|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
29.5.2007 15:59:51   
Freycha
wow, tega pa nisem vedela. No, sem se pa odločila, da otroka ne bom prisilno obračala. Če se bo sama, se bo, sicer pač ne. Sem preveč slabih stvari slišala pri obračanju, da se tega raje ne poslužujem....Vseeno pa hvala za vse te podatkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
29.5.2007 16:39:56   
anja7
hojla!

Končno se am lahko javim. Smo bli neki časa brez elektrike, ker napelujejo za plin in mamo vse razrito. Žal mi je, ker danes nisem mogla na čvek z vami. Mela sem vodovodarja, ker je prišel zgornjo kopalnico zmontirat, pa še danes se ful slabo počutim.Kr neki me skoz na kavč vleče. Upam, da je to samo momentalno. ker na trenutke že kr pomislim, da se slučajno že kaj ne dogaja. Naj počaka še ene dva al pa tri tedne, pol pa že lohk pokuka tale naš user posted image .Upam, da ste se mele fajn na čveku in kavici. Freycha, kar se pa obračanja tiče, pa tud jaz mislim, da je bolje, da otroka pustiš tko kot je. Če se bo obrnil se bo! Je bla pa moja kolegica 3 leta nazaj na obračanju in je rekla, da tega sigurno ne bi šla več počet. Na konc je mela pa isto carski rez.
Zdej grem pa spet mal na kavč, k me spet neki daje!user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
29.5.2007 16:52:18   
siskamiska
GabiW a moramo tebe kregat zaradi runde? Hvala sicer ampak nebi bilo treba. Ne pozabi prosim za un recept, ko boš utegnila.

Danes smo poleg Anje7 pogrešali še Jelenche, le kje hodiš?

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
29.5.2007 17:00:20   
tani33
Očitno so se naše julijke , ki so se dobile na kavi pošteno zaklepetale in pozabile na nasuser posted image , ki pred računalniki čakamo na info.

Tudi moja prijateljica je bila na obračanju  dojenčka in pravi, da bi šla spet ,če bi bilo potrebno. Veliko ji je pomenilo , da je lahko rodilo po naravi poti brez carskega reza.
No ja , tako kot pri vsaki stvari so mnenja in izkušnje ralične. Najboljše , da se vsaka odloči glede na svoje očutke.

No pa počakajmo naše čveke!

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
29.5.2007 17:01:24   
tani33
O ene so že z nami!!!

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
29.5.2007 17:22:59   
GabiW
Siskamiska ne mene kregat za rundo, na mizi sem pustila samo 2 kovančka, po moje je bila simi27. Naj se javi tista ki je bila, da se ji lahko zahvalimo.

Ja vrnile smo se s "kofetkanja" (btw samo jaz sem pila kavo, ostale so bile na vodi user posted image ). Ja precej živahno je bilo. Tiste, ki smo bolj tihe narave user posted image , smo imele na začetku kar težave se vključit v pogovoruser posted image . Ampak pol je je zalaufalo. user posted image user posted image

Fajn je bilo, se kmalu spet vidimo. Pa da ne bi šla katera rodit, do julija je še cel mesec.

Siskamiska, recept bom probala dat v album, bom vidla če sprejem pdf obliko. Če ne mi pa pošlji svoj mail, pa ti pošljem recept.

pa pa

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
29.5.2007 17:33:21   
Ajvy
Baja vse najboljše za rojstni dan..
Yudit - jst mam večinoma za materinsko šolo oblečeno trenirko, sicer zgleda tak kot kake športne hlače, ampak je udobna, ker sem šla samo enkrat v enih kao lepih hlačah, pa me je vse tako tiščalo, da je bilo kar groza...

Vsem čestitam za lepo noč, meni nikakor ne uspe zaspati pred četrto uro, in potem sem še vsa zalimana okol 11 dopopldan....vedno bolj mi otekajo tačke, me kar malo boli, ampak bo že...

Danes imamo predzadnjič šolo, potem pa samo še jutri, potem pa bomo kvalificirani bodoči starši... hm.. pa, sej je kar zanimivo, večina.. nekaj se tudi naučiš, ampak kaj ko je praksa vedno tako drugačna od teorije...

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
29.5.2007 17:41:20   
GabiW
Za vse, ki jih tale recept ne zanima, ne se jezit name ampak ga samo spreglejte. Slika je pod mojim nickom, tako da lahko tudi vidite vrstni red plasti.

Dober tek.

Very Berry Chocolate Cake
I quart fresh strawberries
Chocolate Glaze (page 85)
2 tablespoons sugar
1 teaspoon vanilla
PA cups heavy cream*
3 tablespoons sugar*
Va teaspoon vanilla*
2 baked 9-inch Mahogany Sour Cream Cake (page 13) or Wellesley Fudge Cake (page 12) layers, cooled
*Or use y/i cups (hawed Cool Whip whipped lopping.
Select 5 large strawberries for garnish. Partially dip into glaze and set aside, Hull and halve remaining strawberries. Add 2 tablespoons sugar and 1 teaspoon vanilla; mix gently. Whip cream with 3 table­spoons sugar and Va teaspoon vanilla until soft peaks form. Place one cake layer on serving plate; spoon on half of the strawberries, Drizzle with half of the glaze; top with half of the sweetened whip­ped cream. Repeat layers with remaining ingredients. Garnish with chocolate-dipped strawberries.
page 10 

Mahogany Sour Cream Cake
3 squares Bakers unsweetened chocolate
Vi cup water    1 cup Q/i pt.) sour cream
l2/3 cups flour    \Yt teaspoons Calumet baking powder
1 teaspoon baking soda    1 teaspoon salt
lA cup butter or margarine Vi cup firmly packed light brown sugar
1 cup granulated sugar    3 eggs 2 teaspoons vanilla   Continental Flair Frosting (page 84)
Melt chocolate in water in saucepan over very low heat, stirring constantly until smooth. Cool; then stir in sour cream. Mix flour, baking powder, soda and salt. Cream butter. Gradually beat in sug­ars; beat until light and fluffy. Add eggs, one at a time, beating thoroughly after each. Alternately add flour and chocolate mix­tures, beating after each addition until smooth. Stir in vanilla. Pour into 2 well-greased and floured 9-inch layer pans. Bake at 350° for 35 to 40 minutes, or until cake tester inserted in centers comes out clean. Cool in pans 10 minutes. Remove from pans and finish cooling on racks. Spread frosting between layers and over top and sides of cake.
page 13 
Chocolate Glaze
3 squares Baker's semi-sweet chocolate*
3 tablespoons water 1 tablespoon butter or margarine 1 cup sifted confectioners sugar
Dash of salt Vi teaspoon vanilla
*Or use 1 package (4 oz.) Bakerb Germank sweet chocolate.
Place chocolate, water and butter in saucepan. Stir constantly over very low heat until mixture is smooth. Remove from heat. Combine sugar and salt in bowl. Gradually blend in chocolate mixture and vanilla. For thinner glaze, add a small amount of hot water. For thicker glaze, cool until of desired consistency. Makes about H cup, or enough for a 9- or 10-inch tube cake, 8- or 9-inch layer cake, 13 x 9-inch cake or a 10-inch cake roll.
page 85

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
29.5.2007 18:27:48   
Jelenche
punce moje drage,... če sem iskrena sem malo pozabila na naš sestanek. Ko pa sem se spomnila .. je bilo že prepozno. Namreč spet sem bila v Lesnini, kjer sva za mamin roj. dan naročila jima zakonsko posteljo. Potem sem pa šibala še v službo oddat papirje za porodniško. Pote je itak sledila kavica s sodelavkami.
Mi je prav hudo .. samo tudi sporočiti nisem mogla da me ne bo,.. ker mi mob crkuje.

Baja želim ti vse najboljše, ... ter veliko veselja z user posted image !

tani33 na PDC-ju sem ležala, .. tako da vsaj nisem čakala v čakalnicah cel dan. Ampak so me hospitalizirali za 1 dan.

rumba niso mi nič povedali koliko prej naj bi bil sprožen porod. Pač odvisno od tega koliko bo user posted image  zrastel.
Moram mal pogledat kakšne so kaj mere za ta teden, da si bom znala predstavljati kok je prevelik.

Ste se fino mele babe? Ste šle še kaj v shoping?

No res mi je žal!

user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
29.5.2007 18:47:23   
siskamiska
Simi27, baje mormo tebe kregat za rundo user posted image .
No ne bomo te kregale ampak vseeno hvala lepa user posted image user posted image user posted image .

Jelenche, pozabila si na nas user posted image .

Na shooping po drinku nismo šle, je vsaka po svoje že prej zapravljala.

Jaz sem pa ravnokar dobila tisto dilo ki smo jo na predalnik prišraufal in bo služila kot previjalka. Je zakon vam rečem. Ful je velika, tko da lahko še user posted image  gor vržem in previjem user posted image user posted image user posted image . Ne resno, bom pa brez problema oba na enkrat previla, dokler ne bosta prevalov začela delat. Če jo bom slikala jo bom dala v album da se malo považim user posted image user posted image .

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
29.5.2007 19:29:28   
*maja
Katera je zdaj plačala rundo user posted image , no jaz nisem bila ste bile priče, sem pustila samo dva kovanca na mizi user posted image .

Evo sem prišla ravno dobro s sestanka v šoli, je bilo kar zanimivo vse te prvošolčke (bodoče) vidit na kupu. Madona še malo pa bo september tukaj, no ja vmes pa še seveda julij da ne pozabimo na našo iztočnico user posted image .

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
29.5.2007 20:04:51   
rumba
Pozdravček!
Jaz pa sem šele pred dobre pol ure pripujsala domov. Po našem zmenku me je user posted image  s Hano pobral in smo šli v Merkator na kosilo in pa v šoping. Tam srečali še ene kolege in se zaklepetali... Zdaj sem pa kar fejst utrujena, a še kako uro ziher ne grem spat, saj moram pojesti še eno posodo sadja, ker je že narezanouser posted image .
Ja, me smo se imele danes prav lepo!!! Jaz sem že tudi poštudirala, da bi prinesla fotič in bi naredile kako skupinsko fotko trebuščkov. Bi bilo zanimivo, ker bi kasneje lahko naredile še skupinsko naših user posted image . No, pa se moramo spomniti naslednjič.
Simi27, ti, ti, ti... no res HVALA! Ja, maja* in GabiW vajin denar pa šparam za naslednjo rundouser posted image , tako da ne bi slučajno kam ušli.user posted image  
Jelenche, pa še tebe malo okregam: ti, ti, ti! Pa kar pozabiš na nasuser posted image  No, boš pa drugič nadoknadila.
GabiW, a da smo bile preveč zgovorneuser posted image user posted image user posted image .... kdo bi si mislil, kaj?user posted image user posted image  No ja, smo se že prej spoznale, pa gre lažje.
Freycha, zakaj imaš pa pomisleke glede Feldbacha? Sicer pa držim pesti, da si Dita premisli in obrne na glavico.

Baja*, VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
29.5.2007 20:07:34   
rumba
Siskamiska, pa ne no user posted image  na novi dili previjatuser posted image . Počakaj še do tistih par tednov po porodu, pol pa le v akcijouser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
29.5.2007 20:11:55   
simi27
Živjo,

ja moram reči, da je bilo na kavici ful fajn. Čeprav nama je bilo z GabyW na začetku malo hudo, da sva se vklopile v pogovor ostalih treh, ki so se že poznale. Ker sem morala malo prej oditi, je bila runda normalno moja. user posted image Upam, da ste se ve še načvekale.

Drugače pa sem bila danes še v Šiški v šoli za starše - tema Dojenje in je bilo kar ok.

No, jutri pa bom končno videla našega Svita. Upam, da lepo rase. Se jutri oglasim in povem, kako je bilo.

Aha, pa še eno novico imam. V petek greva po ključe najinega stanovanja. Tako, da začnemo počasi s selitvijo. Potem pa se bo tudi pri meni začel gnezditveni nagonuser posted image .

lepo se mejte in mirno noč vam želim! 

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
29.5.2007 20:13:20   
Anonimen
evo js tud julijkauser posted image in sicer 12.7.
vidim da vas vse mučjo podobne težave kot mene, tak da se sploh ne splača jamratuser posted image po eni strani že komi čakam da se znebim tega ogromnega bušija, madona, ponoči se obrnt ne morem, ker trebuh noče z mano in se mi zdi da mi bo vse potrgalouser posted image pa bebika je kao premejčkenauser posted image kaj bi šele drgač blo.....
ful mi paše tole vreme skisano, se kr nekak lažje živi, ker zdej te dni je bla taka sopara da sm bla ziher da me bo kapuser posted image nadlepo se mejteuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3290
29.5.2007 20:17:14   
simi27
Baja, vse najboljše. Naj se ti čim več želja uresniči!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
29.5.2007 20:40:52   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Freycha, zakaj imaš pa pomisleke glede Feldbacha? Sicer pa držim pesti, da si Dita premisli in obrne na glavico.

Dala mi je za misliti, ko je rekla, da je res problem velikih porodnišnic v tem, da so čisto preveč rutinske in da zato prijaznost in ustrežljivost malo peša, da so pa zagotovo bolj strokovne, ker imajo več porodov za sabo, več problemov in komplikacij itd... in če gre kaj narobe, je veliko boljše, da si v kaki veliki porodnišnici (LJ,MB, itd), ker je bolj strokovna. Sedaj pa malo dvomim v Feldbach ker do sedaj res poznam same porodnice, ko je bilo vse ok in je porod potekal brez problemov. Kaj pa, če gre kaj narobe? Koliko pa so usposobljeni? Če se spravim rojevat kljub medenični vstavi in se kaj zaplete, ali so dovolj usposobljeni in imajo toliko prakse, da bodo meni in mojemu otroku znali pomagati? Po pravici povedano me je pa tudi malo streznila zgodba o 24. letni punci, ki je izkrvavela v PO porodnišnici. Pa ok, saj to, da nekdo začne krvaveti se lahko povsod zgodi, mene bolj skrbijo izjave, da oni sploh ne znajo gledati raznorazne krvavitve in da ne znajo ukrepati v primeru komplikacij itd...... Je to potem res problem malih oz. manjših porodnišnic?

Zato sem začela dvomiti v Feldbach. Če ne bi bila Dita v medenični vstavi se tega sploh ne bi spraševala, sedaj pa..........user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
29.5.2007 20:46:21   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

evo js tud julijkauser posted image in sicer 12.7.
vidim da vas vse mučjo podobne težave kot mene, tak da se sploh ne splača jamratuser posted image po eni strani že komi čakam da se znebim tega ogromnega bušija, madona, ponoči se obrnt ne morem, ker trebuh noče z mano in se mi zdi da mi bo vse potrgalouser posted image pa bebika je kao premejčkenauser posted image kaj bi šele drgač blo.....
ful mi paše tole vreme skisano, se kr nekak lažje živi, ker zdej te dni je bla taka sopara da sm bla ziher da me bo kapuser posted image nadlepo se mejteuser posted image

O, medve imava pa isti datum!user posted image user posted image

dobrodošla med nami!!user posted image user posted image user posted image

Glede na to, da malo vodimo evidenco o nas nosečkah bomo full vesele, če nam zaupaš od kod si, če veš spol oz. če hočeš povedati, kje misliš roditi, itd......

joj, da ne boš zdej mislila, da sem te kar napadla, samo jaz sem tak firbec, da me take zadeve full zanimajo (no, pa da malo opravičim, da je treba tudi statistiko podpreti hihiuser posted image )user posted image

BRAVO SIMI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj, to pa je pričakovanje, kaj? Jaz verjetno tudi spala ne bi....

aja, pozabila sem povedati, da so pa nama sobico danes pobarvali na rumeno, ampak sva ugotovila, da je ta rumena premočna in greva jutri kupiti svetlejši odtenek, pa še enkrat čez prebarvati. Šta bude, bude... hvala bogu so zelo prekrivne barve in s tem naj ne bi bilo problemov. Sem pa sosedi povedala, kako sem si jo zamislila pobarvano in je čisto navdušena, pa ko bo fertik in če bo izgledala približno tako, kot sem hotela, jo pofotkam in dam v albumuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
29.5.2007 20:46:43   
rumba
Freycha, ja te čisto razumem. Veliko Ljubljančak in še od dlje hodijo rojevati v postojno, jaz pa imam iste pomisleke kot ti. Kaj pa če gre kaj narobe? LJ in MB sta sigurno bolj usposobljena, z več izkušnjami. Ja, tvoja odločitev res ne bo lahka, a ti že veš, kaj je zate in tvojo Dito najboljeuser posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
29.5.2007 20:51:52   
rumba
ulla80, dobrodošla med nami!user posted image  Le priključi se čveku!
Simi27, eno user posted image  (sicer bi morala biti lončnicauser posted image ) za novo stanovanje! Na katerem koncu LJ pa bosta?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
29.5.2007 20:58:08   
anja7
user posted image Baja vse naj,naj,.... Ulla80 dobrodošla med julijkami!

Kar se pa težav tiče, je pa z mano dons res neki narobe. Že skor cel dan poležavam, pa me čedalje bolj noge bolijo, pa neki me napenja,... Pojma nimam kaj dogaja. Sem pa ful vesela k vidm da ste se mele dobr na kavici, obenem pa sem tud mal žalostna, ker nisem mogla pridt zraven.Sem mela res lep namen. pa upam da se vam drugič pridružim. user posted image

Nč, grem spet počivat.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
29.5.2007 21:07:17   
siskamiska
Ulla80 user posted image user posted image user posted image . Upam da si taprava čvekica user posted image .

Simi27 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ful lepe novičke za stanovanje. Sem se pa pošteno nasmejala ko si napisala da bom imela gnetditveni nagon in ne sindrom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Freycha, upam da se Dita obrne, povej ji da je bolj zanimivo z glavo navzdol viset. Mogoče pa zato čiča k si mi zadnjič rekla da ful rada sediš po turško user posted image . Mal se hecam.
Glede porodnišnic se strinjam s tabo,jaz tud pravim da če pride do česa mi bodo najbolj znali pomagat v LJ. Odločitev je pa itak tvoja, želim ti da se odločiš tako, da bo za obedve prav.

Anja7, saj se bomo dobile še na kaki kavi verjetno, če ne drugače pa ene z trebuhi, druge pa z vozički user posted image .

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
29.5.2007 21:32:41   
Ajvy
Evo pa mi je uspelo presedeti še predzadnje predavanje v šoli za starše... je bilo kar malo grozno opazovati, kako moji čevlji postajajo premajhni...

Lepo, da ste se dobile na kavici, je najbrž lepše pogovarjat se takle v živo, upam da se vam kdaj uspem pridružit..

Lepo nočko vsem user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
30.5.2007 8:50:33   
corfu
Dober dan ženskeuser posted image

Kako ste? A se kateri pojavljajo tile lažni popdaki, otrdevanje trebuha, na čase močne in boleče brce otroka, močno pritiskanje na mehur...meni se to dogaja zadnje tri dniuser posted image  uf, pa še kar nekaj časa je do cilja. Danes imam izpit, zato držite pestiuser posted image , sem vsa na trnih, in od te živčnosti me najbrž boli še glavauser posted image  Včeraj mi je tašča prinesla dve tako cartkani obleki za našo user posted image , moj user posted image  je samo debelo gledal in se čudil, kako bo to spet majhnouser posted image .

Pridne bodite pa počivajte!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
30.5.2007 8:51:11   
Anonimen
hi hi tenks bejbeuser posted image za čvek se vam ni treba bat, dvojčica namrečuser posted image freycha sem vidla ja, sam mislim da bo prej tole...hm....aja, drgač sm iz mozirja, savinjčankauser posted image po trebuhu mi nori user posted image lubica, imena pa še nimamouser posted image ta bogi otroček bo pomoje še en cajt brez imena, če se bomo še naprej tak menliuser posted image men ni nč všeč, če pa že je kako ime k se mi zdi kul, se pa spomnem da je tko ime kaki babnci, k mi gre totalno na živce al pa psuuser posted image tak da.....rodit bomo šli pa kr v CE, razn če nas kje kaj ne presenetiuser posted image
lačnauser posted image bo treba neki.....

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.