Anonimen
|
Sem imela pa pestro danes. Pregleda nisem imela. So me odslovili, ker nimam urejenega obveznega zdravstvenega zavarovanja. Mater sem bila jezna, ker imam vse plačano, ampak ker sem z letošnjim letom preselila sedež svojega s.p. na svoj stalni naslov, na stari upravni enoti pa tega niso registrirali, me s stare davčne terjajo za prispevke in mi delajo probleme. Zavarovanje sem si sicer zdaj uredila, ker sem iz zdravstvenega doma letela po tamalo v varstvo in na ZZZS, ampak kartico lahko šele jutri potrdim, pregled so mi pa prestavili na naslednji torek, 28.11. Tako da nisem še videla svoje pikice. Kety99, NS delajo od 11. do 14. tedna, se pa ne spomnim točno, kdaj je najbolj idealno, ampak se mi zdi, da 12. teden. Rumba, Pupa* in nemrak, čestitke in dobrodošle! Povedala sem jaz samo nekaj prijateljicam, pa mož je v službi stegnil jezik, samo so obljubili, da bojo tiho, ker delava v isti firmi, svojim šefom mislim pa povedat šele po prvem pregledu, če bo vse ok. Enako bova domačim povedala ob prvi priliki po prvem pregledu. Corfu, meni se zaenkrat druga nosečnost od prve nič kaj bistveno ne razlikuje. Zdaj so se mi začele slabosti, pa bomo videli, kako dolgo bojo trajale. Joške me še ne bolijo, to še čakam, ker prvič so me na začetku prav satansko. Jaz imam tudi za sabo že en SS, pa zaradi tega ne skrivam nosečnosti. Ne vem, ne vidim razloga, da bi zaradi SS to počela. Vraževerna nisem, usmiljenja pa tudi ne kasiram zaradi tega.
|