Maxica
|
Dobro jutro. @lina, ful mi je všeč vajin razpored hranjenja in jaz bi tudi tako. Moram probat en ritem naredit, ker ga imam sicer še vedno precej časa na dojki. Muki, tudi meni je lokacija blazno všeč. Frrrr, če dojke podrobneje pogledaš, boš opazila, da nimajo očk. Kar pomeni, da one ne vedo natančno, ali jim mleko prazni otrok ali črpalka. Vseeno jim je, one vedo, da če jim nekdo mleko sprazni, ga morajo v določenem času spet narediti. Ravno tako dobrega in mastnega. Morda ga je res za odtenek manj, vsaj pri meni, ampak verjetno samo zato, ker nisem preveč dosledna, da bi ga redno pumpala tudi iz leve dojke. Če pa bi ga, sem prepričana, da bi bili obe dojki primerno polni. A polento radi jedo vaši malčki? Tuhtam, da bi mu danes naredila polento z bučkami (nimam še točne ideje, kako bi to izvedla, le na misel mi je prišlo), pa ne vem, se mi zdi, da se je Maxu zdela pregroba. Altati, zakaj imata z Jašem šele zdaj kontrolo kolkov? Ste sicer kaj boljši? *anč*, dobrodošla spet doma. Kje je Viv? Pa Pikabu? Gaya, Žiri so pa res precej blizu nas, se moramo enkrat zmenit za en dejt. (zmenek, ne osvežilna pijača ) Pa hvala, da si napisala, kako spite pri vas v postelji. Si me do solz nasmejala. Na koncert pa ne grem. Jaz bi raje šla na Il Divo. Tasha, seveda te pogrešamo. Sem razmišljala, ko tako jamramo/te glede zobkov, pa da so tečni sto na uro, pa se slinijo itd., zobki pa nočejo priti. Max je pri nas prvega dobil pri 11.mesecih, pa kar v enem dnevu. Npr. ob 12h je postal ves smrkav (to je bil pri njem vedno znak, da bo zobek), ob 16h pa je zobek prikukal na plano. O kakšni tečnobi in slinjenju ipd. znakih, ki jih mamice vedno tako rade pripisujemo zobkom, ni bilo nikoli niti sledu. Moci, na zdravje. Sto let že nisem pila šabese. Piskot, tudi na novem avatarju ste luškani. Pogrešam pa "kmečkega" fantka.