|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  630 631 [632] 633 634   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
7.5.2007 21:06:34   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: barby84
Eno vprašanje: Kam daste user posted image  ko se greste tuširat ali kopat? Naš sedi v stolčku pred tuš kabino in vsake toliko časa mu rečem: ni ni mamice, pa odprem vrata in rečem ku ku...on se pa ful smeji in se lahko naprej tuširam...ko pa še ni sedel v stolčku, ga je pa ati čuval, če ga pa ni bilo sem se šla pa, ko je šel škrat spat...
js tut tk naredim... se mu za zaveso skrijem in vsake tolk časa vn pokukam user posted image
Kožico na lulčiju sva že skoraj čisto dol spravila....še jutri in najbrž že bo...user posted image
super... pri nas pa kožica gre dol tolk, da se taka rožica naredi, sam luleka pa ni na spregled user posted image   kaj predlagate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15776
7.5.2007 21:11:22   
piskot
dan.

evo opravili obisk pri pudiatru. dobili pikico, dali kri, vodo.

frrr mere mamo 72cm, 7255g, 43cm. kdaj pa prvi zobek steje? pri nas se ga cuti ze, vidi pa se ne. 
no vidim da tisto glede nosece oktoberke ste ze razresile. po mojem bi me kap zadela, ce se mi kaj takega zgodi. user posted image

moci upam da bo danasanja noc lepsa. pa jaz ji malancane se ne bi dala.

beki24 itak da moras z nami!

nanica za kaj je ze kamilica?

barby nas ne more biti v kopalnici, ker ni prostora. ena varianta je da je ati doma in ga pazi ta cas, druga pa da ga dam spat in se grem potem tusirat. sam ta druga je dost nervozna, ker vcasih glih takrat zacne jokcat.

no pa sem se prebila skozi ....

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15777
7.5.2007 21:14:15   
frrrr
barby - lepo noč!

Pikabu - porihtajte se! pa lepo noč vam želim! upam, da čimprej najdeš čas zase in za nas user posted image

mis - prijetno masažo ti želim!

piskot - upam, da nisi huda, ker sm imela takšna vprašanja... sej vem, da se moraš prej še naspati user posted image bova čez 4-5 let skupaj drugič mamici, da bova lahk klepetale na RR user posted image

pri nas je pa mali od praznikov dalje full tečkan na trenutke... prej sva bila cele dneve sama in je bil fuuull priden... od 26.4. dalje je bil pa mož doma in se je zgleda razvadil, da ga skoz nekdo animira... in če mu kaj ne paše začne prav tk tečkat, če ne doseže takoj začne pa na silo jokat... in takoj, ko ga dvignem, je ok user posted image se mi zdi, da uveljavlja svojo voljo, pa ne vem kaj nej... ga mam full rada, ampak po glavi mi pa tut ne more skoz hodit user posted image

aja, pa iščem predloge kako previt otroka, ki noče ležat na hrbtu niti 10 sekund user posted image noro je... odkar ima zabasan nosek, mu še plenice ne morem snet... ga moram vmes ene 3x obrnit iz trebuščka na hrbet...
sta bila danes brat in punca tu in sta mi enkrat pomagala pri previjanju -> sta ugotovila, da smo bili 3je komi zadost za 1ega otroka previt user posted image

grem zdej položnice plačat, pol pa že neki... ne vem, na RR že ne smem tolk viset user posted image lepo spite!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15778
7.5.2007 21:14:32   
piskot
frrr glede kozice smo mi ravno danes pri pediatru govorili. lahko mu vlecem dol kadar ga kopamo, pri previjanju pa ne, ker je menda nevarno, da se zatrga. tko da kar bo bo. mi imamo itak ze genetske predispozicije za operacijo, tako da bo ubogo bitje verjetno moralo to pretrpeti.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15779
7.5.2007 21:17:34   
frrrr
piskot - sem ažurirala... imate pravega dolgina user posted image
za zobke pa ne vem - pomoje, ko se ga vidi user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15780
7.5.2007 21:19:05   
frrrr
kožico mu js 1x dnevno pred kopanjem mau treniram... pri vsakem previjanju se mi pa ne zdi potrebno... upam, da bo Martinu prihranjena operacija in bo narava poštimala svoje 

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15781
7.5.2007 21:19:16   
piskot
frrr nisem zamerljive sorte sploh.

pri previjanju imamo tudi mi kar precej tezav. jaz jih resujem z igracko. sploh je pa dobra tista skatla od vlazilnih robckov, ce jo lahko dobis v roke. v tem primeru imam cist mir med previjanjem.

mi imamo tisto trmo, ko se hoce nosit ze par mesecev user posted image . zacne rit dvigovat in rokice steguje, pa dere se kot bi ga iz koze dajal. pa kaj cem, poslusat ga ne morem, torej ga dvignem. moz tezi, da bi ga morali pustit, pa dela isto kot jaz. pri nas imamo torej brezupen primer, ker teta, dedi in babi so pa se slabsi kar se tega tice. ne vem pa kam to v koncni fazi pelje.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15782
7.5.2007 21:26:10   
piskot
hm, nikjer nikogar. grem spat. mirno noc vam zelim.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15783
7.5.2007 21:41:51   
moci
tuširanje- če je kje kdo, potem jo dobiuser posted image včasih je v stolčku med vrati, tuš kabine pa nimamo

mis, upam, da boš jutri kot novauser posted image

frrrr, jaz ji tud dam kaj v roke med previjanjem. kaj ful zanimivega, pa je nekaj časa mir.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15784
7.5.2007 21:42:25   
moci
kakšen dolgčas na oktobruuser posted image
kje pa ste vse

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15785
7.5.2007 21:52:09   
nanica
no, grem pa še jaz spat

lahko noč

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15786
7.5.2007 21:56:50   
moci
mirno noč, nanica

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15787
7.5.2007 23:13:27   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

frrrr, jaz ji tud dam kaj v roke med previjanjem. kaj ful zanimivega, pa je nekaj časa mir.

ja, mi imamo previjalne igračke... ampak jih bo treba očitno zamenjat, ker so že dolgočasne oz. so bolj zanimive iz drugega zornega kota user posted image

dans je res dolgčas na oktobru user posted image

piskot, bomo imele razvajene fantine user posted image pol bodo pa v vrtcu ubogi, kjer ne bo vse po njihovo user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15788
8.5.2007 6:54:23   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

pri nas je pa mali od praznikov dalje full tečkan na trenutke... prej sva bila cele dneve sama in je bil fuuull priden... od 26.4. dalje je bil pa mož doma in se je zgleda razvadil, da ga skoz nekdo animira... in če mu kaj ne paše začne prav tk tečkat, če ne doseže takoj začne pa na silo jokat... in takoj, ko ga dvignem, je ok user posted image se mi zdi, da uveljavlja svojo voljo, pa ne vem kaj nej... ga mam full rada, ampak po glavi mi pa tut ne more skoz hodit user posted image

aja, pa iščem predloge kako previt otroka, ki noče ležat na hrbtu niti 10 sekund user posted image noro je... odkar ima zabasan nosek, mu še plenice ne morem snet... ga moram vmes ene 3x obrnit iz trebuščka na hrbet...

frrrr- a imava midve popolnoma enakega otroka???????????
jaz se trenutno ubadam z identičnimi problemi!!!!
HELP!!!!! HILFE!!!!!!!POMOČ!!!!!!!!!!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15789
8.5.2007 6:57:53   
altati
Dobro jutro!
Itak sem prva!
Sem včeraj govorila s Pikabu, je obljubila da se javi, pa nič od nje...Pikabu, pogrešamo te, javi seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Maks je imel popoldne 39 vročine, upam, da se ni kaj hujšega izcimilo!
Naš Jaša je še vedno globoko grlo, ampak ni pa nič slabše, boljše pa tudi še neuser posted image ...ah, bo že. Ker je normalno, volje normalne, scrkljan za umret (le zakajuser posted image user posted image user posted image ), GH še ne jemo, kuhamo pa vsak dan....ah bo že...sredinka blondinka že po vrtcu straši, Tara ravnokar še dodatno crklja Jaša in to je to.....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15790
8.5.2007 7:55:20   
nanica
dobro jutro

za nami je nenavadna noč. že zvečer se se dvakrat zbudil (če se sploh je) v silnem joku, a se je na zizi hitro pomiril in zaspal naprej. enako je bilo zjutraj, a takrat ni pomagalo nič. sva kar vstala, šla kuhat ričet in peči mafine.

zdaj se pa igra z mojim mobitelom in je še kar dobre volje. le kaj bi to bilo? mogoče podoživljanje padca? ker jok je bil res podoben tistemu, ko se kaj prestraši

piškot, kamilica je za pomiritev ali za blaženje simptomov izraščanja zob. midva mu jo največkrat dava v primeru slabe volje

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15791
8.5.2007 8:10:54   
@lina
dobro jutro

mi smo danes imeli jutranje budnice od 5h do 6.30, mali je na vsak način hotel nekoga prebuditi, da bi se igrali z njim, pa ga ni noben dost upošteval, zato je ob 6.30 nazaj omagaluser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15792
8.5.2007 8:16:49   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

a tvoj otrok sliši na ime Jaša? user posted image

eno zadevco sm rešla - previt ga je bilo danes lažje, ker sem zamenjala igrače in jih lahko tudi leže raziskuje user posted image

za uveljavljanje njegoe volje se bova pa še mogla zmenit kdo je šef user posted image ne vem kk mu nej to povem, ker:
1) me ne pusti do besede
2) ko kaj govorim, se dela, da ne sliši
user posted image
eh, greva dans po dolgem času vn in bo mogoče mau bolje... mu mogoče že stanovanje mau preseda user posted image

kako vaš šarmantni Jaša?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15793
8.5.2007 8:18:54   
Lu
Jutro!

sem vas na hitro preletela, ampak se mi zdi da se bo pa že Tian oglasil in mi ne bo pustil nič napisat.

Skratka.

Najprej čestitke vsem slavljencem in pa zobkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pri nas še nič na vidiku. Oz. nekaj se dogaja, ker je mali včeraj spet zakuhal in noč je bila tudi pestra. Tako da nekaj bo.

Pikabu a vi ste tudi zboleliuser posted image Nič fajn.

Altati a Jaša tudi bogiuser posted image Pa kaj je zdej to?

Pa še malo k veseljši temici
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

se bom malo vmešala in predlagala:

predlagam soboto, 9. ali 16 junij

pofočkajte se za 9. junij:
nanica
moci

piskot
frrrr
Lu

pofočkajte se za 16. junij:
altati
nanica

MUKI1
moci
frrrr
Lu( po vsej verjetnosti gremo že na dopust )

kaj pa lokacija: Kolpa, Koper ali Prekmurje?
altati: vseeno
nanica: vseeno

MUKI: Prekmurje user posted image  ali pa, da gremo nekam s šotori in prespimo. Za en dan se jaz več ne grem cinclat po Sloveinji, ker je preveč štala, res...pa brez zamere.....saj vem, da se da tudi brez nas speljati zadevo user posted image
moci:vseeno

moz od piskota: koper (da bo sel lahko srfat user posted image )
frrrr: vseeno
Lu:vseeno

Drugače pa pri nas nič kaj dosti novega. Maja nagaja Tianu na polno. Se dere. Tian je slišat ne more in se potem on user posted image Maja namreč spušča take glasove, da je joj. Mi je kar grozno. Se mi zdi da je spet kar dosti ljubosumna. In potem še Tianu govori ne, tiho bodi,.... JOj kaj bo šeuser posted image Zdaj berem knjigo Uspešen otrok. Sem še na začetku, ampak jo bom predelala. Se mi zdi enkratna.user posted image

Naj še povem, da je Tian že obsedel in zdaj ga komaj prepričam, da bi lahko še malo ležal. Aja. Pa pevc bo user posted image user posted image Se prav nasmejim zraven.

Na RR sem zdaj bolj malo, ker imam še od morja veliko žehte za uštimat, pa po stanovanju skoz neki prčkam, pa z malim se sprehajava, kuhava in potem je že ura 15 ko greva po Majo in zvečer je že dragi za rač. In sploh ne pridem zraven.

Zdaj se pa že nekaj oglaša.

Se javim še.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15794
8.5.2007 8:23:02   
frrrr
joj, @lina, vaš pa je faca, da prizna poraz in zaspi nazaj user posted image  user posted image

naš ropota že od 6ih... do 7:30 se ga je dalo tolk zanimirat, da sm lahko vmes dremala, potem pa previjanje.
spet nismo kakali od sobote user posted image pa se samo dojimo. lažem - včeraj sm mu dala rižev oblat, ker ga ni šlo z ničemer več zanimirat in potem sva pol ure sedela v kuhinji v ležalniku in papcala oblat in bila zelo vesela user posted image - skoraj pol ga je snedel user posted image

nč pičim z joško zdej...
se kaj čez dan beremo...

lep je dan! gremo vn!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15795
8.5.2007 8:23:34   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: altati

a tvoj otrok sliši na ime Jaša? user posted image

le kako si to uganilauser posted image ??? si šlogarca, al kajuser posted image ???

eno zadevco sm rešla - previt ga je bilo danes lažje, ker sem zamenjala igrače in jih lahko tudi leže raziskuje user posted image

ah, ja, pri nas ga najbolj animirajo gsm-ji in daljinci, pa računalniška miškauser posted image user posted image

za uveljavljanje njegoe volje se bova pa še mogla zmenit kdo je šef user posted image ne vem kk mu nej to povem, ker:
1) me ne pusti do besede
2) ko kaj govorim, se dela, da ne sliši
user posted image

jaz sem mu danes zjutraj segla v besedo in ga veselo napizdila!
nekaj časa me je rahlo čukasto gledal, nato pa se mi je začel režat..nekako v stilu: 'mama, kva bluziš????'user posted image
eh, greva dans po dolgem času vn in bo mogoče mau bolje... mu mogoče že stanovanje mau preseda user posted image

kako vaš šarmantni Jaša?

a veš kako Zoran Predin zapoje: se spomniš, čigave, so bile tiste krave, ki zjutraj so meni pojedle klobuk.......nekako tako se sliši naš Jaša, ko poje....v glavnem....gate trgauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15796
8.5.2007 8:23:59   
frrrr
o, Pikabu - upam, da je z vašim sončkom Maksom vse ok in je vročina pred nočjo pojenjala! user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 15797
8.5.2007 8:24:33   
frrrr
Lu, tut vaš Tian naj se čimprej pozdravi!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 15798
8.5.2007 8:25:50   
altati

o, Pikabu - upam, da je z vašim sončkom Maksom vse ok in je vročina pred nočjo pojenjala! user posted image

Ni, sva zjutraj kontaktirali!
Ob 10h gresta k zdravniku!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15799
8.5.2007 8:49:15   
Anonimen
Spali smo kar ok...dvakrat se je zbudil in jedel, zgleda, da ga je kašica malo bolj nasitila...bom mu danes dala še malo več...

Zjutraj je začel iz postelje kričati Eva, Eva...sem skoraj umrla od smeha (Eva bi bila user posted image  oziroma bo, če bo naslednji user posted image user posted image )...

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 15800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  630 631 [632] 633 634   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  630 631 [632] 633 634   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Za uporabnice Mirene
terida

Koliko časa vam je po vstavitvi mazala Mirena?

Nič. (59%)

Manj kot en mesec. (13%)

Več kot en mesec in manj kot tri mesece. (7%)

Več kot tri mesece. (22%)

Število vseh glasov: 46

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!