Pikabu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mis Sej vem da boste rekle, da je pač počasnejša, ampak pri nas res ni nobenega napredka. Mis, po mojih izkušnjah je tako, da se mi zdi, da se dolgo časa ne dogaja nič, da se nič novega ne nauči, da se nikamor ne premakne razvoj, potem pa kar na hitro osvoji veliko stvari. Kot da se mu naenkrat odpre. Isto je bilo pri Emi. Res, daj ji čas, ukvarjaj se z njo tako, kot si videla na DVD-ju, pa kot si se do sedaj. Vse še pride. Tole cmevkanje in javkanje je pa tudi meni znano in pri nas gre na boljše. Naš Maks ne mara, da ostane sam, tako da večinoma je že v redu, da je Ema ob njem, pa se tudi on lepo igra. Če ne gre drugače, ga dam v kuhinjo na tla, jaz delam, kar pač moram, on se pa včasih zaloti po svoje, samo da je ob meni, da me ves čas vidi, če se pa ne, ga pa animiram, da mu vse razlagam, kaj delam, da plešem okoli njega, da se pačim, počnem vse živo, da ima pozornost, pa da jaz vseeno lahko svoje delam naprej. Včasih pa pač tudi ne gre drugače, kot da bolj tečnari. Če grem z Emo na WC, če Emo hranim, da jo hitro spravim spat in bom potem imela več časa zanj in še v kakšni podobni situaciji, mora pač počakati. Slej ko prej neha nergati. S čim se pa igra? Ne bom iskala slik. Ropotulje vse možne, žoge ima zelo rad, avtomobilčki so tudi že aktualni, zelo rad ima telefon, na drugi strani so pa živali, večinoma je aktualno vse tako, kar gre v usta. Tudi Emino Ano ima rad, ji premika učke, ki se zapirajo in odpirajo. Najbolj zakon sta pa seveda mobitel in daljinec. Aja, pa trenutno ima zelo rad govoreči lonček. Je bil pri Emi aktualen kot je sedaj tisti kuža. Saj res, tistega pametnega kuža ima tudi rad.
< Sporočilo je popravil Pikabu -- 30.5.2007 16:49:34 >