borovnicka
|
lep pozdrav! sem srečala piškot v mestu pa je rekla da me pogrešate! upam, da res, ker res nimam časa za pisanje in branje. Ful se dogaja. Na morju je bilo FANTASTIČNO. Bili smo v Loparju - Rajska plaža in otroci so se kopali, mi pa klepetali. Vreme čudovito, vse skupaj pa je bilo prekratko. Življenje pri nas je spestro in zabavno. Uživam v trenutkih, ko si Tjaš in Tjan izkazujeta ljubezen in ju mirim ko si jemljeta igrače. Uživam, ko se smejeta en drugemu in hudo mi je, ker sta oba velika nejedca. Dan začnemo med 6. in 7.uro. Kmalu odidemo na teren, v trgovino, naravo ali pa k atu in mami. Skuhamo, pojemo in čas za počitek. Spita bolj ali manj na izmene, občasno pa jima rata tudi istočasno in takrat si privoščim kapučino v miru -aleluja. popoldne gremo zopet pohajkovat. Če imamo srečo se okrog pol petih prikaže ati, drugače pa smo do večera sami. Igramo se, tepemo za igrače.... Po 7.uri večerni ritual, večerja, kopanje (Tjan v jok ko gre v vodo, Tjaš pa v jok ko gre ven - pa sta iz iste familje) in nekje do pol devete oba spita (če ni kakšna luna). Tjaš je ful hitrejši pri gibanju v primerjavi s Tjanom. Že dober mesec se plazi in to v krokodilji pozi, da dobro sedi sem ugotovila prejšnji teden, ko je bil celo 5 min pri miru in se v sede igral s pilotom, potem pa se lepo splazil naprej. Posteljico imamo spuščeno, ker se dviguje ob vsaki stvari. Pred njim niso varne nobene škatke, stoli, išd. Prime se in potegne na kolena, če pa je dovolj visoko pa še vstane. Tako da ga moram imeti stalno na očeh. Čeprav je včasih lepo zaspal, je sedaj potrebno več časa, saj mora naprej preskusiti moč in nato omaga. Stalno pred njim odmikam predmete, čeprav sem ugotovila, da se prav lepo ujame. Je že natreniral. Zobkov še ni na vidiku . Danes sem srečala eno oktoberko, ki decembra pričakuje drugega . Prebrala za nazaj še nisem bom malo prelistila in pokomentiram, ker trenutno oba spita, jaz pa imam pred sabo .