altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika altati, očitno nas je kar nekaj, ki poskušamo delati "prav". ne se zdaj obešat ostale na to besedo...ampak kar se tiče alergij, tako možnosti, kot dejanskih preobčutljivosti na živila, pa je pametno poslušat nekoga, ki ve. tak, da če si evik pisala kaj kdaj in česa ne, daj pošlji še meni, al pa objavi tule gor, da si sprintam. enkrat za vselej. ker povsod piše malo drugače... nisem pisala, govorili sva po telefonu...ne da se mi pisat! sem pa jaz res striktna, kar se tega tiče. če te zanima, daj zvrcni me, pa ti povem kaj jaz vem in kaj delam, ok? z veseljem ti povem, res ! internet je super stvar. se naučiš veliko stvari. moraš pa delat malo selekcije... barby, ne se jezit...tako dolgo koplji, da boš prepričana. ena izjava nikoli ni dovolj:) tudi altati ne rabiš 100% verjet, tako dolgo se prepričuj, da boš prepričana. itak, da nisem bog! se strinjam ! ko se gre za podaljšanja porodniške, lahko prebereš 67835782570276 različnih odgovorov... kolikor sem jaz izluščila bistvo: idi na csd po vlogo, priloži vse izvide ki jih imaš, pa boš videla. če bo, bo...če ne pa si poskusila. točno to lucika, to je to! ker v zakonu samo piše, da je možno pod določenimi pogoji....če ima otrok poseben potrebe...vse pa zavisi od komisije, ki dobi tvojo vlogo v roke!lahko da odobrijo, lahko da zavrnejo....
|