|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
3.6.2007 11:08:31   
Freycha
Siskomisko, hvala za informacije... lepo lepo lepo jo pozdravi in ji povej, da že nestrpno čakamo na naslednje novičkeuser posted image user posted image user posted image

Kapica - jaz sem mogla štiri bloge napisati, ker se mi je toliko nabralo, pa sem šele sedaj uspela priti nazaj na RR........ No, sedaj pa bi bilo fino, da grem likat user posted image user posted image

Bačko - to še vedno počne moja malenkost! Moram pa punce pohvaliti, saj se je od zadnjič nabralo še nekaj tel. št., kar pomeni, da bomo za veliko punc vedele, kaj se dogaja.... fino, ne??user posted image

Nič, sedaj pa moram malo stran od pc-ja, ker me že prsti od tipkanja bolijo. Še dobro, da uporabljam vseh deset, sicer bi mi tiste dva ali trije, ki bi jih sicer samo uporabljala že odpadli user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
3.6.2007 11:24:48   
rumba
Pozdravček!
Kako ste kaj? Jaz sem super, saj sem spala do 10.30.user posted image
Danes bom pa bolj lenarila in počivala.
Siskomisko, hvala, ker nam lepo poročaš. Jao, sem vesela, da sta se vajina čmrlja odločila še malo počakati. Držite se in lepo pozdravi siskomisko, prosim.
Jaz pa pogrešam Jelenche. Se že lep čas se ni javila. Kje si?? Upam, da je vse ok.

Bodite pridne in uživajte.
user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 3.6.2007 11:25:41 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
3.6.2007 11:53:24   
Freycha
Rumba, sem šla pobrskati in se je res javila nazadnje 29.5., po tem pa nič več. Pa nekaj je pisala o problemih, zato sem ji poslala sms, če je vse ok z njo in komaj čakam kak odgovor ali preko neta ali pa preko sms-a..... Vam sporočim!

Sicer pa punce, pridne ste bileuser posted image user posted image user posted image  imam telefonske številke še od 19. puncuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se pa odločila, da vas vse spravim v telefon in vam pošljem sms, da vam še enkrat sporočim cifro (za svaki slučaj), pa si jo kar v telefon shranite....

Če si jo je pa katera že shranila, pa naj mi sporoči, da ji ne pošiljam sms-a za brez veze.....

Evo, ravnokar dobila od Jelenche sms - Še vedno julijka nosečka. hehe. Prenavljamo, pa ne pridem do neta. Hvala za skrb. Pozdravi vse punce! user posted image user posted image user posted image  Super, vse je ok!!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
3.6.2007 12:39:57   
Anonimen
No, moja malenkost se spravila likat plenice. Na polovici kupa sem obupala in šla ležat. user posted image  Sem malo oddremala, zdaj sem si pa drugo polovico pripravila, ko me zagrabi želja. user posted image

Sem pa pravkar obesila opran stroj mako majčk in bodijev. Sem skor crknila zraven, kar traja preden te drobižke obesiš. user posted image  Haha, sem mogla najprej pogruntat sploh, kako naj to obesim, pol sem pa zraven tuhtala, kako pri bogu bom jaz to likala. Če je pa tako mičkeno. user posted image

Zdaj pa čakam, da moj konča s kuhanjem kosila, je res priden je že včeraj poskrbel za najine želodčke.

Proti večeru morava pa k njegovim na obisk. Vmes bom pa ležala.

Evo.... Že kliče... Kosilo je na mizi...

user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3579
3.6.2007 13:07:01   
kapica
O punce, da ste se malo javile. Mene je ze skrbelo, da nisem kje edina julijka ostala, ali kaj je narob e, ko pa ste do sedaj bile taksne cvekeuser posted image user posted image .
Od mene danes ni nic, nic ne bom pospravljala , delala, mogoce zacnem brati knjigo, ali pa ostanem kr na kavcu pred tv-jem, ko pa nic ni pametnega. Moj ej pa na sihtu, tako da...
Zvesta in rumba, pridne ste, pridne, da lepo pocivateuser posted image .
Ko se vse majhne stavri zdijo tako sladke in lepe, za obesat in peglat pa bojo hudicuser posted image . Sem si jaz tudi ze mislila, da ni kr tak. Ampak vazno da je lepo user posted image .
Freycha, meni ne rabis posiljat stevilke, sem si jo ze zabelezila v mojo knjigico z stevilkami, da si ne bos stroskov delalauser posted image . Tako da ce se ni spremenila, jo imam. Sem pa videla, da si bila danes zjutraj gor, sem mislila da se bos ziher oglasla, pa nic, pa nic. No, sedaj vem kje si bilauser posted image . A samo prsti te bolijo od tipkanja, a oci pa nicuser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
3.6.2007 13:46:51   
Anja O.
Pozdravljene punce!
Jst počasi odhajam v p. in se poslavljam, upam da samo do naslednjega vikenda in da me še kaj spustijo ven. imam od Freyche mobitel št. tako da če bo kaj novega ji javim. Lepo se imejte user posted image  

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
3.6.2007 13:47:40   
Ajvy
Lep pozdrav vsem user posted image !!
Berem, da ste ful pridne s pospravljanjem, lepo, jst sem že dva dni kot povožen burek in se nkakor ne morem pripravit do ničesar... tudi moj je staknil nek nahod al kuga, tak da je treba še mau njega pocrkljat s čajčki in počivanjem... obup kakšen vikend, totalno neproduktiven, a  sej bo...
Včeraj sem šla malo pošpegat k junijkam, madonca, one so že vse v nizkem štartu, če se že niso porodile... še en mesec, pa bomo na istem... komaj čakam..
Uživajte v preostali nedelji, pa fajn se ga odpočijte user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
3.6.2007 13:51:38   
kapica
Anja O. drzi se in cimbolje opravi, vsake novicke bomo vesele. Saj ves kako smo  radovedneuser posted image .
Ajvy, brez skrbi, nismo vse tako delavne, tako da nic slabega obcutka zaradi vikenda. Tud pocitek je potreben, polezavanje in spanje. Tako da kr mirno to naprej delatuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
3.6.2007 14:54:17   
Freycha
Punce, poslala sem vam sms za mojo cifro. Če katera ni dobila sms-a (od tistih, ki ste mi poslale svoje cifre), pa naj mi sporoči, da preverimo, zakaj sms-a niste dobile..... 

Nisem pa poslala kapici in tistim, ki smo že kaj kontaktirale preko telefona.......

joj, jaz sem se pa tako nabajskala sedaj, da mi je kar slabo. Ampak sem si kokoš odprla Manner napolitanke in jih kar jem, čeprav ne vem več, kam jih uspem spraviti..... potem se bom pa pomoje še malo s sladoledom basala....... pa jagodni shake me zvečer čaka... v glavnem, lahko bi samo od sladkarij zadnje čase živela user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
3.6.2007 16:14:39   
ikonca
Pozdravček,

sem vesela da ste še vse nosečke, no razen Afnice. Velikokrat se spomnim nanjo in upam da bo z sončkoma kmalu doma.

Freycha same dobrote so te! Jaz sem cel teden živela skoraj samo od češenj.
Debele, rdeče, sladke in ravno prav ohlajene. Ne me prašat za naslednje ure, ko sem mislila da me bo razneslo.

Grem nazaj likat, da se bo kaj poznalo na kupu cunj. Do cunjic za tamavčka še prišla nisem. Treba jih je še oprati in zlikati? A je en mesec pred rokom za to že prepozno??user posted image user posted image  Moram kupiti še omaro in ... Raje sploh ne mislim.

A katera ve, do kdaj bodo izplačali dohodnino?

Uživejte in počivajte- da ne bo prezgodaj!

user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
3.6.2007 16:33:52   
kapica
Jao, Freycha, ti pa res velik spravis v sebeuser posted image . Pa se luste nam naredis. No, z napolitankami ne, tistih nimam tako rada, ampak sladoled bi pa z lahkoto dol spravilauser posted image user posted image .
Ikonca, nic se ni prepozno, nobene panikeuser posted image . Ko bos dobila omaro, bos v enem dnevu oprala, v drugem pa polikala, in zadeva je resena. Ce ne bos ti uspela, bo pa tvoj dragiuser posted image .Ti si mi pa luste z cesnjami naredilauser posted image .

Jaz sem sedaj malo migala, najprej sem mislila d ane bo nic iz mene, ampak sem le nekaj uspela. Perem perilo, naslednja runda so otroske cotikeuser posted image , pa malo sem na balkoncku posedela, me je fajn zagrelo. Tako da mi je kr lepouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
3.6.2007 16:37:08   
tejči77
Evo mene, da ne boste pozabile name!
Freycha - koncert je bil OK, mi pa ni bilo žal da sem bila zunaj, se je odlično slišalo, edino Dickensona nisem videla. Pa kaj! Se mi pa zdi, da bi lahk boljš žur naredil, nekako publika ni bila preveč aktivna, zunaj so ga pa itak vsi na hektolitre pili. Je zgledal da folk bolj zanima pivo kot muzka. No, jaz sem se naposlušala in napela. Je moje malička kar pošteno v mehur brcala, ker ni vajena tako glasne muzike ( al ji pa ni bila všeč).
Sem zavila še v BTC pred koncertom in ugotovila, da je Muller popolnoma izropan kar se tiče modrcev za dojenje, so bile vse police prazen, samo še en komad so imeli. Sem bila čist v šoku. Kakorkoli vseeno sem za našo bebo zapravila 110€, ko sem bluzila po trgovinah. Ampak, zdaj pa razen modrcev imam res popolnoma vse. Če se bo še kaj pokazalo bomo nabavljali pa potem.
Hvala za telefonsko. Je že sparvljena. Sem mislila da boš poslal kar na ZS, da si ne delaš stroškov.
Zvesta - sem brala kako te je vse bolelo, no trebuh, se je bralo že kot kakšni popadki. Umiri tempo. Saj imaš zlatega možeka, če ti zna tudi kaj skuhati. Kar vpreži ga, saj gre za vajino dete.
Siskomisko - hvala za javljanje. Sem že včeraj prebrala, pa nisem uspela nič odpisati. Se mi je pa zato ponoči sanjalo o siskimiski in vajinih dveh črmljih. Uglavnem, vse se je dobro izteklo. Želim vama, da porod počaka vsaj toliko, da bodo injekcije za plučka prijele in da se res vse izteče tako kot se je meni sanjalo. Pa javi se še. Nestrpno čakamo novic, a ne punce.
AnjaO - držimo pesti zate, da bo teden v bolnišnici čim hitreje minil (si predstavljam kako se vleče, če moraš biti tam) in da bo s tvojima črmlčkoma tudi vse v redu.
Ikonca - nič ni prepozno, saj si še v enem kosnu kajne. Torej kar lepo počasi. Jaz vsak teden nekaj operem in polikam. Nisem pa veliko nabavljala, bom raje potem sproti, ko bom videla kaj je praktično in kaj bi rabila.
lp vsem

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
3.6.2007 17:07:46   
baja*
Moram se pohvalit, da sem ravnokar dobila previjalno mizo. Full je lepa - jo je tast narediluser posted image user posted image . Pa še dve komodi in nočno omarco, tak da zdaj pa imam res full placa za cotike in ostale stvari. Jutri pa tudi jaz začnem prat in peglatuser posted image . BTW: mi je le uspelo najdit tisti kis, ki sem ga zadnjič iskala med mehčalci in praškiuser posted image .

Freycha hvala za sms. Sem že imela shranjeno tvojo št., ampak sem očitno prepozno prišla na RR, da bi ti javila. Ko bo šlo zares, boš izvedela prva izmed julijk.user posted image
Anja O. naj ti čas v bolnici čim hitreje mine pa vrni se še k nam "tri v enem".
Siskomisko hvala za info.

Uživajte še teh par uric na sončku...

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
3.6.2007 17:16:42   
ikonca
tejči77 hvala za tvoje sporočilo. Imaš prav! Lepo počasi pa bo!
Sam kdaj res ne veš kako velik se bo rodil. Nekatere kupijo 56 velikost, potem jim je pa še 52 prevelika.

baja* user posted image user posted image user posted image user posted image  za previjalno! Verjamem da je lepa., kako bo šele potem ko se ti bo nekdo na njen smehljal.

Se mi vidi a ne, da že komaj čakam na konec julija in na mojega otročka!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
3.6.2007 17:22:01   
Jelenche
hej babe

se na hitro oglasim,... ne nisem še rodila, ampak imamo tak haos doma da sem komaj odkopala računalnik user posted image
Prenavljamo na veliko. A siskamiska in AnjaO pa kar v porodnišnici? Držite se punce,.. še maloooo!!! Mislim na vas, čeprav se ne oglašam. Upam da bo kmalu konec.
Rumba kaj pa je s tabo? No, če boš jutri dop imela čas za kavo me pokliči.
LP vsem puncam.
Še malo .. pa bomo vse zibale!!!

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
3.6.2007 17:24:02   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ikonca

Freycha same dobrote so te! Jaz sem cel teden živela skoraj samo od češenj.
Debele, rdeče, sladke in ravno prav ohlajene. Ne me prašat za naslednje ure, ko sem mislila da me bo razneslo.
A katera ve, do kdaj bodo izplačali dohodnino?

No, do sladoleda še nisem prišla, sem pa tudi sama zdej malo češenj pojedla in še jih bom, potem pa zvečer jagodni milkshake, potem pa menda bo dovolj.

Če se ne motim, naj bi prvi šus vračanja dohodnin bilo nekje do sredine junija, druga polovica pa do sredine julija... samo ne me prosim za besedo držati, ker nisem sigurna, da je to čisto res...... Vsekakor pa naj bi bilo prej, kot je bila vedno do sedaj - bomo videliuser posted image

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
3.6.2007 17:35:52   
Freycha
Ej punce, a ve to resno že perete otroške oblekice? Meni se to še vedno full zgodaj zdi, zdej pa me že malo skrbi, da jaz to čisto narobe dojemam in da bi mogla počasi začeti urejeti te zadeve.......

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
3.6.2007 18:26:16   
Anonimen
Joj... ste bile zdaj pridne s klepetom popoldne. Sem vas vse prebrala, če sem si pa kaj zapomnila, pa ne vem. Še ne funkcioniram čisto, saj sem zadnji dve uri spala kot ubita. Mater je pasalo.

Zdaj pa razmišljam, kaj bi za večerjo. Nekam lačna sem. user posted image

Haha, načrtovane obiske pri tastu in tašči sme raje prespala. Moj ne gleda preveč navdušeno. user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3593
3.6.2007 19:48:02   
kapica
Ja, zvesta, tako je najboljse, prespati obiske pri tastu in tasciuser posted image . Packauser posted image .
Freycha, meni je malo dolgcas no, kaj pa vem, zato pa perem cotice. Pa se do sedaj sem imela vse na previjalni, da sem vsak dan gledalauser posted image , sedaj bi pa rada prestavila v omarco. Ko bo suho in zlikano. Ampak tako lepo zgleda, sladko, ko so take majckene stvari na stojalu zunajuser posted image .
Jelenche, vazno da je vse v redu, smo se ze skrbele, da si v porodnisniciuser posted image .
Bajauser posted image  za previjalno.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
3.6.2007 19:57:28   
Anonimen
Haha, saj zgleda naju nista tast in tašča preveč pogrešala. user posted image  Šele pred pol ure sta klicala, če naju ne bo. Pol je pa še tast prijavil, da bolje, če prideva ker drug dan, da mu bo moj pomagal šoder premetat. user posted image

Ahhhh.... Še dobro, da nista bliže doma. Teh 50 km vmes je včasih pravo olajšanje. user posted image

Zdaj pa pojem jogurt in med rjuhe.... Zmatrana. user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3595
3.6.2007 20:06:43   
tejči77
Baya, čestitke za previjalno. A ne, kako je fajn nabavljat za dete.
Jelenche, smo te res že pogrešale. No, boste pa doma vse poštimali in imeli lepo. Boš povedala kaj vse ste naredili.
Zvesta, takrat lahko prideta, ko vaju bodo lahko ponucali. Stalna praksa, ki mi je nekak sumljivo znana.
Jutri imam spet pregled, bova pogledali kaj narediti z mojimi izpuščaji po trebuhu. Končno se mi ščisti hrbet, že imam ves pikast trebuh. Jaaoooo! Sem kot ena krastača. Če bo tko ostal me bo še sram it rodit.
Kapica, a tvojga lubija pa ni, a si kar sama? Sicer je pa res tako lepo prelagat te male bodije in hlačke in majice. Jaz sem ravno zdaj zložila v previjalno še tazadnje oprane. In sem zaključila priprave. Zdaj bo tudi meni kar malo dolgčas, ko sem že vse poštimala. Si bom že kaj novga verjetno namislila.
Mejte se lepo

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
3.6.2007 20:16:49   
corfu
Hello!

Ženske jaz sem zadnje dni tako utrujena in izčrpanauser posted image . Ponoči ne spim, čez dan zaspim za tisti dve urici, ampak to ni to, ta teden imam še zadnji izpit in to iz matematike, jaz pa nobene motivacije in volje, če ga ne naredim, me čakajo zaključni šele februarja 08, če ga naredim, sem v juniju gotova, ker sem odlična in ne rabim zaključnih. Čist sem pod pritiskom, po eni strani bi najraje vse skup pustila, po drugi pa je škoda...ta pritisk me ubija, popoldne pa še živahen in radoveden dveletnik...hvalabogu za zlatega možauser posted image , pa strah pred porodom, čas pa tako hitro bežiuser posted image user posted image user posted image  ah saj jutri bo najbrž že boljše.

Lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
3.6.2007 20:39:00   
bačko
Ojla!
Sem se danes spravila likat pa mi ni veliko uspelo.Križ me je začel boleti in sem kar obupala.Moram prositi mojo mami če bi mi prišla zlikat.Pa še sovražim likanje.
Freycha sem ti poslala na ZS mojo številko.
Mi imamo že pojsteljico pripravljeno in previjalno tudi.Oblekice in plenice vse pospravljene.Kupiti moramo samo še malenkosti.Kakšne kremice in olja pa naj kupim?Glede tega nimam pojma.Sem bolj butastauser posted image glede takih stvari.Ne vem kaj še rabim.Sem pregledala seznam ampak vseeno me zanima kaj moram še kupiti.
Lepo pančkajte in pa pa!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
3.6.2007 20:46:40   
bačko
Aja še nekaj sem hotela vprašati.Ali ste slišale kaj se je zgodilo v postonjski porodnišnici?Ko je neka pacientka po porodu umrla.Sem zasledila da to piše tudi na ringaraja.Jaz ko sem to slišala sem jokala kot dež!Naj počiva v miru!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
3.6.2007 20:53:59   
Freycha
Bačko imaš že odgovor na zsuser posted image

No tako, ste me prepričale, da bom tudi jaz ta teden začela s pranjem in pripravo na prihod novega člana v hišo......

Corfu - včasih pač pride tak čas, da smo energijsko bolj na tleh. Po pravici povedano se vam že tako čudim, da se še učite in vas prav občudujem..... jaz imam že močno razvit sindrom zlate ribice (si zapomne samo za 3. sekunde). Boš videla, jutri bo zagotovo boljše user posted image

aja bačko, jaz imam do sedaj od MB lekarn kremico za mazanje ritke, ki je menda daleč najboljša, pa alkohol in fiziološko raztopino, pa še sterilne tampončke za čiščenje obrazka sem v lekarni vzela. Vato imam doma, vse ostalo pa se mi zdi malce nepotrebno. Sploh razna mila in losjoni itd..... moje mnenje je, da je otrok čimkasneje izpostavljen tem umetnim zadevam..... Ostalo pa bom kupila po potrebi.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.