|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
30.5.2007 12:45:54   
siskamiska
Ulla80, rok imam 25.7, če ti pa uspe da me prehitiš, pol si pa zmagala

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
30.5.2007 12:49:26   
Freycha
Jupiiii ko je Ulla nekaj napisala, mi je napisalo, da je blokirana in če jo hočem odblokirati in sem kliknila tam in jo spet lahko beremuser posted image  joooojjjj kolk sem jaz smotana user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3352
30.5.2007 12:56:49   
Anonimen
user posted image res ne gre da bi zamudila moje veleumeuser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3353
30.5.2007 12:58:33   
Freycha
veš kaj, fajn je, če imaš na take veleume še kaj bolj veleumnega nazaj za odogovrit user posted image user posted image  user posted image

Jeuser posted image t ga... vsaka stvar ima tudi svoje dobre lastnosti user posted image

pa kaj je danes meni, kar nekaj pritiskam.... sedaj sem spet post potrdila, namesto da bi smeškote izbrala....user posted image

< Sporočilo je popravil Freycha -- 30.5.2007 12:59:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
30.5.2007 12:58:34   
rumba
Mineštra se že kuha, pa sem lahko spet z vami.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
30.5.2007 13:05:05   
rumba
Plus nekje 8 do 9kg, 101 cm obseg. V mesecu in pol sem pridelala 1cmuser posted image

O, vidim, da je *maja prebudila!user posted image user posted image user posted image  Dobro jutro! user posted image  Si že kaj bolje?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
30.5.2007 13:10:08   
Anonimen
Do sedaj 33t 3d sem pridobila nekje med 8 do 10 kg. Pojma nimam zaradi teh otečenih parkljev. Obseg trebuha danes pa je 124 cm.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3357
30.5.2007 13:12:52   
rumba
Madonca, šele sedaj sem videla, da lahko svoje sporočilo popravljaš. Jaz pa vedno napišem novega, tako da vse vidite, kake neumnosti klobasamuser posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
30.5.2007 13:14:13   
anja7
Punce vidm, da ste danes že zlo aktivne v čvekanju. Super ste. Jaz se morm pa pohvalit, da se danes 100% boljš počutm k včeri - vsaj zaenkrat! Najprej Corfu držim pesti za izpit, zvesta tvoji mami pošiljam user posted image user posted image za uspešno operacijo in okrevanje, simi tebi pa čestitke za stanovanje.
Freycha kar se pa barvanja stanovanja tiče, ti morm pa povedat, da mava tud midva z mojim dragim manijo na pleskanje. user posted image Spalnico sva iz bele spremenila v oranžno (pol ene stene je rumene), kopalnico sva iz bele preštrihala na rumeno. Otroške sobe pa zaenkrat še ne bova pleskala, ker bo mali tko al tko neki časa pri nama v spalnici.

Kar se pa pridobljenih kg tiče, pa morm rečt, da ste povečini kr pridne. Ti siskamiska si prava misica-pri dveh sončkih si pridobila sam 10 kg. Jaz sem pri enem že na + 16 kg, pa predviidevam, da bo šla še kera kolca gor.user posted image
Ampak če čist popravici povem, se sploh ne sekiram. Bom že pol za to skrbela. Če mam pa tko dober apetit. Ja, drugač pa jaz tud danes zadnjič šibam v šolo za starše. Danes mamo še psihologinjo in to je to. Sej že kr paše, da je konc.
Se še slišmo

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
30.5.2007 13:14:16   
Anonimen
Rumba... haha, ti kar nič ne popravljaj...

Če pišeš nov post, potem tudi strani bolj hitro naraščajo.

Katera je rekla, da moram čez 200 prilesti?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3360
30.5.2007 13:15:22   
*maja
Rumba ti pa mene takoj začekiraš kaj user posted image . Ja sem se uspela k sebi spravit, sem že celo sobo od babnc pospravla user posted image .
Kaj se mente o trebuščkih... kolk sem imela na začetku obseg nimam pojma, sem pa zdaj na 99 cm, kilce so pa (bog pomagej) +10 kg.

Madona sem šele zdaj vidla kok ste danes zgovorne, me ni 2 uri pa ste naklanfale skoraj 2 strani user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
30.5.2007 13:20:40   
rumba
Tako je zvesta, 200 strani!user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
30.5.2007 13:26:19   
siskamiska
No končno se mi je uspel stuširat in lase oprat user posted image user posted image , to je bil projekt dneva. Puding je kuhan, še mineštro vržem vkup pa posesam in sem zmagala user posted image user posted image .

Jaz bi tut kaj pleskala in barvala in štrihala pa nimam kaj user posted image . No ja vikend bi mogla preštrihat ampak bo to prestavljeno za nedoločen čas.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
30.5.2007 13:35:12   
siskamiska
Previjalka je v albumu

Neposredna povezava do sporočila: 3364
30.5.2007 13:38:14   
Anonimen
Sem si že ogledala. Mater je lušna. :) Res... Uporabna pa tudi.

Sva pa midva v soboto skoraj kupila čisto enak vrtiljak kot ga imaš ti na posteljici. Pa ga potem vseeno nisva. Če se mi pa vse zdi tako drago.

Ampak zelo močno si želim ta vrtiljak pa igralni center za na tla. Pa ne vem, če je smiselno dajati 100 € za take reči. Zaenkrat se še uspešno držim nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3365
30.5.2007 13:38:17   
Freycha
user posted image user posted image user posted image  super izgleda prevajalka! Pa tudi posteljica je luštna....

joj, kako že komaj čakam, da bodo naši črmljčki na svetu in bomo vse to, kar sedaj kupujemo in nabiramo s pridom uporabljale user posted image user posted image

joj, meni je pa slabo od te barve........ malo se omotično počutim.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3366
30.5.2007 13:39:46   
Anonimen
Freycha... Hitro vzami prenosnik pa na balkon!

Da ne boš inhalirala.... Pol bo me tvoja soseda klicala, da ena zblojena noseča oranžnolaska po Hočah pleše in poje s kornetom sladoleda. In zalitimi nogami... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3367
30.5.2007 13:43:54   
siskamiska
Zvesta jaz sem ta vrtiljak dobila od prijateljice, sama ga verjetno nebi kupovala. Sem ugotovila da mi bo mogoče celo v napoto če bom oba user posted image user posted image  na začetku dajala v eno posteljico user posted image . Bomo videli kasneje kako se bo izkazalo.
Igralni most se mi pa zdi zelo dobra naložba ( ampak je treba najdit res dobrega) in ga bom po vsej verjetnosti tudi kupila.
Previjalka je pa v bistvu čist navaden predalnik od Alplesa, samo tako veliko dilo z robniki smo gor postavili in nekako pritrdili da ne leze naprej in nazaj. No vse to je tast naredu user posted image .
Fajn mi je ker je tako velika da bom z lahkoto oba previjala naenkrat, dobler ne bosta začela delat prevalov.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
30.5.2007 13:45:21   
Anonimen
tud js sem razmišljala o kaki taki previjalki...ona taozka mi nekak niuser posted image sam je pa fora, ker mam v sobici eno tako kulsko, mal strinsko mizo, pisalno kao in bi jo mogla ven vržt, če bi hotla previjalko dat not......tak da sm se odločla da bom kr to mizo ponucalauser posted image je glih prov visoka, pa eno fajno podlogo za previjanje sem kupla in je fajnuser posted image pa velik placa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3369
30.5.2007 13:57:52   
rumba
Siskamiska, dobro je tvoj tast to uštimal!user posted image  Super izgleda!

Kar se pa tiče vrtiljaka in igralnega mostu: pri nas sta se oba dobro odnesla. Samo eno opozorilo za tiste, ki še kupujete: user posted image  imajo veliko raje ful žive barve, nam so pa seveda bolj všeč pastelne. Sploh na začetku, ko še bolj slabo vidijo in jih pritegnejo le kontrasti (črno-belo za čisti začetek, potem močne barve).
Igralni most pa pediatri kar priporočajo, saj spodbuja otročke, da dvigujejo rokice in nogice od podlage in tako telovadijouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
30.5.2007 14:28:30   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Freycha... Hitro vzami prenosnik pa na balkon!

Da ne boš inhalirala.... Pol bo me tvoja soseda klicala, da ena zblojena noseča oranžnolaska po Hočah pleše in poje s kornetom sladoleda. In zalitimi nogami... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti se kar norca delaj iz bogega človeka, ja user posted image

Sem odprla okna in je boljše. Sicer pa sem imela sedaj taščo na obisku in im je prinesla jagode in češnje in se grem basat s sadjem user posted image  upam, da boste vse zelene od zavisti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
30.5.2007 14:35:40   
baja*
Uau, klepetulje kak ste danes pridneuser posted image . Ob branju vaših postov sem stolkla pol škatle Domačica keksov.user posted image  Kile so nekje na +12, kar pomeni, da je moja teža že ca. 65 kg. Niti ni take krize.
Ulla80, dobrodošlica še z moje strani.user posted image
Simi27, tebi pa čestitke za stanovanje.user posted image
Corfu tudi jaz sem stiskala pesti za izpit. Kako je šlo?
Zvesta držim pesti za tvojo mamo.user posted image

Jaz pa danes samo lenarim.user posted image  Bom jutri bolj pridna.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
30.5.2007 15:23:38   
corfu
Baja, zdajle šibam na izpit, ga imam ob štirih.

Se beremo zvečer, pa hvala vsem za dobre želje in stisnjene pestiuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
30.5.2007 15:26:22   
kapica
Joj, pa res ste se nacvekaleuser posted image user posted image . Vas je prav zabavno prebratuser posted image .
Zvesta, to knjigo sem tudi jaz prebrala in je res super. za jokat in smejat, se mi zdi da je pravi val obcutkov, ko ne ves al bi eno al drugo. V galven knjiga je super.  Je ze ena druga od nje prisla ven, ne vem kako se imenuje( Za vedno mogoce; se mi zdi), je tud verjento dobra, sam se nisem prisla do nje.

Jaz sem prisla iz klepeta, sedaj pa spet pocivam. Bi sla se kaj spucat, pa ne vem, ce me bo energija zagrabla, drugace ostanem kr na kavcuuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
30.5.2007 17:31:12   
Anonimen
user posted image mene pa muči kaj prštimat za otročka ko bomo šli iz bolnce....če ne bo glih vroče, ok, ni panike, to mam, sam kaj pa če bo ful vročinauser posted image ne gre mi v glavu da bi mogla tamičkeno ful oblečt, jo bo ja koncuser posted image pa še klima v avtu je šla.....sem študirala bodi bombažen na kratek rokav, hlačke in kapico, pa da jo za one prehode kr s plenico pokrijemuser posted image al je to premal.....

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.