Maxica
|
Hvala za vaše nasvete glede hranjenja. Sicer vse to vem, samo prakticiram ne. Bom probala res prestavit ta zajtrk na pozneje, vendar Lan se redko ali malo doji tako zgodaj, zato sem želela obrok kar zamenjati z zajtrkom. Pa očitno ne bo šlo. Kozmetičarka bo pa res pela zdaj en dan, sicer res ne za moj lep obrazek -Muki me zna vedno narežat- ampak za moje bosse noge. Muki in @lina, se pridružujem klubu mamic dveh otrok, od katerih je eden prefirbčen, da bi v miru zaspal, lahko kaj zamudi, drugi pa je najbolj mamičin in najbolj aktiven in glasen takrat, ko mora prvi firbček zaspati. Muki, luštne moje snahe. Viv, Lan je pri nas kar priden, hodi po vseh štirih, se iz tega položaja usede, uleže, whatever. Pride do kavča, se ga oprime in vstane. V tem pogledu kar lepo sledi Maxu, čeprav je bil Max bolj kot Matjaž od Evik. Je tak čas že samostojno stal. Ampak shodil pa ni nič prej zaradi tega. Baje se otrok ne sme primerjati, ampak jaz ju vseeno. @lina, naj se kuhinja lepa čimprej postavi. Beki, morda so te pikice samo naključje - Lan jih ima v tej vročini malo zadaj po tilniku, pa po začetku rokic. Boš videla, če se bo kaj razvijalo naprej. Lu, uživajte na morju, pa tvojemu povej, da si prav pridna mamica in ženkica in naj se tega čimprej zave. Včeraj smo Lana posedli v avtosedež od 9kg naprej in prav lepo sedi in tudi zaspal je v njem. Pozneje nadaljujem, se bojim, da bo Lan vso sosesko zbudil, v stajici se pritožuje, ne vem, kaj mu je hudega.