Maxica
|
Na WC grem vedno sama, čeprav Max skoraj vedno pride za mano. Trenutno ga ful zanima, kdo vse ima lulčka ipd. in potem preučuje, kaj mama ima oz. nima. Lana pa dam medtem ali v stajico ali pa ga ima mož. Pospravljanje-včasih sem bila bolj pridna, priznam. Ampak Lan je tak otrok, da hoče biti 24 ur na dan na rokah, no, kakšnih 5 minut sedaj tudi že zdrži v stajici brez tuljenja. Sesalec pa poje pri nas vsak dan ene petkrat, nujno nujno, ker Lan tako sranje naredi, ko je, da je to treba nujno naredit. Pa potem če že kuhinjo posesamo, posesamo še ostalo stanovanje. Prah, ja, tega pa ni konca, če bi ga vsak dan počistila, bi ga bi bilo še in še. Ne vem, a imamo tako stanovanje al kva, ampak tega prahu je pri nas res ful. Da ne govorim kar o enih golaznih. Pajki, štrigalice, eni čudni hrošči, možu je kar slabo, ko vidi, kaj vse nas obiskuje. Ne vem, kaj jim je tako privlačno v našem stanovanju, ampak kaj takega jaz res še nisem videla. Pa res nismo nemarni, pa tudi generalno kar dostikrat naredimo. Ma vseeno. Eh, podeželje in njegovi čari. Kaj še, aha, @lina, čestitke za 800, Moci, čestitke za izpit, Mis, vi kar na morje, super super, vam zavidam, Tasha, pogovor, v mirnem tonu, nujno, Frrrr, vidim, da se nič ne učiš , Arabela, ob taki uri hamburger, aha, vidim, da si še ob enih bila pokonci, zdaj veš, zakaj . Ostale piške miške vas pa samo omenjam.