Maxica
|
Dobro jutro. Svečka je začela prijemati ob ene pol polnoči, takrat je revež komaj zaspal. Sem se zbudila okrog 3h, pa je tako lepo spal na trebuhu, da sem ga kar pustila. Takrat je imel malo čez 38. Zjutraj ob 6h se je zbudil, je imel pa okrog 37,5. Sicer se sliši, da ima zadaj poln nosek, ampak upam vsaj, da se ta vročina ne ponovi. @lina, šesto bolezen smo preboleli pred enim mesecem, ja. Ne vem, zakaj dobi Lan kar naenkrat tako visoko vročino, pri Maxu nisem tega vajena. Ampak se pa sploh ne obnaša nič drugače, jaz bi bila pri skoraj 40 stopinjah čisti odklop. Muki, seveda, temperaturo merim v ušesku, v ritki samo kdaj, 2x na dan, za potrditev, sicer pa samo v ušesku. Pa čestitke za 4000. Lepo mi slediš. Frrrr, luštni kot vedno, super avatar. Gaya in Gaja, čestitke za osem mesecev. Nanica, hvala za ta link glede razprodaje. Imam ful oblačilc št.62,68, pa nosečniške cunje, pa opremo za dojenčke, pa sem kr prelena, da bi dala na oglase. Moram to poštimat. Eh, Max se je pokakal na kahlico, delo me čaka.