|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  801 802 [803] 804 805   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
13.6.2007 13:46:43   
Evik
frrr proti insektom kupi v merkurju mrežo za na okno je taka z mucki, da jo lepo pripopaš - potem jih pa pred spanjem pobiješ tiste k so notri -. naš mali se full reži ko s štumfom pobijam komarje - in jaz mislim da je to najbolje - aja ti verjetno misliš pri kampiranju al kako

tasha - razumem - jaz mislim da je bolje počakat da se dvigne megla ali tema, potem pa se spet najdeš na pravi poti. preprosto čas je potreben par dni, meni pomaga tudi, če sva malo narazen. drugače jepa še ena čisto terapevtska finta in sicer ti poveš nekaj -on pa mora to obnovit takole; "če sem prav razumel si mi rekla tole in tole in tole , potem pa še obratno - tako se učiš ne samo da poslušaš ampak tudi da slišiš - ne misli pa da sem zase tok pametnauser posted image

insekti - zadeve za vtičnico no good!!! mi je sama prodajalka v trgovini to odsvetovala, ker so jim to razlagali na delavnicah - mislim, potem pa to prodajajo

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20051
13.6.2007 13:51:54   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

tasha - razumem - jaz mislim da je bolje počakat da se dvigne megla ali tema, potem pa se spet najdeš na pravi poti. preprosto čas je potreben par dni, meni pomaga tudi, če sva malo narazen. drugače jepa še ena čisto terapevtska finta in sicer ti poveš nekaj -on pa mora to obnovit takole; "če sem prav razumel si mi rekla tole in tole in tole , potem pa še obratno - tako se učiš ne samo da poslušaš ampak tudi da slišiš - ne misli pa da sem zase tok pametnauser posted image

to si moram pa zapomniti...se mi dopade! Itak da bo samo moj user posted image  moral ponavljati za manouser posted image user posted image user posted image user posted image

insekti - zadeve za vtičnico no good!!! mi je sama prodajalka v trgovini to odsvetovala, ker so jim to razlagali na delavnicah - mislim, potem pa to prodajajo

to se pa strinjam! sama, čista, huda, strupena kemija!

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 20052
13.6.2007 13:54:28   
frrrr
oj,

mi fasali alergijo na sveže hruške user posted image že včer imel rahlo rdeč vrat, pa sm mislila, da si je slinček tako grdo potegnil... danes pa spet - mau ličke in vrat user posted image sm slikala, sam se mi ne da zdej fotk limat... kasneje

drgač bla pr frizerju... fotke kasneje

tricikel sestavljen in preizkušen po stanovanju in zunaj... fotke kasneje

Evik - komarji za na morju ja... doma smo pa že uredili z mušjimi mrežami... smo une nabavli, ki so z zunanje strani srebrne in morm rečt, da se kr pozna - je hladneje v stanovanju (preverjeno tako, da je bilo na enem oknu že montirano, v drugi sobi pa še ne in je bila una soba z mrežo veliko hladnejša)
sem že nabavla od Chiccota Zanza no

vava - držim pesti, da bo Luka čimprej normalen (ne zadet) in spet vajin zlat fantek! sem vesela, da je operacija uspela... sem nenehno mislila na vas!

sonček... user posted image sm čist hepi user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 20053
13.6.2007 13:55:56   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Evik

to si moram pa zapomniti...se mi dopade! Itak da bo samo moj user posted image  moral ponavljati za manouser posted image user posted image user posted image user posted image

tta je res full dobra... ampak v praksi jo ponavadi pozabim uporabit user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20054
13.6.2007 14:01:28   
frrrr
@lina - zlata si! user posted image

Maxica - pri nas tut polno kok (pajki,...) po stanovanju... mož pravi, da imamo tako zdravo okolje, da so rade pri nas user posted image js bi jih kr pobijala, on jep a hud in vsako posebej na balkon odnese user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20055
13.6.2007 14:16:47   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

@lina - zlata si! user posted image

Maxica - pri nas tut polno kok (pajki,...) po stanovanju... mož pravi, da imamo tako zdravo okolje, da so rade pri nas user posted image js bi jih kr pobijala, on jep a hud in vsako posebej na balkon odnese user posted image

glede na to da bom vet., jst vso golazen pobijemuser posted image Je ne morem videt, prijet.....sicer vreščim glih ne zraven, ampak čist flegma pa nisemuser posted image , največkrat sezujem copat in treščim! Tko da, teh domačih ljubljenčkov ne k meni nosit na zdravljenje, ker ne bodo preživeliuser posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20056
13.6.2007 14:17:45   
beki24
Vava, Luka, lepo, da je konec in držimo pesti, da bo končno vse OK!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20057
13.6.2007 14:20:40   
Pikabu
Vava in Lukec: super, da je za vami in da je operacija uspešno mimo. Držimo pesti še naprej, da se bo tudi čez mesece izkazalo tako. Itak ne dopuščamo, da bi bilo kako drugače. Držte se še naprej. user posted image

Pri nas je noro. Jaz sem dokazano tečna, če Maks hoče zjutraj ob šestih vstatih. Zbudi se itak vsak dan tako, samo včasih mi uspe, da se zaigra v postelji vsaj do pol sedmih, če ne dlje, če pa hoče takoj vstati, sem pa jaz cel dan tečna. In tak dan je danes. Penim pa res za vsako najmanjšo stvar in grem sama sebi na živce. user posted image

Naš Maks pa tudi postaja vse večja.... Ne bom rekla kaj. Naenkrat je problem zaspati sam. On skoraj od začetka zaspi sam v svoji psotelji. Od kar pa zna vstati, bi on samo vstajal. Pa je zaspan tako, da komaj gleda, pa še nekje potegne tisti mali kanček moči in vstane in potem skače. Zdaj se že pol ure matrava. On vstane, ga grem položit nazaj, se mi reži, se že takoj obrača, grem ven, pa je on že na nogah. Noro tole postaja. user posted image Na srečo je v vozku še v redu in ne vstaja, upam, da tega tudi ne ugotovi, da se da, ker bo hujši, kot je bila Ema.

Ne da se mi kaj dosi pisati. Ga grem še enkrat dati ležat, mogoče mi zdaj uspe. user posted image Potem moram pa malo pospraviti.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20058
13.6.2007 14:30:45   
altati
Pikabu - kar lepo na easy...itak nista dva otroka enaka!
Saj bo bolje...jemlji vse skupaj kot eno shujševalno kuro in se boš bolje počutilauser posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 20059
13.6.2007 14:45:40   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

glede na to da bom vet., jst vso golazen pobijemuser posted image Je ne morem videt, prijet.....sicer vreščim glih ne zraven, ampak čist flegma pa nisemuser posted image , največkrat sezujem copat in treščim! Tko da, teh domačih ljubljenčkov ne k meni nosit na zdravljenje, ker ne bodo preživeliuser posted image user posted image

beki,  kakšen ljubitelj živali user posted image user posted image user posted image

veterinar od našega mačkona je pa ta teden skoz na svetu. en dnevnik al kaj snemajouser posted image
sem ga včeraj videlauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20060
13.6.2007 14:46:42   
moci
vava, jaz bom skoz mislila na vas user posted image naj se končno vse uredi
potem bomo pa veliko rr žurko naredili user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20061
13.6.2007 14:57:15   
Pikabu

Pikabu - kar lepo na easy...itak nista dva otroka enaka!
Saj bo bolje...jemlji vse skupaj kot eno shujševalno kuro in se boš bolje počutilauser posted image user posted image user posted image user posted image .....

user posted image user posted image user posted image Ko bi vsaj kaj pomagala.... user posted image Učinka pa ni videti....

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20062
13.6.2007 14:59:19   
Pikabu
Končno, omagala, oba. A čem še jaz? Nimam čisto nobene energije, da bi še pospravljala zdaj. user posted image Ah, malo moram.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 20063
13.6.2007 15:05:54   
nanica
pikabu, moj je tudi končno omagal, jaz bom pa tudi, pospravljanje me bo že počakalo oz. ga bo pokasiral user posted image , saj sem bila včeraj za vse sama, danes bo pa on, bom kar šla malo - mah sploh ne vem, kam bi šla. še najraje po borovnice

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 20064
13.6.2007 15:06:06   
moci
evo, proti komarjem. neškodljivo.

tole

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 20065
13.6.2007 16:12:01   
moci
da vam povem, kaj je moja nežna punčka naredila. moj brat jo je prišel pogledat in ga je zagrabila za nos, da se mu je vlila kriuser posted image potem se je pa prijela za lase in potegnilauser posted image sem slišala, kako jih je izpulila, pa ni nič jokalauser posted image

sem klicala mami in se ji opravičila, ker je moj otrok prebutal njenega, da je ves krvavuser posted image noro....

pa non stop se dviga na noge. samo, da najde oporo. in to tako, da se potegne v luft. terapevtka je rekla, da bi morala najprej eno nogo pokrčit, se dvignit, in še drugo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20066
13.6.2007 16:28:25   
pikapolona2
he he Moci...ampak pretepal pa Zoje nobeden ne bo...tud OK...bo še ona kerga fanta v vrtcu nabutala!

Mi smo nazaj iz Kamnika...je blo fuuul vroče.....kakšno vreme en dan ščije drug dan pa totalna savna....kosilo že skuhano....Brina sita in previta...zdej pa atija čakava.
Super Vava in Lukec...zdej pa samo še dobro in čimprej okrevajte!user posted image user posted image

Frrr čakam na slike!
P

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20067
13.6.2007 16:36:15   
altati
moci -  brez zamere, ampak Zoje jaz ne vzamem za 'tamlado', naj ti bo jasno, okuser posted image user posted image user posted image user posted image .....moj sinko je mil in nežen....

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 20068
13.6.2007 16:46:33   
moci

moci -  brez zamere, ampak Zoje jaz ne vzamem za 'tamlado', naj ti bo jasno, okuser posted image user posted image user posted image user posted image .....moj sinko je mil in nežen....

maminih sinkov in mevž itak noče user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20069
13.6.2007 16:49:47   
Maxica
user posted image user posted image user posted image  Kva sem jaz en zaspan in tečen človek spet.user posted image  Pikabu, škoda, da nisi bližje doma, bi skupaj pojamrali malo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20070
13.6.2007 16:50:19   
Maxica
Moci, vaša Zoja je pa faca.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20071
13.6.2007 16:54:50   
Anonimen
MI smo dopoldan poskusili jogurt po dolgem času in ni bilo nobenih pikic...potem je ok, a ne...user posted image

LP

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 20072
13.6.2007 16:55:15   
Anonimen
Ti, ti mala Zoja...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20073
13.6.2007 17:22:23   
frrrr
Martin in piskot - čestitke za 8 mesecev! user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 20074
13.6.2007 17:26:36   
pikapolona2
tud jst sm mnenja da vse kar gre v vtičnico in oddaja neki in škoduje komarjem ......škodi meni tudi....smo mi tud komarnike nabavl doma.....za na morej pa k sreči še nobeno leto ni blo take sile....smo enkrat ene svečke kurli neki na bazi eterike k jim tud ne diši!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  801 802 [803] 804 805   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  801 802 [803] 804 805   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.