|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  828 829 [830] 831 832   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
20.6.2007 10:03:08   
moci
arabela, je že vroče user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20726
20.6.2007 10:03:14   
Arabela
Naša ima tudi v tej vročini gor al i oblekico ali pa kar majčko in hlačke.... včeraj pa je bila samo v plenički...  ko pa zapiha pa jo oblečem..

Ji je pa dedi včeraj kupil bazenček in smo ga že sprobali... mala je navdušena... in zato ko se zbudi bova odšli k mojim, da se igra, mami pa po trgovinah...

Midve ne vzdrživa v stanovanju.. če je prevroče pa gremo na sprehod v gozd... čez opoldne smo notri, mala zadnje čase spi popoldne tam od 15ih do 18ih, nato gremo ven, spanje je ob 22ih.... tako ji ustreza...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 20727
20.6.2007 10:04:50   
Arabela
Moci, jaz sem bajto že hermetično zaprla, rolete dol, tako da ne dovolim sončku da mi ogreje hiško... zato pa verejtno mala spi kot polhek.. user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 20728
20.6.2007 10:06:28   
moci
gre katera kaj v staro lj? midve bova čez 1 uro tam šetali.  gre ati delat, midve pa z njim. ne morem bit non stop domauser posted image upam, da se ne stopivauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20729
20.6.2007 10:08:00   
Arabela
Čestitke za 8mesecev:

IVA in MUKI

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 20730
20.6.2007 10:26:34   
muki1
Hoj.
Ja...že 8 mesecev je minilo od mojega drugič najlepšega dneva v življenu...in najbolj bolečega user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 20731
20.6.2007 10:31:52   
muki1
Mi smo tudi hermetično zaprti user posted image . Ampak kaj bomo delali se tudi jaz sprašujem user posted image
Iva spi, sem jo pol ure nosila, potem malo pustila, pa spet nosila, tako da sem jo uspavala eno uro in vmes moledovala Nežo, naj gre gledat risanke, ker Iva, če jo vidi, pa magari je že skoraj koma, se steguje in se ji pači, torej je odstranitev Neže z Ivinega vidnega območja NUJNA.
No, potem, ko sem jo pol ure nosila in odložila v posteljico, sem šla dol in našla Nežo, ki je sedela na kavču in jokala. Je bila vsa žalostna in užaljena user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20732
20.6.2007 10:33:46   
moci
pri nas hermetično zaprtje ne pomaga, ker smo v mansardiuser posted image . na vzhodu je že vse zaroletano, zahod bo pa zdaj zdaj. ampak strešna okna nas bodo žive scvrla...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20733
20.6.2007 10:39:32   
moci
drugače je pa zojo moja mami včeraj (po tem, ko se je meni pokrov dvignil in se je ustrašila za moje duševno zdravjeuser posted image ) peljala z vozičkom v gozd in je zaspala po 50 m). mi imam gozd čisto blizu, ampak z vozičkom je težko dostopen. no, 50m žeuser posted image . mi smo se včeraj do pol 9h zvečer valjali po travi, ker se naše stanovanje sploh ne shladi več. potem sva pa še marmelado kuhalauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20734
20.6.2007 10:39:34   
muki1
Punce moje, jaz vas ne dohajam, ne morem vsega prebrati, kaj šele komentirati, se kar malo out počutim....

Maxica. Tebi se bo nekega lepega popoldneva user posted image  res zmešalo od te hrane. Kaj če bi preskočila hranjenje za zajtrik, kot smo ga mi? V bistvu nismo preskočili zajtrka, ampak ga imamo bolj pozno. Iva je recimo danes vstala ob 8.30. Bila je budna eno uro, pa še dojili sva se nekje ob 6.00 iz obeh dojk. Če bi jo silila z hrano, bi definitivno ne ničesar pojedla, saj ni bila lačna. Jaz bi pa bila slabe volje, vse naokrog bi bilo popackano, frutek bi šel v maloro.
Zdaj sem jo dajala spat ...vmes tudi dojila in bo spala dokler pač bo.... mislim, da skoraj gotovo do 11.00....šele potem bo zajtrik.
Saj če komu rečem, da ima moj osemmesečni otrok ob 11.00 prvi obrok, si verjetno misli, da sem za socialno, ampak drugače ne gre, res noče, pa če se ubijem. Poskušaj narediti tako, da to on zdiktira svoj urnik hranjenja...no, ne vem, saj veš, da ti dobro hočem in zdaj se mi zdi, da res že čisto preveč šiziš s to hrano.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20735
20.6.2007 10:40:16   
@lina
Ojla

čestitke Katarina in Iva!user posted image user posted image

jaz sem trenutno vsa naspidirana in jezna kot user posted image user posted image user posted image ... prodajalec v trgovini ima srečo da dela popoldne in da njegovega šefa trenutno tudi ni, ker bi mu v tem stanju najraje vrat zavila... namreč moja čudovita kuhinja še ni zmontirana do konca ker smo nekaj reklamirali, da so narobe poslali nakar mi danes po 5-tedenskem čakanju (sem potrpežljiva, nisem tečna, v tem času sem 2x monterja klicala, kaj se dogaja, pa mi je vsakič obljubil klic nazaj v parih dneh) v svei povejo, da je prodajalec narobe oddal naročilo...user posted image  in da naj se kar s trgovino zmenim, če bodo priznali reklamacijo... verjetno boste po poročilih slišale, kako se bo danes popoldne nad našimi kraji bliskalo, ko jih bom šla strest iz hlač...

Arabela, in ostale tudi, ki se po gozdu sprehajate... mene je kronično strah klopov in se gozdov izogibam...pa bi se tudi rada sprehajala po senčki... a se kaj zaščitite?

Muki, upam da te nisem preveč zasekirala... Upam da je Iva že bolje...Je pa res, da se te zadeve ponavljajo...Kako pa sedaj folgaš, ko imaš tudi Nežo doma? Ti laufa?

Pikapolona, smrdeča plenica je res lahko znak vnetja... Mene je P ful sprašvala, ko so Matjažu odkrili bakterije v urinu, če je plenica smrdeča...jaz je nisem porajtalauser posted image  Boš videla če bo čez dan ravno tako, ko ne bo tako veliko nalulanega v eni plenički...

zdej pa hitim še kaj naredit, dokler mi še spi...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20736
20.6.2007 10:41:05   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

pri nas hermetično zaprtje ne pomaga, ker smo v mansardiuser posted image . na vzhodu je že vse zaroletano, zahod bo pa zdaj zdaj. ampak strešna okna nas bodo žive scvrla...

Stara, tu res ne pomaga drugo kot klima.
Jaz sem ravno včeraj razmišljala o prenosni, ker sem se skoraj živa skuhala zvečer v postelji.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20737
20.6.2007 10:42:07   
moci
maxica, jaz se strinjam z muki (drugega itak ne upam, ker rabim obe rokiuser posted image ). nehaj se sekirat. potem bo vse lažje. mogoče ga res daj malo možu v varstvo, pa pojdi h kozmetičarki (to so moje sanjeuser posted image ) in na kavo. 

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20738
20.6.2007 10:44:09   
@lina
No, Muki, vmes ko sem jaz pisala si tudi ti napisala kako ti laufa z obemauser posted image  Nekaj takega je tudi pri nas, ko sem sama z obema... ker mi Jure mora obvezno največ stvari takrat prit povedat ali pokazat, ko jaz Matjaža dajem spat... Tamal pa firbec kot je, se ve potem, kako uspešni smouser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 20739
20.6.2007 10:48:26   
muki1
Pikapolona, ali je vnetje, ali pa premalo pije, bodi danes res pozorna, pa sili s tekočino.

@lina, Iva je že boljše, na srečo ji Hiconcil takoj prime.
Kako sfolgam si najbrž prebrala.....saj gre, ampak včasih me zabaše. Je pa sestra zdaj doma in ko je doma, mi veliko pomaga.
Kar se tiče reklamacij, jaz bi naredila celega hudiča, če bi mi vsaj namignili, da ne bodo upoštevali reklamacije. Kar se takih stvari tiče, se ne pustim ****...oprostite izrazu....ampak presneto težko je priti do denarja in zelo se moram potruditi za vsak evro, pa preračunat, kam ga dam, zato tudi zahtevam, da za svoj denar dobim res tisto, kar sem si izbrala.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20740
20.6.2007 10:49:55   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

maxica, jaz se strinjam z muki (drugega itak ne upam, ker rabim obe rokiuser posted image ). nehaj se sekirat. potem bo vse lažje. mogoče ga res daj malo možu v varstvo, pa pojdi h kozmetičarki (to so moje sanjeuser posted image ) in na kavo. 

Kaj bo pa pri kozmetičarki s tem lepim obrazom? user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20741
20.6.2007 11:16:39   
*anč*
dobro jutro, punce!

dans sm pa kr naspana... mali se je sicer zbudu 20 do 7ih, ampak se je potem tako lepo tiho igral, se podojil in še malo zaspal,se spet igral, tko da sm se dobro zbudila šele ob pol 10ihuser posted image .  zdej je zuni z babico, jst pa valda kr not gnijem s to mojo nogo.

muki in iva  čestitke za 8 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa nežo potolaži!

maxica  bravo za lana, da ga tkole zmankauser posted image , malo manj za hranjenje... mogoče res počakaj da rata lačen. tristana,če ni lačen vse drugo zanima, se vrti v stolu, mi zbija žlico... če pa 3-4 ure nič ne dobi pa odpira usta ko mali ptičekuser posted image .

pikapolona2  mogoče res bolš, da se gresta P pokazat.

evik  ne se sekirat!!  naju ne bo na telovadbo, ker sm jst pohablenauser posted image

lu  dobrodošla nazaj user posted image , jutr greste že nazaj na morje? želim vam lep dopust,naj ati malo pikca prevzame, da si še ti mal odpočiješ!  user posted image za Tianove mere.   pa želim ti vse najlepše za prihajajoči rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tasha pozdravi se user posted image

moci  bogi ste, ko vam je tko vroče! mi nardimo tak na izi prepih(upam,da se ne prehladimo) in mamo prou prijetno temperaturo. tut tistim z longeto ni vroče user posted image .
želim vam čim več hladauser posted image user posted image kokrkol se že to slišuser posted image

@lina  dobr zrihti s kuhno!

pikabu   a lahk še jst slikice vidim?

vse ostale user posted image   in vsem skupaj želim prečudovit dan!! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 20742
20.6.2007 11:42:27   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Dobro jutro drage dame!

Kako ste?????

Dobro jutro. Jaz priznam, da sem zelo slabo. To  pitanje Lana mene tolk psihično uniči, da sem že čisto ožeta. Vstanem ob 6h, eno uro ga pitam, nakar se moram že psihično pripravljat, kaj mu bom kuhala za kosilo, da se mi bo spet lahko eno uro pačil.user posted image  Želim si otroka, ki bi mi lačno odpiral usta...user posted image  Eh...

maxica, zakaj ga pitaš?
Moj poje par žličk, ko neha odpirati usta, ga jaz tudi neham pitat.
Zaključiva vedno v nekaj minutah.
Jaz mislim, da če bi bil lačen, bi že jedel....
Jaz ga ne bi pitala eno uro....hodila za njim z žlico, ga sto na uro animirala...meni se to zdi brezsmiselno...
Moja Tia še danes, pri 6-ih letih ne poje več kot nekaj žličk kosila, pa četrt žemljice za zajtrk....kri ima pa boljšo kot jaz v celem življenjuuser posted image ....
Suha je kot glista, ampak je res ne silim.Ne je nobenega sadja, nobene zelenjave, nobene juhe (edino goveje, precejene par žličk). Kruha poje četrt žemljice, rada pa pije mleko, jogurte, Nestle-jeve kroglice, koruzne kosmiče.....
Naj ti povem, da je danes bial zadnjič v vrtcu in v treh letih vrtca je pojedla kosilo ene 8x. Drugače so ji vedno dali kos kruha. pa se sploh en sekiram. Jaz sem bila ista, danes se pa ubadam z odvečno težo.....

V glavnem...hočem ti povedat: NEHAJ SE PSIHIRATI ZARADI HRANJENJA!
OTROK JE STAR 8 MESECEV, RASTE IN RAZVIJA SE NORMALNO!
ČE BI BIL LAČEN, BI JEDEL!!!!!!!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20743
20.6.2007 11:45:59   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Saj če komu rečem, da ima moj osemmesečni otrok ob 11.00 prvi obrok, si verjetno misli, da sem za socialno, ampak drugače ne gre, res noče, pa če se ubijem. Poskušaj narediti tako, da to on zdiktira svoj urnik hranjenja...no, ne vem, saj veš, da ti dobro hočem in zdaj se mi zdi, da res že čisto preveč šiziš s to hrano.

Muki, takšna je bila moja Tara in je še danes! pred enajsto dopoldne ni odprla ust, ker ni bila lačna! In še danes zajtrkuje šele ob 11h, ker pove da prej ni lačna. in to že od njenega 4.meseca naprej. Pa se ponoči ni dojila...., se je sama nehala ponoči že pri 2-eh mesecih.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20744
20.6.2007 11:48:08   
altati
Zdajle se pa podstopim čiščenja, pranja, likanja itd....Jaša je šel spat, sva malo prje prišla notri.
Imejte se!
Še en dan, pa na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20745
20.6.2007 12:11:46   
pikapolona2
Evo naju nazaj iz Kranja...sav šle mal v trgovino pa ena prjatlca je prišla iz Lj pa smo skupaj spili eno ledeno kavo....mmmmm dobr je blo....dete spi jst pa grem delat!.

Klicala P....pa pravi naj jo čim večkrat dojim če noče pit.....pa da če bo še jutri smrdelo da se prideva pokazat......sem ji pa vmes ko je ležala v vozičku celu uspela uturit 1 deci vode......user posted image user posted image

Alatati kolk časa vas nebo?

Tasha žal kokakolo popijem glih ene 3x v letu in to takrat ko rabim cuker ...tako da ti ne morem pomagat

Moci mi tudi imamo strešna okna....pa sva kupila ene rolete ki se sicer namontirajo na notranji strani in imajo navzven srebrno prevleko...je tko ene dve stopinji bolj hladno....čeprav ko začnem kuhat je tudi v kuhinji-dnevni vroče...ampak o klimi še ne razmišljam...gremo pač na drugo stran hiše v spalnice kjer je prijetno hladno ker spustim rolete že zjutraj dol.

Ostale...pa lep dan želimuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20746
20.6.2007 12:21:43   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

10 dni nas ne bo!!!!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 20747
20.6.2007 12:25:03   
altati
Tasha - jaz tudi ne pijem gaziranih pijač, jih ne maram. In doma res nikoli nimamo coca-cole...žal....

aja, Maxi, sam tole ti še dodam! Moja Tia je imela pri enem letu slabih 8kg, da ne boš rekal,da jaz se res nimam kaj sekirat, ker je Jaša močen fant....Tia je bila res piška, pa je res nisem silila. ker dokler ima otrok dobro kri, se mi zdi posiljevanje res bzzzzzzuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V glavnem - cool down in svet bo takoj lepši!!!!
Tole je pa samo zate Maxi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Neposredna povezava do sporočila: 20748
20.6.2007 12:26:25   
muki1
No, TAKOLE, pa mi zajtrkujemo user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20749
20.6.2007 12:28:38   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

10 dni nas ne bo!!!!

Joj, Altahanibaniti, jaz te bom pogrešala....... ampak vseeno, kljub zavidanju user posted image , ti želim, da se neskončno lepo imaš, pa naužij se morja še zame....ej res....joj, hvala bogu so zdaj soboški dnevi ta vikend, drugače bi bila še bolj fauš...če je to sploh mogoče user posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  828 829 [830] 831 832   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  828 829 [830] 831 832   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?