|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  802 803 [804] 805 806   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
13.6.2007 17:26:52   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: altati

moci -  brez zamere, ampak Zoje jaz ne vzamem za 'tamlado', naj ti bo jasno, okuser posted image user posted image user posted image user posted image .....moj sinko je mil in nežen....

maminih sinkov in mevž itak noče user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
bomo drugje iskali primerno nevesto, bolj 'fensi' user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil altati -- 13.6.2007 17:28:02 >

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20076
13.6.2007 17:28:16   
Arabela
Tako kot sem predvidevala včeraj .... ko sem šla spat ob 2h zjutraj pa se je mala zbudila....  ko sem jo mirila mislilm da sem pred njo zaspala, ker sem se ob 6ih zbudila na njeni postelji..user posted image ... potem pa je šla v zizilandijo za eno celo uro....user posted image  ni pa ni hotela spustiti.. ko pa je se je pa obrnila na trebuh in tako sredi moje postelje spala še nadaljno uro.user posted image ... ma je mala faca..user posted image

Šli sva v mesto, naju je dobil dež, pa sva lepo prevedrili pri kebabsiju, kjer si je mama privoščila en kebab, mala pa skutico... potem pa sem jo peljala k babici, da je mami lahko posesala doma (ker mi se bojimmmmooo sesalca user posted image ).. je pa mala spala v mestu cca. urco, sedaj pa nič ne kaže da bi spala... babica je že čisto zmatrana...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20077
13.6.2007 17:30:26   
Arabela
ČEstitke za 8mesecev

MARTIN in PIŠKOT

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 20078
13.6.2007 17:32:16   
frrrr
moja frizura user posted image

jaša na triciklu user posted image
user posted image
user posted image

takole spi
user posted image

in spuščajček
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20079
13.6.2007 17:34:11   
pikapolona2

moci -  brez zamere, ampak Zoje jaz ne vzamem za 'tamlado', naj ti bo jasno, okuser posted image user posted image user posted image user posted image .....moj sinko je mil in nežen....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
bomo drugje iskali primerno nevesto, bolj 'fensi' user posted image user posted image user posted image user posted image

sam altati a nisi rekla da boš zajuser posted image  tašča......glb

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20080
13.6.2007 17:35:24   
altati
frrrrr -  lepa mamiuser posted image , lepa frizurauser posted image ,lepi Jašauser posted image , lepi tricikeluser posted image in grdi spuščajčekuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20081
13.6.2007 17:35:44   
frrrr
Arabela... men je pa ravno nekdo ukradel dan... dopoldne bil mož doma, mali spal le pol ure... zdej je pa zaspal ob 1ih, sm se mu ob 2. uri pridružila in sva se 15 do petih zbudila user posted image pa je skoraj konec dneva user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20082
13.6.2007 17:36:51   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

sam altati a nisi rekla da boš zajuser posted image  tašča......glb

fulllll zajuser posted image  tašča bom, ampak toliko, da bi še 'tamlade' mogla tepst, ker bi mi sina pretepale, pa ne mislim bit, nouser posted image user posted image user posted image user posted image

(moci - hecam se, saj veš,a neuser posted image )

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 20083
13.6.2007 17:37:15   
frrrr
altati user posted image hvala hvala

pikapolona - sej kot zajebana tašča, bo našla fensi nevesto, ki še niti naročena ni user posted image a ne, altati? user posted image  

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20084
13.6.2007 17:37:27   
pikapolona2
Frrr čedni ste....a nisi na prejšnjih slikah imela rjave pa daljše...si korenito spremembo naredila...user posted image user posted image user posted image

Brina sprašuje če bi jaša njo en krog zapelju v njegovem fensi kolesu...mislim sam ste pa hitri...zdejle ktricikl...pr petih kolo...pol pr ene 12 vespa pol pa kr hitr en orng motor

Neposredna povezava do sporočila: 20085
13.6.2007 17:38:08   
Arabela
user posted image

Za VAVO in LUKCA...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 20086
13.6.2007 17:38:20   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

pikapolona - sej kot zajebana tašča, bo našla fensi nevesto, ki še niti naročena ni user posted image a ne, altati? user posted image  

točno frrrrruser posted image , saj vem, da me ti razumeš, ker imaš Jašauser posted image user posted image user posted image
Midve sva na isti valovni.....user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20087
13.6.2007 17:39:06   
pikapolona2

točno frrrrruser posted image , saj vem, da me ti razumeš, ker imaš Jašauser posted image user posted image user posted image

ja vidve sta joškovisnikove mame....boge snahe..heheuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20088
13.6.2007 17:40:24   
pikapolona2
frrr...pol pa avto pa tovornjak pa letalo...ufff...

Neposredna povezava do sporočila: 20089
13.6.2007 17:40:50   
Arabela
Frrrr.... user posted image user posted image user posted image ... za luštno frizurco..

Tricikel pa imamo mi tudi ta nagledan....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 20090
13.6.2007 17:41:32   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Frrr čedni ste....a nisi na prejšnjih slikah imela rjave pa daljše...si korenito spremembo naredila...user posted image user posted image user posted image   niso ble tolk dolge, ker sm februarja veliko stran rezala... zdej je šlo samo enih 10 centi, mogoče več user posted image barva ista...se sama barvam, frizerji predragi user posted image user posted image

Brina sprašuje če bi jaša njo en krog zapelju v njegovem fensi kolesu...mislim sam ste pa hitri...zdejle ktricikl...pr petih kolo...pol pr ene 12 vespa pol pa kr hitr en orng motor
motorja neu! tut vespe ne! mali sicer joka, ampak se ne dava in se tut ne bova!
bi zapeljal Brino en krog, sam kje - na štangi, al v prtlažniku? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20091
13.6.2007 17:42:53   
frrrr

štekava se valjda... če bom mela hčerko, ji bom kr povedla, da jo bo njen mož vozil v fensi hotele user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20092
13.6.2007 18:09:40   
nanica
martin in piškot, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mal račk za v morje in mal tortic za pol, ko gre sonce za obzorje

altati, pa ja nauš hujš kt je tvoja taščauser posted image , btw: mi smo včeraj imeli dedija na obiskuuser posted image in sin se ga je bal, ker ga že toliko časa ni videluser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20093
13.6.2007 18:11:40   
nanica
frrrr, lušna mamica, bravo jaša, dobro si izbral. pazi se pa tašče!

tricikel je tudi meni zelo vpeč, ga bomo šli mal testirat. kje si ga že kupila?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 20094
13.6.2007 18:25:25   
pikapolona2
gledam čez okno.......pa tak lep prizor.......travica...na njej rumena dekica....na dekici Brina...ob njej moj user posted image ....in zraven črni muc ...Brina ga pa grabi in vriskauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20095
13.6.2007 18:28:22   
Anonimen
Tudi jaz imam lep prizor...dva dedca (oba moja) spita...jaz ju pa čakam z večerjo, ker bi rada šla potem še z malim na sprehod...user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 20096
13.6.2007 18:29:22   
Anonimen
Frrrr, ful luštna frizurca...in ti si to sama doma narediš...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20097
13.6.2007 19:03:27   
altati

štekava se valjda... če bom mela hčerko, ji bom kr povedla, da jo bo njen mož vozil v fensi hotele user posted image

točno takouser posted image
se bova takrat dogovarjali...tiše kar malo počakaj s hčerko, da bo primerna za Jašauser posted image user posted image
Obljubim, da bo hotel s  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20098
13.6.2007 19:06:23   
Maxica

frrrrr -  lepa mamiuser posted image , lepa frizurauser posted image ,lepi Jašauser posted image , lepi tricikeluser posted image in grdi spuščajčekuser posted image

Pod vse to se podpišem, hvala Altati, si mi prihranila pisanje.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20099
13.6.2007 19:13:31   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Pod vse to se podpišem, hvala Altati, si mi prihranila pisanje.user posted image

Maxi, saj veš, da sem najbolj prijazno in ustrežljivo bitje na svetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  802 803 [804] 805 806   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  802 803 [804] 805 806   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.