Freycha
|
Afnica, danes sem vprašala koliko bi plačala, če bi imela dvojčke, pa je ta dr. v Domžalah rekla, da samo enojno. Da pregled kot tak je en, samo pač dva pregledajo... da se to šteje vse kot en pregled. Sicer pa, če vemo, da so naše pikice ok, nam je čisto vseeno koliko damo dinijev... vsaj meni se zdi. Torej, danes sem imela NS jjjjooooooojjjj kako je bilo lepo videti mojo pikico, ki je velika že celih 6,5 cm (raste ko gobe po dežju). Sicer pa je otročiček full pridno spal in je bila zdravnica vesela, da ga je lahko premerila celega. Potem ga je pa mogla malo premakniti, da bi mu lahko NS zmerila, je pa parkrat požokala po trebuhu, je pa hudič začel take zganjat, da ga je lovila naokoli ko zmešana in se sploh ni hotel umiriti. Midva z mojim sva samo gledala, kako je lahko tako malo bitjece tako divje. Je prav brcal in boksal...... hehehehe jaz sem čisto raznežena. Pogledala je tudi, če bo kakega luleka našla,pa ni nič videla. Valda, da ne, če pa jaz vem, da bo punčka No, kar se pa NS tiče, je pa tudi vse ok. Razlika je bila 1.4 mm, kar je rekla, da je ok, možnosti pa so 1:3925....... Dala mi je tudi dve slikici, kateri bom takoj skenirala in si jih shranila. Aja, pa podaljšano bolniško mi je dala do 23.1. ko imam zopet pri njej pregled, potem pa se bova probali kar zmeniti, da ostanem doma...... jupiiii res sem srečna
|