|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  750 751 [752] 753 754   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
4.6.2007 18:17:56   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Mi smo pa ob 17h vsi polegli v posteljo in zaspali. Mala je neverjetno hitro zaspala, malo se je igrala, zajavkala, sem ji dala dudo in je zaspala. Jaz sem vstala, ati in mala pa še kar spita.

kako vam zavidam.....jaz bi tudi spala......

Hm... jaz bi tud mela 3 take pridne otrokeuser posted image

mi daš naslov???? Ti jih dostavim za kakšen vikenduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18776
4.6.2007 18:19:51   
nanica
lu, midva sva se tudi na 7. obletnico poročila, ampak to je zdaj že nekaj let nazaj

po kresi se dan obesi

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18777
4.6.2007 18:20:47   
mis

Mi smo pa ob 17h vsi polegli v posteljo in zaspali. Mala je neverjetno hitro zaspala, malo se je igrala, zajavkala, sem ji dala dudo in je zaspala. Jaz sem vstala, ati in mala pa še kar spita.

kako vam zavidam.....jaz bi tudi spala......

Hm... jaz bi tud mela 3 take pridne otrokeuser posted image

mi daš naslov???? Ti jih dostavim za kakšen vikenduser posted image user posted image user posted image

Sej ga maš. Če si ga zgubila si pa sama kriva.user posted image

Altati, lušni ste. Sem slikce pogledala. Res. Jaša je pravi dec. Tia pa itak prava frajla. Da o mamici ne govorimuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18778
4.6.2007 18:21:36   
mis
Ja, Pikabu, tudi vas sem pogledala. Lepo! Pa super izgledaš baj d vej.user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18779
4.6.2007 18:24:14   
Maxica

Maxica, res sem se dogovarjala z Evik, da bi prišla na telovadbo s Tino. Mogoče pa res ta teden. Kdaj pa je? Kje?

Joj, sorry, glede na to, da sem vedela, da naju ta četrtek ne bo, nisem bila tako zelo pozorna, kako so se menile. Ampak mislim, da je bilo nekaj omenjeno, da bo zdaj kar ob 11h vedno. Je pa pri Evik doma. Najbolje, da kar njo pokličeš, pa se zmenita za zihr.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18780
4.6.2007 18:24:22   
nanica
altati, odvisno od vremena, kdaj bo lepše

meni je drugače vseeno, lahko gremo kar dvakrat, v dveh rundah, saj vem, da eni v četrtek ne morejouser posted image

a bi se pofočkale tiste, ki vas zanima

SREDA
nanica

ČETRTEK
nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18781
4.6.2007 18:25:02   
Anonimen
Ma ja, brezveze, v glavnem...

LP

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 18782
4.6.2007 18:29:15   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

meni je drugače vseeno, lahko gremo kar dvakrat, v dveh rundah, saj vem, da eni v četrtek ne morejouser posted image

SREDA
nanica

ČETRTEK
nanica

meni je načeloma vseeno sam če bo v torek še fuul deževalo bo mogoče potem bolje v četrtek ...da nebomo po blatu rinile.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18783
4.6.2007 18:34:40   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

SREDA
nanica

ČETRTEK
nanica
altati

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18784
4.6.2007 18:39:08   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Ma ja, brezveze, v glavnem...

barby, ne jezi se no....na moje poste se boš morala navaditi. Včasih niso najbolj prijetni, priznam.
Res me je ujezilo, da objaviš nekaj, kar ne drži. ni problem, vprašaj, ti bomo odgovorile, če vemo.
V tem primeru sem ti že odgovorila, pa si me začela podučevati z linki, na katerih ni nič......Prepričaj se, preden nekaj trdiš oz. linkaš, brez da dobro prebereš, kaj piše, a prav?
In bo volk sit in koza cela, obljubimuser posted image !!!!

peace brother, peaceuser posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18785
4.6.2007 18:43:33   
Evik
ojla - jap telovadba pri meni ob 11h v četrtek - v glavnem jaz, moci, mis (najbrž) pa še prijateljica z dvojčicami - a še kdo - maxica ne, v glavnem na zs prosim, da vem koliko nas bo - ker cena variira od tega (in ni mala saj veste) .

joška še vedno boli - jo šparam...

mali je jedel krompir pa zjutraj zelo neresno in malo frutek. tašča je bila prijazna - je rekla, pust ga če ne je pa ni lačen - hvala, vedno najde vzpodbudno besedo, mislim da je bila prva - a si prepričana da imaš dovolj mleka in podobne dobronamerne cvetke.
no jaz sem pač rekla, da ne mislim tako in sem ga šla drugam futrat - stran iz njene bližine.

drugače me pa zanima, kako je z govejo juho, draga tašča mu jo je hotela dati pa na to uho nisem hotela slišati?

ajd čao

thanks
user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18786
4.6.2007 18:44:52   
Evik
ooo altati si tukaj!
daj pouči še enkrat že neštetotič - kako je vrstni red z uvajanjem -nič nisi težka s tem, če pa misliš da si - evo priporočam svoj zs nabiralnik. jaz sem navajena da vsako stvar tolikokrat ponavljam dokler je ne znam  - pač ruska šolauser posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18787
4.6.2007 18:45:21   
Evik
pa ne vem kako lahko poste pišeš če si odsotna??user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18788
4.6.2007 18:45:47   
altati
Evik - goveja juha je iz  govedine, govedina je od krave, od krave je tudi kravje mleko. Vse v istem rangu, pri meni to velja do 1.leta prepoved. Nekatere jo bodo dajale prej, jaz e tega izogibam, v izogib alergijam na KM.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18789
4.6.2007 18:47:22   
altati
Evik- sem kot Big Brother....te vedno gledam, prisotna ali odsotnauser posted image user posted image user posted image user posted image .

a z mesom si že začela? če imaš zdajle čas, me pokliči, ok? sem ravno sama še kakšnih 15 minut, pa ti vse zdrdramuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18790
4.6.2007 18:49:05   
Maxica
Evik, jaz se hranjenju Lana v bližini mojih ali moževih staršev vedno izogibam, ker so vedno naaaajboooolj pametni, zakaj ne je. Ni lačen, ne mara tega ipd. Pa pusti ga, bo že jedel, ko bo lačen in tako dalje. Če bi ga jaz tako pustila, bi vsak dan pojedla natančno tri žličke frutka zjutraj, opoldne tri žličke kosila, pa popoldne morda malo sadja. Morda bi se vmes uhitel tudi dojiti. Tako sem pa tečna in vztrajna, mi pa poje enih 120-150ml goste hrane na obrok. Zlepa ali zgrda, bogpomagej.user posted image  Oziroma, pač rabi malo animacije zatem, ko zaklene svoja mala usteca.user posted image
Govejo župco je naš Lan včeraj prvič okusil, ma dve žlici, prav tako za odžejat. Naredi pa moj tast res dobro, tako light varianto, nič mastno in sem mu jo dala prav tako za okus probat. Je bila pa brez vsega, kakšnih jajčnih rezancev še ne upam dajati. En dan bom naredila piščančjo juhico, pa noter bom gres dala, se spomnim, da je Max to kar rad imel.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18791
4.6.2007 19:05:12   
Evik
no evo - ker ta draga babica mu jo je že zadnjič skupaj s tetko veselo futrala pa sta mi kazali glej kako je - tolk da mu nista čevapčičev dali za probat. saj je samo juhca. mi smo včasih kruh notri nadrobili.
no potem je imel pa drisko...
zdaj sem rekla da ne.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18792
4.6.2007 19:12:12   
Maxica
No, če mu je škodila, si naredila čisto prav, da si rekla, da je ne sme. Bog ve, kaj sta mu še silili, ko nisi videla. Babe.user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18793
4.6.2007 19:13:43   
nanica
maxica, luškan avatar!!!

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18794
4.6.2007 19:20:27   
lucika
altati, očitno nas je kar nekaj, ki poskušamo delati "prav". ne se zdaj obešat ostale na to besedo...ampak kar se tiče alergij, tako možnosti, kot dejanskih preobčutljivosti na živila, pa je pametno poslušat nekoga, ki ve. tak, da če si evik pisala kaj kdaj in česa ne, daj pošlji še meni, al pa objavi tule gor, da si sprintam. enkrat za vselej. ker povsod piše malo drugače...

internet je super stvar. se naučiš veliko stvari. moraš pa delat malo selekcije... barby, ne se jezit...tako dolgo koplji, da boš prepričana. ena izjava nikoli ni dovolj:) tudi altati ne rabiš 100% verjet, tako dolgo se prepričuj, da boš prepričana.
ko se gre za podaljšanja porodniške, lahko prebereš 67835782570276 različnih odgovorov... kolikor sem jaz izluščila bistvo: idi na csd po vlogo, priloži vse izvide ki jih imaš, pa boš videla. če bo, bo...če ne pa si poskusila.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18795
4.6.2007 19:29:52   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

altati, očitno nas je kar nekaj, ki poskušamo delati "prav". ne se zdaj obešat ostale na to besedo...ampak kar se tiče alergij, tako možnosti, kot dejanskih preobčutljivosti na živila, pa je pametno poslušat nekoga, ki ve. tak, da če si evik pisala kaj kdaj in česa ne, daj pošlji še meni, al pa objavi tule gor, da si sprintam. enkrat za vselej. ker povsod piše malo drugače...

nisem pisala, govorili sva po telefonu...ne da se mi pisat!
sem pa jaz res striktna, kar se tega tiče.
če te zanima, daj zvrcni me, pa ti povem kaj jaz vem in kaj delam, ok?
z veseljem ti povem, resuser posted image !

internet je super stvar. se naučiš veliko stvari. moraš pa delat malo selekcije... barby, ne se jezit...tako dolgo koplji, da boš prepričana. ena izjava nikoli ni dovolj:) tudi altati ne rabiš 100% verjet, tako dolgo se prepričuj, da boš prepričana.

itak, da nisem bog! se strinjamuser posted image !

ko se gre za podaljšanja porodniške, lahko prebereš 67835782570276 različnih odgovorov... kolikor sem jaz izluščila bistvo: idi na csd po vlogo, priloži vse izvide ki jih imaš, pa boš videla. če bo, bo...če ne pa si poskusila.

točno to lucika, to je to!
ker v zakonu samo piše, da je možno pod določenimi pogoji....če ima otrok poseben potrebe...vse pa zavisi od komisije, ki dobi tvojo vlogo v roke!lahko da odobrijo, lahko da zavrnejo....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18796
4.6.2007 19:39:32   
lucika
uf altati, da bi te poklicala...pa misliš, da mi bo zdržala baterija, glede na to, da me pol ne zastopiš? si bom vzela enkrat čas, če ga boš imela tudi ti, pa se pogovorima...če se ti pa lubi pisat, pa se tud priporočam.

barby, samo to sem še hotela dodat: jaz bom lepega dne dobila ****is, vsaj kaj se tiče uradnih zadev; kakih raznoraznih vlog in pravic. ker še tisti, ki jih delijo, se vedejo, kot da gre iz njihovega žepa; največkrat pa tako, kot da pojma nimajo...na stanovanjskem skladu mi je rekel, da subvencije za stanarino pa res ne obstajajo..a na koncu so bile celo natisnjene vloge. bolniške tudi ne morem dobit, ker ginekolog ni točno vedel. syntocinona nisem dobila, ker moja zdravnica ne ve točno o teh poporodnih stanjih in dojenčkih..da se ne menim kake spuščajo ven na občini, zdaj ko urejamo gradbeno dovoljenje...ja, hm, em, ja no, mnda ja... halo, take službe bi tud jaz imela:)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18797
4.6.2007 19:45:07   
Maxica
Nanica, hvala.user posted image
Moram pa zdaj prav napisati, kaj sem naučila Lana. Da da živjo.user posted image Tako dvigne rokico in da živjo. Prav lušten je. Brž ko mu rečeš, živjo, vzdigne rokico.user posted image
Pa ful je začel povezovati stvari, bi rekla, da je bil Max poznejši pri tem ali pa nisem bila tolk pozorna. Imamo enega medvedka, ki zapoje Mojster Jaka, ko potegneš za vrvico. Max ga je dobil, ko je bil star okrog 8 mesecev in počasi se je začel ozirati za njim, ko sem rekla, kje je Mojster Jaka. Lan pa to počne že kakšen mesec, torej ni bil star niti še 7 mesecev. Ve tudi, kje je Nodi v kopalnici, pa s pogledom pravilno poišče tudi, če ga vprašaš, kje je ata, kje je Max.user posted image  Ste ve kaj pozorne na to?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18798
4.6.2007 19:50:29   
*anč*
oj!

ste spet tok velik napisale ... učeri smo bli na kosilu pri tašči in tastu ( bodočima). smo se mel full fino, sam pr desertu se je zataknl, ko ga je babi začela hrant s pecivomuser posted image rečem, da ni glih fajn, da mu to daje ker so jajca not in še en kp drugih puser posted image . pa dobim odgovor, da glej kok ma rad pa da na jajca itak ni alergičen... ja, sej vem da bi mogla bit bolj odločna in drugič bom!  posledice so ble pa vidne zvečer...  ga grem dat spat, pa je bil ves znerviran, jst pa nisem vedla zakaj. in se kako uro matrava da bi zaspala, mali že čist crknen, ampak ne more zaspat, ker ga full vrat srbi ... sm bla usa iz sebe in sm mu mal klaritina dala, da je lahk zaspal. dans ma pa pikice po obrazu, ki jih ni imel že več mescev. tolk o pecivu!!! user posted image

nanica   bravo za zobek!! user posted image user posted image user posted image

arabela  user posted image   za kužiko!

altati in pikabu  a lahk jst tut pogledam fotke?

altati  sm se prou nasmejala tvojim opisom mamic na krstu! user posted image user posted image user posted image aja, še čestitam jaši!!

lu  naš pes se je tut zredu po kastraciji, sam je non stop lačen. jst misl, da  mu lahk daješ tisto lažjo hrano za pse, mislm da obstajajo od hillsa  briketi z manj maščobe. al pa  če mu daješ manj, če to pali. naš je čist nemogoč, če ne dobi dost za jest.

tasha  bravo za zobek !!  user posted image user posted image user posted image

ostalo pokomentiram kasneje, sm lena, se mi ne da brat user posted image . lep večer vam želim!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18799
4.6.2007 19:56:26   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

uf altati, da bi te poklicala...pa misliš, da mi bo zdržala baterija, glede na to, da me pol ne zastopiš? si bom vzela enkrat čas, če ga boš imela tudi ti, pa se pogovorima...če se ti pa lubi pisat, pa se tud priporočam.

lucika, govorila bom itak jazuser posted image user posted image , ti boš samo poslušalauser posted image user posted image user posted image
če se ti da, pokliči, če imaš T2, lahko govoriva zastonjuser posted image
če se mi pa zalušta, se pa enkrat razpišem, ok?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  750 751 [752] 753 754   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  750 751 [752] 753 754   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.