|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
27.12.2006 14:06:07   
Afnica
Pozdravljene!

Danes sem imela pregled pri ginek., ki me je malo prestrašila. Otročka, ki sicer imata vsak svojo posteljico, sta velika 5,1 cm in 6.0 cm. Pravi, da tisti manjši zaostaja že od začetka, zato ni panike, ampak bo potreben nadzor, pogostejši pregledi. Imata pa oba vse organe, ki jih morata imeti. Ampak meni se je tako grozno slišala razlika 1cm. Čeprav sta oba dovolj velika za to starost (12 2/7 ).

No, potem sem pa danes imela še NS. Tam ju je pa izmeril 4.8 in 4.87 mm (11 5/7) Torej identično. user posted image   NS je nameril 1,4 mm. Kar pravi, da je ok. Tudi nosne kosti so razvite. Povedal je same lepe stvari. Ležita pa prečno, en nad drugim. Dragi je bil čist navdušen, ko se je dalo celo prstke na rokah preštet. Res nepozabno. Plačala sem pa 2x 12.000sit. Za vsakega dvojčka posebej. Blo je super in sem kar pomirjena. Otročička sta zelo živahna, res zanimivo za videt.
Slabosti se še niso končale, čeprav sem mislila, da se že bodo, ker sem imela cele praznike mir. Ampak danes se je spet začelo. Sem mislila tudi, da bo tehnica na račun praznikov pokazala kaj več, ampak sem v 5ih tednih pridobila le 0,6 kg.

To bi bilo to! Lepo se imejte, pa javite se kaj. Se vidi, da niste v službah čez praznike.user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 826
27.12.2006 18:21:23   
Anonimen
*maja, dobrodošla in čestitke!user posted image  Vau, že kar četrti!

simi27, na Fužinah samo pokličeš sestro Vesno in ji poveš, da bi začela hodit na telovadbo, toliko da ve pričakovati približno število udeleženk. Je pa brezplačna. Jaz je nisem obiskovala ne lani ne zdaj je ne bom, ker mi moj urnik na žalost ne dopušča tega. Je pa baje super.

He he, rumba, sem se nasmejala ob izpadih tvojega sinkota. Lepo, da tako komaj čaka dojenčka. Se pravi sploh še ne ve, da ga dobite, ali sem narobe razumela?

Afnica, ene smo v službah čez praznike, samo se nam ne da pogovarjat samim s sabo.user posted image Jaz delam cele praznike letos.user posted image  K sreči vsaj jutranji turnus, da bom ob večerih lahko z mojimi štirimi sončki (mamo še dva kužata, da ne bo kera mislila, da mam že tri froce user posted image ). A ti tudi delaš čez praznike?

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 827
28.12.2006 11:15:19   
siskamiska
Afnica a ti si mogla za vsakega posebej plačati?
Men je rekla sestra da bom po novem letu plačala 12.500 oz 52 Evrov.
Upam da je to za obadva, ne pa samo za enega

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 828
28.12.2006 12:10:41   
Afnica
Sisikamiska, ja, plačala sem za vsakega posebej. 2x 12.000, oo sit, torej 24.000,oo oziroma celih 100 eurov.

Duplo se pa plača zato, ker delajo meritev in oceno tveganja za vsakega posebej. Tvorej dve meritivi, dve oceni in dupla cena.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 829
28.12.2006 12:48:56   
Freycha
Afnica, danes sem vprašala koliko bi plačala, če bi imela dvojčke, pa je ta dr. v Domžalah rekla, da samo enojno. Da pregled kot tak je en, samo pač dva pregledajo... da se to šteje vse kot en pregled.
Sicer pa, če vemo, da so naše pikice ok, nam je čisto vseeno koliko damo dinijev... vsaj meni se zdi.

Torej, danes sem imela NSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jjjjooooooojjjj kako je bilo lepo videti mojo pikico, ki je velika že celih 6,5 cm (raste ko gobe po dežju). Sicer pa je otročiček full pridno spal in je bila zdravnica vesela, da ga je lahko premerila celega. Potem ga je pa mogla malo premakniti, da bi mu lahko NS zmerila, je pa parkrat požokala po trebuhu, je pa hudič začel take zganjat, da ga je lovila naokoli ko zmešana in se sploh ni hotel umiriti. Midva z mojim sva samo gledala, kako je lahko tako malo bitjece tako divje. Je prav brcal in boksal...... hehehehe jaz sem čisto raznežena. Pogledala je tudi, če bo kakega luleka našla,pa ni nič videla. Valda, da ne, če pa jaz vem, da bo punčka user posted image user posted image

No, kar se pa NS tiče, je pa tudi vse ok. Razlika je bila 1.4 mm, kar je rekla, da je ok, možnosti pa so 1:3925.......
Dala mi je tudi dve slikici, kateri bom takoj skenirala in si jih shranila.

Aja, pa podaljšano bolniško mi je dala do 23.1. ko imam zopet pri njej pregled, potem pa se bova probali kar zmeniti, da ostanem doma......

jupiiii res sem srečnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 830
28.12.2006 13:17:12   
climberka
Freycha, kako pa to, da imaš pri njej še enkrat pregled? A si dala delat tut 2HT? Sicer je pa Strahova ful prijazna, sem bila pred parimi leti pri njej in sem bila zelooo zadovoljna. Zdaj, ko je šel razvoj tako naprej, bo pa še bolje (pregled imam 11.1.) in komaj čakam!
Me veseli, da je vse ok, zdaj lahko v miru uživaš nosečnost!

Lepe praznike!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 831
28.12.2006 15:26:01   
Freycha
V ambulanti dr. Strahove dela dr. Završnik, ki je sicer moja ginekologinja. In ona mi je tudi NS delala..... Sva se pa še malo pogovorili za bolniško, ker je ravno moja ginekologinja.....

ja, zdej se pa res veliko bolj mirno počutim. Tudi srček je imel danes bolj normalen utrip in je takoj bolj mirno vse skupaj gledati.....

(odgovor članu climberka)
Neposredna povezava do sporočila: 832
28.12.2006 22:10:22   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image            

.  corfu
.  lejca user posted image user posted image
02. noka81

03. anja7
04. tani33
05. Teya 
05. Yvona
05. Rožica82

05. Polona25
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna
08. Jelenche ; Ljubljana

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje
09.*maja
10. Tejči77 ; Celje
11. lexl
12. Freycha ; Maribor
12. Kety ; Ljubljana
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje

13. mary82
15. Teika
15. zvesta
17. Kety99

17. Heya ; Brežice
19. Bety
21. simi27

22. pikam
23. Grizo
24. Ezica
24. zarja123
24  climberka
25. pupa*

25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana
27. kapica
27. rumba
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana

28. kniči
28. yudit
31. Pinkyca

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image      

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 833
28.12.2006 22:34:20   
Jelenche
hej puncice moje,

kako ste kaj? Napredujemo a ne??? ja ja jaaaa
hej Grizo, drži se!!! mislim nate!

NO jaz sem tudi danes imela nuhalno, čeprav je bila planirana za jutri (petek), vendar so me klicali iz ZD Dravlje, če lahko pridem danes, in seveda da sem šla.
Rezultat je dober, bebika je zrastla za cela 2 cm od prejšnjega UZ, ki je bil prejšnjo sredo!! mislim waaaww,.. to gre res zelo hitro. No sedaj je bebika velika 6,4 cm. Srček bije (... samo da bije), na začetku je spal, pa mi je dr. rekel naj mal zakašljam da ga zbudim,.. hahaah to je bilo zanimivo, nooo pa se je malo premaknil, ampak ne dovolj, tako da je dr. mal z tistim UZ pomešal po trebuščku in ga zbudil, potem je pa itak začel skakati,...
nooo samo da je vse ok!
jaz sem še vedno na bolniški, mi je kar fiiinoo  user posted image ,
slabosti sooo, v glavnem zvečer.
aja, za spol nisva vprašala in upam da tudi ne bova :)

to je to
en velik user posted image  vsem mojim julijkam hahaha, sem si vas kar prisvojila user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 834
29.12.2006 20:22:58   
rumba
Pozdravček vsem!

Vsem, ki ste že uspešno opravile nuhalno pa user posted image user posted image . Kako naše pikice hitro rastejo!
No, mi smo se končno malo pocajtali, tako da smo bili danes že na kratkem sprehodu. Zvečer pa je naša miška spet od ne vem kje privlekla vročino user posted image

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 835
29.12.2006 20:48:31   
rumba
... no ja, zdaj sem se pa zatipkala in prehitro poslala sporočilo.... Kje sem že ostala...user posted image
Aja, Tašonka, prav si me razumela. Sinko še nič ne ve, miška (februarja bo 2 leti) pa še itak ne razume. Nisva mu želela povedati, ker ko izve on, bo izvedel cel svet user posted image .  Januarja bo star štiri leta... taki pa so že zeloooo zgovorni. Mu pa imava namen povedati ta vikend. Še razmišljam, kako... Sicer pa izjava od danes,:"... da bosta s sestrico sedela skupaj na njegovem stolu in tako dobimo en prost stol pri mizi, da lahko pride dojenček. A zdaj ga bomo dobili?" user posted image
Punce, danes sem odkrila Donat user posted image , to pa je pravi balzam za moje slabosti in napenjanje. Ha,ha,ha... nikoli ga nisem pila... no, sicer pozno, a vseeno boljši kot nikoli. Sicer pa itak optimistično upam, da bodo te slabosti čez teden dni le še preteklost. Amen.
Evo, zdaj se bom pa spravila bolj v vodoravni položaj.... Moj user posted image  je še v šopingu..user posted image ... upam, da ga še dočakam...user posted image
user posted image vsem!!!!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 836
30.12.2006 8:42:59   
Anonimen
Hej, punce!

Moj mi je prinesel kosmiče in prenosnik v posteljo. A bo vseeno treba vstat in it po nakupih. :)

Danes ponoči se mi je sanjalo, da imava punčko. user posted image In hecno, klicala sva jo Tašonka. user posted image

Moj že grdo gleda. On bi fantka, pa ne Tašonke. :)

A že kaj izbirate imena?

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 837
31.12.2006 10:34:37   
climberka
Hojla, punce!
Vsem, ki ste uspešno dale čez NS, čestitke!user posted image

V letu 2007 vam želim vam obilo srečeuser posted image , zdravjauser posted image in polno hišo smehauser posted image . Naj vam prva polovica leta hitro mineuser posted image , da boste (bomo) čim prej imele v rokah svoje štručke!user posted image

Lepo praznujte!

< Sporočilo je popravil climberka -- 31.12.2006 10:35:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 838
31.12.2006 11:49:49   
kapica
Haj punce!

Jaz sem spet doma, dopusta je konec, pa se vam malo oglasim. Vidim da se fajn drzite, vas je ze kr nekaj bilo na nuhalni. Super za lepe novicke user posted image .
Meni gre drugace v redu, zadnje dni me dajejo lazje slabosti, kar se mi zdi cudno, saj ze grem proti koncu prvega trimesecja.
Je bilo pa hecno, jaz sem sanjala, da sem dobila puncko, sedaj na dopustu pa mi je ena rekla, da vidi, da bom 90% dobila fantka. Pa ni bila kaksna vedezevalka user posted image , ampak kao glede na to kako izgledam, da imam cisto kozo, da nimam posebnih nevsecnosti, da bo fantek. Tako da moj je bil cist vesel, jaz pa tudi. Sem rekla da ji bom takoj povedala, kaj je, ko izvem. Moj hoce namrec takoj vedet, ko se bo dalo.
Se ze veselim naslednjega Uz, cez ca. 2 tedna, nuhalne pa mislim da tukaj ne delajo. Bom malo povprasala.

Lep dan vam zelim, danes se posebej, lepo praznujte novo leto, v novem letu pa vam zelim, da nosecnost uspesno pripeljete do konca in spoznate svoje cudovite, zdrave otrocicke!!!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu climberka)
Neposredna povezava do sporočila: 839
31.12.2006 13:54:41   
Anonimen
Jaz sem tudi imela zelo zelo čisto in sijočo kožo v prvi nosečnosti, pa imam punčko doma. Medtem ko so mi sanje pravilno napovedale. user posted image

Jaz pa ugotavljam, da bom za rep ujela nuhalno, zadnji čas jo bom imela. Me zanima, kako to izgleda, ker lani sem bila bolj zgodaj. me tudi zanima, kakšni bojo rezultati glede na to, ker se pomoje tudi od tedna do tedna lahko razlikujejo. No, bomo videli. Sreda bo hitro tu.user posted image

Julijke, lepo praznujte nocoj in veliko zdravja pa sreče v novem letu!

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 840
31.12.2006 18:58:28   
polona25
STARO LETO ŽE ODHAJA,
ROKO NOVO LETO NAM PODAJA.
ENERGIJE NOVE NAM BO VLILO,
ČAR ŽIVLJENJA ZNOVA NAM ODKRILO.
NAJ PRINESE ZDRAVJE IN VESELJE,
OSREČUJE NAJ VAS NA POVELJE.

Vse najlepše želje v letu 2007! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 841
31.12.2006 20:23:33   
Anonimen
Punce, lepo praznujte! Jaz bom začela pravkar. user posted image

Srečno 2007!

(odgovor članu polona25)
  Neposredna povezava do sporočila: 842
31.12.2006 22:02:15   
Freycha
Julijke,

vse naj naj v letu 2007. Da si bomo izmenjavale mnenja in izkušnje z rastjo naših pikic, da bi bile vse srečne in zdrave in da bi se imele rade!!

Srečno 2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 843
1.1.2007 10:35:51   
simi27
Drage punce!

Vam in vsem vašim želim prijetno potovanje okrog sonca. In predvsem zdravo štručku v juliju!

Lepo praznujte še naprej!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 844
1.1.2007 21:30:35   
Teya
punce, vsem želim vse naj naj v novem letu, predvsem pa čimbolj breskrbno nosečnost in zdravo dete......

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 845
2.1.2007 16:08:58   
Jelenche
hejjj punce

v novem letu vam želim veliko veselja in sreče z user posted image  ter z user posted image !!

Vse naj naj!!!

R. Tagore

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 846
2.1.2007 16:57:28   
Anonimen
Pozdravljene!

Vse naj naj v letu 2007! Veliko sreče, izpolnjenih skritih želja, ter predvsem zdravja za nas in naše user posted image .... Da bomo končno dočakale naše bebice v juliju in bomo še dalje lahko klepetale tukaj... SREČNO!!!!

(odgovor članu Jelenche)
  Neposredna povezava do sporočila: 847
2.1.2007 18:42:50   
*maja
No pa da se malo javim še jaz user posted image .
Najprej srečno in predvsem lepo letošje leto vsem, pa da čim prej pride julij, ko bomo v nizkem štartu.
Jaz že komaj čakam da se končajo prezniki jih imam že polh kufer.

No mi smo danes že začeli razmišljati o poletnih počitnicah user posted image , resno se sploh ne hecam. Planiramo da bi šli okoli 15-ga avgusta malo morje pogledat tam okoli Krka (upam da nam rata, bo dete takrat staro že več kot en mesec (no vsaj upam,če ne bo user posted image  zamujal)).
Za prvomajske praznike bi pa malo topličke počekirali. Ja plani so že me prav zanima kakšen slon bom takrat in, če se mi bo sploh kaj dalo pakirat ...

Kaj pa ve že kaj planirate tako daleč?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 848
3.1.2007 8:56:46   
simi27
Pozdravljene!

Končno so prazniki za nami. Sem se nažirala v teh dneh, tako da me je kar strah stopiti na tehtnico. Ah, bo že. Bom sedaj malce bolj pazila.
Maja, ti pa si hitra. Jaz ne vem, kako bo z najinim dopustom. Nameravava kupiti stanovanje še pred prihodom dojenčka. In se bomo selili. Tako, da ne vem, kdaj bova imela čas za dopust. Sicer sem razmišljla, da bi šla v maju oz. začetku junija za par dni na morje, zadnjič sama, potem pa mogoče za par dni v septembru. No, ne vem. Bomo videli, kakšno bo vreme. Ne nameravam pa nič naprej rezervirati. Se bomo prilagajali razmeram in predvsem klimi.
Drugače pa sva midva z dragim v pričakovanju sobote, ko imava NS pri Pušenjaku. Meni se zadnje čase sanja, da bo punčka, v začetku pa se mi je sanjalo o fantku. Tako, da res nimam občutka, kaj bo. Upam, da se bo v soboto že vidlo oz. da nam bo mišek pokazal, kaj skriva med nogicami.
No, to je zaenkrat vse. Lep delovni dan vam želim in se tipkamo.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 849
3.1.2007 9:01:45   
Yvona
Živjo,

zanima me, ali ste v službi že povedale šefom za nosečnost. Jaz še nisem. Sicer imam rok 4.7., pa nimam niti pojma kdaj se mi prične porodniška. Kdaj boste ve nastopile s porodniško?

LP.

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Koliko časa sta potrebovala za zanositev?
Itkica

Koliko časa?

1-2 meseca (53%)

cca pol leta (18%)

cca eno leto (11%)

več let (18%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!