Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 evo js tud julijka in sicer 12.7. vidim da vas vse mučjo podobne težave kot mene, tak da se sploh ne splača jamrat po eni strani že komi čakam da se znebim tega ogromnega bušija, madona, ponoči se obrnt ne morem, ker trebuh noče z mano in se mi zdi da mi bo vse potrgalo pa bebika je kao premejčkena kaj bi šele drgač blo..... ful mi paše tole vreme skisano, se kr nekak lažje živi, ker zdej te dni je bla taka sopara da sm bla ziher da me bo kap nadlepo se mejte O, medve imava pa isti datum! dobrodošla med nami!! Glede na to, da malo vodimo evidenco o nas nosečkah bomo full vesele, če nam zaupaš od kod si, če veš spol oz. če hočeš povedati, kje misliš roditi, itd...... joj, da ne boš zdej mislila, da sem te kar napadla, samo jaz sem tak firbec, da me take zadeve full zanimajo (no, pa da malo opravičim, da je treba tudi statistiko podpreti hihi ) BRAVO SIMI Joj, to pa je pričakovanje, kaj? Jaz verjetno tudi spala ne bi.... aja, pozabila sem povedati, da so pa nama sobico danes pobarvali na rumeno, ampak sva ugotovila, da je ta rumena premočna in greva jutri kupiti svetlejši odtenek, pa še enkrat čez prebarvati. Šta bude, bude... hvala bogu so zelo prekrivne barve in s tem naj ne bi bilo problemov. Sem pa sosedi povedala, kako sem si jo zamislila pobarvano in je čisto navdušena, pa ko bo fertik in če bo izgledala približno tako, kot sem hotela, jo pofotkam in dam v album
|