|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  625 626 [627] 628 629   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.5.2007 21:46:41   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

piškot, kaj pa sreda?

midva z Jašem imava v sredo UZ kolkovuser posted image

ja pol pa četrtek!user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15651
6.5.2007 21:48:16   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: altati

piškot, kaj pa sreda?

midva z Jašem imava v sredo UZ kolkovuser posted image

ja pol pa četrtek!user posted image

JAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15652
6.5.2007 21:49:16   
moci
frrrr, zavedi blažev sanjski zobek user posted image

nanica, načeloma lahko v sredo

piknik - res je nekam slab interesuser posted image

piškot, bom vprašala za modele za mameuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15653
6.5.2007 21:52:48   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

nanica, načeloma lahko v sredo

v četrtek, moci, v četrtek, prosimuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15654
6.5.2007 21:55:08   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: moci

gaya, a moto zbor je bolj pomemben od rr piknika user posted image jejhata user posted image user posted image user posted image user posted image čaki, a oba vikendauser posted image

Gayi ni bolj pomemben, možu pa user posted image  in kaj mi druzga preostane kot da pohlevno sledimuser posted image , če ne me bo seksa stradaluser posted image . Ja oba vikenda

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15655
6.5.2007 21:57:07   
nanica
mene grabi taka lakota, kot bi bila spet user posted image

pa ena prijateljica ima rok en dan za blaževim prvim rojstnim dnevom. lušta se miuser posted image user posted image biti nosečka

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15656
6.5.2007 21:57:39   
piskot
nanica kul, pol mu lahko proseno kaso naredim?

nanica, altati, viv a mamo v cetrtek cas za kavo?

altati, kako bolniki?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15657
6.5.2007 21:59:03   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

gaya: sem mal firbčna - kje pa imate moto zbor? Sem včasih tud jaz kje tam blizu prisotna, bolj zarad firbca......

Tolk zaenkrat.

v Žireh

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 15658
6.5.2007 22:00:53   
nanica
a ste že kdaj slišale za povezavo med žitaricami in planeti/dnevi v tednih

po tej teoriji se v ponedeljek kuha riž, v torek ješprenj, v sredo proso, v četrtek rž, v petek oves, v soboto koruza in v nedeljo pšenica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15659
6.5.2007 22:01:07   
gaya

sporočim.

moci: pogledala tvoje slikce iz zoo-ja. Ja saj vas je blo za cel živalski vrt. Skor več, kot živaliuser posted image user posted image . Men je tok srčkano vidit tok mamic z otročki na kupu. A tista simpatična rdečelaska si pa tiuser posted image ? Rdečelaske nimajo brez pomena rdeče lase - so zelo ognjeviteuser posted image !

Tolk zaenkrat.

ne ni bla Gaya kot je rekla moci, ampak frrrr, Gaye se nikjer ne vidi user posted image . Ej frrr clo moj mož naju je zamenjal k je na hitr gledal slikeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15660
6.5.2007 22:04:25   
piskot
a bi meni katera pomailala kaksno dobro gasilsko sliko iz zoo?

eno imam, pa nas je samo pol gor.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15661
6.5.2007 22:04:57   
piskot
grem k martinu. lahko noc!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15662
6.5.2007 22:07:42   
muki1
No, da ne boste mislile, da vsiljujem Prekmurje, ....ampak sem danes bila na enem res fajn placu, kjer bi eventuelno lahko izvedle piknik. Malo slikic pripopam. Pa upam, če me bo kdo izsledil, da ne bo zamere, saj je kvečjemu reklama.
Gre za en ranč v bližini Radenec. Oddajajo tudi prostor za piknike, je izredno lepo, pa še za ta starejše froce je igrišče ( tobogan, gugalnice, peskovnik, gugalna deska...).

Nekaj slikic:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Tako, to je to. Zdaj pa se dogovarjajte naprej, ne bom nič vsiljevala, če bo pa le padla odločitev, pa bom zelo vesela in se bom pogovorila z lastnikom, kako naprej. Zaenkrat vem le to, da se da prostor najeti user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15663
6.5.2007 22:11:38   
*anč*
oj!
sm že nazaj!!!  smo se mel kr fajn, vreme nam je mal nagajalo user posted image    kok ste napisale...user posted image user posted image user posted image , bom rabla 1 tedn da vse preberem. a ste sam na rr viseleuser posted image ?   uživite pa vam jutri več napišem! 
sm vas full pogrešala!!user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15664
6.5.2007 22:11:38   
frrrr

se bom malo vmešala in predlagala:

predlagam soboto, 9. ali 16 junij

pofočkajte se za 9. junij:
nanica
moci

piskot
frrrr
barby
MAMICA81

pofočkajte se za 16. junij:
altati
nanica

MUKI1
moci
frrrr
barby
beki(zaenkrat)

kaj pa lokacija: Kolpa, Koper ali Prekmurje?
altati: vseeno
nanica: vseeno

MUKI: Prekmurje user posted image  ali pa, da gremo nekam s šotori in prespimo. Za en dan se jaz več ne grem cinclat po Sloveinji, ker je preveč štala, res...pa brez zamere.....saj vem, da se da tudi brez nas speljati zadevo user posted image
moci:vseeno

moz od piskota: koper (da bo sel lahko srfat user posted image )
frrrr: vseeno
barby: kolpa
MAMICA81: Koper

beki smo spustile... sm jo dopisala
pa MAMICO81 sm dopisala - sem prav dopisala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15665
6.5.2007 22:14:29   
frrrr
MAMICA81, nam se vsi obiski najavijo... sva pa res v Ljubljani in tadomači obiski, ki se sicer verjetno ne bi najavili, vedno prej pokličejo, da se ne brezveze 2 uri vozijo user posted image tu sva pa tut kolege navadla, da pokličejo prej...
dojenje pri nas... laufata obe joški... 2 dni se je full dojil, danes je imel pa dieto user posted image user posted image ne vem kaj mu je, mene je skor razgnalo... ga sploh nisem mogla nosit user posted image
za zobke te pa nisem napisala, da jih imate, ker vaše princeske nimam v tabelci, kjer vodimo težo+višino+prve zobke+prve korake princev in princesk
2x spraznil eno po joško, pa 3x mau potegnil

NIVEA ima neko akcijo - spremljanje med nosečnostjo in otroštvom do otrokove 3. leta - Nivea baby vodnik... na njihovi strani se prijaviš in pol ti ga pošljejo

piskot - ja, zdej izkoristi in zabušavaj... pol se bo pa navadil user posted image takrat bo pa tebi pasalo poležavat z njim user posted image js imam pri postelji kakšno knjigo ali revijo in ko zaspi berem - ampak more že trdno spat, pa po pol urce morm prekinit, ker takrat se ponavadi mau predrami in če šumim z listi me pogleda kot bi mi hotel rečt: pa dej kaj je s tabo narobe, da mi tu šumiš, pust me v miru spat user posted image

moci - naš je spal, ni slišal nevihte

Maxica - eno vprašanje, ko si pisala o praznjenju ene dojke, da obe tvorita mleko... sm že sama gruntala, ko sm imela full polne, da bi si jih spraznila in bi pač to počela vsak drug dan oz. po potrebi, če Jaša ne bi želel toliko papcat kakšen dan (ponudba in povpraševanje se uskladita)... in po razmisleku sm sklenila, da raje mau potrpim, ker bi potem mali zaužil manj kvalitetno mleko, če bi se ga tolk delalo in bi ga js polovico stran metala... misliš, da to drži al sm si js to na hitro zmislila? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15666
6.5.2007 22:16:43   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

sporočim.

moci: pogledala tvoje slikce iz zoo-ja. Ja saj vas je blo za cel živalski vrt. Skor več, kot živaliuser posted image user posted image . Men je tok srčkano vidit tok mamic z otročki na kupu. A tista simpatična rdečelaska si pa tiuser posted image ? Rdečelaske nimajo brez pomena rdeče lase - so zelo ognjeviteuser posted image !

Tolk zaenkrat.

ne ni bla Gaya kot je rekla moci, ampak frrrr, Gaye se nikjer ne vidi user posted image . Ej frrr clo moj mož naju je zamenjal k je na hitr gledal slikeuser posted image

gaya, morm it preverit... bom tvoje fotke svojemu pokazala... če tut on zameša, lahk kdaj kak mix naredimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15667
6.5.2007 22:18:17   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

sporočim.

Tolk zaenkrat.

gaya, morm it preverit... bom tvoje fotke svojemu pokazala... če tut on zameša, lahk kdaj kak mix naredimo user posted image user posted image user posted image

a pa si ti vidla mojga moža že kdajuser posted image , jaz sem se ga na začetku balauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15668
6.5.2007 22:18:42   
frrrr
*anč* - tut me smo te pogrešaleeeee!

muki - men je full všeč lokacija!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 15669
6.5.2007 22:22:10   
frrrr

sporočim.

Tolk zaenkrat.

a pa si ti vidla mojga moža že kdajuser posted image , jaz sem se ga na začetku balauser posted image user posted image user posted image
na slikicah sm ja... v živo so pa preživele altati, muki, Pikabu... katera je še bla v Kranjski? bi ga samo zase imela a ne user posted image sej js ti tut svojega ne bi posodila user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15670
6.5.2007 22:25:48   
muki1

sporočim.

Tolk zaenkrat.

na slikicah sm ja... v živo so pa preživele altati, muki, Pikabu... katera je še bla v Kranjski? bi ga samo zase imela a ne user posted image sej js ti tut svojega ne bi posodila user posted image

Ka je zdaj spet to...kure user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15671
6.5.2007 22:29:00   
Pikicapokica6
frrrr - jaz sem za 16. junija. Verjetn sem sama zmešana in sem tud mal zmešano napisala.
altati - z mojimi joški je blo bolj kriza, pa tud ravn nisem imela sreče z dojenjem, saj sem kar naprej imela probleme - najprej vnetje, potem je prišla user posted image  in ob vsaki user posted image  imam manj mleka, pa še sama sem bolj živc, zato mi še psiha deluje. Ja in potem je od vnetja naprej blo na joški manj mleka, mala pa se seveda ni hotla preveč matrat in je rajši pila iz druge, kjer je teklo, kot bi pipico odprl. Zato smo tudi počasneje pridobivali na teži, tam nekje na meji smo bli skoz, zdaj pa je le nekako steklo.
maxica - sem tolk vesela, da poznam še en tak primer dojenja. Bom pa rekla na morju, da mi je zmanjkalo denarja za povečavo druge joške.
moci in gaya - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no ta je pa dobra......samo da smo ugotovili, katera je tam na sliki, ker drgač bi moci po krivem obsodila na rdečelaskouser posted image .
gaya - vidm, da boste zborovali na našem koncu. Če še nisem povedala, sem tud jaz gorenjka, sicer prišvercana, ampak že dobro udomačenauser posted image . Ampak takrat bomo mi verjetno na morju, če pa pridete letos kam še bližje nas, se pa mogoče vidimo.
piškot - sem vidla slikce iz zoo-ja, pa mi je najbolj všeč tista gasilka, slikana od zadaj, kjer previjate svoje malčke na stopnicah user posted image user posted image  

No pa še dve slikici sem dala v nov album - čist na koncu moje nosečnosti, ko me je že skoraj razgnalo......Če bi rada ktera vidla mojo gmoto (in čisto nič ne pretiravamuser posted image ), naj kar pove.

Pa če kateri slučajn še nisem dala gesla za prejšnje albume, mi tud naj pove.

Mož je tečen, ker pravi, da ga je strah samega spat, zato moram nehat. Pa lahko noč.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15672
6.5.2007 22:30:38   
gaya

mukica nenamerno je blo toleuser posted image , frrr pravi da bi menjali možičke, k je moj zadnjič gledal slice z Zoo pa je šlo ful hitr pa je rekel, čigavo dete pa maš ti v naročju user posted image , pa sem rekla to nisem jazuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15673
6.5.2007 22:32:23   
frrrr
aja, MAMICA81 - hvala za kompliment user posted image po horoskopu sm ognjeno znamenje user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15674
6.5.2007 22:32:42   
gaya

gaya - vidm, da boste zborovali na našem koncu. Če še nisem povedala, sem tud jaz gorenjka, sicer prišvercana, ampak že dobro udomačenauser posted image . Ampak takrat bomo mi verjetno na morju, če pa pridete letos kam še bližje nas, se pa mogoče vidimo.

pridemo velikokrat ker mamo vikend v žirovskem vrhu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  625 626 [627] 628 629   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  625 626 [627] 628 629   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Privat vrtec
nina42

Bi vpisali svojega otroka v privat vrtec na območju Viča?

Da, takoj. (34%)

Ne, že imam varstvo. (17%)

Ne, čakam na javni vrtec. (21%)

Mogoče. (28%)

Število vseh glasov: 111

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!