|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  751 752 [753] 754 755   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
4.6.2007 20:01:01   
altati
Maxica- naš Jaša zna dat pa-pa, če se mu ljubi pokaže Jaša velik, velik (dvigne rokice), pogleda sonček, ki je na steni, če ga vprašaš kje je. Pozna Taro, Tio, oči-ja, aja pa bravo bravo zna.....to je to...kar se spomnim...se mi pa zdi da že kar veliko razumeuser posted image ....

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 18801
4.6.2007 20:05:03   
Maxica
Ja, Altati, vidim, da Jaša tudi že obvlada tole, super. user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18802
4.6.2007 20:07:10   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Ja, Altati, vidim, da Jaša tudi že obvlada tole, super. user posted image user posted image user posted image

saj po moje bo zdaj vsak dan kaj novega...se mi zdi da prihaja tisto najbolj fletno obdobje, a ne?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18803
4.6.2007 20:08:11   
altati
maxi - user posted image user posted image user posted image user posted image  za nov avatar! šele zdaj sem opazila golega Lana z veliki očki in nasmejanega črnega Maxauser posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18804
4.6.2007 20:38:13   
beki24
uf, končno sem čez
moci- ja kje sem?, berem in berem in beremuser posted image

Altati- luškani ste, vsi po vrsti, Tare najprej sploh nisem prepoznala, ker ima navite laske, pa je ful luštna...mamica pa sploh-brez besed, aja, dekolte si moram it pa še 1x pogledat (dobr, da so druge komentiraleuser posted image )

Mi še nismo krščeni in še nimamo zobkauser posted image - vse še pride, krst načrtujemo avgusta, zobek pa čakamo že od januarjauser posted image

Kastracija in teža- ja punce, hormoni, hormoni delajo svojeuser posted image

Pikabu- jst bi tud link za krst, sej veš firbec (Altati že ve, a neuser posted image )

Kar se pa tiče kaj vse bi jim tašče in ostali že dali za jest- so pa čisto vse/vsi enakiuser posted image Mi smo tud zdej bili v nedeljo na kosilu pri tašči, ja pa je že blo- ja, kolk bi ti jst rada dala mal juhice pa krompirčka, pa meska(sv. kotlet), pa mamica ne pusti!! Kasneje, ko je bila torta, a ji lahko dam mal torte- sm rekla da NE, da bo Tinkara torto prvič lahko jedla za svoj 1. rojstni dan- potem je pa že bilo- kako maš ti žleht mamicouser posted image - Zakajuser posted image - a ker svojmu otroku nočem povzročat trebušnih krčev in nepotrebnih alergijuser posted image - ma so čudni res....pa zmeri slišim, zdej bi pa lahko že to, pa to...pa jst pravim, sej bo vse jedla, samo ji bom jst dala, zato da vem kaj poje!!!

Še bolj mi gre pa na živce, ko smo kje na obisku, pa je že zmatrana in posledično tečna, pa spet pametujejo, ja a bojo zobki, a si lačna, pa pokakana, a te zebe.......NE, TEČNA JE KER VAS IMA POLN KUFER!!!!( bi najrajš rekla)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18805
4.6.2007 20:42:40   
beki24
Tinkara ve kdo je ata (moj oči), za njenega atija bolj težko rečem, da ve kdo jeuser posted image , ve kdo je Gaja( naša psička), če ji uspe še celo Aja reče in jo pokliče, ve kje je lučka, pa če ji kaj pokažeš in potem to skriješ, gleda kam si dal, pa PA-PA da, če se ji zdi, drugače pa to zmeraj dela, ko greva ven iz stanovanja.....toliko približno( za bravo me samo gleda, velika-velika se ji tudi samo smešno zdi...) bo že

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18806
4.6.2007 20:51:32   
frrrr
punce, fajn ste me nasmejale z opisi tašč, mamic in vseh tečnih tet, ki bi po vsej sili radi futrali naše otroke user posted image ne vem kaj je na tem tolk zanimivega, no... že tujega psa je nevljudno hranit, a naše otroke bi lahko pa kr vsi in vsi s to hrano težijo user posted image
men so na srečo nehali težit (moja mami je nehala spraševat kdaj bo kaj oz. govorit, da bi pa že lahko česa kaj, silila mu itaq ni kdaj kaj), tašča pa ni kdaj kaj težila.

drgač pa čestitke za zobke (nanica, tasha) - zabeleženo!

zdej pa se mi ne da čvekat... berem Minija od National Geografica... in pikapolona - čestitke!!! tvoja zadevca mi je ZELO všeč! že oblikovanje članka si zasluži vse čestitke... glede na to, da je pa tudi ideja, fotografija in besedilo tvoje delo, je pa itaq oh in sploh hvale vredno!

lep večer!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18807
4.6.2007 20:51:54   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Tare najprej sploh nisem prepoznala, ker ima navite laske, pa je ful luštna...

joj, sem vam pozabila povedat, da so Tarini naviti lasje z razlogom. Jih je morala imeti, ker je zvečer imela plkesni nastop in so bili del koreografijeuser posted image user posted image user posted image  meni je bila z njimi kot 'prodana nevesta'user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18808
4.6.2007 20:53:23   
altati
frrrrr - prijetno branje ti želimuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18809
4.6.2007 21:03:23   
Evik
HOJ jaz hočem minija prebrat - dajte mi povedat,kakokjekaj se to kupi.

jaz z hrano imamo očitno iste izkušnje.

glede tega kaj znajo- dajte babe mal povedat, kako se jih da tovrstno učiti - jaz nimam pojma. zadnjič je sicer andreja nekaj pokazala - da držiš za rokce pa vprašaš kok si velik - potem pa dvigneš pa rečeš tok. a znate še kakšne takšne igrice - prosim prosim, kaj počnete - povejte!!!
thanks

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18810
4.6.2007 21:03:55   
piskot
cer.

moram pohvalit nasega decka. je spal cez dan vsega skupaj 3,5 ur. user posted image  podiramo rekorde.

tika jaz bi tudi slike. pliz.

altati kako zdravje? jasa pa ze toliko zna, da bo martin cist zakompleksan zraven user posted image

koga bova midva ustopala za mlincke?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18811
4.6.2007 21:15:56   
frrrr
aha, znanje naših malčkov bi še lahk pokomentirala:
- papa včasih, ko se mu glih zazdi
- velik-velik  sem prejšnji teden poskusila in se mu je zdelo blazno smešno
- ko prideva k babici ali komu na obisk in reče kdo dober dan - stegne rokico in včasih doda dan user posted image
- ko ga vprašaš kje je Nera - sosedova psička, jo poišče... atija tut poišče, mamice pa ne user posted image no, sej mi na tisoč in en način drugače pokaže, da sm njegova največja ljubezen user posted image
- uro najde takoj... samo v prostor ga prinesemo in ima že vse ure pod kontrolo user posted image
- bravo bravo mu ne gre... no, tolk je že napredoval, da ne mežika, ko z dlanmi udarim skup... pa ne pretiravam z glasnostjo, da se razumemo
- kadar sedi v stolčku in mu rečeš bam bam, začne udarjat po mizi user posted image

to je vse...

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18812
4.6.2007 21:19:59   
pikapolona2
user posted image user posted image Hvala hvala Frrr...mam se velik takšnih idej...sam prodat se še moram na več strani...hehe

Evik Minija kupiš v malo večjih kioskih..je del družine National Geografic

zdejle delam pa eno tako dolgočasno stvar....skoz zeham zraven....neki od mikrobiologije...pa so sami neki mikro posnetki pol pa morm črtice naokoli risat in kaj kej pomeni...jst sm pa itak čist mim kar se tiče naravoslovja......se mi ne ljubi...ampak tud to je treba kdaj delat da lahko tamiceni pol plenice kupim...user posted image user posted image

P

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18813
4.6.2007 21:24:50   
pikapolona2
madona...ampak vaši so pa napredni......naša še nič kej ne kaže in se ne odziva....na razne kolk si velika pa papa ipd......
jutri zjutraj začnem mal bolj intenzivno ji kazat tele fore....aja tiktak...smo pogojno osvojile..beri samo na uno uro pri babici ki tikataka ful naglas se obrne...no ja sej tudi puzamo še ne kej dosti....mogoče bi mi tudi telovadbo rabl pa posebne vaje....ampak sej se nikamor ne mudi....šola je še daleč...nej uživa ko tolče po radiatorju al pa se pogovarja sama s sabo v ogledalo.....

grem dalje risat črtice...bohsigavedei kaj so to piknje pa traheje pa floemi.....

...pr nas nobeden nič ne sili tamali...oz. sploh ni nobenega govora okoli hranjenja...to imam jst čez in sploh ne omenjamo...mam očitno SREEEEČo če vas berem

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 18814
4.6.2007 21:30:25   
Lu
Čer!

MOjadva že spita.

Možek in Kin sta šla do njegovih.

Jaz pa končno kao uredila album od krsta. Opisov ni ker sem prehitro zaključila, in tudi po vrstnem redu ni. Tako, da tiste, ki vas zanima mi pišite na ZS da vam dam žegn za ogleduser posted image našega težkopričakovanega krsta pa od zadaj morte začet gledat. Khm... A sem malček zakomplicirala??? eh nisem.user posted image user posted image

Učenje otrok. Moj zna pogledat, tudi že kar dober mesec, ko mu rečem kje je cin cin ( saj ne znam povedat kako se pravilno reče. Tista reč, ki visi ponavadi pri oknih in so palčke dol) Joj kaj je z mojim spominom.  Pa kaj še zna. Poišče Kina in čisto znori od veselja ko ga najde. Sploh pa če mu pustim, da se ga dotakne. Ja pa nas tudi že prepozna. user posted image še ne zna, pa-pa smo v fazi učenja.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 18815
4.6.2007 21:33:33   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

saj po moje bo zdaj vsak dan kaj novega...se mi zdi da prihaja tisto najbolj fletno obdobje, a ne?

Ja pa res.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18816
4.6.2007 21:33:52   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

altati, odvisno od vremena, kdaj bo lepše

meni je drugače vseeno, lahko gremo kar dvakrat, v dveh rundah, saj vem, da eni v četrtek ne morejouser posted image

a bi se pofočkale tiste, ki vas zanima

SREDA
nanica
Lu

ČETRTEK
nanica

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18817
4.6.2007 21:41:09   
moci

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

altati, odvisno od vremena, kdaj bo lepše

meni je drugače vseeno, lahko gremo kar dvakrat, v dveh rundah, saj vem, da eni v četrtek ne morejouser posted image

a bi se pofočkale tiste, ki vas zanima

SREDA
nanica
Lu
moci

ČETRTEK
nanica

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 18818
4.6.2007 21:45:19   
Arabela
Mala spi, čakam atija da pride domov, zraven pa sem požrla celo skledo češenj... upam da me ne bo razgnalo....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18819
4.6.2007 21:48:25   
nanica
jaz bi tudi češnje. jutri jih grem na trg iskat! samo, da ne bo dežja, prosim.

anč, a vaju prideva ob pol enajstih iskat z avtom? jaz ne bi riskirala z vozičkom, ker malo smrkava, da se ne prehladiva zares, če naju namoči

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18820
4.6.2007 21:49:27   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

MLINČKI:

SREDA
nanica
Lu
moci

ČETRTEK
nanica
altati

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18821
4.6.2007 21:51:11   
moci
nanica, ti bom jaz češnje prinesla. samo da dragega pripravim do tega, da jih nabereuser posted image

< Sporočilo je popravil moci -- 4.6.2007 21:52:22 >

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18822
4.6.2007 21:54:40   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

nanica, ti bom jaz češnje prinesla. samo da dragega pripravim do tega, da jih nabereuser posted image

upam, da ne bo zdajle lezel v drevo

pa hvala že vnaprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18823
4.6.2007 22:34:32   
mis
Dober večer!

Tina je pa danes izjemno težko zaspala. Več kot pol ure je rabila. Ponavadi jo samo položimo in spi. Ne vem. Mogoče spet kakšen zobek... Se ji na tečnobi pozna, vsaj pri prvem se je.

Na štedilniku se goveja juha kuha za jutri.

Mož je šel še nekaj delat, jaz se pa še zrihtam in spat.

Tina tudi še ne zna kaj takih stvari. Razume zdravo (oz. pri nas rečemo bok!) in ko ji dvignem roko ve za kaj gre. Pa ve za kaj gre pri bravo bravo in velik velik, ampak sama pa še nič ne naredi. Tud to, da bi poiskala kakšen predmet še nisva vzeli...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18824
4.6.2007 22:38:58   
mis
Nč, vidim da ste vse šle. Grem pa še jaz počasi v Mižo...
Lahko noč!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  751 752 [753] 754 755   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  751 752 [753] 754 755   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.