|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  628 629 [630] 631 632   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
7.5.2007 10:59:26   
_andreja_
Dejte mi mal povedat, koliko obrokou imajo vaši otročki čez dan??Pa če imate še vedno en glavni obrok pa ostalo mleko al kaj??Ker moj malček kr neki štrajka za jest, pa sm tko živčna...pa občutek imam da je shujšal...user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 15726
7.5.2007 11:45:40   
vava
Samo, da se pofočkam za piknik. kar se datuma tiče, je meni vseeno. Moj bi raje šel najraje morje, sicer pridemo tudi k Muki, če se pa za Kolpo odločite pa obljubimo, da bomo dobri gostitelji. Torej obax vseeno.
Obema porodnišničema cimroma (Jaša&Jaša) želim hitro okrevanje.
Mamica81 si bla pa fejst nevesta.
Zobkov tudi pri nas še ni.
A ve boste pa nov resničnostni šov Zamenjajmo moža zrežirale? Obljubim, da kupim kartico za 24 urni dostop, da se vam bo še s finančne strani splačalo (poleg vseh ostalih užitkov, ki jih swingerstvo potegne za sabo)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15727
7.5.2007 12:30:30   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

maxica: naša polente ne mara, ne z bučkami, ne z ničemer drugim.....Ker ne mara nič, kar ni sladko.user posted image  Banana je pri nas še zmere zakon.

Ko tkole berem, kaj dajate malčkom jest, mam kar mal slabo vest - vidim, da vse pazite na to, da ne dajate glutena, pri nas pa je že 14 dni po tem, ko je začela jesti gh, dobivala piškotke z glutenom in jih ma fuuuuul rada. Pa tud košček kruha dobi za grizljat, pa zvečer ji včasih dam kašico iz keksolina......Upam, da me ne bo kdaj tepla moja šlamparijauser posted image

No, pa še lepljenje izvirnih sporočil moram bolj trenirati......user posted image

Mala vriska, zato moram odskakljat. Se beremo.

Naša že pridno žemljice papa, pa kekseke tudi... jogurte in skutice... zaenkrat še vse ok...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 15728
7.5.2007 12:32:16   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Še eno vprašanje - a ste že probale dati pomfri? Jaz ga pečem v pečici (kupljenega), pa sem tuhtala, da bi mu ga dala v roko, da bi ga cuzal. To že lahko?

Naša je papala pečen krompir iz pečice.. nič soli nič olja...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15729
7.5.2007 12:35:24   
Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

Dejte mi mal povedat, koliko obrokou imajo vaši otročki čez dan??Pa če imate še vedno en glavni obrok pa ostalo mleko al kaj??Ker moj malček kr neki štrajka za jest, pa sm tko živčna...pa občutek imam da je shujšal...user posted image

3x GH, 2x dnevno dojenje (včasih celo 1x), no pa še nočno dojenje... naša mala ful malo poje GH, verjetno zaradi nočnega dojenja, ni nič lačna, se mi je tudi zdelo da hujša, pa je spet kilice gor dobila... je pa nič ne silim pri hrani, poje pač kolikor poje...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 15730
7.5.2007 12:37:50   
Arabela
Po enournem sprehodu ga je mala začela sračkat in jokala v vozeku.... pa je zadnje čase tako lepo zaspala v njem... sva morali domov (mala v naročju vozek pa potiskala z nogo) in sedaj lepo aja v postelji...joj to spanje mene ubija...

Ampak včasih pa se vprašam, pa zakaj se toliko sekiram.... mala pač spi kakor spi.. sem zadnji teden ful zagrenjena zaradi tega... ampak mala je zdrava, pridna vesela..... ma bom že vzdržala to spanje hudičevo...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15731
7.5.2007 12:56:13   
Anonimen
Midva sva že z enga luštnga sprehoda, zdaj greva pa krompirčka kuhat za pirejčka, potem pa najbrž malo počivat...jaz vas bom pa malo prebrala, ker vidim, da ste kar lepo čvekcale...

Pa prej je zmazal celo banano (spet) in se pokakal ful (user posted image mali moj)...

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 15732
7.5.2007 13:03:40   
Anonimen
Arabela, saj ni tako hudo...bo že spala, ko bo sama pogruntala, da je luštno spati celo noč...do takrat smo pa pač mame malo bolj boge...jaz se že ne sekiram več zaradi spanja, ampak moram pa malo pojamrat...

_andreja_ že dolgo te ni bilo slišati...kje se potikaš...prideš kaj v naše konce? sporoči...mi imamo sedaj 2 obroka GH, pa razmišljam, da bi mu zvečer še nekaj dala poleg dojenja, če bi mogoče boljše spal...Punce kaj predlagate?

Vava, kako je Lukec?

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15733
7.5.2007 13:21:26   
moci
maxica, zoja ne mara polenteuser posted image mi je pa patronažna rekla, da če je pregroba, ji lahko iz koruzne moke skuham puding.

piškoti in kruh - mi tudi plasma piškotke po malo jemo, pa včasih skorjo kruha. samo piškoti ji niso preveč všeč

andreja - o obrokih smo že precej pisale, ene imajo prav lepo razporejene, malo nazaj preleti

arabela, katere skutke ji daješ? jaz sem ji dala malo poskusit, pa ji je blo zelo všeč. samo ne vem katero naj dam, vse imajo ene čudne sestavineuser posted image

barby, zoja ima za večerjo mlečni riž (millupa) ali riž s koruzo (isto)

midve sva pridno posejali melancane, lubenice in brokoli, zdaj pa čakava...user posted image
potem sva šli optimistično z nahrbtnikom po smrekove vršičke, pa je začela jokat, pogledam nazaj in revček spi v nahrbtniku. tako da sva obrnili in greva jutri še 1xuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15734
7.5.2007 13:24:51   
nanica
a gremo kaj na sprehod, moci in zoja?

zdaj tako lepo sonček sije

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15735
7.5.2007 13:28:39   
viv_
viv po 100 letih... praznike preživeli in smo končno spet "back to normal". Tamala je spakirala po 14 dneh v vrtec user posted image , sem je bila že malo sita (maaaaaaaaaaaa, kakšna mati sem).

Kaj vse smo počeli med prazniki je pa v albumu. Kratko ali slatko, čeprav paše tudi tale "rutina" user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15736
7.5.2007 14:26:17   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

sva čakali, da se prikažetauser posted image
do kdaj imata vidva čas? midve ob 3h dobiva atija na kosilo, potem šibava v knjižnico, a ob 5h je prepoznouser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15737
7.5.2007 14:29:45   
moci
viv, jaz sem koj pofirbcala user posted image
ful uživateuser posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj vem, na koga se obrnit, ko iščemo idejo za izletuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15738
7.5.2007 14:34:43   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Altati, Moci, Nanica, Piškot........- a mene tudi na sprehod vzamete??.ali vas je že preveč???

jaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vzamemo

normalno!!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15739
7.5.2007 14:35:20   
altati

Še eno vprašanje - a ste že probale dati pomfri? Jaz ga pečem v pečici (kupljenega), pa sem tuhtala, da bi mu ga dala v roko, da bi ga cuzal. To že lahko?

Maxi, meni se zdi čist preveč mastno, preveč olja...ampak to je moje mnenje!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15740
7.5.2007 14:40:00   
moci
maxica, mene pa zanima kako se pomfri peče v pečiciuser posted image
jaz bi tud to probalauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15741
7.5.2007 14:41:30   
moci
kaj pa melancane? sem eno kupila, pa ne vem, kako naj ji jo naredim? če sploh... a to jejo user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15742
7.5.2007 14:52:45   
Maxica
Evo nas. Nismo bili cepljeni, baje kar šest tednov ne sme biti po taki bolezni. Ok no.
Sem ga še stehtala in ima sedaj 7850g, kar pomeni, da je v 14 dneh dobil 170g.user posted image
Pomfri kupim jaz kar npr. Mercatorjev in ga dam kar v pečico, brez vsega, nič olja, ničesar. Verjetno ga nekaj že sam vsebuje, ampak sicer mi je dosti boljši in ga že leta nismo cvrli. Zato sem mislila, da bo tudi za Lana dober.user posted image  Danes sem skuhala polento pa noter vmešala kuhane bučke. Ne, tega mi ne bomo jedli, pravi Lan.user posted image  Eh ja...
Moci, za melancane ne vem. Kaj bi pa naredila iz njih? Samo skuhala al kako? Bo dalo kaj okusa? Ne bo preveč "žvečkasto"? Naglas razmišljam, ne vem, mi smo še zelo zelo daaaaaleč od kakšne zelenjave.user posted image
Pogrešanka Viv, te pogrešajo tudi med čvekami. Dobrodošla spet.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15743
7.5.2007 14:58:26   
altati

Pomfri kupim jaz kar npr. Mercatorjev in ga dam kar v pečico, brez vsega, nič olja, ničesar. Verjetno ga nekaj že sam vsebuje, ampak sicer mi je dosti boljši in ga že leta nismo cvrli.

maxi, sorry, slabo berem....ta del sem preskočila, sem mislila, da ga cvreš v olju.
malo preberi na vrečki, kaj vse je dodano temu krompirju, da je lahko zmrznjen in če ni preveč E-jev in vseh živih aditivov, mu poskusi dat....al kaj...saj ne vem, nisem dost pametna....saj veš, mi imamo še vedno Joškotauser posted image
GH-kaj je že touser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15744
7.5.2007 15:02:03   
borovnicka
lep pozdrav!

sem srečala piškot v mestu pa je rekla da me pogrešate!  upam, da res, ker res nimam časa za pisanje in branje.

Ful se dogaja.

Na morju je bilo FANTASTIČNO. Bili smo v Loparju - Rajska plaža in otroci so se kopali, mi pa klepetali. Vreme čudovito, vse skupaj pa je bilo prekratko.

Življenje pri nas je spestro in zabavno. Uživam v trenutkih, ko si Tjaš in Tjan izkazujeta ljubezen in ju mirim ko si jemljeta igrače. Uživam, ko se smejeta en drugemu in hudo mi je, ker sta oba velika nejedca.user posted image

Dan začnemo med 6. in 7.uro. Kmalu odidemo na teren, v trgovino, naravo ali pa k atu in mami. Skuhamo, pojemo in čas za počitek. Spita bolj ali manj na izmene, občasno pa jima rata tudi istočasno in takrat si privoščim kapučino v miruuser posted image -aleluja.

popoldne gremo zopet pohajkovat. Če imamo srečo se okrog pol petih prikaže ati, drugače pa smo do večera sami. Igramo se, tepemo za igrače....

Po 7.uri večerni ritual, večerja, kopanje (Tjan v jok ko gre v vodo, Tjaš pa v jok ko gre ven - pa sta iz iste familje) in nekje do pol devete oba spita (če ni kakšna luna).

Tjaš je ful hitrejši pri gibanju v primerjavi s Tjanom. Že dober mesec se plazi in to v krokodilji pozi, da dobro sedi sem ugotovila prejšnji teden, ko je bil celo 5 min pri miru in se v sede igral s pilotom, potem pa se lepo splazil naprej. Posteljico imamo spuščeno, ker se dviguje ob vsaki stvari. Pred njim niso varne nobene škatke, stoli, išd. Prime se in potegne na kolena, če pa je dovolj visoko pa še vstane. Tako da ga moram imeti stalno na očeh. Čeprav je včasih lepo zaspal, je sedaj potrebno več časa, saj mora naprej preskusiti moč in nato omaga. Stalno pred njim odmikam predmete, čeprav sem ugotovila, da se prav lepo ujame. Je že natreniral.

Zobkov še ni na vidikuuser posted image .

Danes sem srečala eno oktoberko, ki decembra pričakuje drugegauser posted image .

Prebrala za nazaj še nisem bom malo prelistila in pokomentiram, ker trenutno oba spita, jaz pa imam pred sabouser posted image .

nagajivčka TT

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15745
7.5.2007 15:02:11   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

sva čakali, da se prikažetauser posted image
do kdaj imata vidva čas? midve ob 3h dobiva atija na kosilo, potem šibava v knjižnico, a ob 5h je prepoznouser posted image

ne, a prideta k nam ali midva k vam?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15746
7.5.2007 15:05:13   
mis
hoj

na kratko. mene usekal ful hud heksenšus, sem bla prej na masaži, zdej pa možek prihaja domov. noro boli, nič ne morem.

naša je polento. skuham na vodi, malo soli in masla. pa probala sem ji dat jogurt, pa skuto s  sadjem, pa ji ni potegnilo. kaj se daje? piškot tudi, kruha še ne.

ma pa mala ful krizo če je pri kom drugem. tuli kot jesihar in se ne pomiri. je to faza? kaj narest? potem jo vzamem jaz je pa okuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15747
7.5.2007 15:09:55   
borovnicka
Hvala za čestitke. Sem včeraj šele zvečer ugotovila, kateri datum je. Vse gre PREHIITROO.

Mi jemo polento, ne jemo pa več kar smo jedli prej. Noro. Skoz bolj je spet popularna joška.  HALO

nagajivčka TT

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 15748
7.5.2007 15:14:19   
borovnicka
Eno vprašanje: A imajo res vsi radi stekleničke. Pri nas smo poskusili že vse, pa ne pali nič - nobena flaška, noben nastavek, nobene vsrte čaj ali sok.... Zato nimam pojma kako mu naj dam še kakšno drugo tekočino. Po žlički gre prepočasuser posted image  s kozarcem se kregauser posted image . Tako da ga tudi zaradi žeje večkrat dojim.

nagajivčka TT

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 15749
7.5.2007 15:30:41   
frrrr
viv - sm vas pofirbcala že včeraj user posted image full ste lepi!

Maxica je za v tabelco teža?  glede dojk in očk user posted image sm mau drgač spraševala - če se dela večja količina mleka, mogoče niso hranilne snovi porazdeljene po tej večji količini? in s tem nekaj teh pomembnih zadevc vstran mečemo?

js pa Pikabu pogrešam...

mis, pocajtaj se!

borovnicka, mi samo kozarec, žlico in joško obvladamo, flaške so čudo za drgnjenje dlesni user posted image
srečala si piskot in eno nosečko oktobrko... to ni ista oseba? user posted image preverjam

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 15750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  628 629 [630] 631 632   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  628 629 [630] 631 632   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Temenca
dejzi

Do kdaj ste se borile s temenci pri svojih malčkih?

do 2m (48%)

do 4m (13%)

do 6m (11%)

do 10m (7%)

do 1 leta (5%)

še dalje (15%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!