|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  727 728 [729] 730 731   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
30.5.2007 21:21:52   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: muki1
Kje sta danes Maxica in Altati, a sta se kje dobili brez mene??? user posted image VARATA ME!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Za altati sem se tudi jaz že spraševala, kje je. Pojma nimam. user posted image Maxica mi je pa poslala sms, da so brez interneta. Upam, da ga hitro dobijo nazaj. Obe tudi jaz pogrešam.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18201
30.5.2007 21:21:54   
nanica
kje ste vse srečke, ki imate može doma?

beki, kje si pa vsaj ti? danes te še lahko kličem, jutri boš pa tudi ti poniknila

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18202
30.5.2007 21:22:10   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: viv
A ste kaj brale od dogodkih v Barbarigi, ko je en model napadel slovensko družino? Skery story - mi smo ga srečali na naši parceli, ampak je nas na srečo pustil pri miru, skupil jo je mal naš avto, eno črto s ključem je dovbil okol in okol...

viv, me je kar strah postalo. Še sreča, da je vse v redu. Upam, da so tega psihopata zaprli.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 18203
30.5.2007 21:22:25   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

jaz se pa še ne morem možu posvetit, ker sem še sama domauser posted image

Sva že dve. Sem danes kar malo žalostna. Nisem jezna na moža, nočem mu še jaz vzbujati slabe vesti, ker vem, da trenutno res ne more drugače. V službi je bil skoraj do osmih, domov je prišel le toliko, da je Emo dal spat, Maksa je na hitro popestoval. Mali je tako vzklikal, ko ga je zagledal, pa rinil v njega, da ni mogel mimo njega, potem je pa spet šel. Zdaj ima pa vaje. Tile dnevi se kar vrstijo takole, da vsak dan kasneje pride iz službe. Upam, da se kmalu konča, ker ga vsi trije zelo pogrešamo in takole nimamo nič od njega.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18204
30.5.2007 21:23:26   
moci
čer.

ravnokar sem dala zojo spatuser posted image
zdaj sem pa sama z bombo v stanovanju. pa še lačna sem. ampak najprej rruser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18205
30.5.2007 21:24:56   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: moci
zdaj sem pa sama z bombo v stanovanju. pa še lačna sem. ampak najprej rruser posted image

Sva že dve.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18206
30.5.2007 21:35:08   
Pikabu
Punce, jaz grem malo knjigo brat, potem pa spat. Mogoče bom zjutraj lažje prenesla zgodnjo budnico našega najmljašega. user posted image

Lahko noč.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18207
30.5.2007 21:35:55   
nanica
jaz tudi še nisem večerjala, za kosilo sem imela pa sendvič ob pol šestih. kaj naj si zdaj privoščim? nič pametnega ni v hladilniku, kruha nimamo, kuhat se mi ne ljubi. kaj bosta pa vidve?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18208
30.5.2007 21:36:08   
moci
nanica, zoja je bila res malo v vodi in takoj po kopanju sem jo stuširala in umila v umivalniku, potem pa še namazala s tistimi žavbicamiuser posted image in hvalabogu je delovalo.

frrrr, pošlji mi malo zagonauser posted image

tasha, luštne fotke.

nanica, čigav mačkon je na slikiuser posted image kok je lepuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

babe zmešane, a nimate nobenega dela user posted image user posted image

pa veseli me, da se je oktober spet prebudil in tastare oktobrke spet migajouser posted image

Moci, WB. user posted image user posted image user posted image Zdaj bo šele branja, ko boš ti z nami čvekala.... user posted image user posted image user posted image Pa super, da ste se imeli lepo. Res paše, kajne, kaj takega? Zdaj pa ne pokurite prehitro energije, ki ste jo dobili tam.

tisto od hrane bi lahkouser posted image

lu, te nisem pogrešala. aja, me ni bilo user posted image se vidimo.

evik, a ti je dolgčas, ko si samauser posted image
mi imamo nogavice, ampak smo ves čas brez. res pa je, da zoja ne hodi okroguser posted image
jaz dolgočasno kuham. zelenjavo in sadje v vodi, miksam.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

- altati, riževo mleko... v Marcatrju sem našla samo rižev napitek, je pa poleg mleka stal.. je to to?

a lahko kar jaz odgovorim, sem danes že enkrat po telefonu isto odgovarjalauser posted image : ja, to je to, mislim, da se mu ne sme reči mleko, ker res ni mleko

sem jaz mal težila po telefonuuser posted image user posted image user posted image

viv, vam se pa dogaja. a zdej še na hrvaško več na morje ne upamuser posted image

pridružujem se klubu samih domauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18209
30.5.2007 21:38:06   
moci
nanica, jaz bom kaj nezdravega. mogoče čokoladni jogurt. ali pa sirove krogce. ali pa hrenovko. eh, ne vem. ne da se mi sploh pripravit.user posted image kok sem čudna. user posted image

muki, kva je zdej, ko me ni bilo si čvekala, zdaj pa ni nič s tebojuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18210
30.5.2007 21:42:38   
viv_
tiste lačne, z bombo in brez moža smo že 3 user posted image

altati je pa Tio peljala na kratke počitnice v zagorje, da vas ne bo skrbelo user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18211
30.5.2007 21:46:14   
moci
sem zradiala rumovo ploščico. ampak nisem nič manj lačnauser posted image
moj 'mož' pravi da pride čez eno urouser posted image bom po mojem že v komi. sem se uprla skušnjavi, da bi tačas pospravljala. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 18212
30.5.2007 21:50:34   
viv_
moci user posted image  Jaz grem po en sendvič pa pred TV - to mi je tko fajn, v miru pojest neki pred TVjem... Pospravljat ne morem, ker tamali spita, pa ne smem ropotat user posted image  Mož pa pride neznano kdaj...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18213
30.5.2007 21:51:01   
nanica

sem zradiala rumovo ploščico. ampak nisem nič manj lačnauser posted image
moj 'mož' pravi da pride čez eno urouser posted image bom po mojem že v komi. sem se uprla skušnjavi, da bi tačas pospravljala. user posted image

ko bi bilo vsaj obratno, da bi jih me lahko dočakale, bombe bi pa šle spat (beri izginile). pri nas bo obratno, bomba bo počakala, jaz pa zaspala

kaj pravite pa na moj avatar? a se kateri sline cedijo po jadranju? preteklo bo kar nekaj vode, preden bomo spet šli

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18214
30.5.2007 21:52:22   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: viv

moci user posted image  Jaz grem po en sendvič pa pred TV - to mi je tko fajn, v miru pojest neki pred TVjem... Pospravljat ne morem, ker tamali spita, pa ne smem ropotat user posted image  Mož pa pride neznano kdaj...

hvala. bom tole uporabilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 18215
30.5.2007 21:54:23   
moci
a deeeej nanica. ne delaj skušnjav. 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18216
30.5.2007 22:14:22   
moci
a zdej ste pa vse šleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18217
30.5.2007 22:39:05   
muki1

Tuki sn lubica user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18218
30.5.2007 22:43:29   
borovnicka
Sem še pokonc, ampak komaj gledam, tako da vam pošiljam  nočkouser posted image .

nagajivčka TT

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18219
30.5.2007 22:44:34   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Tuki sn lubica user posted image

ja kje si pa hodila tok časauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18220
30.5.2007 22:46:50   
moci
moj dec je pa kao še pri strankiuser posted image a ga čem it zasledovat user posted image
si dam lasuljo pa sončne špegle goruser posted image user posted image
mah, ne vem če ne bom šla spat. bi že šla, pa me je strahuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18221
30.5.2007 22:48:41   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

mis tole je zate

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=939708

mis, nekajkrat sm že napisala, sam ne vem če si opazila... moj mož se ni znal nikoli plaziti... se je le vzratno puzal , pri 13ih mesecih shodil

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18222
30.5.2007 22:52:27   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

- altati, riževo mleko... v Marcatrju sem našla samo rižev napitek, je pa poleg mleka stal.. je to to?

a lahko kar jaz odgovorim, sem danes že enkrat po telefonu isto odgovarjalauser posted image : ja, to je to, mislim, da se mu ne sme reči mleko, ker res ni mleko

hvala user posted image sej se mi je že mož smejal, ko sm rekla, da sm kupla riževo mleko... je  začel tamalemu razlagat kk riž pomolzejo user posted image

- češnje - jih lahko mali jedo? in ali morajo biti kuhane? naš si jih je danes kar postregel... najprej jih je mau cuzal, pol pregriznil, mami odstranila koščico in je še dalje cuzal user posted image neu kaj narobe? user posted image

tudi moj user posted image se je sam postregel na enak način in ni bilo nič narobe- jaz mu jih nisem kuhala

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18223
30.5.2007 22:54:21   
lucika
evo, meni je uspelo posodobit album, na moj-album.com... če kater ozanima..tak imate link

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18224
30.5.2007 23:06:43   
frrrr
viv, res skeri stori user posted image fotko, plsss

Lu, nisi čudna... ti se kr spočij! pa fajn, da ste uživali na morju.

muki, a te delavka na naši pošti pozna, da je na tvoj paketek nalepila polno veveričk? user posted image

Pikabu, pr dietni hrani ni blo riževega napitka, zraven mleka pa full sojinih napitkov in rižev.

Maxica, bogica brez neta... to je pa res user posted image men se bi kr trgat začelo user posted image

nanica in Pikabu, pri nas blo pa dans mau obratno... sm js mau tamaučka zanemarjala... je rekel mož preden je šel mali spat, da ga ima mali že poln kufer user posted image pa je bil res vsakič, ko sm se prikazala full vesel user posted image torej ni samo na moža tolk nor user posted image user posted image

moci, zagona je tk tk... že zame je mau usahnil... bil je takrat, ko nism mogla do knjig, ker sm imela tamaučka... ko je pa tamali spal ali bil v oskrbi moža, ga je pa zmanjkalo user posted image

nanica, jadranje me ne gane, ker dobim morsko bolezen že na barkači user posted image avatar pa luštkan ja user posted image

lucika, grem ZSje čekirat, če imam link... thx za info... bom koj pofirbcala user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 18225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  727 728 [729] 730 731   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  727 728 [729] 730 731   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.