|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
29.5.2007 7:56:20   
siskamiska
JUTRO user posted image user posted image user posted image

Da vam najprej takoj povem da je danes zjutraj moja prijateljica rodila sinčka Andreja. Iskrene čestitke družinici!!user posted image user posted image

Rumba nič me ni treba prijavlat na tekmovanje, mislim da so moji manekenski časi mimo user posted image user posted image . Edino če bodo zbirali miss celulita, potem je zmaga v mojem žepu user posted image user posted image .
Corfu in Tejči77, bomo držale pesti da čim prej naredita izpite.
Kapica super da si se imela lepo pri nas in da si uživala. Je pa res se zelo shladilo ampak paše, da se da vsaj dihati.
Afnica, še sem v enem kosu, zgleda da sta samo bloj vremenska. Sem zelo vesela da tvoja sončka lepo napredujeta. Hočmo slike!!!!!!! user posted image user posted image
Freycha poročaj kako je bilo na pregledu.

Punce še 4 urice in se bomo spet videle. Jaz grem prej še en krog po BTC-ju ker morm še par stvari nabavit.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
29.5.2007 7:59:10   
siskamiska
Corfu in Tejči77, bomo držale pesti da čim prej naredita izpite.

se opravičujem Tejči77 če sem te vrgla med študentke.

Corfu in Tani33, bomo držale pesti da čim prej naredita izpite.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
29.5.2007 8:12:04   
*maja
No jaz sem tudi že med aktivnimi. Noč je bila spet katastrofalna, sem pa danes vsaj manj zbita kot učeraj (vsaj nekaj).
Siskamiska se manj kot 4 uri do kofetka....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3253
29.5.2007 8:40:46   
GabiW
Dobro jutro,

danes pa ne bom jamrala, spala sem odlično, celo noč, zbudila sem se šele ko mi je moj user posted image  dal lubčka za adijo. In še nekaj končno sem se prebudila z dokaj normalnimi nogami. Vidim svoje gležnje in ne samo neke klobase tam spodaj.user posted image user posted image

Se vidimo na kavici.

pa pa

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
29.5.2007 9:08:50   
rumba
Dobro jutro!
Jaz sem tudi veliko bolje spalauser posted image . Wc mi sicer ni prizanesel, a sem takoj nazaj zaspala. Aja, pa sanjala sem, da smo dobili fantka, takega mega pridnega in potrpežljivegauser posted image . Kaj naj rečem: iz mojih sanj v božja ušesa!user posted image  So bile pa to moje prve sanje o user posted image .

Še tri ure do kavice!!! Tudi  jaz grem prej malo po štacunah.

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
29.5.2007 9:36:49   
Anonimen
Halo babe...

Evo mene... Noč je bila čudovita... Sem spala do petih, pol je blo pa treba vstat. Ob 7.30 sem že bila v ordinacijai pri zobozdravnici, ki me je nazjala, kaj hodim tja, če nimam težav z zobmi. Ja drek, saj me je sama naročila na kontrolo.
Torej, zobozdravnik odpikan, sendvič sem že pojedla, zdaj bi še kak jogurt. Potem malo ležanja, nato grem tudi jaz kofetkat. Ob treh po mojega dragega in pol imava danes zadnjič šolo za starše.

Že vidim moje klobase zvečer, ko bom čevlje sezula. user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3256
29.5.2007 10:08:50   
baja*
Hojla!

Da se vam še jaz malo javim... Sem ok, odkar pijem Mg se veliko bolje počutim. Sicer pa tudi meni ni ušlo zatekanje nog:( Spim kar dobro, na wc grem z zaprtimi očmi, da se ne predramim preveč, ker sicer težko nazaj zaspim.
Včeraj sem imela roj. dan, dopoldan sem pekla, popoldan pa jedla in čvekala z obiski. V soboto pa pade piknik.

Afnica stalno čakam kakšno novičko od tebe. Zelo sem vesela za tvoja sončka, da tak lepo napredujetauser posted image user posted image . Jaz bi tudi slikice vidlauser posted image .

Kapica me veseli, da si se lepo imela in da si videla svoje domačeuser posted image . Pri nas je bilo pred kratkim ravno obratno: moja mama je živela v Nemčiji in smo se videli le 2 ali 3 krat na leto. Sem jo ful pogrešala. No zdaj spet živi v Slo, sicer v drugem kraju, ampak je vseeno veliko veliko bližje kot prej.

Corfu in Tani33, držim pesti, da čim prej opravita vse izpite! Sama sem januarja diplomirala in se mi je že mešalo, ko sem se pripravljala za zagovor. V poznih spomladanskih in poletnih mesecih pa se je še veliko težje skoncentrirat, nosečkam pa itak...

Tiste, ki se danes dobite na kavici pa se nauživajte in načvekajte! Pa še nam sporočite, če boste kaj koristnega in poučnega ugotovile.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
29.5.2007 10:13:26   
kapica
Jutrooouser posted image !
A ve ze odstevate ure do kavice? No, samo da vam ni dolgcasuser posted image user posted image user posted image , jaz sem pa fausna, ker ne morem zraven.
Nocke so bile zgleda za vse super, da smo lepo spale, jaz sem tudi, verjetno zato, ker sem bila tako crknjena od vcerajsnje poti. Danes pa je pocitek na sporedu, noge ze imam v luftu, na stirih blazinahuser posted image . Zunaj pa dezek, tako da za spanje super vreme, ni kaj.
Corfu in Tani, res super, ce imata se voljo do ucenja, mogoce vama bo sedaj kaj lazje slo, ko se je shladilo in bo vec koncentracije. Drzim pestiuser posted image .

Grem malo se nazaj prebrskat, kaj ste napisale, ker ste postale taksne cveke, da vam sploh ne morem vec sledituser posted image . Uh, kaj bo sele danes na kaviciuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
29.5.2007 10:14:22   
kapica
Aja, siskamiska, cestitke za tvojo prijateljicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
29.5.2007 10:18:38   
kapica
Baja, zelim ti vse najboljse za rojstni danuser posted image user posted image . Da speces eno dobro , velikouser posted image user posted image , dobis kup user posted image user posted image  in sopekuser posted image user posted image user posted image . Jaz pa ti posiljam user posted image user posted image user posted image  za srecouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
29.5.2007 10:20:06   
baja*
hvala za lepe želje Kapica user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
29.5.2007 10:37:35   
siskamiska
Baja*  VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image , še virtualno user posted image , notri naj bo kar si sama želiš, user posted image  in seveda najboljša user posted image . Lepo praznuj.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
29.5.2007 10:39:10   
siskamiska
Kapica če ujameš en spidy avion se nam še vedno lahko pridružiš user posted image user posted image . Te pridem iskat na Brnik.

Neposredna povezava do sporočila: 3263
29.5.2007 10:41:55   
kapica
Uh, siskamiska, hvala za taksno ponudbouser posted image . Ampak sem pravkar prebrala kako se po hlapih vozis, ne vem ce bi ti zaupalauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 3264
29.5.2007 10:48:32   
siskamiska
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sej drugač bi pa porivale, saj sva 2 user posted image , pa 3user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
29.5.2007 10:51:13   
kapica
Ja no, okej, danes mogoce res, ko sva obe dobro spaleuser posted image user posted image user posted image , pa bi se dalo me pregovorit da postiskamuser posted image user posted image .
Jao, a vidis kako hitro popustim? Ne, danes pocivam, sem ze zjutraj rekla, da se ne premaknem iz posteljeuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 3266
29.5.2007 10:52:26   
siskamiska
OK, tokrat naj ti bo user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
29.5.2007 10:54:05   
kapica
A ti imas se cas cvekat? Kaj ti bojo kofetarce danes rekle, ce prides prepoznouser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 3268
29.5.2007 11:00:10   
siskamiska
Sej zdele šibem od doma, grem še na shooping user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
29.5.2007 11:07:38   
kapica
No, fajn se mejte punce danes, pa se nacvekajte. Mogoce je pa to zadnje kofetkanje, saj je ze junij pred vratiuser posted image . Kdo ve...

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 3270
29.5.2007 11:17:16   
tani33
Hojla , hojla!

Se vidi da je vreme danes prijazno user posted image , oz. da smo boljše spale saj toliko smeško že dolgo ne pomnimuser posted image .
Tiste , ki se dobite na kavi uživajte in pazite ,da se vam kava ne potegne v noč, ker če sklepam po teh straneh je danes idealno raspoloženje za čvek. Materiala vam pa tudi ne bo hitro zmanjkalo. Uglavnem lepo se imejte in poročajte. Mogoče bi lahko naredile eno skupinjsko sliko trebuščkov in nam jo pokazale!?user posted image
Baja*  VSE NAJBOLJŠE !

Neposredna povezava do sporočila: 3271
29.5.2007 12:12:56   
yudit
lp mene pa zanima tiste ki hodite, v Materinsko šolo kaj imate obleceno? Mogoce se zdi neumno vprasanje ampak vseeno vprašam , al se obleci normalno al pa v trenerke al pa kaj podobnega? Začnem 12.06 z šolo za starse pa me zanima.lp

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
29.5.2007 12:33:49   
Freycha
Yudit, jaz imam predvsem oblečeno tisto, kar še nase spravimuser posted image user posted image user posted image  Imam pa dvoje nosečniške hlače, pa par majic, pa jih potem malo kombiniram (odvisno, kako so oprane). V trenerki pa ne hodim naokoli, ker sama nisem pristaš trenerk, razen za doma..... To je tudi stvar, ki sem se jo mogla navaditi v MB, da folk full naokoli v trenerkah hodi.....
Baja vse naj naj naj, pa veliko dobrega počutja v teh zadnjih dneh (tednih), potem pa vse naj naj naprej, ko bo bambino že na svetu user posted image user posted image user posted image

Evo, babe že čvekajo, je takoj mir tu gor. No, jaz sem iz pregleda, mala je še kar na ritki in sva se z G tudi malo pomenili kako in kaj naprej, če bo vztrajala v medenični vstavi. Moram pa po pravici povedati, da sem kar malo zmedena kaj narediti, ker je bil prvotni plan, da grem rodit v Feldbach, sedaj pa iz vseh koncev in krajev nekaj grozijo, da se tega ne bo več plačevalo, hotela sem porod v vodi oz. če bo medenična vstava carskega, pa sedaj ne vem več po vsem tem, kar sem se z G pogovorila. Moram pa priznati, da dam ogromno na njeno mnenje, zato sem sedaj toliko bolj zmedena...... Sva se zmenili, da bom naslednje dva tedna malo razmislila in se bova naslednjič pogovorili.

Sedaj pa grem nekaj pojest, ker sem spet lačna kot volk, potem pa malo počivati, ker sem zmatrana. Danes smo še zadnjič imeli šolo za starše in je sedaj tega končno konec.

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
29.5.2007 14:46:44   
kapica
Yudit, jaz sem prvic oblekla normalne hlace, pa sem videla da mi ni iblo najbolj udobno, druge so bile vse v trenirki. Tako da sedaj oblecem tiste, ki jih imam za doma. Ni ravno trenirka, so pa fajn udobne.
Freycha, tako kot si rekla, se opazi da so punce skupaj, in tu na forumu ni nobeneuser posted image . Uh, mogoce se pa uspe tvoji Diti se obrnit. Poskusi se ti malo na glavo postavit, mogoce pomaga. Ali pa jo z rokami malo "popravis". To sem ze parkrat slisala, da so zenske delale. No ne vem, saj bo se druga kaj vedela.
A pri nas pa ni mozen porod v vodi?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
29.5.2007 15:31:35   
baja*
Freycha, jaz sem prijavljena na NIVEA Baby in zadnjič so v mailu napisali, da je neka ženska obrnila svoje dete v trebuhu, in sicer tako, da mu je v smeri obrata svetila z baterijo. Začneš tam, kjer je glavica in potem počasi potuješ dol, dete pa naj bi sledilo tej svetlobi. Kolko je to res nimam pojma, za probat pa mogoče je. V glavnem, držim pestim da se Dita v teh dneh obrneuser posted image .

Hvala vam za čestitke. user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.