|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
4.6.2007 22:04:38   
Anonimen
Afnica....lepa srčka imaš. Prav korenjaško zgledata---Pa men se ne zdita tak micena.

Me pa zdaj Freycha v skrbi spravlja.... Grem na WC, pol ji pa pošljem pred spanjem še SMS, da me naj obvešča o njenem stanju....

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3726
4.6.2007 22:55:35   
Freycha
evo mene nazaj.

jah ne samo, da imam sindrom karpalnega kanala, sedaji mam še vneto tetivo. Zadeva je spet ista. Ne preostane mi drugega, kot da grem do svoje zdravnice, da mi da napotnico za plastiko in da se tam odločimo, če je potrebna opracija in če je, ali pred ali po porodu. Je pa problem, ker moram imeti po opraciji en mesec roko v počivanju, kar pa ni šans, če imam malega otročka. Še ena nosečniška ****rija, ki je malo manj tipična kot sindrom karpalnega kanala. Sedaj moram roko čim bolj razbremeniti, pa čimbolj počivati z njo, pa veliko leda, če me boli, Lekadol vzet....... roke mi pa menda še ne bodo odrezali user posted image

Joj, jaz res že komaj čakam, da rodim, da se te zadeve malček umirijo in da se prenehajo ti nosečniški neprijetni sindromi.

Tako, sedaj si grem pa led na roko dati.....

Lahko noč, se beremo jutri

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
4.6.2007 23:03:25   
rumba
Uau, ni me dve uri, pa se načvekate za dve straniuser posted image .
Iiiiiiii, Afnica, hvala ker nam delaš lušte s takimi srčki!!! Kako sta lepa! Držim pesti, da se boste kmalu cartali doma!
Freycha, tole s tvojo roko pa ni kar tako, kaj? A so kaj rekli, da se potencira zaradi nosečnosti? Bi bilo pa res neprijetno, če bi morala na operacijo in pol mirovati. Ma, kako to narediš z malo bebouser posted image . Upam, da ne bo treba, no! Sej ti tipkaš z obema rokama, kaj? Mogoče pa začneš samo z ta zdravouser posted image .
No, skočim še na skledo borovnic s sladkorjem (tudi jaz spadam med sladkosnede). Njami!
Pa-pa!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
5.6.2007 7:19:25   
Anonimen
prave čveke ste babeuser posted image že od 5ih strašim pokonci, spanje je misija nemogočeuser posted image pa trikrat sm šla na wc ponoči...jao....zdaj se pa kt en zombi vlačim okoli.....materinska se mi je začela, včeri smo mele kao telovadbouser posted image sj niso normalni....vse tam na koncu nosečnosti s temi ogromnimi trebuhi, 2 uri sedet tam na tleh pa na ono leseno bit naslonjen.....umrla sem skor, pa trebuh mi je skoz tak otrdeval in tamala protestirala, da sploh ne vem kaj je ona govorilauser posted image da o tem kak je dihat treba sploh ne govorim, ker sem se osredotočala na to da sm sploh dihala, kaj šele da bi dihala tko kt je ona kazalauser posted image
mami mi je prnesla črpalko za mleko, pa vsak dan me ene trikrat pokliče k se spomne kaj vse mi more še pomembnega naročituser posted image
aja, a ve kera, kak je s temi odpusti iz bolnic, a fejst komplicirajo glede odpustne teže otročkov.....baje more met 2500g vsaj da lahko gre domov.....mi tega zgleda ne bomo dosegli do rojstva, tak da dvomim da v onih dneh po porodu pa bi.....rodit grem v CE, no zdaj so me takele stvari začele skrbet.....se mi zdi da me bo vse prehitelo in skoz mam tisti občutek da bi nevem kaj vse še mogla, čeprov mam v bistvu vse prštimanouser posted image

panika, panika....user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3729
5.6.2007 7:37:05   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Freycha, tole s tvojo roko pa ni kar tako, kaj? A so kaj rekli, da se potencira zaradi nosečnosti? Bi bilo pa res neprijetno, če bi morala na operacijo in pol mirovati. Ma, kako to narediš z malo bebouser posted image . Upam, da ne bo treba, no! Sej ti tipkaš z obema rokama, kaj? Mogoče pa začneš samo z ta zdravouser posted image .

Ja, zdravnica je rekla, da je to tudi nosečniški sindrom, samo bolj redek. Da je sindrom karpalnega kanala (kar že imam) bolj pogost. Ravno zato, ker to ni ravno tako pogost nosečniški sindrom, bi me rada dala na pregled k plastikom, da ugotovijo, kako resno je. Glede na to, kako me boli, se meni kar resno zdi..... Hvala bogu je to na desnem palcu, jaz sem pa levičarka, pa tudi palca praktično ne uporabljam pri tipkanjuuser posted image  Si pa ne predstavljam, da bi bil kak prst na levi roki, ker z desno ne znam nič delati. V glavnem včeraj zvečer sem si dala led gor, pa je neko malenkost pomagalo. Danes si ga bom pa gor dajala kar tekom celega dneva, pa da vidim, če bo kaj bolje....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
5.6.2007 8:11:51   
simi27
Dobro jutro čveke!

Danes bo pa spet deževno. No, bo vsaj za dihati.

Afnica - Lan in Lana pa sta že prava korenjaka. Prav vesela sem, da lepo raseta in da bosta lahko kmalu šla domov.

Hvala za čestitke za nakup. Ne vem, katera je spraševala za obrobe s posteljnino. Dala sva nekaj čez 100 evrov, ampak včeraj res nisem gledala na nobeno ceno. Sva pa kupila v BC, proizvajalec Aljaž. Saj mora biti vse lepo za našega miškeca. user posted image

Rumba - hvala za info glede Tosame. Tudi jaz grem še ta teden tja vse nabavit. Potem pa si moram pripraviti torbo, ker mi moj že teži. Ga je malce strah, da nas ne bo kaj prehitelo.user posted image

Drugi teden pa moram tudi jaz začeti prati in zlagati stvari za user posted image . Joj, to pa bo res lep čas. Komaj čakam.

Lepo se mejte in uživajte

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
5.6.2007 8:20:09   
Anonimen
Dobro jutro....

Spala kot ubita, čeprav imamo od 5ih naprej tu take nevihte z dežjem in vetrom, da sem se že bala, da me s posteljo vred odpihne in odplavi. user posted image  Pa zgleda je dost teže v postelji, tako da sme bila na varnem. user posted image

Ulla80, nanjižja potrebna odpustna teža za odpust je 2000g, to boste pa sigurno imeli. Pa veliko časa je še, da zrastete. Držim pesti za vas...

Grem se zdaj k sebi spravljat, pa vas pridem pol pogledat...

Freycha... Javi, kaj zrihtaš. Bogica!

(odgovor članu simi27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3732
5.6.2007 8:45:50   
Anonimen
mi je ratal neki slikc u album datuser posted image pravi genialc semuser posted image
zvesta a tolkuser posted image no to bo pa menda že, zdej 1800 pa še mal......mičken spizdjen otroček jeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3733
5.6.2007 8:55:24   
tejči77
Ulla, moja je imela v petek tam okoli 2700g, pa sva nekje skupaj. A ni zanimivo kako se teže razlikujejo. Pa jaz sem suhe in majhne postave.
Ni pa to seveda nič slabega. Saj bo tvoje dete še zraslo, pa verjetno boš lažje rodila, kot pa jaz to velikanko.
Freycha, upam, da se bo bolečina vsaj malo omilila z ledom. Mislim, kaj vse tebe še ne bo napadlo. Poročaj kako se bo vse odvilo.
Jaz bom pa danes imela verjetno bolj lenoben dan in bom počivala.
lp

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
5.6.2007 9:02:19   
tejči77
Afnica, kako sta lepa tvoja dva sončka. Nič nista tako micena. Gotovo bosta šla kmalu domov. Prava srčka sta. Bi jih kar gledala in gledala.
lp

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
5.6.2007 9:11:09   
Anonimen
Evo...prebrala sem časopis. Pa 2x šla na WC, zdaj grem pa ropat hladilnik. Kruh, sir, mikrovalovna, pol pa soljen paradižnik na vrh...

Mmmmmm.... user posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3736
5.6.2007 9:17:33   
bačko
Afnica tvoja sončka sta prav srčkana.Komaj čakam da jaz svojo user posted image dobim.Obožujem otroke.
Rumba hvala za informacije glede  tosame in dežničkov.Upam da mi bo ta teden uspelo da bom še šla v šoping.
Včeraj sva z user posted image v šoli za starše in je bilo kar zanimivo.Učili smo se dihati.Danes imava tudi.Imam pa tudi pregled pri G.Bomo videli kaj lepega in grdega bo povedal.Mene pa je čez trebuh 117 cm.Pa se mi zdi moj trebušček prav lep.Ga bolj nizko nosim.
Včeraj ponoči pa sploh nisem mogla uaspati.Ura je bila 23.30 jaz pa še kar nisem mogla spati.Vroče mi je bilo, pa še zaspana nisem bila.Potem pa mi je le nekako uspelo zaspati.In sem lepo spala so 8.30.
Zdajle pa grem v trgovino potem pa pod tuš in nato na pregled.
Bodite pridne in pa pauser posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
5.6.2007 9:24:31   
Freycha
PUNCE, MENE JE SEDAJ SKORAJ KAP, KO SEM DOBILA SMS OD BAJE*

EVO MENE DIREKT IZ P. VČERAJ MI JE RES VODA ODTEKALA IN DANES OB 4.56 SEM RODILA RENEJA, 48 CM, 2780G

Lp vsem julijkam od novopečene junijke!
Baja

Pišuka punce, a se nismo zmenile, da ne bomo kupovale last minute karte za Rim??

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
5.6.2007 9:33:03   
bačko
Vse čestitke Baji!user posted image user posted image user posted image .Upam da je z njenim Renejem vse uredu in tudi z njo.Res so punce začele prehitevali roke.Upam da se meni ti ne bo zgodilo.Ampak mati narava že ve kdaj je čas!A ni tako?
Lepo jo pozdravi!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
5.6.2007 9:40:34   
corfu
O, hudo!!! Baja iskrene čestitke!!!

Punce katera zbira številke, da slučajno ne bom prepozna?user posted image

Pa še to prvič sem rodila čez rok, sicer samo dva dni ampak na čisto umetne popadke, tudi vodo so mi predrli v porodni, se zna zgoditi, da je v drugo isto?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
5.6.2007 9:42:00   
corfu
Afnica, tvoja otročka sta prava sončka. Lahko sta upravičeno ponosna!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
5.6.2007 9:45:47   
Anonimen
Uuuu.... Panika.... Grem zdaj takoj peglat srajčke. Dogajat se je začelo.

Baja* se je še včeraj ponujala, da bo skupaj v sobi z nama s Freycho. Ampak Baja* jaz ti ne bom nasedla. Zatsonj me čakaš zdaj v porodnišnici. Ti pa iskreno čestitam, pa lepo se cartajta. Rene je pravi korenjak!

Corfu, številko pa kar Freychi pošlji....

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3742
5.6.2007 9:49:42   
Afnica
Joj, kar kurjo kožo imam. user posted image user posted image  BAJA* čestitam!!! Tvoj mali vaga skoraj kot naša dva oba skupaj. user posted image  Želim vam veliko sreče, zdravja itd. Pa čimprej nam poročaj o poteku dogajanja.
Jaz zdej po porodu, pri katerem mi je pomagal babičar v vsakem tipu vidim njega user posted image , vsak mu je podoben user posted image user posted image .
No, pa le nisem sama več kot odpisana julijka. Ampak po pravem bi jaz morala med majčevke. Pa se ne dam!

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
5.6.2007 9:50:54   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

O, hudo!!! Baja iskrene čestitke!!!

Punce katera zbira številke, da slučajno ne bom prepozna?user posted image

Pa še to prvič sem rodila čez rok, sicer samo dva dni ampak na čisto umetne popadke, tudi vodo so mi predrli v porodni, se zna zgoditi, da je v drugo isto?

hahaha a te je panika zagrabila? po pravici povedano mene tudi... pa to tudi zato, ker sem ravno včeraj zvečer šla mimo P, kjer se je baja ravno takrat matrala, pa sem se še hecala z mojim, da ne bom šla zdej rodit (ko sem ravno tam), ker sem zmenjena z bajo in zvesto, da bomo skupaj v P.........

sicer pa jaz zbiram cifre, če te zamika, da bi sporočila svojo veselo novicouser posted image

Evo, baja* mi je poslala še en sms, in sicer: ja, pravi ded je (sem ji napisala, da je že velik fant)! na žalost ga še nimam zraven sebe, je v topli posteljici. Sem pa naravno rodila: po odteku vode sem bila še 9. ur doma, ker nisem vedela, da je to to. Pol so pa prišli popadki - takrat sem pa kar vedla. V P. prišla ob 2h ob petih sem že dala Reneju prvega lupčka :)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
5.6.2007 9:51:59   
tani33
Čestitke Baji!user posted image user posted image user posted image user posted image

Afnica tvoja user posted image sta res srčka! Tudi meni se ne zdita tako majhna.

Punce , kaj je zdaj to? Me je ka stisnilo ko sem videla Bajino sporočilo. Jaz bi morala biti med  prvimi in zdaj me je kar malo strah,  saj sem se danes ponoči zbujala z nekimi čudnimi bolečinami v kolkih in sem se komaj obračala. No jutri imam CTG, pa bomo videli kako kaže. Upam da moja pikica počaka vsaj še 14 dni saj me v četrtek čaka izpit in v petek mojstri zaključujejo dela v novem stanovanju, tako da naslednji teden začnemo s čistilnimi akcijami in selitvijo. Seveda če bo tudi naročeno pohištvo prihajalo tako kot so nam obljubili.Zdaj grem pa pogledat ali so že namontirali nova vhodna vrata.

Upam, da me čez  urco, ko se vrnem  ne bo čakalo še kakšno podobno sporočilo, kot je Bajino!!!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
5.6.2007 9:52:35   
corfu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
5.6.2007 9:54:44   
Freycha
Sem si dovolila od Jelenche prekopirati seznam in dodati novo novičko. Jelenche, glede na to, da si tako zasedena upam, da ne boš jezna!!

novopečene "julijske" mamice user posted image user posted image user posted image

datum poroda; nick; ime user posted image  ;višina; teža; PDP

13.5.07 Afnica; Lana in Lan ;36,5cm 1140g;41cm 1750g; 12.7.07
5.6.07 Baja*; Rene; 48cm 2780 g; 10.7.07

Julijke še srečke nosečke:user posted image              

01. Teya 
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image  user posted image  user posted image ; user posted image ;  Julija
04. pikica123
05. Yvona
05. Majrim
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje; user posted image  + user posted image
09.*maja
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Petraa; user posted image  user posted image
11. lexl
12. Freycha ; Felbach (AUT) user posted image ; user posted image ; Dita
12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image ; Manca
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image

15. bačko user posted image ; Ljubljana; Žana
16. Teika
17. Kety99; user posted image

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image ; Naja
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted image
22. pikam
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy; user posted image ; Urša
25. pupa*
25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana

25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image
25. kapica; user posted image ; Dino
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. kniči 
28. jerneja
28. ronči; user posted image
30. ikonca; user posted image
31. Pinkyca
31. Bonni; Ljubljana

imamo 59 user posted image , od tega 2 user posted image user posted image        in       55 user posted image                                   imamo 11 user posted image  in 16 user posted image
ah babe smo vedno v prednosti    user posted image

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
5.6.2007 9:58:13   
Afnica
Joj, to me tak spominja na moj porod. Voda odtekla, ob 2h so se mi popadki res komaj začeli, rodila sem pa 20minutk prej kot baja. user posted image

A je Rene v topli posteljici na oddelku zraven nje ali je na otroškem oddelku? Če je na otroškem pol je sosed od mojih dveh. Bom danes malo pozorna na seznam dojenčkov, če je kakšen Rene med njimi.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
5.6.2007 9:59:36   
Freycha
Afnica, ni zraven nje.... verjetno je sosed tvojih dveh! Daj poišči ga in nam povej, kak lepotec je user posted image user posted image  Pa če boš bajo kje srečala, jo tudi lepo pozdravi!!user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
5.6.2007 10:01:36   
corfu
Freycha sem ti poslala cifro na ZSuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.