|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
30.5.2007 9:03:30   
rumba
Dobro jutro!
Končno sem dočakala noč, ko se mi ni bilo treba preobleči!user posted image  Fantastično! Hano sem že odpravila v vrtec, pojedla zajtrk, čaka me še ena skleda sadja.
Corfu, držim pesti za izpit!!! Aja, jaz sem imela nekaj dni nazaj kar pogosto (beri večkrat na dan, a ne v nekih pravilnih časovnih intervalih) boleče popadke in utrdevanje trebuha. Sedaj sem že tretji dan bolje. Magnezijeve šumeče tabletke sem zamenjala z magnesolom in povečala dozo. Ampak mislim, da je bil glavni razlog za popadke preobremenjenost, saj sem bila prejšnji teden vecčas sama z obema mulcema in nič počivala. Sedaj poskušak kako urco počivat in je bolje. Ti si se pa še učila, pa psihični pritiski... Verjetno bo po izpitu bolje. Držim pesti!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
30.5.2007 9:15:56   
*maja
Corfu bomo držali pesti...

Jaz sem pa danes spet tako čudne volje, pa zaspana user posted image , pa nič mi ni prav, vse mi gre na živce, še dobro da je mularija že od 8.00 v vrtcu. Sem pa celo uspela cunje oprat in obesit, pa pojstle pospravt. To pa tudi mislim, da je vse kar bom danes naredila.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
30.5.2007 9:29:16   
tejči77
Ulla80 - dobrodošla, si le dva dni za mano.
Corfu - seveda danes držimo pesti. Ko se vrneš pa obvezno javi kako si.
Simi27, čestitke za novo stanovanje.
Baja - tebi pa seveda vse najboljše za rojstni dan, eno dobrouser posted image in eno lepouser posted image .
Freycha - glede pogreba niso vraže, meni se samo ne dam tam stati dve ure, poslušati jok in tečnega duhovnika, ki itak nič ne pove.  Saj vem, precej hladno, ampak težko prenašam vso to žalost, potem sem še sama ves teden popolnoma na dnu. Sem imela že vse preveč pogrebov v ožjem družinskem krogu v zadnjih letih. Zato grem res samo na najbolj nujne.

Jaz sem pa danes packa spala do devetih, jaz ki vedno vstajam ob 6, najkasneje 7. Me je pa zbudil en močan krč v nogi, že nevem kateri to noč. Očitno bodo mene tudi začeli mučiti krči, ker do zdaj me še nekako niso. In ponoči ko sem hodila lulat sem se komaj vstala ker me je ves trebuh tako bolel, da sem tudi do stranišča komaj prilezla. Se mi ne sanja kaj je to. In ta teden so mi začele otekati tudi noge - tako se vam pridružujem v vsem, razen otrdevanju trebuha. Je pa res da sem ves čas bluzila naokoli al pa delala. Da se nič ne vsedem več. Se mi je zdelo, da se ne rabim pazit, ker se tako dobro počutim, pa me takoj kaznuje. Sem bila včeraj spet v firmi in spet prišla pozno domov. Pa imam dopust!
Zato danes definitivno počivam, samo kosilo bom naredila.

Super, da ste se na kavici tako lepo načvekale. Zdaj bi pa moralo po pravilih biti dobro vreme, tako kot prejšnjič.
lp vsem

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
30.5.2007 9:35:18   
Anonimen
tejči to mam js vsako nočuser posted image pa kr naprej morm na wc laufat, vsakič je muka vstat, se mi zdi da ma tono najmanj trebuh, komi ga vzdignemuser posted image vse mišice me bolijo, sploh nism vedla da jih mam tolkuser posted image crkotina u glavnem, kt bi me tepli celo noč....je pa res da je tamala neusmiljena, čez dan itak skoz nori, pa ok...sam ponoči bi lohk vsaj mal mir dala.....priprave na pol zgleda...jao.....me je kr strahuser posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3304
30.5.2007 9:45:44   
Anonimen
Hej... Moje počutje in morala sta še slabša kot je dejansko vreme zunaj. user posted image

Kakorkoli, včeraj sva zaključila z materinsko šolo. Je blo fajn, a ne bi šla več.

Mami je bila danes sprejeta v bolnišnico na ginekološkega. Končno se je njeni ginekologinji posvetilo, da 15 dni krvavenja pri ženski, ki je v 20 let v meni, ni normalno. Zato je šla 3x k njej. Danes bo operirana, upamo na najboljše.

Moje sramne kosti in medenica so za crknit boleče. Prejšnji teden sem Freychi jamrala, da mi nosečniške hlače niso več udobne, čeprav se nisem zredila. Danes ponoči me je med bolečinami prešinilo, da težava ni v pridobljenih koligramih, ampak se mi je zgleda medenica že toliko razširila, da me hlače v višini osramja nesramno tiščijo in vežejo. Ampak 6 tednov pred rokom ne grem kupovat novih zadev. Bom pa v trenerki in udobnih hlačah. Kaj me briga, Freycha... Bom tipični štajerc, ki hodi okrog v trenerki. Samo da me ne tišči. user posted image
Itaq me še išias ubija. Tam še udobne hlače nič ne koristijo. Samo amputacija. user posted image  ALi pa porod, kar bi pa še malo počakala.

Izcedek iz nožnice se je podeseteril. Spodnje hlače lahko zamnejam 5x na dan. Sitno...

Dete veselo brca, jaz grem pa zdaj pogledat, kako se drži ata, zdaj ko mame ni doma. Potem grem pa ležat in se smilit sama sebi. Komaj čakam, da grem jutri k Miglarju pogledat moje detece. Da me vsak nekaj orazpoloži.

Nič, grem... Ne bom več jamrala... Lep dan...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3305
30.5.2007 10:05:06   
siskamiska
BEMTIDUŠ TA RR; NAPIŠEM CEL ROMAN; POTEM ME PA VEN VRŽE IN MI NAPIŠE DA MI JE ČAS POTEKU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
30.5.2007 10:06:07   
tejči77
Krasno, tako lepo napišem, pa mi noče objavit.
Ulla, zgleda, da smo vse na istem. Upam, da bo zaradi tega vsaj porod lažji.
Zvesta, pa smo že mislili, da je s tvojo mamo vse v redu, zdaj pa tole. Jo bodo vsaj porihtali. Pa vsaj vedo zakaj se je to zgodilo? Držim pesti, da bo s tvojo mamo vse v redu. Ti pa počivaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
30.5.2007 10:09:27   
siskamiska
no gremo še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image

Corfu, držim pesti za izpit da ga narediš.

Zvesta, upam da bo z mami vse OK.

Jaz sem šele zdele vstala, mi tako sede ta vreme da sem pravi zaspanec. Ni mi sicer všeč dež, ampak zunanje temperature mi pa zelo pašejo.

Projekt za danes je samo vmiti lase, skuhati kosilo in iti popoldne na eno kavo. Projekt zaključen. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
30.5.2007 10:10:04   
tejči77
Glede hlač - jaz imam dvoje takih finih za v službo, pa so me začele vezat okoli trebuščka. Sem samo elastiko odparala, zdaj je pa vse v redu. Za teh nekaj tednov ne grem kupovat novih hlač. In 38 bi mi bla zagotovo prevelika, 36 pa že tako imam doma. Ne vem kateri butelj se spomni na nosečniške hlače šivat elastiko. Saj tako patent sam gor na trebuščku stoji. Za doma imam pa samo ene take tričetrt, elastične in jih obožujem ker so zelo komot, ko jih moram dat prat sem prav nesrečna, ker moram oblečt navadno trenerko z nizkim pasom.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
30.5.2007 10:15:27   
tejči77
To vam pa moram še povedat - kaj se mi je sanjalo. Se mi zadnje čase nič ne sanja. Ko bi se mi vsak kaj o moji bebici, pa nič.
No, sanjala sem, da smo bili z družbo na enem hribu, nekje na sredi pobočja, na vrhu je bil pa en gromozanski bazen z enimi hudo strupenimi kemikalijami. In ta bazen se je razlil, mi smo pa bežali dol po pobočju in na drugi strani seveda gor na en drug hrib. Iz 600 višinske na 25 in potem nazaj na 550 in ves čas smo tekli. Jaz se pa nisem mogla načudit kako lahko s tem trebuhom ves čas tečem. Potem smo ugotovili, da moramo še višje in smo na eni koči v naglici točili vodo, ker smo bili brez. Skratka groza. Ta kemikalija je pa skurila vse kar je dosegla. Pa povejte, če se mi že ne meša. Kaj naj bi to pomenilo.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
30.5.2007 10:19:04   
Anonimen
Mah, tejči77, nič ne vem, kaj se ji dogaja.

Pred 15 dnevi je bila klicana h G, da je PAP izvid patoliški. Spet so ji vzeli bris, pa neki polipi ji rastejo v nožnici in so ji vzeli odščip. G ji je rekla, da ne bo nič krvavela, a je bila krvavitev hujša kot pri menstraciji. Smo jo poslali nazaj, pa ji je G rekla, da ni nič hudega, da pa izvidov še ni. Smo jo po parih dneh spet psolali nazaj, pa jo je G kratko malo spet odslovila, da izvidov še ni. Včeraj je šla pa spet nazaj, pa ji je G rekla, da jo je ravno mislila klicat. Da izvidi so, da material ni rakast, a da ne krvavi od odšipa polipov v nožnici ampak iz maternice in da naj gre danes nujno v bolnico, ker samo od sebe se to ne bo ustavilo in je potrebna oparecija. To je vse, kar mi je mama uspela razložit. Revica ne ve ravno kaj vprašat, pol pa si verjetno tudi kaj po svoje razlaga. A kaj, ko ne morem hodit z njo tja in jaz firbcat.

Kakorkoli, sme jo zdaj klicala. Je še v sprejemni ambulanti in bo danes operirana. Bo poklicala po operaciji.

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3311
30.5.2007 10:36:41   
simi27
Pozdravljene,

najprej Ulla 80 pozdravljena.
Zvesta - držim pesti za tvojo mamo.

No, sedaj pa še k meni. Sem danes videla našega Svita na UZ. Bil je tako srčkan. Z G se ga kar nisva mogli nagledati. Sredi pregleda je začel sesati palec in G je bila čisto navdušena, jaz pa tudi. Je naredila res lepo slikico. In jo potem pokazala vsem sestram v ZD user posted image  Naš bo očitno pravi zapeljivec. Že sedaj zna očarati ženske.
Drugače pa je podpovprečno težek. Sem v 32/33 tednu in ima 1747 g (Kar je za 31 t). Je pa lepo obrnjen na glavico in upam, da si ne bo premislil in se obrnil nazaj.
Druge mere:
BPD - 78
HC- 292
AC - 282
FL - 55  

Hvala za čestitke glede stanovanja. Sicer pa sva stanovanje kupila v Litiji, kjer so cene še kolikor toliko normalne. Tako, da se selim izven Ljubljane.

Lepo se mejte in se tipkamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
30.5.2007 10:47:01   
Freycha
Dobro jutro! Jaz sem spet od 7h zjutraj naokoli skakala, samo nisem imela kaj pametnega napisati (no, tudi sedaj nimam), sedaj pa vidim, da ste se že razgovorileuser posted image

Corfu - vso srečo na izpitu. Jaz sem ravno včeraj mojo G vprašala, če so lažni popadki sedaj že normalni in je rekla, da so čisto normalni, da se pač maternica počasi pripravlja. Sicer pa tudi jaz porabim nekaj časa, da se ponoči privlečem do WC-ja. Sem ko 80. letna starka, ki je ravnokar iz maratona prišla - čisto polomljena sem in noge me ne držijo in v križu sem čisto zvita itd.... potem pa, ko opravim svoje, pa mi tudi telo zalaufa. Samo potem grem nazaj spat user posted image

Ulla - nekateri izbirajo ime šele v porodnišnici, ko vidijo otroka. Nič bat, v 30. dneh po porodu boš morala izbrati ime, sicer boš kazen plačala user posted image

Tejči - glede na to, da sem zaprisežena motoristka, sem bila (verjemi) na ogromno pogrebih - nažalost. Zato me pogrebi (razen od najbližje žlahte) sploh ne ganejo več. Je pa res, da sem skoraj tam v jok padla, ker sem veliko bolj čustvena, kot sem kdajkoli bila user posted image  samo sem se zadržalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
30.5.2007 10:50:03   
kapica
Joj, pa mene tudi RR malo zajebava. Vceraj zvecer nikakor nisem mogla poslati posta, upam, da bo danes boljse.
Simi user posted image za stanovanje in lep UZ, uh, mali je ze zdaj zacel osvajatuser posted image .
Zvesta, drzim pesti, da bo z tvojo mamo vse v redu in da bo operacijo dobro prestalauser posted image user posted image user posted image .
Corfu, tudi zate danes moje pestkeuser posted image user posted image , da bo izpit uspesen in da bos resena user posted image .
Vidim da imate kr precej tezave z tebuhom, otrdevanjem, bolecimi kostmi, sem kr pomirjena, ker je zgleda normalno. Me je pa strah postalo, sploh vceraj zvecer, sem mislila da bom sla kr rodit. Danes sem imela pa spet ctg in nic ni pokazal, tako da detece se kr ostane noteruser posted image . Sem tako pomirjena, da sem kr energijo dobila. Me pa kriz boli za znoret, ampak tudi to bomo preziveliuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
30.5.2007 10:51:19   
Anonimen
joj simi, jst mam še večjo krizo s težouser posted image moja lubica je namreč v 34t mela samo 1600 guser posted image zdaj grem spet na pregled pa da vidmo.....zaenkrat sem optimist, ker vse drugo je vredu....no, pa če bo do konco še vsaj eno kilco pridelala, pa tud ne bo take krize, če bo vse drugo okuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3315
30.5.2007 10:53:55   
Freycha
Grr namesto da bi kliknila gumb: več smeškov, sem potrdila... grrrr

Torej, kje sem ostala? Aha

Siskamiska -  meni tudi te temperature maksimalno odgovarjajo. Sploh ponoči spim ko angelček (no, razen ko moram na wc)user posted image

Zvesta - eh, ti pa z mamo res nimaš sreče. Vseeno pa upam, da bo vse ok z njo, da bodo ugotovili vzrok in ga tudi ostranili. Samo ti pa kar zase največ energije porabi, ker si jo potrebna. Mogoče bo komu to malo egoistično zgledalo, samo mislim, da me bo zvesta že razumela, kaj hočem povedati.... (če ne, me pa vprašajuser posted image ).  Kar se pa kosti tiče, je pa verjetno to res razlog, ker mene tudi medenične kosti in kolki in vse te mišice naokoli grozno bolijo. Očitno se pošteno že pripralvjamo, samo nič ne skrbi, ne bo šlo hitreje, kot je potrebno....

Danes bo pa sobica do konca pobarvana (no, osnovna barva), potem pride še oranžna čez, pa dobila sem idejo še za spalnico, da jo bova malo zmordenizirala (čeprav je osnovna barva full lepa)...... sem čisto not padla v tole barvanje stanovanja. Samo še razmišljam, kje bi kaj dodala. Joj, ravnokar mi je ideja za kopalnico padla..... hmmmmmm se bom mogla z mojim pogovoriti, če bo za user posted image  bogi revež, če ne bi bilo mene, bi vse stene imel kar na belo, sedaj bo pa tako pisano stanovanje, da samo upam, da ga ne bodo bolele oči hehehe

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
30.5.2007 10:55:07   
kapica
Sem raje kr poslala post na sredini, da me en zajuser posted image  in ne poslje.
Tejci, kaj bi tvoje sanje pomenile, ne vem, sem se pa nasmejala zravenuser posted image .
Siskamiska, glej da se ne pretegnes danes, ko imas pa toliko v planuuser posted image user posted image user posted image .
Maja, a ti si tudi zaspanka danes? No, pa pri otrocih, ki jih imas ze doma, se ne cudim, da te tu pa tam vrze. Tako da ti si opraviceno danes lenobauser posted image user posted image .

Jaz kot receno imam danes energijio, sem ze hladilnik izklopla, da ga scistim, potem grem na en klepet, zraven pa se cote perem, ce bo kaj posusilo, ker ni ravno vroce zunaj. Je pa lep soncek in prijetno hladno.
A mi lahko da katera kaksen nasvet, kako cistite pecico? Ce bom imela popoldan se voljo, bi se to zrihtalauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
30.5.2007 10:59:11   
tejči77
Zvesta, ampak, da so jo takole kar domov pošiljali se mi pa ne zdi ravno normalno.
Kaj vse je morala pretrpet, zdaj pa še operacija. Želim ji, da se vse dobro izteče.
Simi27, čestitke, za tvojega zapeljivčka. Glede teže, se pa tako bebike zadnje tedne precej razlikujejo v teži in nimaš kaj skrbet. Super, da je obrnjen z glavico navzdol user posted image .

Moja mmalčica je pa že od morfologije navzdol - no ja takrat sem imela zadnji pregled z UZ. Sem pa prepričana da se je do zdaj obračala v vse mogoče položaje in komaj čakam petka, ko imam končno po 6 tednih spet pregled, da vidim kako je. Če sploh UZ bo. Na meni bolj šparajo. Ker sem imela samo 4 preglede do zdaj (danes sem 34/1) mi še nikoli razen na morfologiji ni izmerila moje lubice, niti nikoli stehtala. In sploh ne vem kakšne mere je imela. Upam, da bo to storila zdaj.  Res bi rada vedela kako velika je.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
30.5.2007 11:02:13   
Anonimen
joj tejči to pa ni lušnouser posted image si sploh ne predstavljam, ker meni moja gin. vsakič vsaj malo pokuka noter, da vidmo kaj se dogaja, kako je obrnjena, če je budna.......to je res zakon, sm dost bolj mirna, ko vidim da je vse ok...

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3319
30.5.2007 11:02:28   
Anonimen
Jaz pa knjigo berem in jokam kot dež zraven.

Joj...moji hormoni....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3320
30.5.2007 11:14:25   
Freycha
joj, mala se mi je cela zbasala na desno stran trebuha in imam sedaj mali trebušni triglav. Je namreč totalno asimetričen in še glavo mi tišči ven - sem kot vesoljc user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
30.5.2007 11:21:31   
tejči77
Zvesta, te čist razumem.
Jaz sem pa zadnjič jokala čisto brez razloga. Pa nikoli ne jočem, no zelo redkokdaj. Ko je prišel moj lubi domov in me vprašal kako sem, sem začela jokati namesto da bi ga pozdravila in objela. Revež je bil čisto zmeden in mislil, da je on kaj naredil. No, kaj bi si pa ve mislile. Dobro, da sem se potem hitro umirila, še danes ne vem zakaj sem jokala, saj mi nič ne manjka.
Ulla80, katerega g pa imaš?
Jaz sicer moji gin v ZD Celje povsem zaupam in če bi tečnarila bi mi sigurno naredila UZ. Bom to prakticirala v petek, če ga ne bo naredila avtomatično. Ker imam preglede res na vsakih 8 tednov je malo mučno, vem pa da je z mojo malčico vse v redu ker sem se tudi jaz do zdaj dokaj v redu počutila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
30.5.2007 11:27:54   
Freycha
No, to se definitivno vsem dogaja. Tak jokav dan sem imela v nedeljo zjutraj, ko sem kar začela jokat in se zdrla na mojega, čeprav sploh ni vedel zakaj, potem sem pa v tišini in v solzah cel zajtrk pojedla.....

bogi reveži moški, kaj dajejo čez!

Zvesta, s tvojo mamo bo pa vse ok, ti pa se lepo pomiri pa raje uživaj v brcikah tvojega angelčka, pa si nariši nasmeh na ustnicahuser posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
30.5.2007 11:28:30   
rumba
Jaz sem pa po zadnjem javljanju tako lepo zsapala!user posted image  Madonca je pasalo.
Sedaj pa moram napasti kuhinjo in kaj skuhati. Kaj ve kuhate?
Zvesta, držim pesti za tvojo mamo!!!
Simi27, ne skrbi zaradi mer. Otročki se sedaj že zelo razlikujejo, pa je z vsem ok. Bo pač bolj drobižek.
Tejči77, tebi se pa ponoči dogaja user posted image user posted image user posted image
Freycha, jaz bi tudi barvala stene, pa moj nikakor ni za in ne popusti. Bomo še naprej v belini.user posted image  Moškiuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
30.5.2007 11:28:46   
Anonimen
Joj, ne vem če ste opazile. Zunaj se je ohladilo! user posted image

user posted image  Jaz sme med drugim opazila še, da si prekleto težko in v bolečinah zaradi velikega trebuha obujem zokne. user posted image  Kdaj bo toplo, da se lahko brez zoknov v šlape spravim? user posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.