|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
23.11.2006 21:50:56   
Anonimen
Afnica, ja če je bakterija, potem je drugo, če je pa driska tako, zaradi kake hrane ali živcev, potem pa ni za skrbet. Važno, da je mimo. In čestitke za dvojčke!!!user posted image user posted image

Teika, nč skrbet, živčnost ti ne bo nič pomagala. Sprosti se in pripravi, da boš jutri videla utripajoč srček. Boš videla, da bo vse ok!

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
23.11.2006 21:54:35   
kapica
Freycha, joj, mi je zal da je bilo tako. Pa vsaj plodek se drzi, to je ze veliko, a ne? Jaz si ne rdecih imorem predstvaljat da bi mogla lezat, upam da ne bo treba, sicer pa ce je treba, kaj ces. Vse drugo se ze nekako uredi a´ne? Pa se nimam nobenega otrocka doma, tako kot ve. Res ste dobre da to zmorete in da imate taksne moze.

Punce vidim da vas je kr nekaj ki pisete o krvavitvah oz. rdecih izcedkih . Me je malo strah postalo user posted image . No sedaj vsaj vem da se ne smem takoj vstrasih, ker bi me na vrglo verjetno.
Afnica cestitam da dva user posted image user posted image . A te smem vprasat a je to po naravni poti uspelo ali imate v druzini dvojcke? Upam, da nisem sla predalec s tem vprasanjem user posted image .

Jaz sem bila danes na odvzemu krvi, bhcg lepo raste, tako da imam drug teden UZ. Se mi zdi da sem bila danes v sluzbi prevec aktvina, me je v trebuscku zbadalo oz. sem imela taksne mravljince. Nic kaj mi ni bilo dobro, ampak ko sem se vsedla in malo zadihala, je bilo boljse.

Teika, drzim pesti da bo jutri vse v redu potekalo, samo verjeti mores. Bodi vesela da je jutri ze UZ, tako bos vsaj izvedela kako in kaj user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 427
24.11.2006 10:51:34   
Kety
Zdravo punce!

Afnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dvojčke! Veliko sreče ti želim!

Jaz sem imela tudi včeraj zvečer pregled. Vse je OK, sem videla svojega drugega user posted image , srček je utripal, velik je že 1cm, nosečka sem pa 7t in 2/7. Dobila sem tudi slikico UZ.

Jelenche, G mi je dala rok 12.7., tako, da popravi prosim. Sem bila pa tudi jaz cel dan nervozna in verjetno sem zaradi tega vceraj 1. bruhala. Danes mi je bilo takoj zjutraj slabo, ampak zdej je kar uredu, sem pa cisto brez energije. Tako da Teya, se pridruzujem tvojemu pocutju!! Hormoni mi pa začuda ne delajo preglavic pri razploženju. No, naslednji pregled imam čez 3 tedne.

Punce, ko boste kupovale opremo, se vam priporočam, ker imam jaz precej nerabljenih stvari, ker smo dobili dvojno in vse novo (npr. banjca, bom dala sliko v album!!) Vam prodam poceni.
Ampak do takrat je še daleč,  ane!?

No, držite se,...Teika, lep pregled ti želim! Vem, da bo vse OK!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 428
24.11.2006 10:53:33   
Kristina_1
Afnica čestitke za user posted image  user posted image . user posted image user posted image .

Teika, držim pesti, da bo vse o.k.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 429
24.11.2006 10:57:47   
Freycha
ooo potem imava pa zaenkrat isti datum. je pa res, da imam pregled pri G šele 12.12. ker sem sedaj par dni preživela v bolnici in sem si lahko plod že tam pogledana na UZ.  Mogoče mi bo pa spremenila datum......

Jaz sem tudi kar ok, danes zjutraj sem skoraj bruhala, pa sem zadržala ker sem malo prej vzela hormonsko tableto in bi mi jo bilo žal, če bi jo vrgla ven. Počutje je "kar ok" edino razpoloženje niha od tečnosti do veselja...... hvala bogu, da imam tako potrpežljivega partnerja in da se imava tako zelo rada.

Kapica, to je šele moj prvi otrok, zato sem tudi jaz vesela, da lahko v miru ležim in uživam.... če bi imela pa še enega otročička doma, si pa tega "luksuza" ne predstavljam. Sicer pa tudi potrpim, da malo ležim, tudi če krvavim, samo da je z bambinotom vse ok..... Od kar sem videla njegov srček, kako utripa, bi mi bilo veliko težje, če bi ga izgubila.......

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 430
24.11.2006 11:03:59   
Kristina_1
Kety, me veseli, da je vse o.k.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 431
24.11.2006 13:04:42   
jasnicaa
Afnica čestitke tudi od mene user posted image user posted image . Midva sva potihem upala na user posted image user posted image  ima partner v družini kar nekaj dvojčkov pa sva bila kandidata, vendar je bil na UV en user posted image . Sva itak fulll vesela.

Naj povem da se je meni sedaj ko sem konec 8 tedna nekak stanje izboljšalo, sedaj sem začela full spati od razlke prejšnjih tednov k sem prebedela kar nekaj noči. Sedaj pa bi spala. Tudi slabo mi je manj, ne vem ali je to samo trenutno zatišje ali pa se bodo ti prvi simptomi počasi umirili.

Ste pa bogice user posted image , ki že imate malčke jaz že zdaj komaj shajam kako šele ve še ob enem malčku.

Imamo pa srečo da je dolga in topla jesen meni tak paše tako vreme, da ni tistega mraza in plundre. Je pa res da se bojim prehladov, virusov in bakterij.

user posted image  lep vikend vam želim user posted image  in čimveč pozitivnih misli,

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 432
24.11.2006 13:09:55   
Pinkyca
Pozdravljene user posted image  JULIJKE !!!

Pridružujem se vam na seznam z datumom 31.7. (če me vzamete). Prvič, načrtovana, pričakovana, vse novo ... user posted image !

Zanima me, če je možno, da na prvi pregled z UZ, ki ga imam v 7. T gre z mano tudi moj dragi. Izrazil je željo, da gre z mano notr, da vidi tudi sam (mogoče zato, ker kar še ne dojemava da je res). Ste ve to opravile vse same? Ali je ta prvi UZ zastonj ali kako gre to? Joj kok mam vprašanj? Kdaj se začnejo pojavljati očitni znaki sprememb? Trenutno mi je super (4 teden) user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 433
24.11.2006 13:14:51   
Freycha
V knjigi nosečnost sem prebrala, da je v bistvu zaželjeno, da se tudi partner zaveda, kaj se dogaja. Moj bo zagotovo zraven (če bo le G pustila), ker je bil že sedaj malo žalosten in se je počutil zapostavljenega, ko so mi v bolnici dvakrat UZ naredili in sem vsem razlagala, kako se lepo srček vidi, ko migeta, on ga pa ni videl........ Upam, da se mi ne bo treba kregati, da bo moj dragi vedno in povsod zraven, ker si oba to želiva.....

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 434
24.11.2006 13:55:39   
Anonimen
Pozdravljene!

Hvala vsem, ki ste držale pesti...

No danes zjutraj sem imela pregled pri G, pa se mi zdi, da nisem od tam prišla nič kaj bolj pomirjena...ne vem a to delajo hormoni al kaj...strah pa živčnost...ne morem se znebit tega...

Prej sem bila vedno zelo zadovoljna z mojo G, zdaj pa ne vem...al sem malo preeč nervozna...pa vidim stvari tak jer jih ni?!?  Kaj pravite ve? Bom vesela kakšnega komentarja.

Moram še povedat, kako se je odvijal današnji pregled: prišla sem not, me je pozdravla, pogledla je kartoteko, vprašala zakaj sem prišla, ter kdaj je bil zadnji dan menstruacije in nato nardila vaginalni UZ...ob tem pa je bila tiho kot miška...brez besedice, čeprav sem skušala kaj vprašati pa nič od nje... Za tem sma se vsedli za mizo, kjer mi je povedala, da bom naslednji pregled imela 21.12....in to bi naj bilo vse! Nakar sem jo začela spraševat, če mi lahko kaj pove o pregledu, če je vse vreu, če se vse vredu vidi...itd....ona pa tiho...kasnje je sam rekla...zaenkrat je vse ok...jaz pa njej cela nervozna....ste sigurni?kaj pa utrip?me ne rabi skrbet? a  ne rabite nikakršnih podatkov?pregled krvi pa to?....ona pa samo...ja velikost je primerna, utrip sem pa tudi videla...no pazite nase in se vidva 21.12 na naslednjem pregledu....krizaaaa.....user posted image
...slabše volje sem šla od tam, kot sem prišla tja...
...ne vem kaj naj več...
Kakšno mnenje?!?!  A mi preveč delajo hormončki mogoče? in pretiravam?!
Preveč sem živčna...moram se nekako pomirituser posted image user posted image ...
A ima katera podobno izkušnjo?
Bolj ko berem stvari na netu...forume in podobno...se mi zdi, da bi morala naredit preiskave čimprej, da bi vidla, če je kaj narobe al ne?! Kaj pravite ve?! Sigurno ima katera kak predlog...ki bi ga bila zelo vesela...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
24.11.2006 14:03:24   
Freycha
joj, tu ti težko kaj pomagam, ker sem ima svoj prvi pregled v ponedeljek, ob pol enajstih zvečer, ker sem krvavela. Ko je sam pregledal plod, mi je pokazal UZ, da sem videla, kako srček bije. V torek sem imela še en UZ,  kjer ga je premerila počez in počez, spet sem ga lahko videla, kako utripa, ampak kaj več podatkov pa tudi sama nisem dobila. Imam pa pri moji G prvi pregled šele 12.12., pa bomo takrat videli, kako bo. Bi pa pričakovala malo več pregleda, glede na to, da sem bila že v bolnici in da imam spremenjene celice na materničnem vratu........ vsekakor pa ne maram dohtarjev, ki ti nič ne povejo.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 436
24.11.2006 14:07:44   
Anonimen
Freycha hvala za tako hiter odgovor... res me je vse skupaj potrlo, da je bla tako tiha...  skrbi me zato, kr sem sama imela probleme s cistami in podobno...in da ne bi bilo zaradi tega še kaj dodatno narobe... 
moram pa rečt, da bolj kot sem se trudla gledat na tisti ekran in se trudla videt kakšen utripček, ko je ona merila in gledla plod...nisem in nisem mogla videt nikarkšnega utripa al kaj podobnega...al samo tega nisem znala prepoznati, kr sem preveč laik za te naprave...kako si ti videla ta utrip?! a so ti razložli?!

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 437
24.11.2006 14:07:45   
Anonimen
Pinkyca, čestitke in dobrodošla!user posted image  Partner je lahko prisoten tudi na prvem UZ, samo moja G ga ni hotla spustit zraven. Neka kurja logika, ker je prvi UZ vaginalen. Ja kot da me najbolj glih on ne pozna tam dol. Zdaj v drugi nosečnosti pa itak ne bo mogel, ker bo moral tamalo čuvat tačas, ko bom jaz na pregledu. Drugače je pa zastonj ta UZ, pripradata ti pa dva zastonjska, če imaš pa radodarno G, ti jih pa tudi več naredi (meni jih je), samo jih potem ne beleži v materinsko knjižico.

Teika, tale odnos je pa res za moje pojme skrajno neprimeren. Saj vem, da imajo eni G logiko, da dajejo materinsko knjižico in preiskave krvi in urina šele okoli 12. tedna, da ne delajo preveč stroškov še s tem, če slučajno pride do splava, kar je bolano za moje pojme, ampak da je še odnos tak... joj joj. Tudi moja G me je malo razočarala lani, ko sem prišla na prvi in potem vse nadaljnje preglede, ker ni bila glih gostobesedna, ampak s temle se pa ne da primerjat. Je sončece v primerjavi s tvojo. Je na splošno taka ali je imela samo slab dan? Če velja prvo, bi na tvojem mestu razmišljala o zamenjavi. Tudi med nosečnostjo lahko to narediš, ne skrbi.

(odgovor članu Pinkyca)
  Neposredna povezava do sporočila: 438
24.11.2006 14:12:24   
Anonimen
Tašonka hvala tudi tebi za odgovor... kaj pa ve, možno da je imela slab dan...prej nikoli nisem zasledila takšnega odnosa...čeprav sem že slišala kakšno slabo besedo čez njo...
o zamenjavi pa ne vem...sem se pogovarjala o tem prej z mojim dragim...pa mi je tud on rekel, naj jo po tem takem zamenjam...samo kaj ko so tuki v mb, vse vredu G, ki jih hvalijo tolikop prezasedene pa nikakor ne prideš not, kr jih naj nebi naročali...morem povedat, da sem G zamenjala pred 1,5 leta zaradi selitve...in so takrat vse tiste ki so mi jih priporočali bile prezasedene in niso naročale...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 439
24.11.2006 14:18:11   
Freycha
ker sem prvič v življenju videla v živo plodek, seveda nisem vedela, kaj naj gledam in mi je povedal in povedala vse, kaj je kaj. Kaj je rumenjaček, kaj je srček itd... je pa res, da so meni mogoče bolj podrobno povedali, ker me je skrbelo za splav in ker je tudi obstajala možnost, da bi plod umrl.
Sicer pa sem jaz ponavadi taka, da se kar ne dam motiti in jih vprašam in zahtevam, naj mi obrazložijo. Je pa tudi res, da če je ne bi na viziti gnjavila z vprašanji, mi ne bi povedala zadev, ki sem jih dobesedno zvlekla ven iz nje. Veš, zdravniki to vse jemljejo samoposebi umevno in pozabljajo, da se pa nam to ne dogaja vsak dan. Mislim pa, da bi ti vsaj UZ lahko pokazala.....
Če se z G ne strinjaš, ti predlagam, da res razmisliš o tem, če bi menjala ali ne. Navadno šele ob takih zadevaš ugotoviš, koilko je tvoj zdravnik dober in koliko ti paše......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 440
24.11.2006 14:19:28   
Rožica82
Draga moja Teika ne se preveč sekirat...če je ginek. vidla srček kako utripa in če ti je rekla da je starosti primeren se pomiri in raje misli pozitivno in uživaj...kaj pa naj rečem jaz, ki moram čakat še več kot en teden da izvem  da je vse v redu?
Lepo pojdi z dragim ven na sonček  in razmišljaj o lepih stvareh pa boš vidla kako dnevi hitro minejo in bo tvoja pikica kar naenkrat s tabo!
UŽIVAJ IN SE SPROSTI- VEM DA JE TEŽKO AMPAK ZA PIKICO JE TO NAJBOLJŠE(ZA NJIH PA SMO PRIPRAVLJENI STORITI VSE- A NE?)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 441
24.11.2006 14:21:01   
Anonimen
Teika, mogoče te bojo lažje vzeli, ker si noseča. Ne vem... probaj, saj zgubit nimaš kaj.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 442
24.11.2006 14:21:59   
Freycha
jaz sem ravno včeraj "dobila" mojo novo G. Namreč iz LJ sem se preselila v Mb in sem rabila novo G, da ne hodim vsakič v LJ. Jaz ne poznam tukajšnjih G, zato sem vprašala anastezijstko iz LJ porodnišnice, ki mi je predlagala dr. Završnik Tončko, ki je tudi porodničarka..... bom pa 12.12. videla, kako mi bo pasala.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 443
24.11.2006 14:45:21   
Jelenche
afnicaaaa kar dva imaš???? jeeeee, to je takooo lepoooo. Sem prav srečna zate. user posted image

lexl, kristina_1, Freycha, čuvajte se. Skušajte mirovati čim bolj, če vam bo pa dolgčas smo pa itak tukaj na forumu zato da klepetamo.

Liona, super, da si se tudi pri nas malo oglasila. Kako se ti počutiš?

teika, ne smeš se tako obremenjevati. Prosim te, sprosti se. Vse bo v redu. Pozitivno razmišljaj!
evo zate še user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 444
24.11.2006 14:51:50   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Afnica cestitam da dva user posted image user posted image . A te smem vprasat a je to po naravni poti uspelo ali imate v druzini dvojcke? Upam, da nisem sla predalec s tem vprasanjem user posted image .

Ne, ni ne v moji, ne v njegovi družini. Zato me je tako šokiralo. Sem pa seveda zeloooooo vesela. Sta pa dvojajčna, torej sem jaz mela dve jajčeci. Bravo jaz. user posted image user posted image Moj dragi je bil včeraj malo zbegan....danes pa že ponosen, ker to pa le ne rata vsakemu in pravi, da to moraš znat user posted image in da če on kaj dela, dela v nulo. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 445
24.11.2006 14:52:16   
corfu
Hello!

Vse nove nosečkeuser posted image user posted image user posted image  . Čestitam!

Tudi meni slabost ponehuje, no vsaj danes je nekoliko boljše. Prvi pregled imam v četrtek 30.11. in komaj čakam. Punce kje smo šele...še ogromno tednov. Vaauu

lepo se imejte!

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 446
24.11.2006 15:00:25   
Anonimen
Uh Afnica, pa sploh v familiji nimate tega. Mene moj zdele skoz zeza, da mam najbrž dvojčke, ker mi je že trebuh zrastu (no ja, večina je špeha user posted image , pa v drugi user posted image  se velik prej pozna). Sam sem rekla, da ni šans, ker nima noben v familiji tega. Pa očitno se enkrat nekje pač začne...user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 447
24.11.2006 15:01:30   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image         

Grizo          ???  (sporoči rok)

Polona25   ???  (sporoči rok)

corfu          ???  (sporoči rok)

Tejči77       ???  (sporoči rok)

noka81       2. 7. 2007

Teya           5. 7. 2007 

Yvona         5. 7. 2007

Rožica82    5. 7. 2007

Jasnicaa     7. 7. 2007

Tašonka     7. 7. 2007

Lali82         7. 7. 2007

Kristina-1   8. 7. 2007

Jelenche     8. 7. 2007 

lexl            11. 7. 2007

Freycha     12. 7. 2007

Kety           12. 7. 2007 

Afnica         13. 7. 2007

Anja O.      14. 7. 2007

Nemrak     14. 7. 2007

Teika          15. 7. 2007

siskamiska 15. 7. 2007

Kety99       17. 7. 2007

Bety           19. 7. 2007

simi27         21. 7. 2007

pupa*         25. 7. 2007

kapica         27. 7. 2007

rumba         27. 7. 2007 

Pinkyca       31. 7. 2007

Čestitke vsem user posted image  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jelenche -- 24.11.2006 15:02:00 >

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 448
24.11.2006 16:53:56   
Afnica
Jelenche...meni je ginek. spremenila pdp na 12.7.2007. Po uz bi se naj en rodil 12. drug pa 14.  user posted image Pa je dala 12., čeprav se dvojčki tako ali tako rodijo prej. 

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 449
24.11.2006 17:03:39   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image         

1. Grizo          ???  (sporoči rok)

2. Polona25   ???  (sporoči rok)

3. corfu          ???  (sporoči rok)

4. Tejči77       ???  (sporoči rok)

5. noka81           2. 7. 2007

6. Teya               5. 7. 2007 

7. Yvona             5. 7. 2007

8. Rožica82         5. 7. 2007

9. Jasnicaa         7. 7. 2007

10. Tašonka       7. 7. 2007

11. Lali82          7. 7. 2007

12. Kristina_1    8. 7. 2007

13. Jelenche      8. 7. 2007 

14. lexl             11. 7. 2007

15.  Freycha     12. 7. 2007

16. Kety           12. 7. 2007

17. Afnica        12. 7. 2007  user posted image  user posted image

18. Anja O.      14. 7. 2007

19. Nemrak      14. 7. 2007

20. Teika          15. 7. 2007

21. siskamiska 15. 7. 2007

22. Kety99       17. 7. 2007

23. Bety           19. 7. 2007

24. simi27        21. 7. 2007

25. pupa*        25. 7. 2007

26. kapica        27. 7. 2007

27. rumba        27. 7. 2007 

28. Pinkyca      31. 7. 2007

Čestitke vsem user posted image  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jelenche -- 24.11.2006 17:09:05 >

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?