|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
15.12.2006 11:41:06   
Kety
Živjo!

Corfu, bravo, da si šla na urgenco. Tiste infuzije res pomagajo! Super da si bolje in zdej bo stvar šla samo še v bolje, boš videla!

No, tudi moje slabosti niso minile, danes me kar drži in se ful slabo počutim. Včeraj nisem mogla kaj preveč pisat, ker sem bila čisto fertik.

Ja, kar videla je že spol. Mi je delala spet vaginalni UZ in me tudi gin. pregledala zaradi krvi v urinu. Pregledala mi je tudi ledvice z UZ-jem. Vse ok, tako, da ne ve od kje kri. Vprašala me je koliko pijem in smo ugotovili, da premalo. Ampak, ko mi je po pijači tako slabo....zdej se nacejam in upam, da bo bolje. V glavnem, je rekla, da se je tako dobro videlo, da se ni dalo zgrešit. Jo pa dobro poznam in mi ne bi povedala, če ne bi bila sigurna. Tako, sedaj vemo, ampak če bo punčka, bomo prav tako srečni, saj si želim imet oba spola. Sem tudi računala na NS, da bom tam izvedela, no pa me je moja G. prehitela. NS imam 3.1. in bova šla z možem oba, Timon pa bo v varstvu ta čas.

Simi in Rumba, ful imata pozno prvi pregled, dobri sta da vaju to ne vrže iz tira. Jaz sem komaj dočakala 7 teden, da sem videla ali je ok.

(odgovor članu climberka)
Neposredna povezava do sporočila: 751
15.12.2006 12:54:05   
Freycha
Imam eno prošnjo za vas punce!

Mi lahko poveste ko ste šle na UZ, koliko ste bile noseče, koliko je bil velik plod in koliko udarcev na minuto je imel srček vašega ploda.

Moj je namreč imel 188 utripov na minuto in sem prebrala nekje, da je povprečje 160. Pa me je malo začelo skrbeti, če ni to kaj narobe..... sej vem, da verjetno zganjam veliko hrupa za nič, pa me vseeno malo zanima vaša statistika.

Hvala za podatke!!!

lp
Neža

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 752
15.12.2006 13:16:37   
Kety
Freycha, meni ni do sedaj še nikoli povedala kolikokrat utripne od pikice srček. Ne vem, tudi v prvi nosečnosti tega ni merila, le potem na ctg-ju, ko ti poleg tega merijo še jakost in pogostost popadkov. Ti se glede tega ne obremenjuj preveč.

Mene je moja g. že v prvi nosečnosto nenehno opozarjala, naj ne berem preveč in naj ne verjamem preveč internetu, ker bom v tem primeru celo nosečnost v strahu. In res je! Manj veš, bolje je in veliko bolj uživaš v nosečnosti. Če bi bilo kaj narobe bi ti tvoja g. to povedala, saj je to njena dolžnost.

Drugače pa je moja pikica rastla takole:
1. pregled: 7t 2/7 - 1 cm
2. pregled: 10t 2/7 - 4 cm (to je razdalja od temena do ritke)

Upam, da si se kaj pomirila...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 753
15.12.2006 14:49:55   
lali82
Tudi meni ni ginekologinja povedala nič o tem koliko utripkov je na sekundo. rekla je samo da utripi so... Tudi jaz mislim da bi ti ginekologinja omenila če bi bilo karkoli narobe, tako da brez skrbi.
Bila pa sem na prvem pregledu pri 6t 6/7 pa mi ginekologinja niti tega ni povedala koliko je plodek velik. Samo na tistem papirju ki mi ga je dala je pisalo da je gestacijska vrečka velika 2,4cm.
Tako da komaj čakam drugi pregled - upam da bo takrat bolj zgovorna.
Aja na nuhalno sem se pa zdaj prenaročila k Pušenjaku. Imam jo konec meseca kar v porodnišnici. jaz bom tudi  vprašala za spol pa čeprav je menda malo možnosti da se že kaj vidi....

No punce uživajte!!
Lp

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 754
15.12.2006 14:52:07   
Freycha
Mi ni dalo miru, pa sem še dr. Pušenjaka na med.over.net vprašala in je odgovoril naslednje:

"če je bil utrip le enkrat izmerjen in nato ne več, potem ni razloga za skrb. Sicer je utrip malce nad pričakovanim (do 180/min), vendar je še precej pod 200/min, ko je zagotovo previsok. Težave ploda se praviloma začnejo šele nad 220 utripi/min."

Definitino se boljše počutim. Je pa res tako, kot si rekla. Včasih ni dobro, da preveč veš, ker te potem samo skrbi. Še včeraj se mi je zdelo to čisto normalno, potem sem pa nekje to po naključju prebrala, me je pa začelo malo skrbeti.
Glede na to, da moji g zaupam bi se mi čudno zdelo, da nič ne reče, ampak sem vseeno bolj sproščena, ko sem dobila še drugo mnenje.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 755
15.12.2006 19:09:02   
kapica
No vidis freycha, si vsaj pomirjena. Jaz tudi srcka nisem slisala, tudi ni povedala koliko utripovje na minuto. Sem bila pa na drugem Uz v 7tednu, takrat je bila pikica velika 1cm. V ponedeljek imam tretji Uz, takrat bom pa ze 8 tednov in 5 dni nosecka, tako da sem ze radovedna koliko bo vecja pikica.

Climberka,moj moz je prav tako pripravljen na puncko , kot tvoj. Kaj vse bo potrebno priskrbeti in koliko ga bo strah da se ji ne bi kaj zgodilo. Pravi da so fantki vedno tisti ta mocni, oni okrog norijo in punce pecajo, zato pravi najprej fantek, potem puncka. Tako bo lahko starejsi brat sestrico branil user posted image . Ja nic, pocakat bomo mogli, da vidimo kdo bo koga branil user posted image .

Jaz se tudi danes v redu pocutim, tako da se res nimam kja za pritozevat.

Lp, user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 756
15.12.2006 21:15:54   
rumba
Pozdravček vsem!!!

Simi27, ne nimava iste g. Jaz hodim k dr. Megliču. Kak teden nazaj sem klicala v Dravlje, da bi se naročila k Pušenjaku, pa mi je sestra zatrdila, da po novem letu še nima razporeda, kdaj bo delal in naj pokličem konec meseca. Grrrrr, sem jezna. No, mogoče ga je imela za prvi teden, pol pa več ne, mene pa je hotela naročiti okoli 15. Če izvisim, bom pa res huda. user posted image

Kety, ja sej se mi že mal meša, tako nestrpno čakam prvi preged. A v leonišču imajo pač tako politiko, da te ne naročajo pred 8-9 tednom. Če je pa prej kaj narobe, pa imamo urgenco prav blizu... Sicer pa sem že iz prejšnjih nosečnosti navajena, da pregledi niso ravno pogosto, če je vse ok.

Nič, danes sem pa tkooooo user posted image , da takoj šibam v posteljo. V otroški je že tišina (upam, da ne bomo ponoči spet nonstop kašljali), ljubi je na žurki, tako da imam čisti mir! Mogoče mi uspe prebrati še kak stavek iz knjige. Pravkar berem Parfum, ful zanimivo....

Nočko!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 757
17.12.2006 14:14:10   
Anonimen
Evo malega glaska od mene. user posted image

Sem v redu. Sicer sem malo zbolela, poln nosek, rahla vročina in boleča glava. Občasno pikanje v grlu. Ampak bo za zdržat. Veliko počivam. Pač utrujena sem.
Na srečo so se težave z nizkim pritiskom uredile, tako da je bil ta teden dokaj normalen.
Komaj čakam torek, ko imam drug pregled in upam, da mi bo G tokrat celo kaj pokazal, dal slikico in seveda rekel, da je vse v redu.
So mi pa danes malo ponagajala čustva. Kar iz lepega sem se na vso moč razjokala, ne da bi me karkoli preveč obremenjevalo ali razjezilo. Pol sem pa ugotovila, da se bojim praznikov.  user posted image  Letos bova jih prvič preživela poponoma sama na svojem. In si ne znam predstavljati, kako naj vse organiiram, da se bova imela res lepo, ker ti prazniki bodo zaradi user posted image  res nekaj posebnega. No pa spet user posted image .

Uhhh....

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 758
17.12.2006 18:38:10   
Grizo
Zdravo, punce.
Vidim, da lepo napredujete.
Tudi midva/dve z user posted image  sva ok in v torek imava drugi UZ v 9. tednu. Komaj pa že čakam NS, ki jo imam drugi teden januarja.

Prav zavidam tistim, ki imate bolniške. Res prava odločitev... Jaz tako težko zdržim teh 8-9h. Pa se mi zdeha kot nilskemu konju, potem skoraj bruhnem, ko se priklonim, da bi dala USB v računalnik, potem sem 5 min tako zadovoljna, že naslednji trenutek pa mi gre tako zelo naživce vse - služba, sodelavci... user posted image  

Pa trebuh imam napihnjen kot žaba...user posted image

Jelenche, jaz sem dvakrat gledala tusti dokumentarec o nosečnosti na Discoveryju. Vmes sem celo user posted image , res je dobro narejen. A veš, da so jih zdaj naredili tudi za živalce, zadnjič sem gledala kako se kužki razvijajo in mali delfinčki... res zanimivo. Na začetku smo si vsi sesalci čisto podobni user posted image

Drugače pa je danes pri nas žalosten dan... mojemu user posted image  je umrla babica. Tako, da sva večino dneva user posted image . Tako je življenje... med tem ko v nas rastejo nova življenja, druga ugašajo. Cikel življenja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 759
18.12.2006 9:47:35   
Freycha
Dobro jutro punce.

Madonca ste bile tiho zadnje dni. A vam je tako slabo, da vam tudi za pisati ni, ali pa se vedno boljše počutite, pa nimate več časa pisati.

No, jaz se definitivno boljše počutim. V bistvu sta za to dva indikatorja:
1. cel vikend mi ni bilo slabo in v nedeljo mi kava, ki so si jo skuhali niti ni smrdela
2. včeraj zvečer sem si po nekih 6. tednih spet zaželela mojega dragega in nama je bilo lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa komaj čakam 28.12. ko imam nuhalno svetlino, da bom spet videla mojo pikico, pa vprašala bom, če bi se mogoče že videl spol, ker sem full firbčna user posted image

Nič punce, imejte se skrajno lepo, pa želim vam, da bi se čimboljše čimprej počutile, pa kaj napišite, da ne bo dolgčas......

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 760
18.12.2006 10:37:53   
Jelenche
hej punce,

Ja Grizo sem videla da imajo za živalce, res lepo. Zanimivo kako smo si na začetku podobni. Sem zelo vesela, da si se oglasila. Upam da si v redu!

Zvesta, čuvaj se, sicer mene tut neki zdaj baše, pa upam da ne bom zbolela

Freycha,... no pa se je počasi začeo umirjati a ne?

Meni so tudi slabosti prenehale. Skoraj popolnoma, no včasih se še katera vmes prikrade.
Danes grem dat vodo, v sredo imam pa pregled in gre moj dragi z menoj! Bova skupaj gledala user posted image

LP vsem

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 761
19.12.2006 8:49:57   
anja7
Halo punce!

Kako ste? Vidm, da ste ene že mal boljš. Jaz sem drugač tud kr uredu, sam mal me živčki dajejo, k mamo danes NS. Sicer komi čakam, da vidim najino pikico, ampak sej veste skrbi so pa vseen prisotne. Freycha, sem ful vesela da se boljš počutiš. Pa držim pesti drug teden k maš NS!

lp

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 762
19.12.2006 11:00:05   
Anonimen
Hojla, punce!

Sem pravkar nazaj z drugega pregleda. Razočarana in žalostna. Kljub obljubi od zadnjič, mi danes ni delal UZ. user posted image  Torej nisva videla pikice in si je moj dragi zastonj vzel prost dan (pa tako težko ga je dobil). user posted image
Mi je pa popravil rok, tako da imam sedaj PDP 15.7.2007. Če popravite na seznamu, prosim.
Naročila sem se na NS, čakam, da me dr. Pelkičeva pokliče in pove termin. Drugače imam pa naslednji pregled 16.1.

Aja, pa še to. Fasala sem "nosečniški" išias. Kak je to lušno. user posted image

(odgovor članu anja7)
  Neposredna povezava do sporočila: 763
19.12.2006 11:09:23   
Grizo
Oj, zvesta. Vidim, da imaš tudi ti slab dan.
Ampak ko slišiš kaj se je meni danes dogajalo, boš videla, da bi bilo lahko še slabše...user posted image
Danes sem imela rutinski pregled pri g, v 9. tednu. Naredila mi je UZ in lepo sem lahko videla kako moja user posted image  plava sem ter tje in se premika.
Potem pa je bilo veselja konec. G mi je rekla, da je NS močno povečana 3,2mm (TT (velikost bebe) 2.99cm) in me takoj napotila k Pušenjaku!
Jaz sem kar v jok padla. Najprej SS, zdaj to.
In sem šla v Lj porodnišnico k Pušenjaku, ker so me vsi tako začudeno gledali. Češ kaj delam paniko, ker se NS in z njo sum na genske napake šele v 12-14 tednu.
In zdaj naj v takem stanju čakam še tri tedne...
user posted image
A ima katera kakšno podobno izkušnjo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 764
19.12.2006 11:17:48   
Freycha
Grizo,

pušenjak ti je že odgovoril in po pravici povedano se tudi meni zdi, da so te prestrašili za prazen nič.

ne delajo zamanj NS šele med 11 in 14. tednom... zato se prosim ne sekirat, vse bo ok, boš videla. Jaz Pušenjaku kar zaupam kar se tega tiče in tudi ga že nekaj časa tam berem in vem, da pove realno, če ima razlog za to........

Zvesta, si sploh ne predstavljam, kako bi bilo, če bi si jaz prizadevala, da bi videla pikico, pa mi ne bi UZ delali. Res mi je žal za to........ Kaj nisi nič zagnjavila ginekologa?? Jaz bi zagotovo ga........

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 765
19.12.2006 13:05:59   
climberka
Grizo, 9. teden je pa res še prezgodaj, da bi ti ugotavljali NS. Počakaj na pregled pri Pušenjaku. Lahko ti samo povem, da sem imela pri prejšnji nosečnosti povečano NS (3,3) in so me poslali na amniocintezo. V tem primeru je brezplačna. Žal mi AC niso delali, ker so ugotovili da plodu ne bije srček. So me strašili, da je bilo to zaradi NS, potem pa so mi ugotovili pregrado na maternici.
Ko boš delala "uradno" NS, prosi še za dvojni hormonski test - ga delajo istočasno - ti vzamejo kri. Pri tem ugotovijo 98% zaradi Dawnovega sindroma. To mi je svetovala moja G in sem se naročila na oboje pri dr. Strahovi za 11.1.2007, ko bom v 13. tednu.
Držim pesti, da bo vse ok, te pa zastopim glede zaskrbljenosti. Ti skrajša kar nekaj dni življenja.

Zvesta - pa saj bi ti lahko delal UZ, če ne drugače samoplačniško, še posebej če je bil dragi s tabo. Res ne razumem?! Gre pa tvoj lahko stabo na NS, tam jim je že logično, da prideta oba, pa še natančno razloži vse! Zdrži še 3 tedne, skoncentriraj se na praznike!

Drugače se danes počutim ZELO slabo, spodaj me kar naprej nekaj tišči, na stranišče ne morem, najbolj mi paše ležat. Sama sebe spodbujam, da bo po novem letu bolje (bodo minili že trije meseci!)

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 766
19.12.2006 13:11:20   
Teya
ciao, punce....

prvo čestitke Kety za lepo novičko! user posted image  to bo divje pri vas doma user posted image  pišuka, ne samo da suhice tako bolj dobro izgledate, še ta privilegij imate, da se vam na UZ vse toliko boljše vidiuser posted image ..... malo sem zelena user posted image

no, kot vidim se prva javljam z novica iz NS...včeraj sem jo imela v Dravljah, pri dr. Barbari Šajina Stritar...ni bila ravno zgovorna in tudi trajalo je vse skupaj bolj kratek čas, ampak kar je najbolj pomembno je to, da so rezultati full vredu...imamo celo nižji riziko, kot smo ga imeli pri 1. otroku, pa čeprav sem zdaj 2 leti starejša...no, za kromosom 21 imamo vrednost 1:6093, za 13+18 pa 1:87405, NS je 1mm, srček bije s 165, otroček je velik 55 mm. no, to so podatki z 12 tednov in 1 dan nosečnosti. ni mi pa nič preložila PDPja user posted image  moja G mi ga namreč je za 4 dni user posted image  
to je to!

ker sem imela pri nejcu gestacijski diabetis (nosečniško sladkorno), moram danes poklicat G, da mi pove, kaj pravijo ustrezni dohtrji o predčasnem testiranju....v vodi sem že imela povišano glukozo user posted image  nič kaj lepega se ne obeta! user posted image

GRIZO, skušaj se ne sekirat....pod 1. čas ni bil primeren, pod 2. pa verjetno tudi dohtr ne, saj NS opravljajo le posebej usposobljeni strokovnjaki, kar pomeni, da bi "laiki" čist komot ustrelili v levo ..... držim pesti, da bo vse ok!

vse srečo tudi vsem drugim!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 767
19.12.2006 13:18:34   
Teya
ja še to...podatki z NS so kao iz 12 + 1 dan, saj sem po mnenju svoje G bila ta dan šele 11+4 dni.....

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 768
19.12.2006 15:38:37   
siskamiska
Jaz sem tudi danes iz pregleda in sicer sta moji user posted image user posted image  veliki 2.17 mm in 2.27 mm. Sa dvojajčna, pregrada se zelo lepo vidi. Je rekla G da je vse OK.
PDP imam zaenkrat 25.7 - Jelenche , prosim če mi popraviš.
Dala sem še kri in vodo, dobila sem tudi slikicouser posted image user posted image .
NS imam 12.01.2007 in bom šele takrat dobila materinsko knjižico. A sem edina ki jo še nimam pa sem v 9 tednu?user posted image

Lp tudi ostalim nosečkam

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 769
19.12.2006 16:51:26   
Afnica
Siskamiska...predvidevam, da sta tvoji pikici veliki 2.17 in 2.27 cm  in ne mm. user posted image
Sicer me pa zanima nekaj...v katerem tednu si imela prvi pregled? In si bila zdej že na drugem?? Tudi ostale vidim, da imate pogosteje preglede kot jaz. Prvega sem imela v 7. tednu, naslednjega imam v 12. tednu. Kar 5 tednov razlike  user posted image  Sem mislila, da bom imela za dvojčke kaj privilegijev. user posted image  Sicer pa se veselim pregleda pri ginek. in NS naslednji teden. Jupi user posted image  Upam, da bo vse vredu!!

Siskamiska...jaz sem dobila materinsko knjižico na prvem pregledu.

Glede počutja...slabosti vsak dan!!! Bruham nekje 1x-8x (včerajšnji rekord). Danes sem ostala doma, ker se res slabo počutim, glava me boli, mislim, da sem se tudi prehladila. Pa se res pazim. user posted image  No, sej tolažim se s tem, da vem zakaj mi je slabo. Dve pikici v tolažbo pa nista kar tako. user posted image
Seveda pa upam, da minejo slabosti res okrog 12. tedna. Potem sem čisto blizu. user posted image

Lepo se imejte!!!user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 770
19.12.2006 17:51:22   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image            

.  corfu
.  lejca user posted image user posted image
02. noka81

03. anja7
04. tani33
05. Teya 
05. Yvona
05. Rožica82

05. Polona25
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna
08. Jelenche ; Ljubljana

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje
10. Tejči77 ; Celje
11. lexl
12. Freycha ; Maribor
12. Kety ; Ljubljana
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje

13. mary82
15. Teika
15. zvesta
17. Kety99

17. Heya ; Brežice
19. Bety
21. simi27

22. pikam
23. Grizo
24. Ezica
24. zarja123
24 climberka
25. pupa*

25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana
27. kapica
27. rumba
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana

28. kniči
28. yudit
31. Pinkyca

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image     

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 771
19.12.2006 17:59:03   
Jelenche
siskamiska, materinsko se načeloma dobi ko daš kri in vodo. Ne obremenjuj se z malenkostmi.

Grizo, potrpi, vem da je neumno rečt. da se ne obremenjuj, ker itak da se boš, vendar poskusi biti pozitivna. In res v 9 tednu se ne meri NS, in Pušenjak je res strokovnjak, ki bi te vzel resno, če bi tvoje stanje bilo resno.Drži se!

Jaz imam jutri UZ in gre moj user posted image z menoj. Danes se mi je spet pojavil izcedek, sicer malo, vendar ravno toliko, da me je že strah. Upam da bodo jutri same lepe novičke,... saj sem pri prejšnji user posted image  ravno v 11 tednu 4/7 izvedela slabo novico. (da srček ne bije več) Jutri bom pa 11 teden 3/7. Držite pesti, da bo vse v redu

LP vsem

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 772
19.12.2006 19:15:34   
Anonimen
Grizo, tale tvoja G pa nima  pet čistih. Pa kaj si predstavlja v 9 tednu ti it delat nuhalno? Sklepam, da zanjo tudi licence nima. Skratka, ne skrbi, ker nuhalno se dela šele med 11. in 14. tednom in šele takrat so rezultati realni.

Materinsko knjižico sem pa jaz na prvem pregledu dobila.

(odgovor članu Jelenche)
  Neposredna povezava do sporočila: 773
19.12.2006 21:12:20   
siskamiska
Afnica jaz sem imela prvi pregled še v sklopu IVF postopka. Zato je bil sedaj že drugi, drugače bi bil verjetno tudi moj prvi.
Ja prav si napisala, moja dva čmrlja sta velika v cm in ne v mm user posted image user posted image user posted image , sem pa res blond user posted image user posted image user posted image , saj nimam palčkov user posted image user posted image .

Mislim da so pregledi za dvojčke malo kasneje bolj pogosti, verjetno bolj okrog 7 meseca ko se začne panika.

Hvala punce za vso razlago okrog materinske knjižice.
Moram vam še povedat da moja G ni bila nič kaj navdušena ko je videla da imam user posted image user posted image , je rekla da bo zelooo naporno in težko user posted image , jaz sem pa tako vesela da bi najraje do marsa skočilauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 774
19.12.2006 21:47:12   
kapica
Jaz sem imela vceraj tudi ze tretji UZ (zaradi ivf) in sem zelo zelo lepo videla svojo pikico. Ki pa sedaj sploh nivec pikica, ampak ze mali crvek. Je 2 cm velik, je spal, pa ga je G malo zbudila in je pomahal z rokico. Nisem mogla verjet da se kaj tekega spoh ze vidi, da mali miga z rokami. Joj, res je bilo super, doma imam pa takoo lepo slikico.

Siskamiska, nic se ne sekiraj zaradi tega kar G govori, vazno je kako se ti pocutis in da se veselis vsega kar te caka. Sicer bos pa vse nosecniske tegobe sama prenasala, saj jihne bo ona.
Teya bravo za NS in dobre rezultate, a spola pa se ni dalo videt? Ga mali oz. mala skriva, ker ve da si radovedna user posted image .

Aja, pa materinsko knjizico sem jaz tudi ze dobila, na prejsnjem UZ, ko sem bila v sedmem tednu in se malo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?