Freycha
|
Yudit, jaz imam predvsem oblečeno tisto, kar še nase spravim Imam pa dvoje nosečniške hlače, pa par majic, pa jih potem malo kombiniram (odvisno, kako so oprane). V trenerki pa ne hodim naokoli, ker sama nisem pristaš trenerk, razen za doma..... To je tudi stvar, ki sem se jo mogla navaditi v MB, da folk full naokoli v trenerkah hodi..... Baja vse naj naj naj, pa veliko dobrega počutja v teh zadnjih dneh (tednih), potem pa vse naj naj naprej, ko bo bambino že na svetu Evo, babe že čvekajo, je takoj mir tu gor. No, jaz sem iz pregleda, mala je še kar na ritki in sva se z G tudi malo pomenili kako in kaj naprej, če bo vztrajala v medenični vstavi. Moram pa po pravici povedati, da sem kar malo zmedena kaj narediti, ker je bil prvotni plan, da grem rodit v Feldbach, sedaj pa iz vseh koncev in krajev nekaj grozijo, da se tega ne bo več plačevalo, hotela sem porod v vodi oz. če bo medenična vstava carskega, pa sedaj ne vem več po vsem tem, kar sem se z G pogovorila. Moram pa priznati, da dam ogromno na njeno mnenje, zato sem sedaj toliko bolj zmedena...... Sva se zmenili, da bom naslednje dva tedna malo razmislila in se bova naslednjič pogovorili. Sedaj pa grem nekaj pojest, ker sem spet lačna kot volk, potem pa malo počivati, ker sem zmatrana. Danes smo še zadnjič imeli šolo za starše in je sedaj tega končno konec.
|