moci
|
nanica, zoja je bila res malo v vodi in takoj po kopanju sem jo stuširala in umila v umivalniku, potem pa še namazala s tistimi žavbicami in hvalabogu je delovalo. frrrr, pošlji mi malo zagona tasha, luštne fotke. nanica, čigav mačkon je na sliki kok je lep IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu IZVIRNO SPOROČILO: moci babe zmešane, a nimate nobenega dela pa veseli me, da se je oktober spet prebudil in tastare oktobrke spet migajo Moci, WB. Zdaj bo šele branja, ko boš ti z nami čvekala.... Pa super, da ste se imeli lepo. Res paše, kajne, kaj takega? Zdaj pa ne pokurite prehitro energije, ki ste jo dobili tam. tisto od hrane bi lahko lu, te nisem pogrešala. aja, me ni bilo se vidimo. evik, a ti je dolgčas, ko si sama mi imamo nogavice, ampak smo ves čas brez. res pa je, da zoja ne hodi okrog jaz dolgočasno kuham. zelenjavo in sadje v vodi, miksam. IZVIRNO SPOROČILO: nanica IZVIRNO SPOROČILO: frrrr - altati, riževo mleko... v Marcatrju sem našla samo rižev napitek, je pa poleg mleka stal.. je to to? a lahko kar jaz odgovorim, sem danes že enkrat po telefonu isto odgovarjala : ja, to je to, mislim, da se mu ne sme reči mleko, ker res ni mleko sem jaz mal težila po telefonu viv, vam se pa dogaja. a zdej še na hrvaško več na morje ne upam pridružujem se klubu samih doma
|