|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  718 719 [720] 721 722   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
29.5.2007 0:16:31   
frrrr
mah, enega še butnem, da bo jutri moci kap, ko bo vidla kolk strani ima za prebrat user posted image

lepo spite!
pa sladko sanjajte...

frrrr vas ma rada user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17976
29.5.2007 6:53:01   
nanica
dobro jutro. sem komaj upala za računalnik, bi že mene kmalu kap, kaj bo šele z mociuser posted image

muki, čestitke za okroglinouser posted image

@lina, nlepo te je bilo spet brati

maxica, upam, da je lan ponoči že vse skuhal in da bo danes ok

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17977
29.5.2007 6:54:58   
nanica
Poletni Štorkljin sejem rabljenih/novih oblačil, igrač in opreme!   Drage mamice!   Naši malčki hitro  rastejo in oblačila jim postajajo premajhna, igračke nezanimive, v stajico nočejo več... Če stvari ne bo več koristil mlajši bratec ali sestrica in so še vedno v brezhibnem stanju (ne zapackane, strgane ali polomljene) jih mogoče lahko za primerno ceno(po možnosti nižja od tiste iz trgovin iz druge roke) prodaš naprej. Kje: v Štorklji, ulica Louise Pesjakove 9, Lj. Kdaj: v sredo, 30. 5. ob 18. uri. Če nimaš časa prodajati sama, lahko artikle, označene s ceno in starostjo (če ni označena na artiklu) prineseš na Štorkljo med 16. in 17. uro, kjer jih bomo označili še s številko,ki jo dobiš ob predaji.Izkupiček prodanih stvari lahko dvigneš še isti dan ob 20:30, oz. kak drug dan, ko je Štorklja odprta. Oblačila, igrače in ostala oprema naj bi bila primerna za otroke od 0 do 3 let. Seveda lahko prideš tudi kupovat ali pa le malo pogledat in se družit z ostalimi mamicami.Malčki lahko seveda pridejo zraven.   Se vidimo v sredo!

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17978
29.5.2007 7:01:33   
altati
frrrrr- luštkan tricikeluser posted image user posted image ! midva z možem se še odločava kakšnega in kdaj bo naš Jaša dobiluser posted image !

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17979
29.5.2007 7:02:26   
altati
frrrrr -  na kakšen razgovor za službo ti šibaš? imam prav, da sem nekje prebrala da greš na razgovor????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17980
29.5.2007 7:04:01   
altati
maxi- kako je Lan? Kakšna je bila noč?
upam, da je bolje....čakam tvoje poročilo!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17981
29.5.2007 7:06:37   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Altati - a te bomo čez par let gledale v tisti oddaji ekstremno dojenje, al kaj je že bilouser posted image user posted image  Saj ne, hec... Bo tudi Jaša pogruntal, da se kdaj splača tudi joški odpovedat, ker obstajajo boljše stvari kot mleko...Joške bodo pa spet prišle na vrsto čez nekaj letuser posted image

@lina, bog ne daj! sem ravno možu rekla, da se očitn res zarečenega krua največ pojeuser posted image user posted image

nanica, moj starejši se je vlekel za ušesa, ko je bil zaspan... to je bil njegov gumb za offuser posted image

to dela tudi naš Jaša,s em včeraj hotela napisati nanici, pa sem pozablauser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 17982
29.5.2007 7:10:53   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

jah, itak, da si KIČASTAuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

pa vseeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17983
29.5.2007 7:12:35   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

altati - Hvala, ker si zaslišala gayo. Eh, moj spomin je kot preluknjan sir - zdaj vem, da mi je tud to že povedala. Leta, leta..... Aha, da razložim zadevo z zobki - zgornji enkici pri naši punci rasteti tako, da je ena malo višje od druge. Nista lepo v isti vrsti, da se tako izrazim. Upam, da se bo to kaj uredilouser posted image  Razmak med njima je drugače čist ok.

se bodo še postavili v vrsto, nič batuser posted image
stalni so pa itak poglavje zase, arstejo popolnoma drugače kot mlečni!
to zna bit šele štalauser posted image !

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 17984
29.5.2007 7:13:38   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

ste se nagledale mojega novega avatarja? user posted image

lep je, lepuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17985
29.5.2007 7:18:48   
altati
dobro jutro vsem skupaj!
upam, da danes ne bo preveč dežja!
lep dan vsem skupaj želimuser posted image !

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17986
29.5.2007 7:32:08   
Anonimen
Jutro...mi lepo spali...sem vas komaj prebrala...lepo se imejte...

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 17987
29.5.2007 7:51:52   
pikapolona2
evo nas na broju....Pikabu in frrr hvala za gesli...sm vse prečekirala fajn je videt kdo je za nickom...si potem lažje zapomnem komu kaj govorimuser posted image user posted image

Frrr tudi meni še manjka diploma......tudi jaz nisem prišla dalje od oktobra!
Drgač pa to sploh ni tricikel kar ste kupili ...to je kr footelj na treh kolesih. Ampak a misliš da ga bo jaša lahko že uporabljal.....sicer če ima pasove potem najbrž ja....

Maxica bom poskusla tole z dvojnim avatarjem....bdv...kaj sploh pomeni avatar.......a ma ktera slovar??

Ja Minija pa kupite...obvezno čim več..hehe...da bo v poplavi vseh revij preživel!...moj bo pa članek v prilogi in sicer kaj lahko otroci počnejo poleti.

Beki 24 lahko prašam kje je tvoj dragi....ga dolgo ni bilo? Uf k mojga ni en teden k je službeno v tujini mi je že fuuul dolgača...ampak takrat se ponavadi kr spakiram pa na štajersko odpeketam

tolkle za dobro jutro...brina štrajka hoče mal pozornosti...dijo
P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17988
29.5.2007 7:56:50   
pikapolona2
aja še to sm hotla rečt...altati.....štajerka....na gorenjskem....sorodnica user posted image user posted image user posted image

kako pa  veš kje je moj doma k si napisala da je tvoj od tam k moj?

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 17989
29.5.2007 8:00:48   
beki24
Beki 24 lahko prašam kje je tvoj dragi....ga dolgo ni bilo? Uf k mojga ni en teden k je službeno v tujini mi je že fuuul dolgača...ampak takrat se ponavadi kr spakiram pa na štajersko odpeketam
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Moj dragi je v Angliji, je šel 16 marca in pride pojutrišnjem nazajuser posted image , dolgo časa bi morala biti ti na štajerskemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17990
29.5.2007 8:01:25   
beki24
madona, zdej pa še citirat ne znam večuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17991
29.5.2007 8:01:43   
beki24
jutro

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17992
29.5.2007 8:02:34   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

kako pa  veš kje je moj doma k si napisala da je tvoj od tam k moj?

a nisi enkrat napisala????

Neposredna povezava do sporočila: 17993
29.5.2007 8:03:48   
altati
beki, dobro jutro tudi tebiuser posted image !
prezgodaj je še za citiranjeuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17994
29.5.2007 8:23:22   
beki24
ja sej bo res, danes smo spet ponoči kakali in se previjali, zato je mati zdaj v komiuser posted image

maxica- kako je lan??

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17995
29.5.2007 8:26:31   
beki24
zdej imam naenkrat čist preveč dela- danes frizer, jutri pogreb, v četrtek na Brnik, v petek pa večerja in kino, Tinkara bo pa pri mojih, prvič čez noč- no vsaj upam, da bouser posted image , sej če bo štala jo bomo šli pa iskat
Tale teden je tak grenko- sladek

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17996
29.5.2007 8:28:02   
beki24
muki- user posted image za 4000

frrrr- user posted image za nov avatar

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17997
29.5.2007 8:32:33   
lucika
altati, ti lisica...na srečanju pa ste se še nekaj hecale, da nas, štajerke, komaj kaj zastopite. ti ti ti ti! me matra firbec, od kod si bila, lahko na zs.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17998
29.5.2007 8:32:46   
Maxica
Dobro jutro. Svečka je začela prijemati ob ene pol polnoči, takrat je revež komaj zaspal. Sem se zbudila okrog 3h, pa je tako lepo spal na trebuhu, da sem ga kar pustila. Takrat je imel malo čez 38. Zjutraj ob 6h se je zbudil, je imel pa okrog 37,5.user posted image  Sicer se sliši, da ima zadaj poln nosek, ampak upam vsaj, da se ta vročina ne ponovi.
@lina, šesto bolezen smo preboleli pred enim mesecem, ja. Ne vem, zakaj dobi Lan kar naenkrat tako visoko vročino, pri Maxu nisem tega vajena. Ampak se pa sploh ne obnaša nič drugače, jaz bi bila pri skoraj 40 stopinjah čisti odklop.user posted image
Muki, seveda, temperaturo merim v ušesku, v ritki samo kdaj, 2x na dan, za potrditev, sicer pa samo v ušesku. Pa čestitke za 4000. Lepo mi slediš.user posted image
Frrrr, luštni kot vedno, super avatar.user posted image
Gaya in Gaja, čestitke za osem mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nanica, hvala za ta link glede razprodaje. Imam ful oblačilc št.62,68, pa nosečniške cunje, pa opremo za dojenčke, pa sem kr prelena, da bi dala na oglase. Moram to poštimat.
Eh, Max se je pokakal na kahlico, delo me čaka.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17999
29.5.2007 8:49:11   
@lina
dobro jutro!

pri nas je že dež...pa se je eno uro nazaj še sonček nekaj kazal, ko sem peljala mojga fanta v vrtec

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  718 719 [720] 721 722   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  718 719 [720] 721 722   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.