|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
11.12.2006 13:18:51   
Kety
Vidiš, Teya,...škoda, da mi nisi nazadnje v DM-ju pocukala za rokav, bi lahko ob skodelici kavice super poklepetali! A si ti iz LJ? Upam, da se še kdaj nepričakovano srečava in ker me ti poznaš me moraš nujno ustavit!! ZMENJENO!!
A si zdej uredu? Konec slabosti??

No, v četrtek imam jaz drugi pregled in komaj čakam, da spet vidim user posted image . Se mi zdi, da tokrat bo že UZ čez trebušček, ane?! Potem pa se takoj naročim na NS!

Pošiljam vam en lušten link, kjer lahko pogledate kako velike so naše pikice...
http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blweek11.htm
Izberite si pravi teden!

< Sporočilo je popravil Kety -- 11.12.2006 13:33:01 >

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 701
11.12.2006 14:29:38   
jasnicaa
Pozdravljene punce user posted image ,

danes ponedeljek in spet v službi. Sem imela težek viken, glede na to da sem zaradi hormonov bolj občutljiva kot ponavadi sva imela z partnerjem 'vojno', očitno so nekateri moški zelo razumevajoči no moj je zelo trmast in na vsak način uvljavlja svoje.  V bistvu je bila čisto brezvezna stvar nič za življenje pomembnega me je tako prizadelo, da še danes ne morem priti k sebi. Sem čutveno bitje zdaj pa še posebej občutljiva kr neki bi jokala pa take čustvene zadeve.user posted image   Upam, da bo kmalu kaj bolje z temi hormoni, k moj se itak ne bo spremenl.

Upam, da se imate kaj bolje jaz komaj čakam da moja pikica user posted image  zraste, zakorakali smo v 11 teden.

Ja, pa teža se mi kr veča to ni normalno preden sem zanosila sem imela 52  zdaj pa jih imam 55.5 haloooo to sploh ni normalno pa tudi ne jem veliko več kot prej nič kaj sladkarij ehhh sploh ne razumem user posted image .

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 702
11.12.2006 14:33:19   
siskamiska
Da se vam še jaz  malo javim po dolgem času.
Vmes smo imali UZ in smo videli user posted image user posted image . Veliki sta bili 7 mm, to je bil 7 teden.
Počutje je nosečniško z vsemi tegobami in travmami ki jih dobiš zraven v paketuuser posted image .

PDP-ja še nimam, ga bom dobila 19.12 ko imam naslednji pregled, do takrat pa
lep pozdravček od dvojne srečkeuser posted image .

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 703
11.12.2006 14:53:30   
anja7
Hojla punce.

Da se vam še jaz javim, k tud spadam med srečne julijke 2007. Rok imam 03.07.2007. 20.11 sem bla na pregledu in moja pikica je bila velika 12mm. Zdej mam pa 19.12. Nuhalno svetlino. Komi čakam, da vidim mojo pikico in sam molim, da je z njo vse ok!
drugač je pa tud moje počutje nosečniško; hitr sm utrujena, velik bi spala, slabosti hvala bogu prav veliko ni bilo, me pa prsi še vedno bolijo. Sicer ne več tok kot na začetku. Drugač pa čestitam vsem julijkam in tud vsem drugim bodočim mamicam in očkom.

lp

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 704
11.12.2006 15:04:45   
Afnica
anja7 čestitam user posted image

siskamiska tebi pa 2x user posted image  Sem vesela, da nas je več, ki pričakujemo user posted image user posted image . In v katerem tednu si sedaj? Kdaj in kje bi naj rodila? Sta dvo ali enojajčna? Moja 2 sta bila v 7 tednu velika 8.2 mm in 9.7 mm. A tvoja dva sta ista?

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 705
11.12.2006 15:24:13   
Mary82
Pozdravljene punce,
tudi jaz sem nova na forumu in sem srečka user posted image ,
ki bo rodila, po domačih izračunih, 13. julija.
Vsem nosečkam čestitke user posted image
in upam, da bomo skupaj lažje dočakale poletje.
To je moja prva nosečnost,
tako da je vse zame in za mojega dragega čisto novo
in vsaka informacija prav pride.
Na prvem UZ sem bila pri 6 tednih
in nisem kaj dosti izvedela,
le tisto kar sem se spomnila vprašat.
Naslednji UZ imam takoj po novem letu.

Toliko za enkrat.
LP!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 706
11.12.2006 15:47:05   
siskamiska
Afnica moja user posted image user posted image  sta dvojajčna. Zanosila sem po IVF-ju. Sedaj sem v osmem tednu. Oba sta bila velika enako. Je pa verjetno zelo različno kateri dan imaš UZ ker sedaj rasteta z svetlobno hitrostjo. Mislim da nekje 1 mm/dan.

Bo pa res zanimivo da nas bo toliko dvojnih user posted image , da se bomo lahko pogovarjale med sabo in delile izkušnje.

Rodila bom pa v Lj ker sem iz tukaj in ne mislim komplicirat. Sem pač mnejnja da je boljše če imaš otroka od samega začetka pri sebi da se kar takoj navadiš da hud tempo. Tudi kasneje, ko bomo kdaj bolane nam ne bo prizaneseno kajne?user posted image

(odgovor članu Mary82)
Neposredna povezava do sporočila: 707
11.12.2006 16:25:10   
kapica
Haj punce!
Moje pocutje je danes tudi malo boljse, ceprav sem imela naporen dan v sluzbi, nisem tako utrujena. Zgleda da je ves spanec cez vikend le malo pomagal user posted image .

Corfu, upam da si ze bila na urgenci in dobila kaksno infuzijo in da se zato ze boljse pocutis.
Jelenche, tudi jaz imam malo tezav z necisto kozo. Sicer ni tako hudo, ampak se mi cudno zdi kako to, ce pa imas ponavadi ravno v nosecnosti fajn cisto kozo brez mozoljev. Tako kot so druge rekle, verjetno pride to pozneje.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 708
11.12.2006 19:30:12   
tani33
Hojla!

Pozdravljene julijke, tudi jaz se pridružujem (4.7.) vsem vam srečkam user posted image .Opazila sem , da nisem edina , ki se ubada z vsemogočimi tegobami. Najbolj me utruja slabostuser posted image , ki se vleče od jutra do večera in upam da se se bo nehala v teh dnevih.

Lep večer
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 709
11.12.2006 21:52:12   
Anonimen
Corfu, nabavi si rehidracijsko sol, v lekarni jo dobiš. Nekatere nosečnice pač bruhajo tako zelo kot ti, tudi izguba teže ni znak za paniko, ampak za vsak slučaj si pa nabavi to sol. Saj kaj pa tudi v sebi zadržiš, ne? No, če pa res čisto nič, potem pa res pojdi na kakšno infuzijo.

Anja 7, Mary82 in tani33, čestitke in dobrodošle!!!user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 710
12.12.2006 7:38:39   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image           

.  Polona25
.  corfu
.  yudit

. climberka
.  lejca user posted image user posted image
02. noka81

03. anja7
04. tani33
05. Teya 
05. Yvona
05. Rožica82
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82
08. Kristina_1 ; Postojna
08. Jelenche ; Ljubljana

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje
09. zvesta

10. Tejči77 ; Celje
11. lexl
12. Freycha
12. Kety ; Ljubljana
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje

13. mary82
15. Teika
15. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana
17. Kety99

17. Heya ; Brežice
19. Bety
21. simi27

22. pikam
23. Grizo
24. Ezica
24. zarja123
25. pupa*
27. kapica
27. rumba
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana

28. kniči
31. Pinkyca

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image  

evo dodala nove nosečke na seznam user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 711
12.12.2006 7:45:24   
yudit
pozdravljene julijke, jaz sem v 7 tednu in sparasujem al je normalno da nimas takih nosecniskih znakov.Mislim bruhanja slabost, zaprtost da ne stejem vec, ker pri meni ni nic od tega, samo imam se vedno prsi natecene in cez noc bolijo kot sam hudic cez dan pa ni take sile.Jem pa vse kar se da ,kaj sem opazila je  da mi mozoljcki mal nagajajo in to je vse aje to normalno.A ma se katera podobno pocutim se zares dobro kot da nebi bila noseca, no v cetrtek imam UZ pol pa bomo vidli kak je kajuser posted image .Lp

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 712
12.12.2006 7:50:37   
Jelenche
punceeeee

vidite koliko imamo dvojčkov???? jooooj  kako lepo. Čestitke vsem!

Dobrodošle tudi nove nosečke in čestitke! Sem vas kar dodala na seznam, če hočete dodati še kraj poroda, mi povejte.

No da poročam malo o sebi. user posted image  Danes je moja koža začudo malo bolje. Meni tudi ni jasno od kje so se ti mozolji vzeli, očitno mi samo moji hormoni pašejo,... user posted image
Sicer pa, kaj že  pravijo, da če si mozoljast v nosečnosti da boš imel punčko?

evo da vidite da nismo edine, ter da je to normalno za zgodnjo nosečnost. in upam da potem izginejo
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=902344&mpage=1&key=&#902769

no, zdaj grem pa spet mal delat user posted image
pa pa

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 713
12.12.2006 7:53:35   
Jelenche
yudit, bodi srečna da nimaš teh težav. Vsaka nosečnica in celo vsaka nosečnost je drugačna. Zato se ne oziraj na druge. če ti ni slabo, ti pač ni slabo,... super. Mogoče pa šele pride za tabo. Takrat boš pa želela, da ne bi prišlo,...user posted image

ne smemo se obremenjevati. Po ultrazvoku pa le poročaj, da vidimo kako je šlo!

LP

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 714
12.12.2006 11:24:27   
climberka
No, pa se še jaz malo oglašam. Včeraj sem imela uradno prvi UZ. Uradno zato, ker sem bila v soboto na urgenci zaradi rjavega izcedka. Hvala bogu, je vse OK in tudi včeraj na UZ je potrdila isto. Dobila Dobrastone in Buscopan in zdaj pridno papam tabletke. Določila mi je PDP - 24.7.
Danes sem se naročila na NS in dvoji hormonski test (mi ga je G močno priporočila in dela se istočano kot NS) pri Dr. Strahovi v Domžalah. Datum imam 11.1.2007. Sem dragiju rekla, da kar mora zraven, da bova skupaj opazovala prstke, nogice, srček...
Me je pa takoj dala na bolniško do konca nosečnosti, tako da zdaj urejam službene stvari kar od doma (predaja poslov...). Me kar malo skrbi, kaj bom ves ta čas počela, si bo treba nekaj izmisliti, da mi ne bo dolgčas, saj se počutim OK (slabosti nimam, se pa hitro utrudim).
Uživajte v vsakem dnevu, saj bo tako hitro minilo...

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 715
12.12.2006 12:08:14   
lali82
caw!

Jelenche - ce bos dodajala se kraj poroda na seznam, jaz kar sporočam da bom verjetno rodila v Ljubljani.

Tudi jaz sem se naročila na nuhalno svetlino, ampak sem bila mal prepozna tako da sem namesto dr.Strahove sedaj naročena pri dr. Završnik. Pri strahovi bi lahko dobila datum šele januarja to je pa že mal prpozno...No če katera pozna dr. Završnik naj mal poroča če je uredu...

Drugače se pa ne počutim še nič bolje zaenkrat.  S kožo sicer nimam problemov - imam pa zato vse ostale težaveuser posted image . Upam da se počasi tole neha ker sem že tolk sita tega bruhanja in slabosti!!!!
Drugače pa ves čas premišljujem o imenih za otročka pa se mi zdi kar nemogoče da bi izmed vseh imen izbrala enega, ki bi mi bil tako všeč da bi ga dala svoji pikiciuser posted image Pomoje bova še ful komplicirala okrog imen, zdej sem si naredila en seznamček - no še dobro da je še velik časa...

(odgovor članu climberka)
Neposredna povezava do sporočila: 716
12.12.2006 12:37:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jelenche

Sicer pa, kaj že  pravijo, da če si mozoljast v nosečnosti da boš imel punčko?

Potem bi morala jaz imeti doma fantka, ker se mi je v prvi nosečnosti neverjetno spucala koža. Nikoli nisem imela kaj preveč čiste. Sicer tudi ekstra mozoljasta nikoli nisem bila, ampak tako čiste kot v nosečnosti, nisem imela od začetka pubertete dalje nikoli. No, tokrat je drugače, ker se mi je še malo bolj zapacala. Bomo videli, če bo tokrat fantek.

(odgovor članu Jelenche)
  Neposredna povezava do sporočila: 717
12.12.2006 13:12:04   
Jelenche
climberka, kar počivaj, saj tudi ko si doma, dnevi hitro minevajo, važno da sta ti in tvoj user posted image  v redu!

ja ja, te stare vraže itak ne držijo, vendar je smešno kako prvo pomislimo na to.

joooj kako sem nestrpna, komaj čakam drugi ultrazvok.

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 718
12.12.2006 13:27:46   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image           

.  Polona25
.  corfu
.  yudit

.  lejca user posted image user posted image
02. noka81

03. anja7
04. tani33
05. Teya 
05. Yvona
05. Rožica82
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna
08. Jelenche ; Ljubljana

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje
09. zvesta

10. Tejči77 ; Celje
11. lexl
12. Freycha
12. Kety ; Ljubljana
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje

13. mary82
15. Teika
15. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana
17. Kety99

17. Heya ; Brežice
19. Bety
21. simi27

22. pikam
23. Grizo
24. Ezica
24. zarja123
24 climberka
25. pupa*
27. kapica
27. rumba
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana

28. kniči
31. Pinkyca

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image  

evo dodala nove nosečke na seznam user posted image
[/quote]

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 719
12.12.2006 13:48:22   
jasnicaa
Danes je pa pri meni živahno, že celi dan me napenja spodaj neke vrste tiščanje po celem spodnjem delu do kolkov user posted image . Očitno se širi. Bušija še ni imam pa občutek, da bo kmalu.

Glede na to da imate nekatere še vedno težave z slabostjo imam jaz zdaj nove težave. Sanje more more more sama 'svinjarija', mi je prijateljica predlagala naj zvečer berem pravljice, bom poskusila mogoče bi pomagalo.

Kako je vam glede temperature, meni je vroče ponoči sploh ne morem spati pokrita, dobim kr krče od vročine user posted image , pol se pa še moj stiska k meni k je tudi vroč user posted image .

Je pa res veliko dvojčkov user posted image  super.

Ugibanja ali je fatek ali punčka,  poslušajte instinkt, jaz tudi ne verjamem starim vražam, kaj vse pravijo.

Moram iti še mal delat čeprav se ne morem pritoževati nad službo.

Lep dan še naprej vsem

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 720
12.12.2006 17:04:22   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: lali82

Tudi jaz sem se naročila na nuhalno svetlino, ampak sem bila mal prepozna tako da sem namesto dr.Strahove sedaj naročena pri dr. Završnik. Pri strahovi bi lahko dobila datum šele januarja to je pa že mal prpozno...No če katera pozna dr. Završnik naj mal poroča če je uredu...

Danes sem bila prvič pri dr. Završnik Tončki, ki sicer dela v MB porodnišnici, NS pa dela pri dr. Strahovi v Domžalah. Danes sem jo sicer videla prvič, ampak sem bila z njo zadovoljna. Veliko sva se pogovarjali, razložila mi je določene stvari in zdi se mi strokovna, na stolu sem bila kar nekaj časa, da me je celo pregledala. Tako da sem se tudi odločila, da bo kar ostala moja ginekologinja. Edino pripravi se, da zelo potiho govori in sem mogla kar napeti ušesa, da sem jo slišala hehehehe

Te pa prosim, ker mi je že dala datum NS pri njej v Domžalah, da mi daš še tel. št. (ker je ginekologinja danes ni imela s sabo), da se še uradno prijavim na NS v Domžalah. Sem vesela, da mi bo tudi ona naredila NS, je pa tudi porodničarka, kar pomeni, da bo mogoče tudi pri porodu zraven, kar me res veseli........

UZ nisva delali, mi je dala pa napotnico, da ga narediva. Če se bo dalo, bova kar vse naenkrat naredili....... Ker sem imela v nožnici še vedno neke sledove krvi, mi je dala še za en mesec bolniško, po UZ se bova pa odločali naprej. PDP-ja mi še ni določila, verjetno bo, ko bova delali UZ.

Imam pa eno vprašanje: na podlagi česa so vam vaše g dale bolniško do poroda? Jaz bi kar rada ostala doma.....

Sicer pa sem šla danes v trgovino in si kupila puzzle (za začetek 1000 kosov), da se bom doma zabavala in da ne bom samo na netu in pred TV visela........
jupii.... jaz se pa kar veseli, da sem doma!

(odgovor članu lali82)
Neposredna povezava do sporočila: 721
12.12.2006 17:12:01   
kapica
Yudit, to da te prsa tako bolijo je ze veeelik znak da si nosecka. Nic ne skrbi ce ti ni slabo in te zadeve, si lahko ze sedaj vesela sproscena nosecka. Tako da ti kr uzivaj user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 722
12.12.2006 17:17:53   
climberka
Freycha, meni je dala bolniško zaradi spontanega splava v 16 tednu pred tremi leti, zaradi "delanja" novega user posted image več kot dve leti in ker sem imela čez vikend rjav izcedek. Poleg tega delam v šoli z majhnimi otroki (1. in 2. razred) in prihaja čas bacilov in virusov.
Telefon od dr. Strahove v Domžalah je: 01-72 45 221 oz. 01-72 45 222.

Srečno pri puzzle user posted image !

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 723
12.12.2006 18:26:12   
polona25
Da se še jaz malo javim. Komaj vas dohajam!
Najprej čestitke vsem novim user posted image , pa seveda tudi starim!

Prejšnji teden sem imela spet UZ v 10. tednu. Dojenček je bil velik že 3.5mm. Naslednji teden pa imam že NS. Me je tako strah, še posebej, ker sem na zadnji NS pri prejšnji nosečnosti izvedela grozno novico user posted image user posted image , da je srček nehal biti. Ne vem, niti nočem preveč o tem razmišljat, ampak nekako ti ostane v podzavesti in se slabega občutka ne morem znebiti. Upam da bo vse super. Zaenkrat je in upam da bo tako tudi ostalo. Vseeno pa me malo skrbi, ker sem bila že od začetka nosečnosti non stop nekaj bolna. Ves čas ene viroze in šele zdaj končno prihajam k sebi.

Drugače pa sem opazla, da na seznamu še ni mojega PDP. Torej PDP je 5.7., ampak glede na to, da sem prejšnjič rodila čez rok, se bo verjetno tudi zdaj malo zavleklo.

Pa še to me zanima, kje v Ljubljani ali Kranju se da kupit kakšne pametne cunje za nas, ki nam trebuščki ravno pričenjajo rasti.

Čav čav, uživajte!

(odgovor članu climberka)
Neposredna povezava do sporočila: 724
12.12.2006 21:10:25   
rumba
Pozdravček vsem in čestitke novim user posted image !!!!

Joj, komaj vas dohajam. Vidim, da ste že vse bolj kot ne v pričakovanju drugega pregleda in NS, jaz pa še nisem imela niti prvega user posted image . Komaj čakam, da naslednji teden končno vidim svojo pikico in se pomirim, da je vse v redu. Pol pa se hitro naročim na nuhalno. 
Tudi meni je cele dneve slabo, pa da ne govorim o ogabnem okusu v ustih. Sem ga poskušala odpraviti z vsem mogočim, pa žal brez uspeha.
Jasnicaa, meni je tudi blazno vroče ponoči. Ko se prebudim, imam občutek, da mi zmanjkuje zraka. Pol pa odprem okno in se nadiham hladnega zraka. Mi je kar boljši.
He, he, he... mozolji in punčka. Ja pravijo, da punčke mamici kradejo lepoto, fantki pa ne. V prvi nosečnosti sem bila zelo mozoljasta (prej nikoli), pa je prijokal sinko. Drugič spet mozolji, pa pride deklica. Sedaj je koža za enkrat še čista ... user posted image  Ja, mislim da je naš instinkt pravilnejši. Vsaj pri meni je bilo tako.
Ajde, zdaj grem pa zares spat. Lahko noč!

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?