tejči77
|
Rumba - rajši počak do naslednje polne lune, sem jaz tudi tega mnenja, saj bo kmalu. maja - glede kave sva pa na istem, jaz imam tudi tako nizek pritisk, če bi pa spila malo kave bi mi srce podivjalo. Je nisem pila že vsaj osem let. Afnica - super novičke, kar tako naprej. Glede oblačilc za naše tamale imam pa jaz pripravljeno za iz bolnice bodi s kratkimi rokavi, jopo s kapuco in hlačke, ter kapico in zoknčke. Jaz upam, da bo v redu. Sem pa jaz tudi dobila en kup oblačilc od zimskih otročkov, tako da je vse kar je št.56 in 62 plišasto in debelo, mislim, da ne bo nič uporabno. Tako imam jaz samo nekaj malega majčk in bodijev. Še moram premislit kaj bom naredila - še kaj nabavila zdaj ali raje potem, ko bom videla kaj rabim in kaj je sploh uporabno. Danes sem bila spet v službi - ne morem brez njih. In kaj spet slišim. "Ti boš pa zdaj zdaj rodila, samo še kak teden, največ dva. Ker imaš res ogromen trebuh." Druga pravi:" A si ti prepričana, da nimaš mogoče dvojčkov?" No, ne odgovarjam več na te komentarje, ker bom verjetno res prehitela, sem res ogromna, imam nekje tak trebušček kot siskamiska, pa imam samo enega. Nimam pa začuda nobenih problemov z otrdevanjem, kot pišete ve. Sploh ne vem kako to izgleda. Grozno me pa sicer bolijo rebra, tako da ponoči skoraj nič več ne spim. Samo to me boli nič druzga. Vsaka ima očitno svojo nadlogo. Glede dojenja - jaz se bom maksimalno potrudla, da dojim. Katera že na začetku to odklanja očitno še ni dorasla materinstvu. Zakaj raje ne počakajo. To je zagotovo najlepša stvar, ki jo lahko daš svojemu otroku. Pa naj bodo prsi potem take ali drugačne, namenjene so našim otrokom, ne pa lepotnemu tekmovanju. Lepo se imejte na kavici. Sem pa jaz tudi za nočno kavico. Pridem v soboto zvečer poslušat koncert - seveda od daleč, ne bom šla na stadion, ker me je strah da bo prenaglas, mojega glasbenega okusa pa ne mislim vsiljevat otroku, da ne bo oglušel že pred rojstvom. Upam samo, da se bo kaj slišalo tudi zunaj. Potem sem pa fraj za kavico on 12:00. Se hecam za polnočno kavico - na "koncert pridem pa v Ljubljano zagotovo". lp
|