Anonimen
|
Čestitke novo pridruženim nosečkam!!! Kristina_1, zate sem pa res vesela, da je vse ok, ker vem, kako hudo je izgubiti pikico. Jaz grem v ponedeljek kar malo s strahom na pregled. Upam, da bo vse ok. Kety99, verjamem, da te je strah zaradi pregrade, ampak poskušaj čimbolj odmisliti vse skupaj, ker ti sekiranje ne bo pomagalo. Vem za veliko punc, ki so kljub pregradi poponoma normalno in brez problemov donosile. Mislim, da je veliko odvisno od tega, kam se je pikica vgnezdila, kako blizu ali daleč od pregrade. Kdaj imaš že pregled? Meni je pa še vedno samo na momente slabo pa niti ni tako zelo hudo. V prvi nosečnosti mi je bilo kakšna dva tedna fuuuuul slabo, ampak za bruhat ne (sicer pa jaz sploh ne bruham, mora bit ne vem kaj), se pa ne spomnim od katerega do katerega tedna mi je bilo slabo. Mogoče še pridejo slabosti. Freycha, tvoji občutki so čisto normalni. Jaz se spomnim še ko sem bila prvič noseča, me je bilo strah, če sva se pravilno odločila, če jo bom sploh lahko imela rada, kako bom/bova zmogla, včasih sem se vprašala, če sem nora, da sem šla zanosit, pa je bila Špela načrtovana. Tudi zdaj me je strah, pa je bila tudi načrtovana nosečnost. Jaz sem drugače rojena Ljubljančanka, smo se pa zdaj preselili v domžalsko občino. Vidim pa,da prevladujete Vrhničanke. Anja O., za prehlad ali angino ti jaz svetujem, da odležiš, se šopaš z vitamini, medom, čajem... Ne vem no, naj sicer zdravnik presodi, ali so antibiotiki res potrebni in so večja korist kot tveganje za pikico, samo jaz se izogibam kakršnihkoli zdravil kolikor se le da. Že nasploh, še posebej pa v nosečnosti. Žal jih nekateri zdravniki včasih po nepotrebnem preradi predpisujejo, kar ni nujno koristno. Sama pa najbolj poznaš sebe, pa tudi svojega zdravnika.
|