|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  829 830 [831] 832 833   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
20.6.2007 12:30:40   
muki1
Pa še ena piščančja slika user posted image

user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20751
20.6.2007 12:34:51   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: altati
maxica, zakaj ga pitaš?
Moj poje par žličk, ko neha odpirati usta, ga jaz tudi neham pitat.
Zaključiva vedno v nekaj minutah.
Jaz mislim, da če bi bil lačen, bi že jedel....

Ostalo poje Zarja user posted image

Maxica, bo pa naslednji Jurij Bradač user posted image  k bo lepo suhcan...

Altati, pogrešali te bomo user posted image

Mi mamo pa za družbo Jaša od altati, ki je ves "naspidiran" in me kr mal skrbi, ker naša Zaronka je pa tko na komot... A se vaši že vsi posedejo, pa na kolena... Naša je samo na riti, ali pa ležečke... Njen moto, Saša Lendero:"Ne grem na kolena...".

Evik - ne odgovarjat na to vprašanje, ker bom še bolj zakompleksana...

Še posebej mi je čudno, ker je bilo pri Mirni vse tako ekspresno...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20752
20.6.2007 12:38:55   
pikapolona2
muki...čedni deklici! A ta večja pa kr tamalo hrani..hehe Vi ne grete na morje?

Alati uživej.....jst ti pa nism fouš ...se mi zdejle v sezoni sploh ne ljubi na morje...preveč ljudi na cesti in na plaži.....čakam na september.....

Je bla že ktera kdaj na Murterju v kakšnem čednem apartmaju? Razmišljam da mogoče septembra kej najamemo...ker šotor nevem...dokler ima tamal izpade pOnoči in ne spi....in joče.....je mogoče boljše da ne strašimo po kampu

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20753
20.6.2007 12:41:08   
pikapolona2
viv tud mi smo na komot....mal sedimo....pa vsedemo se še ne sami.....pa ni kej prida zanimanja za plazenje....ko jo daš na trebušček pa včasih ful joče in noče bit...najrajši je na hrbtu pa noge v ustauser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 20754
20.6.2007 12:42:15   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2
Je bla že ktera kdaj na Murterju v kakšnem čednem apartmaju? Razmišljam da mogoče septembra kej najamemo...ker šotor nevem...dokler ima tamal izpade pOnoči in ne spi....in joče.....je mogoče boljše da ne strašimo po kampu

Poglej tole: http://www.diving-adria.com/
Moj je tuki delal potapljaški tečaj, majo pa tudi apartmaje. So ob morju, 10 m peš od borovčkov...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Neposredna povezava do sporočila: 20755
20.6.2007 12:42:46   
viv_
muki1 - ful luštni punci... Tavelika se mi pa zdi čist tebi podobna na fotkah.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 20756
20.6.2007 12:57:00   
muki1
Pikapolona, jaz sem bila na Murterju, ampak ne v apartmajih, tak da nimam pojma....

Viv, ja, pravijo, da mi je Neža res čisto podobna user posted image .
Kar se tiče posedanja, pri nas NULA. Sedi in leži. Komajda se obrne na trebuh in nazaj na hrbet. Bom zdaj malo počakala, da se poredi in ozdravi, pa potem, ko imamo naslednjega sistematskega, če ne bo boljše, malo zatežim, za kakšno napotnico.
Je pa bila Neža zelo podobno motorično šibka user posted image , da ne bom rekla nerazvita, do 10 meseca in pol. Potem pa je kar naenkrat začela šibat po kolenih, po stopnicah po kolenih, na noge...je bila res eksplozija. Do takrat pa kot palica, ležala na hrbtu in sedela. Ni se ganila, sploh ni pokazala nobene želje, da bi jo kam mahnila.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 20757
20.6.2007 12:57:46   
muki1

Vi ne grete na morje?

Gremo, ampak šele julija....

Neposredna povezava do sporočila: 20758
20.6.2007 13:00:45   
pikapolona2
viv hvala za link.....bom še mal pogledala......sej sm tud razmišljala da bi mogoče šli v kamp pa če bo res grozno pa potem kar na licu mesta poiščemo apartma....septembra itak ni več gužve...
..muki v kterem kempu ste bli...v slanici? Kam pa letos šibate na morje?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20759
20.6.2007 13:09:00   
muki1
Pikapolona, takrat sva bila v hotelu user posted image . Sva se pa hodila kopat v Slanico. Mi je bil všeč kamp, je tak bolj divji.... na plaži pa ful gužva. Je en del peščen, pa  so tam bili vsi otroci, ki so dopustovali na Murterju. Ampak mi je Murter všeč, lepa narava, čista voda....
Mi jo mahnemo nekam dol, v Dalmacijo ( najverjetneje v okolico Makarske ). Sva hotela na Mali Lošinj, ampak se voziš isto toliko časa kot do Splita, potem pa gremo raje dol, ker nama je bolj všeč. Kam natančno pa gremo, pa bomo videli, ko se bomo peljali...odvisno od tega, kako bosta mali dve zdržali v avtu, pa kje nam bo najbolj všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 20760
20.6.2007 13:10:36   
moci
dan. midve iz mesta. sva se nagledali mestne gospodeuser posted image in zoja je vse ogovarjala, pa se ni noben hotel z njo pogovarjatiuser posted image
zdaj pa moram tamalo prepričat, da je zaspana in grem kosilo skuhat.
pa nehajte z morjem nooooouser posted image user posted image user posted image
mi gremo, ko sonce ne bo več morilouser posted image
avgusta, septembra. verjetno v kamp. bom počakala vaša poročila in se potem odločilauser posted image user posted image mogoče pa še katero srečam. čeprav ... raje ne. jaz v kopalkahuser posted image user posted image
jaz sem včeraj zoji za večerjo skuhala pšenični zdrob na riževem mleku. pa ji je bilo zelo všeč.
danes za kosilo pa ne vem kaj ji bom dala. mi bomo imeli morsko rižoto, po mojem bo ona riž. pa mogoče bučke zravenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20761
20.6.2007 13:14:38   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: moci

maxica, jaz se strinjam z muki (drugega itak ne upam, ker rabim obe rokiuser posted image ). nehaj se sekirat. potem bo vse lažje. mogoče ga res daj malo možu v varstvo, pa pojdi h kozmetičarki (to so moje sanjeuser posted image ) in na kavo. 

Kaj bo pa pri kozmetičarki s tem lepim obrazom? user posted image

a sem potem jaz grda, če si želim h kozmetičarki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
razvajanje, muki, razvajanjeuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20762
20.6.2007 13:15:13   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Alatati kolk časa vas nebo?

10 dni nas ne bo!!!!

Joj, Altahanibaniti, jaz te bom pogrešala....... ampak vseeno, kljub zavidanju user posted image , ti želim, da se neskončno lepo imaš, pa naužij se morja še zame....ej res....joj, hvala bogu so zdaj soboški dnevi ta vikend, drugače bi bila še bolj fauš...če je to sploh mogoče user posted image .

še dobr da nisem postala AltaBANDITIuser posted image user posted image user posted image

kakšne rožice imaš ti doma.....pravi cvetki marjetki stauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20763
20.6.2007 13:16:59   
altati

Alati uživej.....jst ti pa nism fouš ...se mi zdejle v sezoni sploh ne ljubi na morje...preveč ljudi na cesti in na plaži.....čakam na september.....

pikapolona- mi ne gremo v sezoni! mi gremo zdaj ravno zato! in gremo v vas, kjer ni hotelov, ni kampov, samo nekaj malega privat apartmajev in plaža PRAZNA!!!!!
Jaz sovražim gužvo!!!!
Moj drugi dopust je pa konec avgusta in prve dnio septembra (ker dlje septembra pa ne morem, ker imam dva šoloobvezna otroka, na žalostuser posted image user posted image user posted image user posted image )...saj veš, stara semuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, enkrat sem ALATI, enkrat ALATATI....a sem lahko ALTATI ali pa ALTATIJAuser posted image user posted image user posted image ???? PROSIM!!!!

< Sporočilo je popravil altati -- 20.6.2007 13:23:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 20764
20.6.2007 13:21:09   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: viv

maxica, zakaj ga pitaš?
Moj poje par žličk, ko neha odpirati usta, ga jaz tudi neham pitat.
Zaključiva vedno v nekaj minutah.
Jaz mislim, da če bi bil lačen, bi že jedel....

Ostalo poje Zarja user posted image

EJ, VIV, no aj razloži Maxici, da jaz neham Jaša hranit takoj ko ne odpre več ust. pa res poje samo nekaj žličk.....daj razloži ji, da ne bo mislila, da nakladam....please!!!!
Tudi midva vaju bova pogrešala, VIVuser posted image user posted image user posted image !
In uživaj na Engleskomuser posted image user posted image !

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 20765
20.6.2007 13:22:10   
altati
Aja, Muki, pa tvoja otroka sta si podobna, a ne?
A imata isto mamo in ata???? Čudno, čudnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20766
20.6.2007 13:26:59   
viv_

EJ, VIV, no aj razloži Maxici, da jaz neham Jaša hranit takoj ko ne odpre več ust. pa res poje samo nekaj žličk.....daj razloži ji, da ne bo mislila, da nakladam....please!!!!
Tudi midva vaju bova pogrešala, VIVuser posted image user posted image user posted image !
In uživaj na Engleskomuser posted image user posted image !

Maxica resnica user posted image  Danes smo imeli zastonj malico, ker je Jaša pojedel mislim da 3 žličke sadne skute al kaj je že bilo, ostalo pa naša mala uš user posted image . Lahk pa zdej, ko ALATA user posted image  ALA ATA ne bo, hodiš v Kranj na špancir, da se bomo mi na vaš račun futral user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20767
20.6.2007 13:32:09   
*anč*
viv  naš tristan se tut še ne plazi, ne poseda se sam, lepo sedi al pa leži. nima pa neke želje za raziskovanjem, tko da zaenkrat še ne šiba, čeprav ima že 9m. P mi je rekla, da je važno, da lepo samostojno sedi, ker da eni se sploh ne plazjo.
muki  si me mal potolažla, vidim da nismo edini neplazeči se user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 20768
20.6.2007 13:37:26   
pikapolona2
vadim....altati...... altatija...altati...altatija....altati....altatija.....altati...... altatija...altati...altatija....altati....altatija.....altati......altatija...altati...altatija....altati....altatija.....altati...... altatija...altati...altatija....altati....altatija.....altati......altatija...altati...altatija....altati....altatija.....altati...... altatija...altati...altatija....altati....altatija.....altati...... altatija...altati...altatija....altati....altatija.....

sorry moje misli mislijo hitreje kot zmorejo tipkat prsti..(nimam tečaja desetprstnega tipkanjauser posted image ).sm pa grozna in vedno delam napake PRIZNAM!  pa še tale tipkovnica na prenosniku je zmahana in mi včasih kr neki vn meče....častnabeseda!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 20769
20.6.2007 13:42:49   
altati
ej, Pikapolona, vadi tako, da pomisliš na ime mojega moža, mojega starejšega otroka in moje sredinke in 'skopletiraš' prve zloge...ok? a bo šlouser posted image user posted image user posted image user posted image ..zdaj sem šele zakomplicirala, a ne?????user posted image user posted image user posted image user posted image
saj nisem nič huda, ampak smešno mi je bilo, ko sem bila v vsakem postu nekaj drugegauser posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 20770
20.6.2007 13:48:03   
pikapolona2
nevem zakaj jst pa vedno na alat pa na orodje pomislim...bom razmišljala....ko prideš nazaj z dopusta bo že bolje.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20771
20.6.2007 13:48:06   
*anč*
muki   lepe slikice, prava cukra sta ti tvoji dve pikici!user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20772
20.6.2007 14:08:48   
pikapolona2
zdejle sem zaštekala zakaj dopuščaš altatija...jaša???
Matr sm pa res blont!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 20773
20.6.2007 14:13:23   
@lina
muki, luštni frajli, res... pa lepo se fotrate...to se pa pozna imeti punčko za starejšo sestrico...našmu bi bilo mogoče zanimivo za ene dve žlici, pol bi pa že letel med svoje traktorjeuser posted image user posted image

altati...uživajte na morju...ko se boš tukaj mimo nas peljala (a greste na Vinico pa na AC?) mi pošlji po sms ali pa se ustavi na osvežilni pijači in osebno predaj malo morskega zraka in kozarec morske vode... user posted image user posted image  nam očitno ne bo uspelo drug teden na morje...se mojstri s fasado preveč obirajo in še kar delajouser posted image

no, še to vam povem...da se ni nič bliskalo...me je takoj razorožil z dejstvom, da ima manjkajoče zadeve za kuhinjo v skladišču, in RAVNO DANES me je nameraval poklicatiuser posted image  kaj čem pol...sem prihranila malo žolčauser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 20774
20.6.2007 14:36:18   
pikapolona2
altati kakšno skuto to ti daješ jaši?? Predvidevam da nekaj spešli...ker kravjega mleka vem da ne daješ?

P

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 20775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  829 830 [831] 832 833   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  829 830 [831] 832 833   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?