|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  725 726 [727] 728 729   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
30.5.2007 8:09:28   
pikapolona2
Mis pr nas so tolk igrač skupaj nanosili....da jih skoz mal menjavam...je bolj zanimivo ko jih nato po kakšnem tednu spet zamenja.
Drgač pa vsako jutro ko jaz prebiram časopis in pijem kavo vsaj petnajst minut zdrži ob tehleh jajčkih ki so ji fuuul zanimiva

user posted image

drugi hit je pa tale žoga marsovec
user posted image smo že baterije zamenjali...ker tolk udarja po njem

aja pa še žoga od bombažkov k so ene marjetice in zoom zoom gor prišite...za tiste marjetke pa skoz vleče in jih daje v usta ...žal ne nejdem slikce

včasih jo dam v stolček in jo zapeljem pred ogledalo...se tudi kar nekaj časa pogovarja sama s sabo

pa včasih jo tudi pustim da malo tečknari...ker jst glih kuham ali pa pospravljam oz delam kej drugega...tolka  da ve da na vsak njen stok ne skočim  user posted image user posted image user posted image  (se vsaj trudim)

Glde prosene kaše je pa tko...da jo kuhaš 15 minut sam pol jo morš pa še kr nekaj časa pustit v vodi da se zrna zmehčajo...najmanj 20 minut...potem so pa čisto mehka in jih lažje poješ user posted image

Frrrr sm se spomnala da mamo tole igračo iz telegrama tudi mi....jo ima Brina že v rokah...

vsem ostalim pa dobroooo jutro

P

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18151
30.5.2007 8:11:45   
pikapolona2
Pikabu moj tud na pevske hodi pa ima tudi vaje ob sredah zvečer...hm...da jih nimata skupajuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18152
30.5.2007 8:58:24   
mis
punce, ful ste se potrudle za tele slikce... hvala. sem pa jest zgleda čist za luno. v bistvu nimamo nekih igračuser posted image  tko da nimam kej ful pospravt in menjat...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 18153
30.5.2007 9:10:29   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

mah, enega še butnem, da bo jutri moci kap, ko bo vidla kolk strani ima za prebrat user posted image

lepo spite!
pa sladko sanjajte...

frrrr vas ma rada user posted image

berem že od včeraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18154
30.5.2007 9:25:27   
nanica
moci, WB user posted image , vse nam povej, kako ste se imeli, kako zoja?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18155
30.5.2007 9:34:57   
moci
babe zmešane, a nimate nobenega dela user posted image user posted image

berem kot nora. pa sploh nič pametnega ne piše. če sem kaj pomembnega zgrešila mi povejte, no.
beki, a si že depiliranauser posted image

mi smo tooooook uživali. noro. samo čisto prekratek dopust. ful sem ponosna na svojo družinico. smo se povezali in se imeli radi. hotel je zelo lep. sobe super opremljene, hrana njami in ker je samopostrežna sem se nažrlauser posted image
prvič sva šla v savno in se odločila, da greva večkrat. sva tamalo vzela s seboj in se izmenjavala v savnah, tisti ki je počival je bil z zojo. in na koncu je zaspala na klopiuser posted image in spala eno uro.vau.
imela sem čast preživeti nekaj časa z muki. itak veste, da je carica, ane. se že zato splača 200 km peljatuser posted image iva pa ni bila zainteresirana za komunikacijo in je kar zaspala, ker smo bili dolgočasniuser posted image
mene je res skrbelo, da se ne bomo razumeli, pa smo se prav fino. muki govori lepše kot jaz, ki jih večrat slišim, da nerazločno govorimuser posted image
bom še fotke napopala.
pa veseli me, da se je oktober spet prebudil in tastare oktobrke spet migajouser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18156
30.5.2007 9:38:11   
moci
čestitke družini garbouser posted image

in zarji in vivuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18157
30.5.2007 9:41:33   
moci
zoja kraljuje na fotelju v sobi

user posted image

boj s kapami v parku v ljutomeru

user posted image

zoja s svojo najboljšo prijateljico user posted image

user posted image

počitek ob zunanjem bazenu

user posted image

ati, vstani

user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18158
30.5.2007 10:23:18   
Arabela
Jutro!

Pri nas oblačno, malo dežuje, pa greva ven s kengurujem...  Greva v knjižnico včlanit Katarinco.... user posted image

Naša se tudi ful dosti igra, ampak nima pa tako zanimivih in toliko stvari kot Frrr.... pri nas so aktualne žogice, pa ob strogem čuvanju klupice... se pa že zna sama zamotiti...

Naša se še ne dviguje, v sedečem položaju pa se obrača.. zdaj sem jo namestila da gleda proti tv, pa se je že obrnila za 180st, ne da bi padla.. pa ko na hrbtu leži dviguje ritko...

Midve pa sva včeraj zvečer namesto dojenja probale Milumil... in mala je spala 4ure skupaj... drugače se zbudi že po eni uri... zdaj ali je to naključje bomo pa videli danes ko bomo postopek ponovili... pa zjutraj je tudi raje pila mlečni riž kot pa da bi bolj gostega z žlico jedla... midve greva v obratni smeri od Gh nazaj na tekočino...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18159
30.5.2007 10:25:21   
Arabela
Čestitke za 7mesecev:

user posted image user posted image user posted image VIV in ZARJA....user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18160
30.5.2007 10:26:02   
Arabela
Moci, WB... luštne fotke.. naša Katarina se je tudi že odkrila v ogledalu in se lupčka..user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18161
30.5.2007 11:26:29   
*anč*
ojla!

sm se komi prebila čez use to čvekanje user posted image .  mali spi, jst pa čakam, da pride babi. pa kok je smotano vreme, se mi kr vn ne da.  učeri sva šla z malim peš na telovadbo, nazaj sva pršla precej mokra, bolj jaz kot on, ker je full dežval. a se sam men zdi al sta se letos april in maj mal zamenjalauser posted image

gaya in Gaja  vse najboljše!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

viv in zarja  čestitke!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nanica   ma dej, kok me jezi ta tvoj tast. kok je smotan. kaj mu pa je, da blaža ignorira!?!user posted image   pacient.  ne se preveč sekirat, jst neki časa sploh tja ne bi šla, če itak ni zanimanja,če pridete. me prou u slabo voljo spravjo tele družinske zamere... sej veš, da mam jst na tem področju velik izkušenj. učeri naprimer sta se tuki pr men kregale moja babi in moja mat, pol pa še mene u to upletata...user posted image user posted image
kar se pa štorklje tiče... učeri sva bla na telovadbi, nas je petra za zadnjič pošteno namatralauser posted image , dala sm ji tvoj mail za mooncap in da ti pošlje tist njen članek o vegetarijanstvu.  dans pa jst verjetn ne bom šla, k nimam nč za prodat pa tut za kupt ne, k tok stvari dobimo. če se premislim, te pokličem.   aja, maša in petra sta rekle,da bi odkuple oreščke od tebe, če jih maš dovolj.

maxica  upam da je lan že ok.  tisto glede maxovega kakca(pomanjševalnica) me je pa full nasmejalo user posted image .

mis hvala bogu, da se tini izpuščaj popravlja. glede motorike smo na istem. ne mara bit na tleh, pol pa ni čudno, da se še ne plazi.  sej bo!

moci  welcome back!!user posted image
frrrr   full luštne igrače, tricikel in avatar! user posted image   jst se glede igrač kr mal nazaj držim, ker mamo ogromno usega in se bojim,da ne bom mela kam dat, sam me kr mika da bi šla u šoping.

pikabu  ninica je še kr joška, zobke pa še nisva umivala,mam mal slabo vestuser posted image , razmišljam o tisti zadevi za na prst.

preveč ste napisale, tko da sm pol sigurn pozabla pokomentirat.   aja tasha, moci  cute fotke!user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18162
30.5.2007 12:03:39   
nanica
*anč*, prav gotovo, da me dolgo ne bo tja, in če bo on prišel k nam, se bova z malim umaknila. naj ve, da se ne dam, da me bo komandiral

oreške bom danes nesla s seboj, mogoče jih bo hotela še kakšna druga mamica

škoda, da vaju je namočilo, ampak jaz sem bila pa res v slabem stanju, še danes nisem dobra, ampak vsaj vročine nimam in sin je tudi počasi nehal smrkati

moci, kako je zoja prenesla bazen? upam, da koža ni nič protestirala

po kresi se dan obesi

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 18163
30.5.2007 12:19:31   
frrrr
dober dan!

no, zdej pa taprave čestitke Zarji in viv za 7 mesecev in Gaji in gayi za 8 mesecev!

drgač mislim, da sm se kr dobro prodala user posted image rezultat zvem v roku 14ih dni.

pikapolona, verjetno si tole žogo bombažkov mislila:
user posted image

moci, lepo te je brat... pa luštne fotke si prpopala

igrače - js se fejst nazaj držim, ker res full zanimivih stvari prodajajo, pa vsaka kaj pripomore k otrokovemu razvoju... no, te igrače, ki sm vam jih pripopala, so darila... razen zobne ščetke, pa chowinga sm sama nabavla... ostalo pa darila + moji pliškoti

Pikabu, očitno nism čist razumela kaj misliš kot ninico, ker pr nas tut še vedno joška pali... mu pa poskušam chowinga uvalit namesto joške... v tem smislu, da mu dam v posteljo in ko se zbudi, se lahko k njemu stisne... na eni strani postelje chowing, na drugi plenička, zaspi pa na joški

lep dan vsem!
js sm dobla zagon za učenje... mogoče pa celo rata user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 18164
30.5.2007 13:48:34   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Ne bom več morilauser posted image  ampak včasih sem tako žalostna in utrujena hkrati, ker toliko zahteva. Sej je moj sonček in jo stiskam in vse, ampak, tud na wc ne morem.user posted image
to je faza očitno, ker tut naš včasih full protestira, če grem na wc... res ne zdrži 10 sekund brez mene... včasih pa se 20 minut čist zaigra in sm kot en okrasek zraven, ki ga ne šljivi pet posto user posted image
kadar sm izčrpana in ne vem več kaj bi, pomislim na beki user posted image js lahk tamaučka vsaj za urco dnevno predam možu, pa kopanje onadva opravita... je veliko lažje, no... no, draga beki - svaka ti čast, da si zdržala! user posted image user posted image user posted image

no, naša še v življenju ni 5 minut zdržala sama, ne da bi začela drencklat. Ampak res. To ne pretiravam.

Ja, Beki, svaka ti čast. Maš pridnega otroka in sama si tako fejst.user posted image

Mislimuser posted image , sej mam babico zraven, sicer res ni isto kot otrokov oče, ampak tudi če jo ima 5 minut v naročju mi že ful pomagauser posted image
Veste, ko je meni težko in imam vsega polno glavo pa pomislim na matere samohranilke- svaka jim čast!!!!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18165
30.5.2007 13:53:26   
beki24

Jao, ko berem in gledam kaj vse vaši že počnejo me je res strah, da je z našo kaj narobe. Tinkara se plazi, Jaša se vsede, Matjaž se plazi, veliko se jih na noge dviga... naša obsedi sama za cca 20 sekund, pol pa pade. Pa skoz je na trebuhu. To je to.user posted image  Sej vem da boste rekle, da je pač počasnejša, ampak pri nas res ni nobenega napredka.

Tinkara se plazi zdaj res ene 3 dni, kakšen teden nazaj ji je pa prvič uspelo!
Tako kot ti opisuješ, da je na trebuščku in želi naprej, pa je bilo pri nas ene 3 tedne nazaj! Mislim, sem jo dala na tla, pa je hotela naprej, pa ni šlo, pa v jok- kot da sem jaz kriva ker ni šlo! Prvič je pa splezala za ključi od avta in to ene 2 metra, da je do njih prišla- torej, samo motivacija more biti zadosti velika in se da! Drugače pa za igračami ni šans, da bi plezala- šele zdaj, ko že "obvlada"! Ja, pa čez moje noge je plezala na kavču, da je do daljinca za TV prišla...
sej bo, to je kar naenkrat

Zdaj pa iz te perspektive opazuje stvari in že gleda kam bi splezala, pa mal se obeša po mozah, stolih, ampak nogice ima še vedno stegnjene, jih še ne pokrči, da bi se dvignila- zdaj to čakamo!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18166
30.5.2007 13:59:35   
beki24

Dejte povedat, s čim se vaši mali kaj igrajo? Da mal vidim. Ne vem, a mamo dolgočasne stvari za igrat al kaj.

z ničemer več kot 2 minute, aja, razen kakšnji kluči in daljinecuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18167
30.5.2007 14:00:53   
beki24
prišla je tetauser posted image - po 14 dneh- zarotauser posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18168
30.5.2007 14:06:26   
tasha23
Oj, Gael je zaspal in včasih ne utegnem vsega prebrat, da bi kaj odgovorila, ko se že zbudi... zdaj pa mali :Drugače pa se rad igra z več stvarmi:

plišuser posted image
žogauser posted image
telefonuser posted image
vlakec user posted image
knjigice....

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18169
30.5.2007 14:06:45   
beki24
igrače- trenutno se podi za žogicami- tiste ki so za to, da jih vržeš v posodo skozi pravo luknjo- spleza do nje, jo hoče prijeti, pa se odkotali naprej, Tinkara pa za njouser posted image - res dobre za plazenje! Stolpe tudi sestavljava, še rajši pa jih podirauser posted image , Tisto zeleno žogo z marjeticami imamo tudi mi, pa en kup plišastih igrač in ropotuljc, zdaj je aktualno tudi, da drži dve igrači(kocki, obročka, duda in igrača) in z njimi udarja skupaj( z eno ob drugo), ali pa z igračo tolče po tleh, mizi, stranici od posteljice! Zjutraj, ko je pri meni v postelji, se splazi do stranice, ki je za glavo in z dudo tolče po njejuser posted image
Frutke s spodnje police dol meče ( imam frutke v škatli za čevlje, ta škatla ima sigurno 2 kg in ona to prime in povleče s police( polica je spodnja- na tleh- tako da se ne boste ustrašile) in potem poskuša vzeti flaško ven iz škatle.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18170
30.5.2007 14:42:08   
nanica
midva pa preizkušava opoldansko spanje. pojedel je juhico, se 45 min premetaval po postelji, malo jokal, se nadojil in zaspaluser posted image user posted image user posted image in spi že skoraj uro in pol user posted image user posted image user posted image in tudi jaz sem eno uro spala z njim. še dobro, saj se je vmes zbudil, se malo priklopiuser posted image in zdaj spi naprej

to bo pa treba nadaljevati, prav paše. ampak bova pa malo ritem morala spremeniti

po kresi se dan obesi

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18171
30.5.2007 14:51:02   
nanica
user posted image

< Sporočilo je popravil nanica -- 30.5.2007 14:54:39 >

po kresi se dan obesi

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18172
30.5.2007 15:21:34   
frrrr
nanica, vaša muca pa je taprava user posted image  user posted image

naš mali pa spal danes 45 minut, ko me ni blo doma, ga očka uspaval... pa zdej 2 uri, pol se je pa zbudil, priklopil in še to dremuckal in vlekel skoraj pol ure user posted image kaj ima danes spalni dan? mis, a dans se je pa k nam naselil? user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 30.5.2007 15:22:07 >

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18173
30.5.2007 16:39:57   
Pikabu
Sej vem da boste rekle, da je pač počasnejša, ampak pri nas res ni nobenega napredka.

Mis, po mojih izkušnjah je tako, da se mi zdi, da se dolgo časa ne dogaja nič, da se nič novega ne nauči, da se nikamor ne premakne razvoj, potem pa kar na hitro osvoji veliko stvari. Kot da se mu naenkrat odpre. Isto je bilo pri Emi. Res, daj ji čas, ukvarjaj se z njo tako, kot si videla na DVD-ju, pa kot si se do sedaj. Vse še pride.

Tole cmevkanje in javkanje je pa tudi meni znano in pri nas gre na boljše. Naš Maks ne mara, da ostane sam, tako da večinoma je že v redu, da je Ema ob njem, pa se tudi on lepo igra. Če ne gre drugače, ga dam v kuhinjo na tla, jaz delam, kar pač moram, on se pa včasih zaloti po svoje, samo da je ob meni, da me ves čas vidi, če se pa ne, ga pa animiram, da mu vse razlagam, kaj delam, da plešem okoli njega, da se pačim, počnem vse živo, da ima pozornost, pa da jaz vseeno lahko svoje delam naprej. Včasih pa pač tudi ne gre drugače, kot da bolj tečnari. Če grem z Emo na WC, če Emo hranim, da jo hitro spravim spat in bom potem imela več časa zanj in še v kakšni podobni situaciji, mora pač počakati. Slej ko prej neha nergati.

S čim se pa igra? Ne bom iskala slik. Ropotulje vse možne, žoge ima zelo rad, avtomobilčki so tudi že aktualni, zelo rad ima telefon, na drugi strani so pa živali, večinoma je aktualno vse tako, kar gre v usta. Tudi Emino Ano ima rad, ji premika učke, ki se zapirajo in odpirajo. Najbolj zakon sta pa seveda mobitel in daljinec. user posted image Aja, pa trenutno ima zelo rad govoreči lonček. Je bil pri Emi aktualen kot je sedaj tisti kuža. Saj res, tistega pametnega kuža ima tudi rad.

< Sporočilo je popravil Pikabu -- 30.5.2007 16:49:34 >

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18174
30.5.2007 16:48:46   
Pikabu

to vam moram še sporočiti... danes smo mau več izvedeli glede dedka, ker včeraj je samo še ežurna zdravnica delala... operacija je menda bila kr zapletena in jo je uspešno prestal... danes je že celo vprašal kdaj mu bodo dali kaj za jest, kar je odličen znak user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za dedka. Pa držim pesti, da bo čim prej doma, tako aktiven ali pa še bolj, kot je bil. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  725 726 [727] 728 729   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  725 726 [727] 728 729   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.