|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  830 831 [832] 833 834   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
20.6.2007 14:38:09   
Arabela
Naša mala se je nakopala v bazenčku zdaj pa spi kot ubita pri babici, mami pa je domov skočila par stvari uredit...

V stanovanju je fajn hladno, psica pa na vročem soncu leži.. pa še črna je...user posted image user posted image user posted image ...

Kar se klopov tiče v gozdu, se pošpricam po nogah s forte blalblabla (je na rastlinski osnovi) pa vozek po kolesih.. če  bo tokaj pomagalo... pa pregledamo se temeljito po sprehodu...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 20776
20.6.2007 14:56:58   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

zdejle sem zaštekala zakaj dopuščaš altatija...jaša???
Matr sm pa res blont!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 20777
20.6.2007 14:58:19   
altati

altati kakšno skuto to ti daješ jaši?? Predvidevam da nekaj spešli...ker kravjega mleka vem da ne daješ?

P

skuto dajem, skuto!
zdaj sem jo začela, po 8.mesecu.
mleka pa ne!
Skuta se priporoča, če le ni pikic (alergije). Pretekli teden sem poskusila).

Neposredna povezava do sporočila: 20778
20.6.2007 15:08:09   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: altati

altati kakšno skuto to ti daješ jaši?? Predvidevam da nekaj spešli...ker kravjega mleka vem da ne daješ?

P

skuto dajem, skuto!
mleka pa ne!

povej mi:

je Čebelico Majo, fruchtzwerge- ni reakcije
Danes me je milo gledala, ko sem čokolino jedla, pa sem ji dala par žličk, pa ima zdaj pikice( majhne mozoljčke OKOLI UST, POD VRATOM, PO BOKU NA TREBUHU- JE TO ALERGIJA ALI JE TO OD VROČINE????

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20779
20.6.2007 15:31:11   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

P

skuto dajem, skuto!
mleka pa ne!

povej mi:

Danes me je milo gledala, ko sem čokolino jedla, pa sem ji dala par žličk, pa ima zdaj pikice( majhne mozoljčke OKOLI UST, POD VRATOM, PO BOKU NA TREBUHU- JE TO ALERGIJA ALI JE TO OD VROČINE????

če je okoli ust in tudi po telesu, bi jaz rekla da alergija...lahko da na kakšno sestavino čokolinotauser posted image user posted image user posted image   ali na kravje mlekouser posted image user posted image user posted image
če bi bilo od vročine, ne bi bila okoli ust, vsaj po moji kmečki pameti....

če bi se rada prepričala, počakaj nekaj dni in poskusi ponovno. čez kakšen teden dni, npr. In če se pojavi enaka reakcija, je definitivno alergija. za alergijo sta potrebna dva takšna testa, ki ti dasta enak rezultat.
Pa sporoči, ok?

< Sporočilo je popravil altati -- 20.6.2007 15:33:00 >

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20780
20.6.2007 15:36:42   
beki24
Altati- bom, hvala!
Najbolj je pod vratom, vse okoli, tudi na tilniku, za ušesi....pa še komarji so jo popikal, tisto lučko pa šele jutri dobijouser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20781
20.6.2007 15:37:58   
pikapolona2

P

skuto dajem, skuto!
mleka pa ne!

glih 14 dni nazaj prašam našo patronažno če skuto in jogurt lahko prej kot pred 1 letom pa pravi da ne ...nič...pred 1 letom...da so bli glih na enem izobraževanju.....pa še razlagala mi je da ni problem da se pojavi spuščaj ....ampak da se ne prebavi Ok in potem se neke molekule napačno vežejo pa potem nekaj drugega okvarijo in to kasneje povzroča alergije. Res nevem kaj in kako več?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20782
20.6.2007 15:40:04   
pikapolona2

P

skuto dajem, skuto!
mleka pa ne!

povej mi:

a ni glih zadnjič Maxica razlagala da je to večkrat pojav in to ravno okoli ust od teh hipp in ostalih kaš....tam kjer se je kaša dotikala kože......ampak da potem kar hitro izgine???

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20783
20.6.2007 15:42:21   
altati

P

skuto dajem, skuto!
mleka pa ne!

glih 14 dni nazaj prašam našo patronažno če skuto in jogurt lahko prej kot pred 1 letom pa pravi da ne ...nič...pred 1 letom...da so bli glih na enem izobraževanju.....pa še razlagala mi je da ni problem da se pojavi spuščaj ....ampak da se ne prebavi Ok in potem se neke molekule napačno vežejo pa potem nekaj drugega okvarijo in to kasneje povzroča alergije. Res nevem kaj in kako več?

če se ne prebavi ok, vidiš po blatu. je nagravžno zeleno in smrdeče. To ti je znak!
če pride do tega, ji ne dajaj!

Neposredna povezava do sporočila: 20784
20.6.2007 16:10:18   
beki24

P

skuto dajem, skuto!
mleka pa ne!

povej mi:

a ni glih zadnjič Maxica razlagala da je to večkrat pojav in to ravno okoli ust od teh hipp in ostalih kaš....tam kjer se je kaša dotikala kože......ampak da potem kar hitro izgine???

ja okoli ust je lahko od rižolina, zaradi suhe kože- ampak po trebuhu, pa po tilniku je pa ne mažem z rižolinomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20785
20.6.2007 16:11:16   
beki24
skute in jogurti imajo mleko na drugačen način predelano, kot je mleko samo in zato se to lahko daje!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20786
20.6.2007 16:17:48   
beki24
Altati- si se pa razpisala o hrani, sicer ti je pa vse jasno, ko vidiš kdo je temo odprluser posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20787
20.6.2007 16:25:51   
Pikabu
En hiter pozdravček.

Smo s potepanja po Bledu. Nanica in gaya, hvala, bilo je res prijetno. Nanica, te je kaj sonce? Jaz kar fino čutim po ramenih. Je Blaž spal v avtu? Naš Maks se je zbudil, ko sem ga prelagala v lupinico, ampak je nekje sredi vožnje zaspal nazaj. Sem si rekla, da ga bom doma kar poskušala dati naprej spat v posteljico. Ema je pa tudi zaspala in sem imela iste načrte. In res, pridemo domov, nesem Maksa v hišo, me je sicer pogledal, ga vzamem ven, nesem v posteljico in grem po Emo. V spalnici čista tišina. O, fino, Maks je zaspal nazaj. Nesem še Emo v sobo, se sicer tudi zbudi in ji rečem, naj gre samo toliko v posteljo, da se ohladi. Tudi Ema gre vsa umirjena lepo ležat. Jaz grem hitro pripravljat kosilo. Za Maksa dam bučke kuhat, za Emo špagete, za Maksa kasneje špagete še nalomim. Pa najprej pride Ema dor, da se je že ohladila in da ne več spala. OK, saj z njo ni težav. Pa grem vseeno pogledat, če je Maks res zaspal, pa ves čas je bila tišina. Odprem spalnico..... in..... Maks stoji v postelji, luč prižgana, on se zabava po svoje, ampak očitno tako tiho, da babyfon ni lovil. Pa smo skupaj skuhali do konca, oba sta bila lačna in sta pridno pojedla, zdaj se pa lepo igrata v Emini sobi.

Zdaj pa čakamo, da pride ati domov, potem gremo pa pomagat seno spravljat.

Zvečer pa ne vem, če se bom kaj oglasila, ker bomo verjetno prepozno prišli domov in mož ne bo šel na pevske.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20788
20.6.2007 16:47:37   
altati

P

skuto dajem, skuto!
mleka pa ne!

povej mi:

ja okoli ust je lahko od rižolina, zaradi suhe kože- ampak po trebuhu, pa po tilniku je pa ne mažem z rižolinomuser posted image

ja, ja po trebuhu bi rekla da je alergija(pa ne zaradi mazanja, zaradi alergijske reakcije kože)....tilnik bi pa rekla da je od vročine....
saj ti pravim, počakaj na en deževen dan (da izključiš vročino) in poskusi ponovno....ok?

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20789
20.6.2007 16:48:00   
altati

skute in jogurti imajo mleko na drugačen način predelano, kot je mleko samo in zato se to lahko daje!

točno! je pa treba biti pozoren na blato!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20790
20.6.2007 16:48:31   
altati

Altati- si se pa razpisala o hrani, sicer ti je pa vse jasno, ko vidiš kdo je temo odprluser posted image user posted image

če pa takšne teorije postavljajo, jih moram hitro sesutuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20791
20.6.2007 16:50:30   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Zvečer pa ne vem, če se bom kaj oglasila, ker bomo verjetno prepozno prišli domov in mož ne bo šel na pevske.

in bom to izkoristila, da  bova danes veselouser posted image user posted image user posted image user posted image .

(op. Pikabu se je mudilo k otrokoma in sem morala zaključiti namesto nje....se je takoj videlo, da nekaj manjka, a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 20792
20.6.2007 17:08:36   
nanica
Pikabu, ja, me je ožgalo. Pa še enega klopa sem fasala, se je dobro napil pod mojim kolenom.

Blaž se je v avtu najprej nadojil, pa je celo (no, skoraj celo) pot spal, ustavila sva se pri mojih, tam pojedla kosilce, se naigrala z eno kilo gumbov, se naklepetala, potem pa je na poti do doma spet zaspal.

Hvala vama za lep sprehod in čvek. IN medtem se je napisalo enih 33 strani. Saj ni bil dež, da bi se vse noter skrivale? No, pa še bo, pravijo v reklami.

Iva in Muki, čestitamo in pozdravljamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lu, pokliči me, če še rabiš podatke, sem ti že vse natipkala, pa mi je vrglo ven in v tej vročini se mi res ne da še enkrat, sorry :(

anč, pozdravi se hitro user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20793
20.6.2007 18:02:15   
pikapolona2
Nanica Pikabu....zakaj nista povedali da gresta na bled...bi še midve prišleuser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 20794
20.6.2007 19:51:42   
nanica
pikapolona2, zato ker se od zadnjič za srečanja menimo na zs in ker se do sedaj razen moci na moja vabila zares ni nobena odzvala in sem nehala trobit naokoli

po kresi se dan obesi

Neposredna povezava do sporočila: 20795
20.6.2007 19:55:59   
Lu
Evo mene.

Punce diham, diham,... Cela norija danes.

nanica hvala sem jih potem končno dobila.
Tasha ˝mehek˝mi je rekla, ja. Ker g. noče sedeti oz. sedi ko se potrudi. Kar pade v bistvu no. Če pa za njim sedim je pa ok. Ma ne vem. Me pa malo skrbi, da nismo prepozni. In potem mi reče, da ga je že zadnjič gledala. Ja halo pa bi naju prej poslala.
Čez kakšne 2 uri sem šla pa še z Majo k P, ima pa po trebuhu neke rdeče izpuščaje. In reče z ničemer mazat. Kao zakaj sem prišla. Pa sem rekla, da raje pridem, ker nas zdej ne bo 14 dni. In predpisala je neko kremo in Claritin. A jo naj resno jemljem?? Prej je pa rekla nič dat. Ne vem. Mal je zmedena se men zdi.

Pop. sem šla pa še kupit Maji za nov stolček letno prevleko in se matram ene 30 min pa ne gre gor, potem ugotovim, da so mi dali napačno, nakar vidim, da mi je Maja gor stopila in je bil flek češnje gor, grem hitro pucat. Nesem nazaj in uspešno zamenjamuser posted image Konec dober, vse dobro pravijo.

Maxica tudi jaz mislim, da se preveč obremenjuješ z to Gh. Kaj pa če bi ga tvoj pital? Mogoče Lan ve, da si mal živčna user posted image user posted image Hvalabogu mi nimamo teh problemov.  Imeli samo en 14 dni.

Moci po tel. nisi bla nič slišat napeta, tečna,... user posted image

Sem pa danes peljala Kina v varstvo. Ga bo kolegica čuvala. Vem, da se bo imel fajn. Mi je kar malo hudo.

Imam pa jaz iste probleme pri uspavanju Tiana kot Muki, @lina. Maja ponavadi ravno takrat kaj štraja in nagaja. Mali pa sam da jo sliši. Gre spanje.

Morje. Mi zdaj že tretje leto prakticiramo junij. Nam je super. Moj tudi ne mara gužve. Pa še vreme je do zdaj bilo ok. Sploh zdaj rabimo mirno morje. Do kam pridemo pa še ne vemo. Vam bom poročala, ko se vrnemo. Pred 2 leti smo šli do Korčule iz Krka. Full je blo fajn.

Punce lepo se imejte. Pisale boste itak na polno. Upam, da ko se vrnemo, da bo Tian imel že kak zobek, da bo že samostojno čisto sedel,.... Bom nehala.

Čau in se beremo 8.7.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 20796
20.6.2007 20:31:01   
pikapolona2
Nanica...sej sm jst tud rekla da bi šla ene par strani nazaj takrat ko sta se z Altati pogovarjali.....se še kdaj drugič zmenimo...pa gremo....
a ste šle prav do bleda al samo do Šobca.....
grem si glavo umit pa noge zdepilirat ....Brina že spi.

Papa

Lu uživajte na morju! Pa glih pravo vreme vam želim pa same prijazne domačimeuser posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 20797
20.6.2007 21:04:22   
beki24
mi gremo pa šele 15tega julija na morje- v gužvo- pa spet bodo sami nekulturni Čehi na plažiuser posted image , sej letos če se ne bodo prej umaknil (na plaži) se bodo pa pol k jim bo Tinkara vse premetala in zbrcalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20798
20.6.2007 21:17:34   
pikapolona2
kam greste to beki da maste same čehe naokoli?user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20799
20.6.2007 21:29:42   
Maxica
Prijetno utrujena od celega dne se samo pokorno javljam, več pa jutri. Lahko noč.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 20800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  830 831 [832] 833 834   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  830 831 [832] 833 834   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?