mi ne splača, da bom stvari naredila, ko se mi bo zahotelo, saj imam časa na pretek. Res si bom morala najti en hobi, ki ne bo fizično (ali psihično) prezahteven. Kakšni predlogi?

Božič je potekal umirjeno, pozno kosilo pri tašči, odpiranje daril - sem prepovedala kakršnokoli darilo v zvezi s tamavčkom (slabe izkušnje iz preteklosti, pa malo sem vraževerna), ker sem si predstavaljala moževo sestro, ki kupuje razne oblekice in dude. Je čist nora na dojenčke. No, pa niso mogli iz svoje kože in mi kupili knjigo Nega matere in otroka. Drugače pa so me oboržili z raznimi kremcami za bušija, blage kopeli,.. tako da sem s tem preskrbljena.

Punce, pridno božajte svoje bušije (se vam že kaj pozna?) in crkljajte svoje dragije, dokler so še doma!

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 817
27.12.2006 9:50:09   
*maja
No punce še ena nova se javlja user posted image .
Pri nas pričakujemo četrtega user posted image  in sicer okoli 9.7.. Nuhalno smo dali čez prejšni teden in je bilo prav zabavno . Sem bila potem še cel dan tako dobre volje da se kar nisem mogla nehat smejati user posted image .
Slabosti so hvala bogu minile kakšne 14 dni nazaj mi je bilo pa slabo za umret nisem mogla biti niti na nogah kaj da bi počela še kaj drugega, no sedaj pa je stanje 200 % boljše, tako da sem prav začela uživati. Trebuščka še ni na vidiku (še dobro, ker  nismo še novice sporočili niti najbližjim, čakamo na Dedka Mraza), se mi po mojem pozna to, da sem prva dva meseca shujšala za 2 kg.
No to je to tako na hitro, se pa še kaj javim.

(odgovor članu climberka)
Neposredna povezava do sporočila: 818
27.12.2006 9:52:37   
simi27
Pozdravljene!

Spet normalen dan. Moj je v službi, tudi jaz bi morala narediti nekaj za seminarsko nalogo, pa vas prebiram. Sva bila čez praznike pri najinih starših. Seveda smo se obdarovali in dobila sva tudi nekaj daril za najino pikico. Moja sestra nama je podarila bodi, prijateljica pa "Moj prvi album". Od kolegov pa sva dobila puzle Anne Gedes - dojenčka med pisanimi jajčkami. Pa ne vem, kdaj bom uspela sestavit.

Je bilo fajn. Vsi so bili zelo eseli, ko so videli prvo slikico najine piice. Se jim je zdelo kar neverjetno, kako lepo se vidi. user posted image

Drugače pa imam zadnja dva dneva napad na sladkarije. Danes bi morala iti na krvne preiskave, a bom raje šla jutri, da se mi sladkor malce razkroji user posted image

No, lep dan vam želim in se kaj tipkamo!

Pobožajte svoje trebuščke!

(odgovor članu climberka)
Neposredna povezava do sporočila: 819
27.12.2006 9:55:36   
simi27
Maja, pozdravljena med nami. Čestitke in lepo nosečnost ti želim. 

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 820
27.12.2006 10:11:12   
katis
Zdravo julijke!

Prav rada vas berem. Sama sem sicer pri avgustovkah, ampak sem rekla, da se bom še malo tukaj javila, glede na to, da imam PDP 01.08.2007. Če bo julija vroče, bom sigurno šla kak teden prej opravit svoje user posted image . Zato malamisha, očitno bova dve avgustovki špejali tule in vohunile...

Na splošno pa jaz takole: slabosti imam obupne, take, da si včasih prav želim, da bi lahko malce bruhala in bi pritisk znotraj vsaj za 5 minut popustil... zato sem seveda skoz utrujena (kot da bi dobivala konjska pomirjevala user posted image ). Sicer pa vse ok. Prvi pregled mimo (bil možek zraven in sva videla najino pikico na UZ user posted image , srček krasno bije in velikost kot po učbeniku ).

Za 22.1. sem naročena pri dr.Strahovi v Domžalah za NS. Upam, da bo vse OK.

Toliko zaenkrat.

Lepo se imejte, uživajte v soncu in pozabite na mraz. Božajte svoje trebuščke in uživajte!

LP

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 821
27.12.2006 10:55:28   
simi27
Še enkrat živjo!

Zanima me, ali hodite že na kakšno telovadbo. Jaz bi šla po NS, ko bom noseča polnih 12 t. A katera ve, kako je s telovadbo v Fužinah? A se je potrebno naročiti? Hvala za odgovor.

Lep dan!

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 822
27.12.2006 11:03:53   
Grizo
Hoj.
Pozdravljena nova Julika! user posted image  Pa tudi pol Julike pol Avgustovke. user posted image  Več nas je, bolj bo veselo.

Najini prazniki so bili vsaj do sedaj zaznavonani s H-R-A-N-O. Uh, včeraj sva toliko jedla, da sem mislila, da me bo razgnalo. user posted image  Sva obiskala moje, potem pa še vse od user posted image  in povsod sva pospravila hrane za eno malo državo user posted image .

Sicer pa oba odštevava dneve do NS, ki jo imam 9.1. pri dr. Pušenjaku v Dravljah. Pa je več strahu kot veselja... ampak bova vsaj vedela pri čem sva.

Ste ve že vsem povedale? Za enkrat za najino user posted image  vedo le moja mami in najboljša prijateljica. So nazadnje zelo slabo vzeli SS, pa sva si rekla, da raje še malo počakava, da ne bi bili spet preveč razočarani. Bova povedala, ko se ne bo dalo več skrivat in se bo prvi upal vprašat user posted image

Vreme pa je prav čudovito in me spravlja v dobro voljo. Upam, da ste ve tudi.
Jaz imam do konca tedna ta privilegij, da delam doma. Jeej.

Lepo se imejte, pa kaj napišite.

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 823
27.12.2006 12:41:19   
rumba
Pozdravček vsem in dobrodošle nove!

Končno se spet malo javim. Pri nas doma smo vsi bolani, otroka in mož na antibiotikih, jaz še nekako shajam brez kemije. Sin je iz vrtca prinesel eno tečno virozo. No, tako da smo že od prejšnjega petka v stanovanju in po dežurnih zdravnikih. Včeraj je imela roj.dan moja mami, pa smo tudi to prešpricali. Upam, da se do silvestra pocajtamo, vsaj toliko, da lahko sprejmemo kak obisk.user posted image  Zunaj je tak lep sonček, mi pa čepimo not in brišemo noske...user posted image
Sem pa prav vesela, ko berem, da ste ostale dobro in uživate! user posted image

Drugače pa se tudi meni trebušček že lepo pozna. Tašonka, ti verjamem, tudi pri meni je podobno.user posted image  Hja, pa še nismo nikomur povedali. Po novem letu bova povedala staršem, potem pa počasi tudi ostalim. Moj sin pa ima skoraj dnevno izpade, kdaj bomo dobili dojenčka. Pravi, sedaj, ko smo skoz doma in nimamo kaj počet, dajmo se lupčkat, da bom v trebušček dobila dojenčka.user posted image  Joj bo veselje, ko mu poveva.
Punce, držite se in uživajte.
user posted image  vsem!

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 824
27.12.2006 12:45:05   
Teya
ej, katis, bombica user posted image  ČESTITKE!!!!!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ime deklice
N5ra

Kako naj poimenujemo naso deklico?

Asja (15%)

Zoja (30%)

Zaja (3%)

Zala (52%)

Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!