|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
31.5.2007 14:27:37   
anja7
Hojla punce!

Vidm, da danes spet pridno pišete. Sem kr neki časa porabla, da sem spet vse prebrala. Zdele sem pa dobila mail od kolegice - od mlade mamice, ki je umrla v PO porodnišnici. Ne morm verjet, da se kaj takega lahko zgodi. In to tako mladi mamici. Groza. Sem čist paf zdele k sem to prebrala. Morm mal k seb pridt, pol se vam pa še kej javm. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
31.5.2007 15:10:38   
siskamiska
Evo naju z Rumbo nazaj, sva bile prave čveke , ziher bo dež user posted image .

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
31.5.2007 16:36:28   
Ajvy
Lepo pozdravljene vse čveke...
Mi smo včeraj končali s šolo za starše in sicer je bilo predavanje psohologinje več kot zanimivo, me je kar napolnolo z energijo.. mam rada psihologijo, mi je fascinantna..
Noč je minila kar mirno, sem bila presenečena, je pa dan zato kar težji, že ene trikrat sem fasala krč v medenični del, sčevljal me je ravno med kosilom, pritisk pa mi lar noče zrast...
Ste kar pridne s pranjem cunjic, jst bom še malo počakala....
Vidm, da maste ful problemov z otrdevanjem trebuha, jst niti ne tolk, res pa je , da me ponoči ful zaboli ko grem na wc, čeprav počasi vstanem, ampak mam feeling da trebuh vstaja še pol ure za mano...
Moram reči, da me je vaša družba rešila marsikatere zagate, lepo je vedeti da nisi sam... tak da hvala za vnaprej in za nazaj... user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
31.5.2007 16:48:26   
kapica
Ajvy, jaz sem tudi vesela te druzbe tukaj, ker res dobis marsikateri nasvet. Najboljse pa je ko vidis da imajo druge podobne tezave in da je vse normalno, pa da lahko veckrat pojamrasuser posted image .
In jaz bi to najraje pocela, namrec jamrala, ker nisem za nobeno rabo. sem se prisilila prej, da sem sla malo v kuhinjo, sem pecico scistla, pa police obrisala, zamenjala papir na vrhu in tako,v glavnem generalka. Ampak vse je slo pocasi user posted image . Sedaj pa spet ne vem kaj bi, morem se cote zlozit, so pocasi ze suhe, pa jutri morem v knjiznico, si spet knige domov prinest, drugace bom cele dneve samo jamrala in pucalauser posted image .
Pa slabo mi je user posted image , prebava me daje, se mi zdi da grem lulat in lulam kr z obeh straniuser posted image . Notranji nemir, kot da me je necesa strah, roke se mi tresejo in tako, v glavnem bi kr najraje za par dni zaspalauser posted image .
Siskamiska, pa zgleda da nista dovolj klepetale, tukaj se nic dez ne kazeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
31.5.2007 18:01:38   
Ajvy
Te čist razumem Kapica, tudi jst sm danes kakor ožeta cunja, niti mi v želodcu ni dobr.. Pa bo jutri bolje user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
31.5.2007 18:22:11   
rumba
Pozdravček!
Kje ste vse čveke?
Mene je po zmenku s siskomisko vzelo na postelji in sem spala dobre dve uriuser posted image . Sem se ful dober spočila. Sedaj pa iščem po netu, kaj bi se dalo danes zvečer delati po LJ, saj imava mulce v varstvu in lahko izkoristiva prosti večeruser posted image . Bolj kot iščem, nič pametnega ne najdem, Kino..... nič pametnega, mogoče gledališče, če dobiva še kake karte... Bomo videli, sp rekli ta slepi.user posted image
Kapica, ni panike, ti kar pojamraj, kako in kaj. Saj smo vse bolj kot ne na istem.user posted image  user posted image
Ajvy, pa še zate en user posted image . Jutri bo ziher bolje!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
31.5.2007 18:30:49   
anja7
Ojla babe!

Prej sem zaseldila, da ste sse pogovarjale o sramnih kosteh in medenici. Danes me tko oboje boli za pop user posted image . Se mi zdi, da mi vse narazen leze. Res tud s kavča skor ne morem vstat. Prsa pa zaenkrat nič ne bolijo, koža pa tud noro srbi. Kar se pa ostalih težav tiče, sem pa tko tko. Čez dan mi kdaj pa kdaj trebuh otrdi (ne preveč boleče), ponoč mam pa tud čist trdga da komi vstanem. Ja zgleda, da se bo počas vse skup začel. Sem glih danes študirala, da mamo do PDP še 33 dni. To bo res tik tak. Aja, pa vprašala bi vas, če mate kej težav z belim tokom?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
31.5.2007 18:53:38   
*maja
Rumba ti dam predlog: pejta tam okoli Križank je danes koncert od Maxima Mrvice (če vama je seveda taka muzika všeč seveda) jaz bi šla takoj, pa moj ni ravno navdušen.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
31.5.2007 19:02:58   
rumba
*maja, user posted image user posted image , TO! Sem slišala po TV, da bo sedaj enkrat koncert, a nisem vedela ne kje ne kdaj. HVALA!user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
31.5.2007 19:20:47   
Ajvy
Anja7, jst mam ful močn bel tok, tak da imam ves čas mini vložke, ker drugače ne gre..
Rumba, hvala za user posted image , danes mi prav pride

Naj se pohvalim, danes sem spekla svoje prve palačinke, ker nisem ne vem kaka kuharica, je to že velik podvig- pa so bile kr v redu... user posted image
Sedaj pa še posesam, potem pa naravnost pred TV...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
31.5.2007 20:31:20   
Anonimen
Hejla babe...

Evo mene s pregleda... Jaz sem čisto v šoku. Vidli smo en lep UZ, malo premerli vse skupaj in jaz sem onemela.
Namreč, v naši in lubijevi družini s(m)o bili samo majhni dojenčki, nikče ni šel čez 3000g. Zato nisem računala na veliko bebico. Poleg tega imam proti enako nosečim user posted image  čisto majhen trebušček. Recimo Freychin je dvakrat večji.

In...

Naše dete bi naj imelo že 2800g, par gramov manj. V 33t/4d.

Aaaaaaaaaaaa...

Velikani na pohodu. Pol se pa čudim, da tako težko vstajam, hodim, sramne kosti bolijo. Kriza... Kaj bo šele čez 6 tednov?

Grem zdaj še enkrat pogledat UZ, ki nama ga je posnel in spisat natančne mere pa vam jih posredujem.

Še zmeraj v šoku...

Evo, spisala ven podatke...

BPD: 93mm   Velikost glave kaže na rok 2.7. (jaz imam PDP 15.7)

THQ: 86,2     To je trebušček. V povezavi z glavico je rok 8.7.07.

Izračun teže pa je 2,796 kg.

Aaaaaaaaaaaaaa.....

Velikost glavice ostopa za 2 tedna navzgor od velikosti trebuščka. Ampak G pravi, da je še vse v pravih mejah.

Drugače pa mi je G rekel, da meritve lahko odstopajo za +/- 300 g.

< Sporočilo je popravil zvesta -- 31.5.2007 20:42:04 >

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3486
31.5.2007 20:49:38   
Anonimen
user posted image Hehe, pozabla povedat razveseljivo novico, da je seveda dete obrnjeno z glavo navzdol. user posted image

Upam, da si ne premisli. user posted image

No, omenila sem tudi, da gibe čutim samo leže, pa je pol rekel, da je res en mali zaspane in da naj čimmanj ležim na hrbtu, ker je pol še večji zaspanček, če so pretoki slabši. Drugače pa srček lepo in dost hitro bije. Pulz mora bit med 120 in 160, naše dete je seveda na spodnji meji. Len kot mami. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3487
31.5.2007 21:00:55   
baja*
Hojla babnce!

Sem glih s sprehoda in ko sem prišla domov, sem mogla še direkt do češnje zavit. Tak dobre kot so letos niso ble še nikoli! Samo kaj ko me pol tak prebava daje. Mam te dni skoz drisko, ampak upret se jim pa tudi ne morem. Bo mogla moja prebava še malo potrpet.user posted image user posted image
Zvesta, juhuhu za vašega korenjakauser posted image . Super, da je vse v redu pa da si dobila posnetek.user posted image
Anja7 jaz imam tudi skor celi dan mini vložke not, drugače bi mi gate ziher premočle in bi zgledlo, da sem se polulalauser posted image .
Kapica in Ajvy pridejo tudi taki dnevi, ko bi človek najraje vse nekam poslal. Saj je že Rumba lepo povedala - smo vse bolj ali manj na istem: danes ima ena slab dan, jutri druga, glavno, da lahko tu gor pojamramo in vedno najdemo koga, ki nas posluša in potolaži.user posted image

Želim vam dolgo in mirno noč s čim manj al pa celo nič obiski wc-ja. Mater sem optimistična user posted image .

pa,pa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
31.5.2007 21:17:16   
Anonimen
večeruser posted image da vas prašam babe, a keri že kaj iz ziz pritečeuser posted image sem misla prej da me moj zajebava, ker je reku da mi mleko uhaja, je bil flek pa brez modrca sm bla....no seveda še ni mleko, ona taprva zadeva pačuser posted image mi je hecno mal...me bo še res začelo skrbet da bom kr rodila žeuser posted image
drgač pa tko tko......crka bolj kot ne, cel dan se s sladoledom bašem pa nič koristnega nisem nardila, še kuhala nisem, sm kr določla mojga da me more na pico pelatuser posted image zdej pa tule mal bluzim, pa se navdušujem nad tamalo ko tak brcauser posted image

zvesta joj pa je res veliko dete to....moja lubica je pa v 34t pridelala komaj 1600guser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3489
31.5.2007 22:02:58   
Ajvy
Zvesta to pa je velik otrok user posted image , ste pa pridni

Evo jst spet ne morem spat, vse me tišči, bebica je živahna- kar pa me vedno spravi v dobro voljo...
Lepo nočko vsem.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
31.5.2007 22:26:38   
ikonca
Pozdravček!

Zvesta user posted image user posted image user posted image  za dobre izvide ali kako bi se lahko reklo temu.

Jaz nisem imeal te sreče! danes sem bila naročena na ultrazvok, pa je odpadel. Tam sva z mojim sedela celo debelo uro, nakar me sestra pokliče v ambulanto in mi pove da je G tako zabluzil z računalnikom na UZ da ne zna nazaj v program. Tisti ki lahko to popravi pa je v Mariboru.user posted image user posted image user posted image
Jaz sem se pa tako veselila.

Drugače me pa res zanima, kako je obrnjen, ker pri desnem rebru čutim močne udarce, kar po moje niso roke ampak prej noge in koliko se je zredil. pred 3 tedni mi je rekel da je težek samo 1040 g.
Bom morala počakati do drugega tedna pa bomo videli.

Jutri pa zjutraj na tehtnico in kri ter vodo....

Nočko!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
31.5.2007 22:50:12   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

večeruser posted image da vas prašam babe, a keri že kaj iz ziz pritečeuser posted image sem misla prej da me moj zajebava, ker je reku da mi mleko uhaja, je bil flek pa brez modrca sm bla....no seveda še ni mleko, ona taprva zadeva pačuser posted image mi je hecno mal...me bo še res začelo skrbet da bom kr rodila žeuser posted image

Ravno danes sem razlagala, da če bi vso tekočino, ki jo spravim ven iz jošk v zadnjih dveh mesecih spravljala v litrsko plastenko, bi bila verjetno že polna user posted image user posted image user posted image user posted image  Hočem reči, da si jaz že nekaj časa ven pumpam to tekočino, sicer me joške bolijo, pa prepolne so itd.......

Nič bat, ne boš rodila - vsaj ne še tako hitro

sicer pa, je treba potrpeti tole polno luno, potem smo pa na konjuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
1.6.2007 0:20:39   
corfu
Dober večer user posted image ...

še ena, ki ne more spatuser posted image , sem pa vse zlikalauser posted image . Zdaj pa nekaj razmišljam...če bo z mano in bebico vse ok planiramo septembra na morje, in koliko se je dobro kopat zaradi mleka, da se ne prehladiš in npr. izgubiš mleko, prav tako , če bi se kopala v notranjem bazenu je pa tako vroča voda, da bi mi itak mleko špricalo na vse straniuser posted image , vsaj tako se mi je dogaja prvič ko sem dojila in sem bila npr. pod tušem...ja topla voda dela čudežeuser posted image

Zdaj pa grem počasi proti spalniciuser posted image user posted image user posted image  Lahko noč!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
1.6.2007 6:06:09   
simi27
Dobro jutro!

Danes sem pa prva. Je šel moj delat in naju s Svitom seveda zbudil. Sedaj pa ne moreva več spati. No, bova že nadoknadila čez dan.

Zvesta - čestitke za lep uz. Vaš pa je korenjak. user posted image user posted image user posted image

Anja7 - tudi jaz imam čez dan povečan beli tok, tako da imam nonstop vložke. Najhuje je, ko grem na sprehod oz. sem dalj časa na nogah. Ampak to je normalno, dokler te seveda ne srbi ali peče, ali pa je peli tok obarvan.

Ulla80 - meni se še zaenkrat ne cedi iz jošk. Pritekla je le ena kapljica. Pa še za to nisem sigurna, da je bilo to to.

No, lepo se mejte in se kaj tipkamo!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
1.6.2007 6:57:14   
Anonimen
Dobro jutro vsem skupaj!

Spet sem zgodnja. Danes ponoči sem celo noč razmišljala o tem mojem velikem otročku. Me je res kar strah postalo.  user posted image

Finta je, ker mi je moj G na začetku nosečnosti rekel, da glede na konstitucijo telesa (visoka sem samo 150 cm), da ne morem pričakovati velikega otroka, saj ga fizično nimam kje nosit.

Seveda sem mu jaz čist verjela in se psihično tako tudi pripravila.

Verjemite, da sem bila potem včeraj šokirana. Pa vseeno se sekiram, ker je glavica vedno na zgornji meji povprečja. Tudi pri morfologiji je bila. Upam, da je vse v redu.

Saj vem, da boste rekle, da delam paniko brezveze. Zato grem zdaj kar en stroj perila dat prat, da ne bom kozlarij tuhtala.

Komaj čakam 12.6., ko imam UZ pri mojem G, da bova preverila resničnost včerajšnjih meritev. user posted image

Aja, pa še to. Moja mami me je včeraj spet malo razsvetlila. user posted image  Kot veste, sem včeraj prala pleničke in preden sva šla na pregled, mi je rekla, da moram perilo prinesti noter, ker na pleničke ne sme sijati Luna. user posted image  Saj mam rada njene nasvete, ampak takih čarovniških reči pa ne maram. Sem samo šla. In ko sem prišla domov, mi je pojasnila, da to niso nič čire-čare, ampak da je resnica, ker če Luna sije na novorojenčkove plenice, potem dojenček še cel mesec čisto zeleno kaka. user posted image  Nisem mela srca, da ji razložim zakaj in v katerih primerih zeleno kakajo. Sem raje šla in si mislila svoje.

Punce, torej, pazite kako in kdaj vesite perilo! Ker dež ga tudi bojda ne sme dobit. Bo otrok pegast pol. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simi27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3495
1.6.2007 7:29:00   
corfu
Zaspano jutro...

Včeraj je bila ura tri zjutraj, ko sem sedela v kuhinji in pila magnezij, tamal sem že pred sedmo odpeljala v vrtec, počutim se pa kot en kup nesreče, zmatrana, tečna...
Zvesta verjamem, da si se malo prestražila, če pa nosiš takega korenjaka, ti bom še jaz napisala moje podatke, pa boš videla kakšna nihanja so pri meni:
Se pravi ultrazvok  mi je delala v 32+5

BPD 84mm= starost kao  35 tednov 
HC 310mm= starost        34+4 (obseg glave)
FAC 268mm=starost        30+6 (obseg trebuha)
FL 60mm =                       31
tamala pa je lepo obrnjena na glavo

V katerem tednu je pa tebi delan ultrazvok?

A vidiš ti to nesimetričnostuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
1.6.2007 8:11:31   
Anonimen
Corfu... Včeraj so mi ga delali, torej 33t/4d.

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3497
1.6.2007 8:22:35   
yudit
Pozdravljene, vidim da ste kar pridne glede pisanja. Zvesta tebi vsaj G pove kak je kaj pri meni nic, samo da je ok vceraj sem imela jaz tud UZ in pri men pa je napisal tko-Tedni amenoreje -33-gest,starost32-gv/tt/bpd-AP, psu/gibi-  5+,AC-31/4, no skratka sem jezn ker mi nic ne razlozi in pove glave ni mogel izmerit ker je bila v takem polozaju da ni mogel.Moja pikica pa je tud obrnjena dol,ko pa sem vprasala kolk bi naj bila teska je reku"normalno za te tedne"user posted image in nic vec full sem jezna drugace pa je reku da je kao  vse vredu.Komaj cakam na mojega G da mi mal to razlozi ker vidim da nekaterim povejo vse pri meni pa nic samo ok vrediuser posted image . Vidim da nekater tud boljio medenicne kosti, pri meni je JOJ mene bolijo ze kar dober cajt, najvec me sikira to da nemorem hodit ni 10 minut ze zacne pritisk na vzdol in boli ko 100 user posted image , pa da ne govorim da me dobesedno cela piz....boli ko se primikam hodim karkoli delam boliiiiiiii. Zatecenih nog se nimam to je tud ok, ampak bolecine v krizu so tak mocne da vcasih hodim kot kaka stara mama z revmo, sam se rabim palicouser posted image .   Frejcha ti posredujem tud mojo stevilko na ZS , ker mam obcutek da nebom jaz kar cakala na 25.juliuser posted image , moj dragi pa sam pravi ti bos hitr rodila moramo vse pripravit prejuser posted image kot da bom res jutri rodila je cist zmesan bolj kot jaz. nevem kak je kaj pri vas ampak moja pikica  je tak živa da nemorem po celo noc spati razganja kot da bi res fuzball spilalauser posted image ampak sem zello srecna ko je tak, ko pa se ne primika te pa me je strah da je kaj narobe kaj cemo materinstvo al ne.? eto lp pa uzivajte danes je tko lep dan jaz pa domauser posted image caoo                                                                                                  

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
1.6.2007 8:24:41   
yudit
ps. novim Julijkam pa dobrodošlica pa lepo se imejte user posted image lp

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
1.6.2007 8:38:17   
Anonimen
Yudit... saj tudi jaz sem bila včeraj na samoplačniškem UZ pri dr. Miglarju, ker moj G je tudi skop z informacijami. Oz. mi je do sedaj naredil 2 UZ. Enega v 7. in morfologijo v 21. tednu.

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.