|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  629 630 [631] 632 633   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
7.5.2007 15:44:58   
borovnicka
frrr - piškot in user posted image  oktoberka  - ni ista oseba

nagajivčka TT

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15751
7.5.2007 15:53:33   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Arabela, saj ni tako hudo...bo že spala, ko bo sama pogruntala, da je luštno spati celo noč...do takrat smo pa pač mame malo bolj boge...jaz se že ne sekiram več zaradi spanja, ampak moram pa malo pojamrat...

_andreja_ že dolgo te ni bilo slišati...kje se potikaš...prideš kaj v naše konce? sporoči...mi imamo sedaj 2 obroka GH, pa razmišljam, da bi mu zvečer še nekaj dala poleg dojenja, če bi mogoče boljše spal...Punce kaj predlagate? ko sem jaz začela z glavno hrano in to je bilo pri 4 mesecih sem mu naredila aptimil1 ki mi je ostal in notr dala rižolino(kakšno žličko prvič, drugi dan dve... in tako dokler ni blo lepo gosto)... to sem mu dala okol 17:00 za spit ob 19:00 smo pa spat hodila,(kopanje + dojenje, pa nikol mi ni zaspal na ziziuser posted image ) čeprav naš takrat ni spal nič bolje smo še kaknih 14 dni potem rabl da smo se naučil, prespati noč...sam naš ima dudo in če se je zbudu sem mu jo dala, namesto zize in je lepo skapiral, da ponoč spimo, brez kakršnga joka, sam tvoj je nemara....in mislm da je težje....

Vava, kako je Lukec?

LP
barby pridem....sam nevem če mi bo sfolgalo ta teden ker imamo v nedeljo krst, pa mam dost za postorit...pridem pa v kratkem, v roku 14 dneh sigurno user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15752
7.5.2007 15:55:08   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

a gremo kaj na sprehod, moci in zoja?

zdaj tako lepo sonček sije

sva čakali, da se prikažetauser posted image
do kdaj imata vidva čas? midve ob 3h dobiva atija na kosilo, potem šibava v knjižnico, a ob 5h je prepoznouser posted image

ne, a prideta k nam ali midva k vam?

če ti je prav se oglasiva na poti iz knjižnice

za tako smetenje bi naju avgstovke izgnaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15753
7.5.2007 16:11:09   
nanica
moci, ok

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15754
7.5.2007 16:22:57   
altati
borovnicka- sem te hotela že malo poklicat, če se še kaj vidimo, za kakšno kavo. Lepo te je bratiuser posted image !

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 15755
7.5.2007 16:24:18   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

ma pa mala ful krizo če je pri kom drugem. tuli kot jesihar in se ne pomiri. je to faza? kaj narest? potem jo vzamem jaz je pa okuser posted image

Pri moji Tii je ta faza trajala od 7. do 15. meseca. Naresti se ne da nič.
Pride in mine. Pri enih hitreje, pri drugih kasneje....Tara pa npr. te faze sploh ni imela.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 15756
7.5.2007 16:25:16   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

Eno vprašanje: A imajo res vsi radi stekleničke. Pri nas smo poskusili že vse, pa ne pali nič - nobena flaška, noben nastavek, nobene vsrte čaj ali sok.... Zato nimam pojma kako mu naj dam še kakšno drugo tekočino. Po žlički gre prepočasuser posted image  s kozarcem se kregauser posted image . Tako da ga tudi zaradi žeje večkrat dojim.

Hvala enako!
Pri nas ne pije nič, nima stekleničke, ne kozarčkev, ne žličke.....včasih, ampak res včasih naredi požirek vode iz navadnega kozarca.

Neposredna povezava do sporočila: 15757
7.5.2007 16:25:22   
Arabela

arabela, katere skutke ji daješ? jaz sem ji dala malo poskusit, pa ji je blo zelo všeč. samo ne vem katero naj dam, vse imajo ene čudne sestavineuser posted image

barby, zoja ima za večerjo mlečni riž (millupa) ali riž s koruzo (isto)

Najprej sem ji dala od Bebevite in Hippa jogurt ali skuto... nato sem ji probala dati Fruchtzwerge... ej pa še meni niso všeč, ful kot da je sami sladkor notri... zdaj pa ji dam od Lj. mlekarn skuto junior (nekaj takega kot Fruchtzwerge) ampak je ful boljše...  od jogurtov pa je prej zamzala od Bauerja Čebelico majo...

Za večerjo pa kašice od milupe ali bebevite...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15758
7.5.2007 16:33:19   
Arabela
Naša frača pa je danes ful neka ješča... za kosilo je zmazala brokoli s puranjim mesom, potem za malico jogurt, vmes sem jo 2x dojila (seveda da je lahko zaspala) in zdaj spi.. pa sploh ni kazalo da je utrujena, ko pa sem jo položila v posteljo je v roku 5min zaspala... no bomo videli kakšna bo noč...

Sva bili pa danes ves dan zunaj... ati postavil marelo, pa se je mala lepo igrala na blazini in ni potrebovala prav nikogar...user posted image user posted image

Ma pa zadnje čase ful neko fazo in prav krići, se dere (pa ne joka), ampak verejtno ji je fajn ko je ugotovila da je to njen glas...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15759
7.5.2007 16:35:05   
altati

frrrr- mislim, da bi Piškot dol padla, če se ji zgodi kaj takegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15760
7.5.2007 16:48:52   
Anonimen
Sem postavila gledališče in sva se igrala z vsemi igračkami kolikor jih ima (jih je ogromno)...pa mu je bilo tako zanimivo...se je ves čas na glas smejal...saj da bi naju kdo gledal, bi rekel da sva smešna, ker sva se eno uro skoz smejala...pred tem je pa tulil do onemoglosti...zgleda, da nam prihaja naproti še en zobek...

Zdaj pa spi kot polhek, potem dobi pa zizo, ker imam trde kot kamen...

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 15761
7.5.2007 16:50:34   
Anonimen
_andreja_ želim vam lep in miren krst...mi ga imamo že za sabo in je bilo ful super...sploh piknik po njem je bil super...no ko boš kaj naokrog prišla, pa kar sporoči...sem itak skoz na RR priklopljena in vsake toliko čekiram...OBSEDENKA!!!user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15762
7.5.2007 17:17:41   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

IZVIRNO SPOROČILO: altati

no a takole se potolaži na smrt obupane in utrujeneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

nočem ti zbujati praznega upanja, si lahko potem prehudo razočarana in se bojim kakšnih tvojih samomorilskih nagnjenjuser posted image
Kar preberi Gajči, še dlje lahko trajauser posted image

da ne govorim, da smo že tud v 5 spali v zakonski postli user posted image , pa rajš ne bi, kje sem bla jaz, ata in 3 hčere so osvojili ozemlje, jst sem se pa samo z joško še držala postle(bla je namreč v Gajinih ustih)user posted image

to si tako napisala, da sem kar videla ta prizor in se nasmejala do solz user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil @lina -- 7.5.2007 17:18:33 >

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15763
7.5.2007 18:18:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

frrrr- mislim, da bi Piškot dol padla, če se ji zgodi kaj takegauser posted image

user posted image

Jo bo že stisnilo, ko bo samo brala o tem...user posted image

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 15764
7.5.2007 18:20:07   
Anonimen
Naš se pa igra v stajci s polnim trebuščkom in je zelo dobre volje...sedaj se greva še malo igrati, potem pa kmalu kopanje in večerja ter spanje...pa bo dan končan...sva pa še vedno sama...se še kaj oglasim...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15765
7.5.2007 19:18:46   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Sem razmišljala, ko tako jamramo/te glede zobkov, pa da so tečni sto na uro, pa se slinijo itd., zobki pa nočejo priti. Max je pri nas prvega dobil pri 11.mesecih, pa kar v enem dnevu. Npr. ob 12h je postal ves smrkav (to je bil pri njem vedno znak, da bo zobek), ob 16h pa je zobek prikukal na plano. O kakšni tečnobi in slinjenju ipd. znakih, ki jih mamice vedno tako rade pripisujemo zobkom, ni bilo nikoli niti sledu.user posted image

Jure je vseh 20 zobkov dobil tako, da smo šele pol ugotovili - a poglej, zobek imaš...user posted image  Edino kar rada pripisujem izraščanju zob, lahko da je čisto slučajno sovpadlo - da je nehal spati 7-8 ur na noč ampak je bilo 5-6 v kosu za nekaj časa vsakdanja stalnica.

Kar se zob tiče, gre Matjaž po njegovih stopinjah...kar se spanja tiče, pa tudi user posted image  s to razliko, da 8-urnega v kosu pri njem še nismo spoznali user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15766
7.5.2007 19:26:16   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Ampak včasih pa se vprašam, pa zakaj se toliko sekiram.... mala pač spi kakor spi.. sem zadnji teden ful zagrenjena zaradi tega... ampak mala je zdrava, pridna vesela..... ma bom že vzdržala to spanje hudičevo...

ne se sekiratuser posted image  še tebe potolažim, da bodo začeli spati lepo, še zavedela se ne boš user posted image  to dnevno spanje je pa itak - kolikor pač potrebuje,... šele tam okrog leta ali leta in pol, ko bodo imeli samo dve (okrog enega leta) oz. eno dnevno spanje (leto in pol, govorim na približno), se bodo ta dnevna spanja podaljšala...naš starejši sedaj še vedno spi čez dan, ampak to pri njemu traje 2-3 ure...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15767
7.5.2007 19:28:14   
@lina

Eno vprašanje: A imajo res vsi radi stekleničke. Pri nas smo poskusili že vse, pa ne pali nič - nobena flaška, noben nastavek, nobene vsrte čaj ali sok.... Zato nimam pojma kako mu naj dam še kakšno drugo tekočino. Po žlički gre prepočasuser posted image  s kozarcem se kregauser posted image . Tako da ga tudi zaradi žeje večkrat dojim.

pri nas je steklenička dobra samo za dlesni brusit, za raztegovat cucelj ali preverjati kako kaplja na tla user posted image

zato ga tudi jaz večkrat podojim, pa prav vidim, da je to dojenje res samo za žejo - tisto prvo mleko

Neposredna povezava do sporočila: 15768
7.5.2007 19:48:00   
nanica
moci, pozabila sem ti dat kamilico za zojo, jo bom pa v četrtek v kr prinesla

če bi jo še katera gorenjka, naj kar reče, prinesem

po kresi se dan obesi

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15769
7.5.2007 20:07:08   
Anonimen
Midva sva zrihtana (mami stuširana, Val skopan), 70ml mlečne kašice je že pojedel, sedaj ga pa še podojim in gre spat...jaz pa na RR...

Eno vprašanje: Kam daste user posted image  ko se greste tuširat ali kopat? Naš sedi v stolčku pred tuš kabino in vsake toliko časa mu rečem: ni ni mamice, pa odprem vrata in rečem ku ku...on se pa ful smeji in se lahko naprej tuširam...ko pa še ni sedel v stolčku, ga je pa ati čuval, če ga pa ni bilo sem se šla pa, ko je šel škrat spat...

Kožico na lulčiju sva že skoraj čisto dol spravila....še jutri in najbrž že bo...user posted image

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 15770
7.5.2007 20:43:31   
Anonimen
A zdaj pa vse gledate user posted image user posted image ?

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 15771
7.5.2007 20:56:21   
Anonimen
Ste pa postale redkobesedne in grem kar za škratom v Pančevo...saj vem, da boste sedaj pa vse gor navalile in bom jutri imela ful za prebrat...pa upam, da bomo danes kaj boljše spali...

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 15772
7.5.2007 20:57:29   
mis
Jaz ne gledam. Čakam moža da mi vrat zmasira. noro kako me boli. Nč ne morem. Mala pa spi. Je zaspala, pa se zbudi, pa spet. No zdej pa spi. Upam da spet do jutra. Kot je že utečeno...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15773
7.5.2007 20:58:21   
nanica
pikabu vse lepo pozdravlja, ima gužvo, pa maks je dobil vročino

pikabu, želim vam mirno noč

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15774
7.5.2007 20:58:24   
frrrr

se mi je zdelo, ampak sm mogla vseeno mau štrene mešat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  629 630 [631] 632 633   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  629 630 [631] 632 633   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Enako ime?
Masha_M

Če bi izvedeli, da je nekdo od vaših bližnjih otroka poimenoval enako kot vi svojega, ali bi se počutili...?

jezno, užaljeno? (30%)

počaščeno? (32%)

indiferentno? (39%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!