|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  753 754 [755] 756 757   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
5.6.2007 9:08:53   
muki1
No, Iva spi in sem malo počekirala, bi prosim

GESLO OD LU  LINK OD Pikabu

Pikabu, ti se le smej, dokler je samo Ema noseča user posted image , mene je Neža zadnjič vprašala, če imam dojenčka v trebuhu user posted image .

MOCI, hvala za link o noricah. Je bila baje neka alergija na ožig trave user posted image

Maxica, dober avatarček user posted image . Si melono probala? Iva sporoča Lanu, da je melona bljak. Smo pa včeraj prvič probali od Hippa marelico in bananao, pa ji je šla neverjetno v slast.

HRANJENJE OTROK IN SILJENJE Z RAZNIMI PRIGRIZKI:
Tega pri meni NI. Enostavno ne dovolim, če je že kje kakšna teta z brki user posted image , ali pa brez brkov, ali pa babica, dedek, jaz znam to z enim posebnim tonom, ki mu dodam še grimaso zatreti v kali user posted image . Brez prepirov, nadaljujem z normalnim, se ne mulim, ampak enostavno JAZ SEM MAMA in ni pardona. Pustim, da jo crkljajo, pa nosijo, požrem tudi kakšno blesavo pripombo, češ...jokaš, kaj ti delajo doma, povej babici, te tepe mamica user posted image  user posted image , ker vem, da gre res za neumne pripombe, saj ne misli tako, itak ve, da je ne tepemo, toliko, da nekaj melje user posted image . Ampak, kar mi ne paše, pa ne pustim in tega se striktno držim.

Kaj otrok obvlada:
sedi, pokaže pa-pa, pogleda za osebami( ati, Neža, baba,dedi )...pa za Dino pogleda, če jo vprašamo, kje je Dina( to je naš pes ). Pa...aja, še tika taka zna, kje je, pa ko ji dam dlan in rečem, naj dela poka poka, potem me tleska po dlani....ampak to v bistvu dela tudi, če ji nič ne rečem user posted image .

Frrrr, te omenjam

Altati, te omenjam

Moci, te omenjam

@LINA, te omenjam

GAYA...TE KLIČEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POGREŠAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18851
5.6.2007 9:10:10   
altati
tasha- kako kaj vaš projekt user posted image št.2????? A bo? Jaz ves čas mislim, da boš ti prva od oktoberk, ki ji bo uspelo! Ves čas čakam to informacijo....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18852
5.6.2007 9:10:58   
moci
mislim, da nam tudi grozi zobek no.2user posted image
zoja sitna, jokava, slinasta, grize vse z mano vred ...
je pa danes spala do 3h brez prekinitve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in potem do 6h v svoji postelji. jeeee. upam, da ni bilo tole samo za pokušinouser posted image

jaz sem pa mislila, da nagaja samo prvi zobekuser posted image a zdaj bomo pri vsakem jokali. jooooj. koliko zob imajo taki mali? 5? user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18853
5.6.2007 9:13:16   
altati
Lu - krst lep,Maja prava pozerka, Tian pravi maneken...samo, hm, kaj pa si mislila Lu s tvojimi oblačili? A ti ni nihče povedal, da se da za v cerkev kratko krilce ali vroče hlačke, velik dekolte in majica na anramnice, pa popek ven?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ??? Totalno si mimo usekalauser posted image user posted image user posted image user posted image ! ej, a ima vaš ati uhan v ušesu, a prav vidim????

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18854
5.6.2007 9:13:40   
altati
muki - omenjam te kontrauser posted image user posted image user posted image !!!!! Gaya se pripravlja na veliki žur!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18855
5.6.2007 9:14:37   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

jaz sem pa mislila, da nagaja samo prvi zobekuser posted image a zdaj bomo pri vsakem jokali. jooooj. koliko zob imajo taki mali? 5? user posted image

moja Tara je imela pri tej starosti že 8 zob! tako da, kar počasi v klanec, ne bo še kmalu konecuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18856
5.6.2007 9:16:56   
moci
vse najboljše tiiuser posted image
user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18857
5.6.2007 9:17:00   
muki1
Tasha, hello......
Altati, jaz pa ves čas sumim, da se bo naša romantična zaljubljena in od porok obsedena kar naenkrat znašla v blaženem stanju, pa bo Tasha druga user posted image .

VSE NAJBOLJŠE TIA

user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18858
5.6.2007 9:17:49   
moci
a se lahko vmešam in povem, da altati prav vidiuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18859
5.6.2007 9:18:55   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Tasha, hello......
Altati, jaz pa ves čas sumim, da se bo naša romantična zaljubljena in od porok obsedena kar naenkrat znašla v blaženem stanju, pa bo Tasha druga user posted image .

pa še arabela ...
potem pa nanica ...
a sem potem že na vrstiuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18860
5.6.2007 9:19:01   
altati

Tasha, hello......

VSE NAJBOLJŠE TIA

user posted image

misliš Muki??? hm, mogoče....ti dve sta pri meni itak največji osumljenki...mogoče bo pa res romantično zaljubljena prva in  Tasha druga...mogočeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pa Arabela? tiha voda ponavadi bregove dereuser posted image user posted image user posted image ! Št.3, št.2 ali mogoče celo zlata kolajna????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18861
5.6.2007 9:19:33   
altati
Bom Tii pokazala vaše čestitke ko pride iz praznovanaj v vrtcu! in jih bo sama pokomentirala, ok?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18862
5.6.2007 9:20:49   
altati

a se lahko vmešam in povem, da altati prav vidiuser posted image

Lepo da me vid še ne izdajauser posted image user posted image user posted image ...itak, ko imam pa leče v očehuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18863
5.6.2007 9:21:08   
frrrr
Maxica lep avatar! user posted image

altati, spet hvala za odgovor... bo treba kmalu pošto poslat, ko te tolk sprašujem user posted image

user posted image neki me je zaskelelo na spodnji ustnici (zgornjih ust, da neu pomote user posted image )... a lahko Virolex uporabim, al raje kakšno ognjičevo mazilo in te fore... ne bi imela rada herpesa, ker potem tamaučka ne morem lupčkat user posted image ampak se bojim, da je mau prepozno in ga vsaj danes ne bom smela user posted image

muki, vračam omembo user posted image

moci, kdaj ste zobek fasali? js vaš še med škrbastami vodim user posted image

a je prav? škrbasti še: Katarina, Zoja Katarina (verjetno zaradi moje nedoslednosti user posted image ), Tian, Tinkara, Luka (mogoče ni več, ampak bomo počakali na vavo, da pove), mi, Lan in Miha

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18864
5.6.2007 9:21:24   
altati

Tasha, hello......

pa še arabela ...
potem pa nanica ...

moci, saj se lahko zrineš na prvo mesto...ti z Muki dovoliva, a ne Mukiuser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18865
5.6.2007 9:23:02   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

user posted image neki me je zaskelelo na spodnji ustnici (zgornjih ust, da neu pomote user posted image )... a lahko Virolex uporabim, al raje kakšno ognjičevo mazilo in te fore... ne bi imela rada herpesa, ker potem tamaučka ne morem lupčkat user posted image ampak se bojim, da je mau prepozno in ga vsaj danes ne bom smela user posted image

Ja, lahko Virolex. Itak je krema in deluje lokalno. jaz ponavadi še kakšno močno žganje vtrem, da ga zatrem v kali ali pa propolis! Poskusi, pri meni pomaga, vsaj malouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18866
5.6.2007 9:29:27   
moci
frrr,r zobek zatipan takrat, ko sva bili z nanico na brdu .... datumuser posted image
našla. 25. kot jaša od altati, če se ne motim.

altati, se ne borim za prvo mesto. računam še kakšno leto, da zojo naučim spatiuser posted image jaz imam tudi leče user posted image in to ornk dioptrijouser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18867
5.6.2007 9:29:38   
Maxica
Dobro jutro. Mi fino spali, nič se nismo dojili ponoči, le proti jutru enkrat. Zdaj pa čakam, da se frutek mal ogreje, pol pa na zajtrk.
Lu, hvala za geslo, luštni ste vsi po vrsti. Ste morali Tianu dati še kakšno ime za svetnika? A pa tisti ljudje so bili vsi z vami? Saj je bila cela ohcet.user posted image user posted image
Frrrr, mi imamo tudi vsi odprte račune pri Abanki. Moja dva otroka sta od prababice in pradedka za rojstvo dobila kar en velik znesek, tako da smo kar na račun to položili, pa za vse rojstne dneve, kar se dobi denarja in šparovčke potem polagamo na ta račun. Sicer kakšnih bistvenih obresti ni, ampak jaz itak nisem tolk tečna s tem, da bi morala obračati ne vem kakšne denarje.user posted image
Tudi jaz sem že hotela vprašat, če ima katera stik z Vavo. Me prav zanima, kako je kaj Luka.user posted image
Evik, jaz Lana nisem nič kaj posebej učila. Edino tistega medvedka mu vedno potegnem, ko jeva, in pojem zraven Mojster Jaka in je začel sam povezovati, da je to to. Kako da živjo, sva pa večkrat mal ponovila, tako za hec, vsak dan malo. Saj ne, da bi ga kaj hotela forsirat, skozi igro smo se mal hecali. Če boš večkrat ponavljala eno in isto stvar, bo kmalu ugotovil in začel povezovati, boš videla.
Katera kupuje češnje? Pri nas jih imamo toliko, da se vsako leto "norca" delamo z njimi. Lepo povabljene na drevo.user posted image user posted image
Muki, ubogi bolančki tudi vi. Pozdravite se. Morda je pa res samo zobek, Maxu je vedno ful teklo iz noska, ko mu je rasel zobek.
Pri nas sta tudi oba prehlajena, kar fino, mož pa pikast.user posted image  Danes imava oba z Maxom zobozdravnika. Jaz v Ljubljani, on pa na našem koncu, ampak glede na to, da zanj ni nič nujnega, ga prehlajenega že ne bom vozila dol, bomo raje prestavili.
Tia od Altati, vse najboljše za rojstni dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Melono smo probali, sem mu jo kar v roko en košček dala pa je cuzal. Ni da bi ravno užival, ampak saj itak pri nobeni hrani ne.user posted image
Nič, zdaj pa zna biti, da se bo Lan pretrgal v stajici, moram iti.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18868
5.6.2007 9:31:10   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Tasha, hello......

pa še arabela ...
potem pa nanica ...

moci, saj se lahko zrineš na prvo mesto...ti z Muki dovoliva, a ne Mukiuser posted image user posted image

Jaz ne dovolim user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18869
5.6.2007 9:33:59   
frrrr
če se bo pa Tia sama komentirala čestitke, pol bi se blo potrebno pa mau bolj potrudit, ha... kako, ko teh slikic ne znam popat user posted image   pa shrani.si tut ne dela user posted image

TIA, VSENAJLEPŠE ZA TVOJ 6. ROJSTNI DAN!
naš Jaša ti pošilja eno rožico in poljubček
bodi nasmejana
in naj ti mami speče eno dooooobro TORTO

ne velja, ker tut smajliji ne delajo user posted image zdej pa sploh ni tako lepa čestitka kot sm jo naredila user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 5.6.2007 9:35:11 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18870
5.6.2007 9:35:01   
moci

Tasha, hello......

pa še arabela ...
potem pa nanica ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj muki
saj zdaj itak ne upam user posted image
ne bomo seksali, dokler ne izdaš dovoljenja, ok?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18871
5.6.2007 9:36:12   
moci
frrrr, izvoli, da boš spodobno čestitko naredilauser posted image
http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

altati, kaj bo za kosilouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18872
5.6.2007 9:39:00   
muki1

Tasha, hello......

pa še arabela ...
potem pa nanica ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj muki
saj zdaj itak ne upam user posted image
ne bomo seksali, dokler ne izdaš dovoljenja, ok?

Kaj da ne. Seks pa prav predpisujem user posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18873
5.6.2007 9:39:50   
frrrr
tolk se grebete za prva mesta... js pa čist proti in prepričana, da bom šla po altatijinih stopinjah... upam, da ne bom zarečenega kruha jedla user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18874
5.6.2007 9:40:52   
frrrr

frrrr, izvoli, da boš spodobno čestitko naredilauser posted image
http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

misliš, da znam? se bom potrudla no... user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  753 754 [755] 756 757   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  753 754 [755] 756 757   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.