|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  831 832 [833] 834 835   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
20.6.2007 21:31:22   
moci
čer. končno je sonce zašlouser posted image
gorenjke, če vas je na bledu ocvrlo, potem sem vesela, da se vam nisem pridružila. to bi mi bilo vročeuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 20801
20.6.2007 21:31:45   
moci
u kok sem fino uletela na novo stranuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20802
20.6.2007 21:31:53   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

kam greste to beki da maste same čehe naokoli?user posted image

Baška voda pri Makarski

Neposredna povezava do sporočila: 20803
20.6.2007 21:32:29   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: moci

u kok sem fino uletela na novo stranuser posted image

a boš še kej napisala, ker men je dolgčas

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20804
20.6.2007 21:34:47   
moci
kako ti je dolgčas? že? ja kam si pa moža dalauser posted image user posted image user posted image
moj se na kavču baše s čipsomuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20805
20.6.2007 21:36:32   
moci
saj vem, zdaj se boste pa celo poletje o dopustu pogovarjale, jaz bom pa doma švicalauser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20806
20.6.2007 21:47:43   
pikapolona2
moci bom jst s tabo švicala...mi gremo šele septembrauser posted image

Beki pa zamenjaj lokacijo?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20807
20.6.2007 21:48:59   
pikapolona2
a sm prej napisala da je zaspala...jok brateuser posted image user posted image user posted image  15 minut je počivala nato pa spet auf....zdej je pa mislim da čist zares omagala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20808
20.6.2007 21:51:28   
pikapolona2
midve sva pa sami doma....moj je na pikniku....že cel popoldan....ki se je prevesil v večer.......sm pa sklenila da se kak večer tud jst do ljubljane napokam in grem sama ven (skupaj nama itak ne znese k nimava varstva)...bo kak festival pa grem kej pofirbcat.....joj sestra mi je rekla da bo zdej Ana Desetnica...to ne smem zamudit!

Neposredna povezava do sporočila: 20809
20.6.2007 21:51:52   
pikapolona2
sama na glas razmišljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20810
20.6.2007 21:55:34   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1
Maxica. Tebi se bo nekega lepega popoldneva user posted image  res zmešalo od te hrane. Kaj če bi preskočila hranjenje za zajtrik, kot smo ga mi? V bistvu nismo preskočili zajtrka, ampak ga imamo bolj pozno. Iva je recimo danes vstala ob 8.30. Bila je budna eno uro, pa še dojili sva se nekje ob 6.00 iz obeh dojk. Če bi jo silila z hrano, bi definitivno ne ničesar pojedla, saj ni bila lačna. Jaz bi pa bila slabe volje, vse naokrog bi bilo popackano, frutek bi šel v maloro.
Zdaj sem jo dajala spat ...vmes tudi dojila in bo spala dokler pač bo.... mislim, da skoraj gotovo do 11.00....šele potem bo zajtrik.
Saj če komu rečem, da ima moj osemmesečni otrok ob 11.00 prvi obrok, si verjetno misli, da sem za socialno, ampak drugače ne gre, res noče, pa če se ubijem. Poskušaj narediti tako, da to on zdiktira svoj urnik hranjenja...no, ne vem, saj veš, da ti dobro hočem in zdaj se mi zdi, da res že čisto preveč šiziš s to hrano.
mi tut imamo bolj tak pozen zajtrk... med 10. in 11. uro... sem se tut neki časa presekirala, preden sem pogruntala, da se čez noč tolk napapca, da zjutraj ne more jest, ko se zbudi user posted image

Iva in muki - čestitke za 8mesečnico!user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20811
20.6.2007 21:57:45   
beki24
ne, lokacija mi je čist všečuser posted image , sej Čehov je blo en let v enem kampu mal naprej od Makarske- sej tuki je večja plažauser posted image

komaj čakam, da gremo

Neposredna povezava do sporočila: 20812
20.6.2007 22:01:41   
pikapolona2
Beki midva pa vsako leto drugam šibava na morje......čeprav letos greva na Murter ker poznava in veva da so fajn plažice pa senca...ampak namestitve pa še nimava plačane
frrr mi tudi ponoči na veliko jemo...pa potem zjutraj kasno zajtrkujemouser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20813
20.6.2007 22:02:48   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Baška voda pri Makarski

AAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAA.....mi gremo tudi 15. julija na Makarsko Riviero, eeeej, to bo fino, se dobimo na kakšnem pivu?????
Več na ZS user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20814
20.6.2007 22:03:18   
moci

moci bom jst s tabo švicala...mi gremo šele septembrauser posted image

ok potem sem pomirjenauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20815
20.6.2007 22:04:02   
moci

IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Baška voda pri Makarski

AAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAA.....mi gremo tudi 15. julija na Makarsko Riviero, eeeej, to bo fino, se dobimo na kakšnem pivu?????
Več na ZS user posted image .

ja ja. nič zs. firbci pa  nepotešeni ostanejo, auser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20816
20.6.2007 22:05:52   
moci
pikapolona, jaz nisem še nikoli zvečer kam šla, razen v zbilje na pijačo, pa je enih 6 km stranuser posted image sploh ne upam, ker ga že okrog 11h začne sratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20817
20.6.2007 22:06:11   
muki1
No, še jaz tukaj.
Sem spet šizila, ne vem v čem je mojemu fora, da mi zmeraj ugasne računalnik, ko me ni pol ure v sobi, češ da še dodatno segreva zrak. Mater so eni ruknjeni v glavo....potem mi se pa pol ure znova zaganja. user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20818
20.6.2007 22:09:17   
pikapolona2

pikapolona, jaz nisem še nikoli zvečer kam šla, razen v zbilje na pijačo, pa je enih 6 km stranuser posted image sploh ne upam, ker ga že okrog 11h začne sratuser posted image user posted image user posted image

jst pa res nevem zakaj nebi šla(mal sm lena pa se  mi ne da do lLj it....v Kranju pa nobenga ne poznam da bi z njim ven hodila)....sej ji zna on flašo dat(hvalabogu je navajena...tako da ne zahteva samo joškouser posted image )....tud pr nas ni nobenga reda...enkrat se zbudi ob 22 drugič ob 00 potem ob 3......nikol ne veš kdaj bo zavpilauser posted image user posted image ...morm se zbrcat in IT!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20819
20.6.2007 22:09:35   
moci

No, še jaz tukaj.
Sem spet šizila, ne vem v čem je mojemu fora, da mi zmeraj ugasne računalnik, ko me ni pol ure v sobi, češ da še dodatno segreva zrak. Mater so eni ruknjeni v glavo....potem mi se pa pol ure znova zaganja. user posted image

o kom je to govora user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20820
20.6.2007 22:10:32   
moci

jst pa res nevem zakaj nebi šla(mal sm lena pa se  mi ne da do lLj it....v Kranju pa nobenga ne poznam da bi z njim ven hodila)....sej ji zna on flašo dat(hvalabogu je navajena...tako da ne zahteva samo joškouser posted image )....tud pr nas ni nobenga reda...enkrat se zbudi ob 22 drugič ob 00 potem ob 3......nikol ne veš kdaj bo zavpilauser posted image user posted image ...morm se zbrcat in IT!

kako nobene ne poznaš v kr? tam je cela bandauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20821
20.6.2007 22:10:34   
frrrr

pri nas hermetično zaprtje ne pomaga, ker smo v mansardiuser posted image . na vzhodu je že vse zaroletano, zahod bo pa zdaj zdaj. ampak strešna okna nas bodo žive scvrla...

Stara, tu res ne pomaga drugo kot klima.
Jaz sem ravno včeraj razmišljala o prenosni, ker sem se skoraj živa skuhala zvečer v postelji.
o tem sva tudi midva danes razmišljala... drugo leto vsekakor pade, ker drgač bomo mogli poletje v kopalnici pod tušem preživet user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20822
20.6.2007 22:10:56   
pikapolona2

No, še jaz tukaj.

heheheheuser posted image ...pr nas je pa tko da vedno MOJGA ugaša...ker kuri štrom....njegova dva sta pa vedno v pripravljenost....ampak pol pač jst na njegovem tipkam po RR....se mu pa včasih maščujem pa mu EMULO skinemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20823
20.6.2007 22:13:12   
pikapolona2
[/quote]
kako nobene ne poznaš v kr? tam je cela bandauser posted image user posted image user posted image

[/quote]

spoznala sem samo altati pa viv...sam od tega k se enkrat na kavi vidiš še ne morš kr na koncerte skup hodituser posted image ...je pa tko da mam itak slabo vest k jih je tolk v Lj...pa trenutno sam oni k men hodijo....men se res ne ljubi po Celovški prebijat...pa še user posted image  se zadnje čase skoz joče v avtozicu...nevem kaj ji ne pašeuser posted image

< Sporočilo je popravil pikapolona2 -- 20.6.2007 22:15:03 >

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20824
20.6.2007 22:13:16   
frrrr
@lina, stresi jih iz hlač!!! user posted image  user posted image  user posted image

tasha - pozdravi se! coca-cole pa tut js ne pijem... voda in bebe čaj sta zakon user posted image pa kako laško vmes user posted image user posted image

pikapolona, če Jaša v dveh dneh spije deci, sem js čist srečna user posted image bravo za Brino! user posted image sem opazla, da si firbcala in te dala na vip user posted image

altati, js te pa ne bom pogrešala, ker mene tut ne bo user posted image no, bom te mau... tk kot vse ostale

muki, prelepi ste! pa kk fino Neža hrani Ivo user posted image evo, ta slikica je pa za Nežo, da ne bo užaljena
user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 20825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  831 832 [833] 834 835   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  831 832 [833] 834 835   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?