frrrr
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Maxica. Tebi se bo nekega lepega popoldneva res zmešalo od te hrane. Kaj če bi preskočila hranjenje za zajtrik, kot smo ga mi? V bistvu nismo preskočili zajtrka, ampak ga imamo bolj pozno. Iva je recimo danes vstala ob 8.30. Bila je budna eno uro, pa še dojili sva se nekje ob 6.00 iz obeh dojk. Če bi jo silila z hrano, bi definitivno ne ničesar pojedla, saj ni bila lačna. Jaz bi pa bila slabe volje, vse naokrog bi bilo popackano, frutek bi šel v maloro. Zdaj sem jo dajala spat ...vmes tudi dojila in bo spala dokler pač bo.... mislim, da skoraj gotovo do 11.00....šele potem bo zajtrik. Saj če komu rečem, da ima moj osemmesečni otrok ob 11.00 prvi obrok, si verjetno misli, da sem za socialno, ampak drugače ne gre, res noče, pa če se ubijem. Poskušaj narediti tako, da to on zdiktira svoj urnik hranjenja...no, ne vem, saj veš, da ti dobro hočem in zdaj se mi zdi, da res že čisto preveč šiziš s to hrano. mi tut imamo bolj tak pozen zajtrk... med 10. in 11. uro... sem se tut neki časa presekirala, preden sem pogruntala, da se čez noč tolk napapca, da zjutraj ne more jest, ko se zbudi Iva in muki - čestitke za 8mesečnico!
|