beki24
|
uf, končno sem čez moci- ja kje sem?, berem in berem in berem Altati- luškani ste, vsi po vrsti, Tare najprej sploh nisem prepoznala, ker ima navite laske, pa je ful luštna...mamica pa sploh-brez besed, aja, dekolte si moram it pa še 1x pogledat (dobr, da so druge komentirale ) Mi še nismo krščeni in še nimamo zobka - vse še pride, krst načrtujemo avgusta, zobek pa čakamo že od januarja Kastracija in teža- ja punce, hormoni, hormoni delajo svoje Pikabu- jst bi tud link za krst, sej veš firbec (Altati že ve, a ne ) Kar se pa tiče kaj vse bi jim tašče in ostali že dali za jest- so pa čisto vse/vsi enaki Mi smo tud zdej bili v nedeljo na kosilu pri tašči, ja pa je že blo- ja, kolk bi ti jst rada dala mal juhice pa krompirčka, pa meska(sv. kotlet), pa mamica ne pusti!! Kasneje, ko je bila torta, a ji lahko dam mal torte- sm rekla da NE, da bo Tinkara torto prvič lahko jedla za svoj 1. rojstni dan- potem je pa že bilo- kako maš ti žleht mamico - Zakaj - a ker svojmu otroku nočem povzročat trebušnih krčev in nepotrebnih alergij - ma so čudni res....pa zmeri slišim, zdej bi pa lahko že to, pa to...pa jst pravim, sej bo vse jedla, samo ji bom jst dala, zato da vem kaj poje!!! Še bolj mi gre pa na živce, ko smo kje na obisku, pa je že zmatrana in posledično tečna, pa spet pametujejo, ja a bojo zobki, a si lačna, pa pokakana, a te zebe.......NE, TEČNA JE KER VAS IMA POLN KUFER!!!!( bi najrajš rekla)