Freycha
|
Grr namesto da bi kliknila gumb: več smeškov, sem potrdila... grrrr Torej, kje sem ostala? Aha Siskamiska - meni tudi te temperature maksimalno odgovarjajo. Sploh ponoči spim ko angelček (no, razen ko moram na wc) Zvesta - eh, ti pa z mamo res nimaš sreče. Vseeno pa upam, da bo vse ok z njo, da bodo ugotovili vzrok in ga tudi ostranili. Samo ti pa kar zase največ energije porabi, ker si jo potrebna. Mogoče bo komu to malo egoistično zgledalo, samo mislim, da me bo zvesta že razumela, kaj hočem povedati.... (če ne, me pa vprašaj ). Kar se pa kosti tiče, je pa verjetno to res razlog, ker mene tudi medenične kosti in kolki in vse te mišice naokoli grozno bolijo. Očitno se pošteno že pripralvjamo, samo nič ne skrbi, ne bo šlo hitreje, kot je potrebno.... Danes bo pa sobica do konca pobarvana (no, osnovna barva), potem pride še oranžna čez, pa dobila sem idejo še za spalnico, da jo bova malo zmordenizirala (čeprav je osnovna barva full lepa)...... sem čisto not padla v tole barvanje stanovanja. Samo še razmišljam, kje bi kaj dodala. Joj, ravnokar mi je ideja za kopalnico padla..... hmmmmmm se bom mogla z mojim pogovoriti, če bo za bogi revež, če ne bi bilo mene, bi vse stene imel kar na belo, sedaj bo pa tako pisano stanovanje, da samo upam, da ga ne bodo bolele oči hehehe
|