|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  723 724 [725] 726 727   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
29.5.2007 20:43:19   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

MI SMO PA SPREJETI V VRTEC.user posted image user posted image user posted image user posted image JUHUHU!!!Včasih pa le pomaga, če je človek vztrajen!!!!!!
čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 18101
29.5.2007 20:43:42   
frrrr
hehe, sm mogla novo stran odpret user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18102
29.5.2007 20:43:58   
Arabela
Ma ste naklofale strani, da je joj... jaz sem ostala tam na 714....user posted image user posted image user posted image bom kasneje čekirala če je kaj uporabnega...

Ninica... naša ima slončka in pleničko ki si ju izmenično tišči na obraz in v usta...

Zobekof pa še nimamo...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 18103
29.5.2007 20:45:50   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Oj muki1 kaj si mislila z RD? Kaj ker se 30- približujem????user posted image

Tako je.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18104
29.5.2007 20:47:42   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Tako je.

JA KAJ NAJ REČEM  PANIKAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image   in počasi bi še enega user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18105
29.5.2007 20:47:53   
muki1
Joj, kakšne teme so že na sporedu.... user posted image , če umivamo zobke, če smo sprejeti v vrtec user posted image . Kako hitro...se spomnite lanskega junija? Umirale smo na obroke user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18106
29.5.2007 20:48:31   
@lina
tasha in Mamica81, čestitke za vrtec!user posted image

V naših vrtcih je prvo leto po dolgem času tako, da so otroke zavračali ob vpisu, do sedaj se je kar lepo izšlo, razen kakšni medletni so težko uleteli notri, ker so bile skupine že oblikovane...

Letos jih je bilo pa preveč...in je to kar mala katastrofa, saj starši tega nismo navajeni - saj vem, da je npr. v LJ to vsakoletna praksa... 

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18107
29.5.2007 20:48:51   
muki1

Tako je.

JA KAJ NAJ REČEM  PANIKAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image   in počasi bi še enega user posted image user posted image

Ti kar, saj veš kako gre, a ne? user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18108
29.5.2007 20:49:26   
Anonimen
Val je prej spet bruhal (že drugič v treh dneh)...bom zjutraj P poklicala, da vidimo kaj mu je...user posted image

Mi umivamo zobke že skoraj en mesec in jih ful rad umiva...

Za ninico ima enega majhnega medota...

Gaya user posted image  za 8. mesecev...

Maxica, upam, da je Lan boljše...

Pikabu, upam, da je pri vas vse ok in da ni prehudo...user posted image

Naš je bil danes takooo siten, da sem ful utrujena od vsega jokcanja in stokcanja...grem kar spat...

Nanica, upam, da bo tast prišel k pameti...user posted image

Beki24 user posted image  za 4 zvezdice...

Frrrr, lep avatar...user posted image

Mamica81 user posted image  za € od Vzajemne in da ste sprejeti v vrtec...user posted image

Samo ste pa res čveke...user posted image  komaj sem prišla do konca...sem pa le...

Zdaj pa lepo spite...

LP

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 18109
29.5.2007 20:51:44   
@lina

Joj, kakšne teme so že na sporedu.... user posted image , če umivamo zobke, če smo sprejeti v vrtec user posted image . Kako hitro...se spomnite lanskega junija? Umirale smo na obroke user posted image .

še parkrat gremo spat pa se bomo pogovarjale o prvem šolskem dnevu in maturantskem plesu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18110
29.5.2007 20:52:11   
tasha23
punce, moje trenutno stanje:
  1. čekiram RR
  2. gledam TV
  3. jem Smoki-je
  4. delam gušte psički user posted image
  5. poslušam babyphon - Gael-a
  6. user posted image  se na user posted image , ki ga še ni domov (rekel je da gre za mx 30 min - tj 1 uro od tega user posted image )
  7. obupala sem kar se tiče zobkov - JIH NI!!!!user posted image
  8. Vreme je za 1 k...c
  9. in jaz ali bom dobila user posted image  ali... sem samo tečna zaradi vremena... če pa je kaj drugega... bo pa februarja user posted image ... bomo videli, je rekel slepi user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18111
29.5.2007 20:52:58   
frrrr
sej ne vem a vam upam povedat, a ne user posted image sm šopingirala dans... sm nabavla hrano, ki jo vi vašim otročkom kuhate, pa je js še ne poznam oz. je še nism jedla user posted image a vam naštejem? user posted image kus kus, proseno kašo, ješprenj, piro, ajdovo kašo, ovsene kosmiče... sm čudna, ha user posted image  user posted image zdej morm pa navodila pripravit kk se to pripravlja... pol morm pa verjetno prej js poskusit, preden tamaučku govorim dobro dobro user posted image  user posted image  user posted image
mama mi je rekla, da bom otroka na otrobe navadla user posted image user posted image evo, zato sm pa do zdej jedla samo koruzni in pšenični zdrob user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18112
29.5.2007 20:55:04   
tasha23

Tako je.

Ti kar, saj veš kako gre, a ne? user posted image

ja, no, saj treniramouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18113
29.5.2007 20:56:34   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

še parkrat gremo spat pa se bomo pogovarjale o prvem šolskem dnevu in maturantskem plesu user posted image user posted image user posted image
user posted image  user posted image  user posted image ne noooo user posted image  user posted image pol bo pa kmau rekel: stara, dej mau keša, da grem v kino... aja, pa avto mi posodi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image pa neu se več pustil stiskat in lupčkat user posted image  user posted image  user posted image ga bom zdej na zalogo polupčkala user posted image  user posted image  

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 18114
29.5.2007 20:58:22   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

sej ne vem a vam upam povedat, a ne user posted image sm šopingirala dans... sm nabavla hrano, ki jo vi vašim otročkom kuhate, pa je js še ne poznam oz. je še nism jedla user posted image a vam naštejem? user posted image kus kus, proseno kašo, ješprenj, piro, ajdovo kašo, ovsene kosmiče... sm čudna, ha user posted image  user posted image zdej morm pa navodila pripravit kk se to pripravlja... pol morm pa verjetno prej js poskusit, preden tamaučku govorim dobro dobro user posted image  user posted image  user posted image
mama mi je rekla, da bom otroka na otrobe navadla user posted image user posted image evo, zato sm pa do zdej jedla samo koruzni in pšenični zdrob user posted image

nisi čudna, veš... jaz tudi ne maram kaj preveč teh semen user posted image  okej ješprenj jem v ričetu, ajdovo kašo tudi v kakšni obliki npr. gratinirane palačinke z ajdovo kašo ali pa ajdova kaša z jurčki,  kus kus sem že jedla, sama ga ne kuham doma...user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18115
29.5.2007 21:01:40   
tasha23
joj ne vem kako naj ravnam z Gaelom, začel se je dvigati na noge in izkoristi vsako možnost, da se dvigne gor. Npr. se celo po pregrinjalu od kavča povleče in rezultat je slednji:
user posted image
potem pa ga okregam in:

user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18116
29.5.2007 21:09:31   
frrrr
tasha, če se sam dviga itaq ni panike... 

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18117
29.5.2007 21:13:04   
mis
Evo tud mene! Mož je šel na badminton, jaz pomila posodo (še od kosila...khm...), brala za nazaj in pojedla, zdej mam pa frej prste za tipkatuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18118
29.5.2007 21:13:10   
Arabela

Drugače pa, jaz sem bila danes v totem Arabelinem Mariboru. Sem šla na en seminar, je bil kar zanimiv, nisem spala, ampak tematiko je pa naš direktore zgrešil, ni ravno za našo firmo ne vem kako zanimivo.
Potem sem seveda nujno obiskala H&M in zapravljala user posted image . Saj nisem dosti, ampak sem neke šminkerske zadeve za moje punce in za njuno ta staro nabavila user posted image

Ej to pa moram komentirat!!!! Sem bila skoraj ves dan v mestu, se potepala z malecko, pa da nisi javila da boš tu... ja saj vem da maš druge ljubice ampak en kofetek pa bi res lahko dol udarle....user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18119
29.5.2007 21:17:43   
Arabela
ČEstitke za 8mesecev:

user posted image user posted image user posted image GAJA in GAYA....user posted image user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18120
29.5.2007 21:18:53   
Arabela
Prebila ssem se skozi vaše čvekanje, zdaj pa prepuščam računalnik atiju, da se našpila igrice...

Lahko noč pa eno bolho za pomoč...
Če pa piči pa mene pokliči....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18121
29.5.2007 21:20:09   
mis
kje ste vse?

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18122
29.5.2007 21:25:13   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Drugače pa, jaz sem bila danes v totem Arabelinem Mariboru. Sem šla na en seminar, je bil kar zanimiv, nisem spala, ampak tematiko je pa naš direktore zgrešil, ni ravno za našo firmo ne vem kako zanimivo.
Potem sem seveda nujno obiskala H&M in zapravljala user posted image . Saj nisem dosti, ampak sem neke šminkerske zadeve za moje punce in za njuno ta staro nabavila user posted image

Ej to pa moram komentirat!!!! Sem bila skoraj ves dan v mestu, se potepala z malecko, pa da nisi javila da boš tu... ja saj vem da maš druge ljubice ampak en kofetek pa bi res lahko dol udarle....user posted image user posted image

Arabela draga, res nisem kaj preveč hotela planirat, ker sem mislila, da bo do 14.00 seminar, potem pa gasa domov, je že čakala Neža ( mož in Iva sta se prislinila z mano user posted image ). Sem malo prej šla, zato sem še utegnila pošopingirat. Drugače bi te 100% že prej na ZS zgnjavila za kakšen kofe.......Tudi ti boš enkrat moja lubica user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18123
29.5.2007 21:27:05   
tasha23
LN se javim kaj jutri - če utegnem

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18124
29.5.2007 21:39:35   
piskot
cer.

kaksni problemi z uspavanjem ... zamudili smo martinovo uro, ob 19:30 je zakinkal v avtu in se potem prebudil. zato sem ga zdaj uro in 15 minut skusala uspavat. drama. no koncno je uspelo.

danes dobiva menda atija nazaj.

ooooo kaksna dobra reklama za wiskas. iiiiii. mali mucek. okej, gremo dalje.

psasa ta ortopedska blazina za na tla.

ninica ena zirafa. ampak kadar jo da mami, da bi se pomiril, ne pali. ce jo vzame sam, je pa ful super.

zobe sicer imamo ze 3, ampak se noben ni do konca zunaj. torej kaj priporocate za ciscenje, tisto za na prst?

zlahta mamo super babi in dedija (no mogoce vcasih tud mal pretiravata), pa zakon svakinjo, pa strica, s katerim se dobr stekamo. vse ostalo kar je se zivih, jih pa ni na spregled, moj moz pa tud ni prav navdusen obiskovalec. in se mi prav dopade da je tako. vsaj v tem primeru.

pikabu drzim pesti da se vse dobro iztece.

maxica upamo da ste kaj bolje.

hehehehhe, slisale tole? menda da telebajski spodbujajo otroke k homosexualnosti user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 18125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  723 724 [725] 726 727   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  723 724 [725] 726 727   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.