|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  724 725 [726] 727 728   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
29.5.2007 21:46:56   
Pikabu
Uf, oktobrkam se je pa spet začelo dogajati. user posted image user posted image user posted image Me par ur ni, pa imam toooooooolikoooooooo za prebrat. Pridne. user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo ena opomba. Gaya na kvadrat jutri praznujeta, zato jaz nisem nič pisala čestitk.

beki
, user posted image user posted image user posted image user posted image za novo zvezdico.

nanica
, drži se in ne daj se. Vem, da je ful hudo, si sploh ne znam predstavljati. Glede na to, kako ranljiva oseba sem, bi jaz verjetno zelo trpela. Pogumno naprej. Res je pa tudi meni nerazumljivo, da kaznujejo še otroka, ki ni nič kriv. user posted image

Čestitke vsem, ki ste sprejeti v vrtec. user posted image user posted image user posted image

Tasha, držim pesti, da se user posted image ne prikaže in te čaka februarja še eno prelepo darilo. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18126
29.5.2007 21:48:55   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: piskot
kaksni problemi z uspavanjem ... zamudili smo martinovo uro, ob 19:30 je zakinkal v avtu in se potem prebudil. zato sem ga zdaj uro in 15 minut skusala uspavat. drama. no koncno je uspelo.

Mi smo se danes tudi pozno vračali domov. Maks je zaspal v avtu, doma smo ga samo prenesli iz avta v posteljico in spi naprej. Na srečo. Pri Emi smo to pogosto prakticirali, saj je od nas preveč vožnje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 18127
29.5.2007 21:52:04   
Pikabu
Še kratko poročilo. Popoldne smo bili na obisku pri mojemu bratu. Joj, jaz sem čisto navdušena. Imata krasno stanovanje. Saj sem ga že videla prej, ampak zdaj, ko je življenje v njem, ko je malo bolj "okrašeno", je res super. Sem se prav spomnila najinih dni po poroki, kako sva tudi počasi spravljala v red najino gnezdece. Res smo se imeli luštno. Ema je bila itak vsa navdušena, komaj smo jo domov spravili. Zdaj pa pridno oba spita.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18128
29.5.2007 21:53:58   
Evik
tasha naš se dviguje že par tednov - tako kot tvoj - to je prva stvar ki jo zjutraj naredi in zadnja ko gre spat - še napol pijan od spanja se dviguje pokonci. kaj naj rečem - sem težila pediatrinji a je ok, sem spraševala na forumu a je ok, pa še andreji - ki vadi z dojenčki, no slednja mi je potrdila da je ok - ker je pač tako zgodaj razvit... punce pa pravijo - če dela sam je ok. tako da verjamem da je - mali pa totalno uživa - obvladuje ravnotežje, z eno roko vleče stvari dol s stola, stoji tudi ob steni ipd. tako da mislim da je ok evo pa sem ti povedala, dobrodošla v klubu. btw - a se že plazi? potem je pa menda sploh ok
ok? ok!

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18129
29.5.2007 21:54:45   
mis
Jao, ko berem in gledam kaj vse vaši že počnejo me je res strah, da je z našo kaj narobe. Tinkara se plazi, Jaša se vsede, Matjaž se plazi, veliko se jih na noge dviga... naša obsedi sama za cca 20 sekund, pol pa pade. Pa skoz je na trebuhu. To je to.user posted image  Sej vem da boste rekle, da je pač počasnejša, ampak pri nas res ni nobenega napredka.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 18130
29.5.2007 21:56:37   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Oj muki1 kaj si mislila z RD? Kaj ker se 30- približujem????user posted image

Tako je.

JA KAJ NAJ REČEM  PANIKAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image   in počasi bi še enega user posted image user posted image

Ti kar, saj veš kako gre, a ne? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18131
29.5.2007 21:59:38   
mis
Frrrr, a je Jaša ptič?user posted image user posted image user posted image  Jaz sem Tini včeraj skuhala proseno kašo. Pa breskev sem dala noter. Pol sem hotla pa s paličnim in so zrnca cela ostala. In probam in so bla taka trda. Pa sem jo kuhala 15 minut. Saj je kar pojedla, ampak ni bilo tako dobro kot sem mislila da bo. No, danes pa smeh cel dan. Ene 5x se je pokakala in vsakič je bil kakec sestavljen in večinoma prosene kaše. Čisto cela zrnca so ostala. polno njih.user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18132
29.5.2007 22:00:41   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Jao, ko berem in gledam kaj vse vaši že počnejo me je res strah, da je z našo kaj narobe. Tinkara se plazi, Jaša se vsede, Matjaž se plazi, veliko se jih na noge dviga... naša obsedi sama za cca 20 sekund, pol pa pade. Pa skoz je na trebuhu. To je to.user posted image  Sej vem da boste rekle, da je pač počasnejša, ampak pri nas res ni nobenega napredka.

Ne sekiraj se. Naš se tudi še ne plazi, se pa dvigne na rokice in noge pokrči in se ziba. Pa še to sedaj par dni. Sedi pa sam kakšne par minut.
Boš videla še prekmalu boš rekla, joj kje so tisti časi, ko se še ni plazila.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18133
29.5.2007 22:02:25   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Joj, kakšne teme so že na sporedu.... user posted image , če umivamo zobke, če smo sprejeti v vrtec user posted image . Kako hitro...se spomnite lanskega junija? Umirale smo na obroke user posted image .

še parkrat gremo spat pa se bomo pogovarjale o prvem šolskem dnevu in maturantskem plesu user posted image user posted image user posted image
user posted image  user posted image  user posted image ne noooo user posted image  user posted image pol bo pa kmau rekel: stara, dej mau keša, da grem v kino... aja, pa avto mi posodi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image pa neu se več pustil stiskat in lupčkat user posted image  user posted image  user posted image ga bom zdej na zalogo polupčkala user posted image  user posted image  

Pošlušte babnceuser posted image  a se nismo zmenil, da o tem ne govorimo auser posted image user posted image ........Jest dons že itak za vsak drek user posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18134
29.5.2007 22:10:16   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Ne sekiraj se. Naš se tudi še ne plazi, se pa dvigne na rokice in noge pokrči in se ziba. Pa še to sedaj par dni. Sedi pa sam kakšne par minut.
Boš videla še prekmalu boš rekla, joj kje so tisti časi, ko se še ni plazila.

Ja, saj vem. ampak vidim jo da si želi, pa nič. Jo dam na tla, pa je 10 sekund tiho, pa začne javkat. Pa si jo posedem med noge, pa se z njo igram, pa začne javkat. Pa samo izginem za 3 sekunde, in ker me ne vidi joka. Nič ni ok. Z ničimer ni zadovoljna. Ne vem kaj ji naj še ponudim. Vsak dan zdaj iščem po stanovanju stvari, kaj bi ji bilo še zanimivo. Danes  sem jogurtove lončke ven privlekla in sem jih sestavljala pred njouser posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 18135
29.5.2007 22:11:34   
mis
Ne bom več morilauser posted image  ampak včasih sem tako žalostna in utrujena hkrati, ker toliko zahteva. Sej je moj sonček in jo stiskam in vse, ampak, tud na wc ne morem.user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18136
29.5.2007 22:11:35   
frrrr

mis, pol bo pa naenkrat full veliko... ne skrbi!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18137
29.5.2007 22:16:48   
frrrr

Ne bom več morilauser posted image  ampak včasih sem tako žalostna in utrujena hkrati, ker toliko zahteva. Sej je moj sonček in jo stiskam in vse, ampak, tud na wc ne morem.user posted image
to je faza očitno, ker tut naš včasih full protestira, če grem na wc... res ne zdrži 10 sekund brez mene... včasih pa se 20 minut čist zaigra in sm kot en okrasek zraven, ki ga ne šljivi pet posto user posted image
kadar sm izčrpana in ne vem več kaj bi, pomislim na beki user posted image js lahk tamaučka vsaj za urco dnevno predam možu, pa kopanje onadva opravita... je veliko lažje, no... no, draga beki - svaka ti čast, da si zdržala! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18138
29.5.2007 22:22:03   
mis

to je faza očitno, ker tut naš včasih full protestira, če grem na wc... res ne zdrži 10 sekund brez mene... včasih pa se 20 minut čist zaigra in sm kot en okrasek zraven, ki ga ne šljivi pet posto user posted image
kadar sm izčrpana in ne vem več kaj bi, pomislim na beki user posted image js lahk tamaučka vsaj za urco dnevno predam možu, pa kopanje onadva opravita... je veliko lažje, no... no, draga beki - svaka ti čast, da si zdržala! user posted image user posted image user posted image

no, naša še v življenju ni 5 minut zdržala sama, ne da bi začela drencklat. Ampak res. To ne pretiravam.

Ja, Beki, svaka ti čast. Maš pridnega otroka in sama si tako fejst.user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18139
29.5.2007 22:22:17   
frrrr
to vam moram še sporočiti... danes smo mau več izvedeli glede dedka, ker včeraj je samo še ežurna zdravnica delala... operacija je menda bila kr zapletena in jo je uspešno prestal... danes je že celo vprašal kdaj mu bodo dali kaj za jest, kar je odličen znak user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18140
29.5.2007 22:23:58   
mis
Dejte povedat, s čim se vaši mali kaj igrajo? Da mal vidim. Ne vem, a mamo dolgočasne stvari za igrat al kaj.

< Sporočilo je popravil mis -- 29.5.2007 22:26:08 >

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18141
29.5.2007 22:25:01   
mis

to vam moram še sporočiti... danes smo mau več izvedeli glede dedka, ker včeraj je samo še ežurna zdravnica delala... operacija je menda bila kr zapletena in jo je uspešno prestal... danes je že celo vprašal kdaj mu bodo dali kaj za jest, kar je odličen znak user posted image  user posted image  user posted image  

Bravo dedek!user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18142
29.5.2007 23:16:22   
*anč*
joj, punce, kok ste se razpisale... že cel dan vas po malo berem,pa še nisem prebrala. od učeri dopoldne ste nardile več kt 10 strani!?! user posted image user posted image user posted image
zdej grem pa naprej brat, da bom na tekočemuser posted image . nočko!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18143
29.5.2007 23:59:56   
frrrr

no, naša še v življenju ni 5 minut zdržala sama, ne da bi začela drencklat. Ampak res. To ne pretiravam.

mis, še prekmalu ti bo rekla: "mami, prijateljice so prišle vprašat ali se grem z njimi igrat"... ali pa boš hotela z njo na igrišče, pa ti bo rekla: "mami, sama bi šla" user posted image
prej kot slej se bo tut sama zaigrala... nasvet patronažne, ki je pri nas pomagal - pol igrač sm pospravila in zdej mu jih mau zamenjam, ko se jih naveliča... imam en kup plišastih igrač, ki sm jih pridno zbirala in zdej je vse to Jaša podedoval... no, na začetku so ga kr mau zasuli ti pliškoti user posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18144
30.5.2007 0:22:43   
frrrr

Dejte povedat, s čim se vaši mali kaj igrajo? Da mal vidim. Ne vem, a mamo dolgočasne stvari za igrat al kaj.
user posted image
tole mu je trenutno najbolj zanimivo... se kotalijo okrog, on jih pa lovi... je pa od 1 leta dalje in se mi zdi kr nevarno, saj še ni čisto stabilen, lahko pade in direkt na rob... kak mesec nazaj sm mau gledala kaj od daril je že uporabno, pa sm samo sestavla stolp in mu je blo full zanimivo tolk, da sm mu kr pustila

pa tole mu je tut zanimivo... eni obročki imajo ropotajo, drugi piskajo...
user posted image

drgač so pa nogavice vedno aktualne... včasih mu kakšne prav nastavim in je ves vesel, ko me "pretenta" in lahko nogavičke v usta tlači user posted image

pa razni pliškoti... še posebej, če se "pogovarjajo" z njim user posted image me tk čudno gleda, ko spreminjam glasove user posted image si pomoje misli mama neumna, kake ga poka user posted image user posted image

plazenje je pospešil mobilni telefon user posted image ampak tega mu ne pustim... samo v izjemnih okoliščinah (beri: zelo zelo tečkan) ga dobi v roke, ni pa za v usta

aja, pa še tole darilo ob telegramu mu je zelo zanimivo
user posted image
žoga ima 4 žepke, ki se na različne načine zapirajo... v vsakem pa je ena prstna lutka... pa še mau ropota žoga... jo premetava, preizkuša zadrgo, lutke v usta tlači...

no, trenutno so mu pa tudi zelo všeč utrjevalci dlesni kot npr.
user posted image

pa takšno zobno ščetko med previjanjem žveči
user posted image

kadar zobna ščetka odpove ima pa eno vodno knjigico iz DMa, ki jo grizlja, "bere" in maha z njo user posted image

sem šla prav po stanovanju pogledat, da sm vse igrače spisala user posted image aja, pa še js mu jih ne nosim za njim po stanovanju... določene igrače ima samo na blazini na tleh, druge ob previjalni mizi, spet ene v posteljici... vglavnem igračo pustiva tam, kjer sva... ko se naveliča, greva pa drugam k drugim igračam

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18145
30.5.2007 0:26:15   
frrrr
zdej sm se pa prav namatrala, da sm vse po netu poiskala user posted image

no, lahko noč!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18146
30.5.2007 7:45:03   
Pikabu
Prva? user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18147
30.5.2007 7:45:25   
Pikabu
Uvav, pa še res. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18148
30.5.2007 7:47:31   
Pikabu
Čestitke za 8 mesecev:

user posted image Gayi in Gaji user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke za 7 mesecev:

user posted image Viv in Zarji user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18149
30.5.2007 7:49:28   
Pikabu
Dobro jutro.

Mi hitimo zda nekaj pojest, potem pa verjetno v mojo službo in sigurno k moževim staršem. Se oglasim kaj popoldne ali zvečer, ko bom spet frej, ker ima možek pevske.

Lep dan vsem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  724 725 [726] 727 728   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  724 725 [726] 727 728   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.