|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
30.5.2007 11:30:30   
Anonimen
Punce... ste me narobe zatople... Saj ne jokam zaradi mame. Samo knjiga je tak pocukrana in jokava, pa moji hormoni zraven in je to to. user posted image

Berem pa Cecelia Ahern: P.S. Ljubim te

Nekj podobnega kot Ljubezen v steklenički.

Za cmizdrit v glavnem...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3326
30.5.2007 11:32:57   
rumba
zvesta, jaz imam enak problem z zokni. Trebuh je tako napet in trd, da se ne morem dobro skloniti, pol pa zokne ful težko obujem. Nohtov, kot sem že enkrat napisala, več ne postrižem. Pa bi se pred nosečnostjo prav lahko štela med bolj gibljiveuser posted image . Eh, bomo že preživele. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
30.5.2007 11:38:03   
Anonimen
tejči, js hodim h dr. Arhovi, ma zasebno kle pr nas, sam nisem samoplačnikuser posted image na pregled hodim vsak mesc, od 32t pa vsake 14 dni, dobr da mam blizu in nikol ne čakam, ma fajn zorganiziranouser posted image je res fajna...

zokni jauser posted image user posted image pismo je mojga kap skor, k sm mu rekla da naj mi zjutrej preden gre v službo zokne obuje, ker si jih sama ne mormuser posted image nohte mi je pa mat zadnjič postrigla, zdaj bo mir dokler ne rodimuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3328
30.5.2007 11:44:56   
Freycha
Jaz zokne še spravim nase, zatakne se mi pa pri zavezovanju vezalk. Zato probam nositi čevlje, ki jih ni potrebno zavezovati oz. si jih lahko privoščim le, ko je moj doma, da mi jih zaveže.

Nohte sem si zadnjič postrigla, samo sem si tudi fajn zastrigla, ker nisem dobro prišla zraven nohta in mi je potem kri tekla itd.... eh brez veze.... si pa ne upam dati mojemu nogo, da bi mi jih postrigel, zato bom pač bolj dolgonohta, če mi bodo hitro rastli.

Zvesta, kaj ti pomaga, da lahko šlapne gor natakneš, če ti pa od vročine noge tako zatečejo, da jih ali ne spraviš nase, ali pa te tiščijo - no, vsaj meni se to dogaja user posted image

Pa glavo si tudi že težko perem, ker sem navajena glavo naprej držati, pa me trebuh ovira. Pa vsak drug dan si jo umivamuser posted image  Samo to bom pa že potrpela......

Ulla, lep trebušček! Mater punce, me bi lahko že tekmovanje v bušijih naredile user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
30.5.2007 11:45:49   
siskamiska
Rumba danes bo mineštra, da se slučajno ne pretegnem, imam bolj produktiven dan user posted image user posted image user posted image .

Jaz si pa še kar sama lahko obujem nogavice, postrižem nohte, sicer bolj v počasnem posnetku, ampak bo.
Ker sem zjutraj veliko bolj fit ker sem spočita, hodim tudi najraje zjutraj pod orenk tuš, zvečer pa samo se splaknit.
Tudi depiliram se zjutraj ker sem zvečer ponavadi že bolj boga in komaj stojim na nogah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
30.5.2007 11:47:45   
rumba
Ulla80, res lep trebušček!user posted image  Ja, Freycha, res bi lahko priredile "Miss trebuščka" user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
30.5.2007 11:48:23   
tejči77
Jaz se bom pa z nohti na nogah danes pomatrala. Mislim da bo šlo če bom dala eno nogo čez koleno. Bomo pač bolj od daleč strigli. Mene bolj matra frizurca tam odspodaj, ker se ne morem več sklonit. Bo verjetno res moj lubi pršel na svoj račun. Mi že nekaj tednov ponuja, jaz pa vstrajno zavračam. Če mi kdo ponudi kakšno pomoč vedno rečem, da nisem invalid in se raje malo pomatram. Sicer me pa še nikoli ni bril in me je kar strah, kaj če se mu kaj zalomi. In kam naj se pa spravim, mislim v kakšen položaj - vse skupaj je malo smešno. Imam tako malo kopalnico, da lahko samo stojiš. Zdej si pa predstavljajte te akrobacije. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
30.5.2007 11:48:59   
Anonimen
Haha... Freycha....

Pri šlapnah zaenkrat še nimam problemov. pri ostalih čevljih mi mora pa tudi moj pomagat.

Nohte me moj striže... Pa frizuro na muci mi tudi moj dela. Viš, fajn da sem se spomnila, dans jo je treba porihtat. user posted image

Pa zvečer, ko sem kot kit z išiasom, mi mora po tuširanju pomagat spodnje hlače na tleh držat, da samo not stopim. Pa pol mi jih do kolen potegne. user posted image

Pa revež more za mano umazane cunje pobirat, ker v koaplnici samo stopim iz hlač, pobrat jih pa ne morem.

Jebote išias.... Se mi zdi, da je moj na koncu večji revež kot jaz, ki me boli. Bom ga danes pocartala še bolj, ko pride domov. user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3333
30.5.2007 11:53:45   
Freycha
bemusunce, katera se je zadnjič pritoževala, da bomo obstale na 125 strani, če bo šlo tako naprej?user posted image  naj zdaj dvigne roko, če si upauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mal se hecam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
30.5.2007 11:53:55   
rumba
user posted image Oooo, taka bolj gosta mineštra. JA!user posted image  Hvala za idejo siskamiska!

Še neki sem pozabila. Meni se pa zadnje dni dogaja, da se ponoči zbudim NA HRBTU, kar pa je čudno, pa je to, da mi ni nič slabo in mi ne jemlje sape. Prav paše miuser posted image . No, preventivno se obrnem na bok, a včasih prav pomislim, da bi kar tako nazaj zaspala. Če pa se čez dan dam na hrbet, pa mi je v minuti slabo. Čudno. Je pa zadnjič fizioterapevzka v mš rekla, da so menda dohterji dokazali, da smo lahko na hrbtu največ do 5 min, potem pa je pretok krvi že preslab. Moramo na bok, potlej pa lahko spet na hrbet. Pa četudi se ok počutimo. Pušenjak pa piše, dokler nam paše, ni problem. Ma, bog si ga vedi, če pa vsak po svoje

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
30.5.2007 11:55:32   
rumba
Ta prvi smeško z obračajočimi očmi bi se moral prilepiti na konec besedila, pa vidim, da je skočil na začetek. Ti, ti, ti!user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
30.5.2007 11:56:42   
Anonimen
Ojej... Rumba...

Samo ležanje na hrbtu mi prepovej, pa se takoj odstranim s tega sveta.

Cel dan in celo noč lahko mirno ležim na hrbtu brez nekih hudih bolečin. Naj bo levi ali desni bok... Boli za znoret. Saj se včasih malo pomatram, a se kaj hitro spet znajdemm na hrbtu...

Ne mi vzet mojega hrbta!!!!

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3337
30.5.2007 11:59:06   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Haha... Freycha....

Pri šlapnah zaenkrat še nimam problemov. pri ostalih čevljih mi mora pa tudi moj pomagat.

Nohte me moj striže... Pa frizuro na muci mi tudi moj dela. Viš, fajn da sem se spomnila, dans jo je treba porihtat. user posted image

Pa zvečer, ko sem kot kit z išiasom, mi mora po tuširanju pomagat spodnje hlače na tleh držat, da samo not stopim. Pa pol mi jih do kolen potegne. user posted image

Pa revež more za mano umazane cunje pobirat, ker v koaplnici samo stopim iz hlač, pobrat jih pa ne morem.

Jebote išias.... Se mi zdi, da je moj na koncu večji revež kot jaz, ki me boli. Bom ga danes pocartala še bolj, ko pride domov. user posted image

Zvesta, zdaj si me pa do solz nasmejala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa to bi bilo za posnet.

Pa Freycha, za nalašč sem kopirala zvestin post, da bomo več popisale!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
30.5.2007 12:00:40   
rumba
Zvesta, me veseli, da še katera uživa na hrbtu. Sem mislila, da sem z Lune padla.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
30.5.2007 12:05:16   
siskamiska
Jaz pa rabim en kuharski nasvet user posted image user posted image user posted image  in secer HOČEM  da nekdo iznajde mašinco ki meša puding!!!!!!! user posted image
A veste ko najprej zmešaš puding prašek pa sladkor in mleko da nastane gosta masa - to mešanje sovražim iz dna srca.
Ne mi predlagat mikserja, ker ga je treba potem še pomit....
Aja pa nekaj časa sem to mešala z tisto napravico za penjenje mleka za kapičin, pol je pa crknila user posted image user posted image . Od samega hudega verjetno user posted image .

Grem mešat naprej , drugače bojo kepice...........

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
30.5.2007 12:08:07   
Anonimen
frizurca jauser posted image user posted image user posted image đizs, še vidim se ne tja dol, kaj šele da bi kej čarala....zadnjič sm bla na enmu pikniku, oblečena v trenrko s trakcem za zavezat...in se mi je zavozlalo k sm hotla na wc ituser posted image in nism vidla dol kok je narjeno, sem direkt odtrgala pol trakec, drugač bi se v hlačeuser posted image no, pol je bil hec, k je premalo traka ostalo za zavezat....me je konc skor.....sm pač potegnla hlače gor, spred sem jih skp primla in odracala do folka....no, so mi z nekimi sponkami pol skp speli trenerkouser posted image user posted image drgač se pa tud jst zbujam na trebuhu, pa klinc.....ko ležim na boku in se hočem obrnit, trebuh noče z mano.....se mi zdi da mi bo potrgalo vseuser posted image se tolažim da en dober mesec šeuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3341
30.5.2007 12:19:46   
rumba
Ulla80, si verjetno mislila, da se zbujaš na hrbtu, kaj? Verjetno se ti ne uspe spraviti na trebuh.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
30.5.2007 12:21:38   
corfu
Punce še ena, ki ji paše ležanje na hrbtu in na levem boku, če ležim na desnem, me tamala tako brca da je joj, očitno ji ne pašeuser posted image . Brijem se zaenkrat še sama, pa obujem tudi, sicer si pomagam z žlico, ampak vseeno. Koliko ste se zredile do sedaj? Jaz sem šla gor 9 kg, obseg trebuha pa imam 98 cm.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
30.5.2007 12:22:16   
Freycha
Punce, tole je pa definitivno najbolj seksi človek na svetu!

http://blog.novitwingo.si/index.php/32-tst/

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
30.5.2007 12:26:05   
Freycha
Punce, kaj naj naredim user posted image user posted image  user posted image Ullo sem ponesreči blokirala, sedaj pa je ne znam odblokirati user posted image user posted image user posted image

Ulla sorry, sedaj te sploh ne berem, ampak se ti res opravičujem.......

jaoooo kaj sem zdej naredila user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
30.5.2007 12:30:47   
Anonimen
o šit...na hrbtu jauser posted image user posted image user posted image na trebuhu bi se guncala celo nočuser posted image

hi hi freycha....user posted image rečmo da ktera ve....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3346
30.5.2007 12:32:05   
Anonimen
corfu 15 kg, prej čez pas 64, zdej 101user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3347
30.5.2007 12:36:08   
siskamiska
Joj kje so te mere?? user posted image

Kolk sem imela prej ne vem ker se nisem nikoli merila, sem bila pa ful ozka v pasu, sedaj imam pa 115cm user posted image .
Sem pa pridobila 10 kg +

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
30.5.2007 12:43:10   
Anonimen
siskamiska kdaj maš rok? pa ti maš dva a ne....če bo šlo tak naprej te bom prehitelauser posted image

prismodila sem krompiruser posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3349
30.5.2007 12:43:18   
siskamiska
Freycha, nisem našla nikjer kako bi ga lahko odblokirala. Piši na  pomoc@ringaraja.net pa ti bodo pomagal

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.