|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  752 753 [754] 755 756   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
4.6.2007 23:43:42   
frrrr
pofirbcala pri Lu... zdej pa še tiko., pol pa spat user posted image

lepi ste! user posted image user posted image user posted image

fajn spite!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18826
4.6.2007 23:55:46   
frrrr
pogledala še tiko. - tudi prekrasni, mala prava sončica... na Pungartu ste pa že skor RR srečanje imele user posted image full ste lepe vse... Zarja je še posebej srečna po poljubu Martina user posted image  user posted image

vprašanje: transakcijski račun za tamaučke... moj oče se je spomnil, da bi šparovček vsake pol leta nesel v banko in malemu na račun položil. pa me zanima ali ve že vse imate odprte račune in pri katerih bankah. vem, da smo v porodnišnici dobili neke finte, da pri odprtju v določeni banki oni dajo 50 eurov, al nekaj takega. mislite, da to še kaj velja?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18827
5.6.2007 7:24:57   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati kako zdravje? jasa pa ze toliko zna, da bo martin cist zakompleksan zraven user posted image

zdravje je za en kuser posted image , vsa sem zabasana, lije z vseh lukenj in malo vročineuser posted image

koga bova midva ustopala za mlincke?

midva z Jašem ustavljava štoparjemuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 18828
5.6.2007 7:26:32   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

...pr nas nobeden nič ne sili tamali...oz. sploh ni nobenega govora okoli hranjenja...to imam jst čez in sploh ne omenjamo...mam očitno SREEEEČo če vas berem

al si pa tako hud karakter kot jaz in si nihče ne upauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 18829
5.6.2007 7:29:43   
altati
dobro jutro!
itak sem prvauser posted image !!!

frrrr -moji otroci imajo račune na Abanki

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18830
5.6.2007 7:32:07   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: altati

...pr nas nobeden nič ne sili tamali...oz. sploh ni nobenega govora okoli hranjenja...to imam jst čez in sploh ne omenjamo...mam očitno SREEEEČo če vas berem

al si pa tako hud karakter kot jaz in si nihče ne upauser posted image user posted image user posted image user posted image

jaja kr misli si....baje jst nism tko po jeziku huda...sam pogled mampa ubijalski kadar me kej nervira...besede mojegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18831
5.6.2007 7:32:48   
pikapolona2
moj otrok še spi (danes podira rekorde)....jst pa za compom....mislim jst sm pa mal prsmukjena!

Neposredna povezava do sporočila: 18832
5.6.2007 7:33:38   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: altati

jaja kr misli si....baje jst nism tko po jeziku huda...sam pogled mampa ubijalski kadar me kej nervira...besede mojegauser posted image user posted image user posted image

no vidiš, ti ubijaš kar s pogledom, jaz pa z jezikomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro jutro, Pikapolonauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18833
5.6.2007 7:35:23   
pikapolona2
frrr tud mi še nimamo računa....mi mamo pa bon za gorenjsko banko pa velja eno leto.....

altati....a ko imaš račun ti potem vsak mesec trgajo za vodenje računa...glih tko k nam? Ali imajo otroci podobn statis kot študenti, pa jim zastonj vodijo?

P

Neposredna povezava do sporočila: 18834
5.6.2007 7:36:27   
altati

altati....a ko imaš račun ti potem vsak mesec trgajo za vodenje računa...glih tko k nam? Ali imajo otroci podobn statis kot študenti, pa jim zastonj vodijo?

otrokom vodsijo zastonjuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18835
5.6.2007 7:37:22   
pikapolona2
grem glavo si umit pa u miru kavo popit....

jutro Altatiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18836
5.6.2007 7:57:47   
muki1
Jutro.

Iva ima spet vročino user posted image  Vso noč smo jokali, se nosili in dojili. Mislim, da je na poti drugi zobek, pa ji je to delalo preglavice, pa iz noska ji SPET teče....
bom počakala, danes naša pediatrinja dela popoldan. Bomo videli, kako bo....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 18837
5.6.2007 8:07:18   
Lu
Ojla!

Muki pozdravite se. Naj Ivi čimprej zobek pokuka ven pa da bo mir za 14 dni user posted image

Noč preživeta iz Tianove strani super iz Majine malo manj. Je imela spet nočne more. Revčka. Aja pa v spanju mi je rekla, da naj ji žogo prinesem. Ah ja tale moja pučara. Ima pa jutri prvi nastop. Že komaj čakam, da vidim kaj bodo pripravili.

Grem pa čez pol urce v lj. Tian gre v varstvo k mami jaz pa po ene hlače, pa čevlje, pa še malo fasunge za na morje kupit. In če bom sama bom fertik v 2 urah, če ne bi bila pa v 4 user posted image user posted image Pa še dež je.

Krst. Kaj a si nobena ne upa komentirat, al kako. Razen Frrruser posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18838
5.6.2007 8:08:18   
Lu
Ok. Zaj moram pa prav gledat, ker Tian je nekako do mene prilezel pa me zanima kako. Mislim, da ritenskouser posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 18839
5.6.2007 8:11:38   
Lu
Midva imava pri obeh odprt račun pri NLB. S tem da sem kar malo huda. V oktobru 06 sva Tianu odprla račun, v letu 07 so dali vsakemu, ki je nanovo odprl pri njih račun 10eur.user posted image  

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 18840
5.6.2007 8:16:13   
nanica
Lu, krasne fotke. Krasni očki, po mamici

pa dobro jutro vsem, ki imate radi dežuser posted image jaz imam junija raje vročinouser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 18841
5.6.2007 8:20:24   
moci
dobro jutro, nanica user posted image user posted image user posted image
kok luštno pada user posted image

lu, sem ravnokar ugotovila, da poznam celo vašo družino. kok sem važnauser posted image lepi ste pa itak. vas je bilo pa veliko, ane? mi smo imeli edini krst

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18842
5.6.2007 8:44:12   
tika.
Dobro jutro!

Danes je pa tudi nama uspelo vstati pred 9.00user posted image . Ampak spet lije kot iz škafa.

Naša Sara ima delniški sklad, kamor smo vložili kar je dobila ob rojstvu (cca 1200 eur) in na to ima že 195 eur dobička (samo za primerjavo). Midva nisva ravno bančna navdušenca.

Drugače pa naš otrok spi celo noč kot ubit. Mislim, da je tolk aktivna čez dan, da zvečer že komaj čaka, da gre spat (pa ne pretiravam).

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18843
5.6.2007 8:47:04   
moci
punce, kje je pa vava? gaya

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 18844
5.6.2007 8:48:20   
moci
tika, delniški sklad se mi zdi fino. mi imamo račun, ampak tam so čisto  premajhne obresti. kam ste pa dali?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18845
5.6.2007 8:49:03   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Jutro.

Iva ima spet vročino user posted image  Vso noč smo jokali, se nosili in dojili. Mislim, da je na poti drugi zobek, pa ji je to delalo preglavice, pa iz noska ji SPET teče....
bom počakala, danes naša pediatrinja dela popoldan. Bomo videli, kako bo....
sm ti tut js hotela včer rečt, da bo zihr 2. zobek

drgač pa mi včer nismo kakali in naš fant je spet mau drgačen, tak miren, len... očitno ga mau trebušček matra... zbudil se je enih 4-5x, jedel 1x, sicer pa jamral... če bi se zbudil zaradi navade, bi zahteval joško, ki jo je sicer vedno dobil... če dans neu kaj, grem po svečke, pa nej kr otroci P jokajo, moji ne bodo!
spali od 20ih do 8ih user posted image presledke že opisala user posted image

hvala vsem za info. abanka ima toli račun kolkr vem.

aja, altati... včeraj sm pripravla rižolino z riževim mlekom... mali ga zmazal brez, da bi kaj okrog ust ostalo... sej verjetno ni kaj narobe, če se sicer z vodo pripravlja user posted image pa še 2. del vprašanja: ali je potrebno riževo mleko prekuhat? js sm ga samo v mikrovalovki pogrela - je lahko kaj narobe?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18846
5.6.2007 8:59:15   
tasha23
jutro

Gael je zaspal, drugi zobek je že na vidiku, ne mrem verjet do zdaj še nič zdaj pa kar naenkrat 2 v enem tednu user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18847
5.6.2007 9:02:00   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

aja, altati... včeraj sm pripravla rižolino z riževim mlekom... mali ga zmazal brez, da bi kaj okrog ust ostalo... sej verjetno ni kaj narobe, če se sicer z vodo pripravlja user posted image pa še 2. del vprašanja: ali je potrebno riževo mleko prekuhat? js sm ga samo v mikrovalovki pogrela - je lahko kaj narobe?

ne, nipotrebno.
lahko ga daš mrzlega, toplega ali prevretega...vseeno!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18848
5.6.2007 9:04:37   
tasha23
Ojla altati kako kaj tvoji trije škratki? Kako pa ti?

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18849
5.6.2007 9:07:51   
altati
oj tasha!
kako si?
moji škrati? hm, Tia ima danes 6.rojstni dan, Tara gre s hitrimi koraki v puberteto, Jaša je pa še vedno odvisnikuser posted image user posted image user posted image user posted image  Moja malenkost pa globoko v prehladu...upam, da se ga hitro znebimuser posted image user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil altati -- 5.6.2007 9:09:16 >

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  752 753 [754] 755 756   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  752 753 [754] 755 756   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.