frrrr
|
IZVIRNO SPOROČILO: moci dajte mi povedat koliko vam uspe narediti čez dan. ker jaz sem prav žalostna. kopiči se posoda, likam ne več, skuham komaj, o kakšnem generalnem čiščenju še pomislit nočem. več vam raje ne povem, boste rekle, da živimo v svinjaku pa še res je js bom imela v nedeljo generalko... ju nekam pošljem... domov lahk samo jest in previjat hodita mi res ne rata kaj drugega kot neki na izi skuhat, mogoče perilo pobrat ali obesit (se vmes s klupicami igra), posesat (sedi v stolčku in gleda sesalec, se mu smeje kot kužkom... no, vmes mu ga morem vsake tolk časa skrit in nazaj privlečt s celo animacijo vred )... prah brisat ali kakšno kopalnico umit pa ne rata, zdej pa ni volje... največ naredim, ko se dedca kopata in pripravljata za spanje ko začnem delat, pa upam na kakšno fajn pomoč... sem se odločila, da je čas z Jašo več vreden kot nekaj eurov, ki jih bo kakšna tetka zahtevala za tedensko čiščenje stanovanja (prah, tla, kopalnica, wc) in si bom kr lepo eno omislila... upam, da bodo načrti uspeli ko grem na wc, ga dam v posteljico, stajico ali v stolček in ga na hodniku postavim tako, da me vidi kontracepcija - kondomi... nisem za riziko, ker je zdej v prvo ratalo in upam, da bo tudi v drugo tako - seveda, ko bo čas za to @lina - js mu pa nč rok ne dvigujem visoko bom jutri začela kaj je ugotovil Jure? znaš lulat ali ne? pa čestitke za 800ko so se greble, ha? bla kr težka pot do zmage eh, naš frajerček je res začel izkoriščat vse za dvigovanje na noge... ležim na postelji, prileze do mene, mi nasloni roke na trebuh in se dvigne na stopala - roke in noge so stegnjene in vzporedne, trup pa pravokoten na roke in noge... zgleda, da je izumil svojo vrsto sklecev je pa danes nekajkrat fino telebnil name in imel to srečo, da se je vedno zaletel v komolec ali koleno... pa nič zajokal očitno sem tolk fajn zalita, da ni občutil muki, bi tut js rabla eno zeljno dieto, ker se čist gnilo počutim... danes spet zmazala en kup stvari, ki jih ne smem omenjat naše dnevno spanje - danes bilo fino... prva runda 1:20, druga 2:30 ponoči se pa zbudi enih 5x preden grem js spat pa pridem v sobo, on sedi in spi, jamra vspanju ali mogoče celo joka... ga je potrebno položit v posteljo in spi dalje... včasih je pa samo tako v kot potisnjen ali zasukan okol, da se ne more vn izmotat moci, ali niso te mrene dedne? ne vem točno, katero ima moževa babica (morm vprašat)... vem le, da je bila za operacijo prepozna in sedaj vidi le 5%... ima pa mož vsake toliko časa podobne simptome kot jih je imela ona v začetku... vglavnem je zelo pozoren na to, da se ne bi tudi njemu kaj podobnega pripetilo Pikabu zate... poznam te občutke ni prijetno, ko vse pokomentiraš in gre vse k super za mami, ker Maks tolk lepo spi čez dan tut Jaše nič ne izuči... hoče tolk časa neki preizkušat, da bo uspel... pa čeprav bodo potrebne buške če kaj ne sme in mu vzamem iz rok, tut pr nas dretje... pomaga, če mu nastavim kakšno drugo igračo in jo sam "najde" finta v levo tasha - poskusita s 5 minut eden, pa drugi 5 minut... pa ne pozabita poslušat!!! to je bolj pomembno kot samo govorenje! vprašanje - zaščita pred insekti... kaj svetujete? mazila? pršila? proti pikom komarjev? po piku komarja? je kaj primerno za naše tamaučke? lepo spite!
|