|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  626 627 [628] 629 630   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.5.2007 22:35:51   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

mukica nenamerno je blo toleuser posted image , frrr pravi da bi menjali možičke, k je moj zadnjič gledal slice z Zoo pa je šlo ful hitr pa je rekel, čigavo dete pa maš ti v naročju user posted image , pa sem rekla to nisem jazuser posted image

kr maži se zdej vn ja... čist namerno sva se citirale, da naju bi še muki prebrala in še svojega možička ponudila user posted image user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15676
6.5.2007 22:37:10   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

mukica nenamerno je blo toleuser posted image , frrr pravi da bi menjali možičke, k je moj zadnjič gledal slice z Zoo pa je šlo ful hitr pa je rekel, čigavo dete pa maš ti v naročju user posted image , pa sem rekla to nisem jazuser posted image

kr maži se zdej vn ja... čist namerno sva se citirale, da naju bi še muki prebrala in še svojega možička ponudila user posted image user posted image

od muki možiček je pa tak miren deček, da bi pomoje ob dveh podivjanih rdečelaskah kar pobegnil user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15677
6.5.2007 22:38:54   
gaya
jst moram k mojmu na kavč, ker že nekaj godrnja, da sem odvisna od internetauser posted image , le kaj mu je, jst že nisem odvisna, ane user posted image

želim vam mirno noč

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15678
6.5.2007 22:49:49   
frrrr

od muki možiček je pa tak miren deček, da bi pomoje ob dveh podivjanih rdečelaskah kar pobegnil user posted image

kaj pa veš... tut muki ni glih mirne sorte user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15679
6.5.2007 22:49:55   
muki1

Ej, nič bat...če še od mene ni pobegnil, bi verjetno tudi vaju obvladal...... sicer pa saj veste...TIHA VODA.......dober ****č user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15680
6.5.2007 22:50:40   
muki1
No Frrrr je že potegnilo....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15681
6.5.2007 22:58:58   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

user posted image tut moj bolj mirne sorte zgleda user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15682
6.5.2007 23:08:17   
muki1

user posted image tut moj bolj mirne sorte zgleda user posted image

No, torej izkušnje user posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15683
7.5.2007 0:40:38   
frrrr
naš mali pa danes intenzivno sanja... že 2x sm ga šla dvignit iz postelje, ker sem mislila, da bo papcal... ob 20ih samo eno joško spraznil, pa tut čez dan bolj malo jedel... a je kr spal dalje in sem ga samo nazaj v posteljico dala user posted image  

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15684
7.5.2007 1:32:36   
frrrr
ma kje ste spet vse? user posted image men je dolgčasssss user posted image ne da se mi it spat, pa vem, da bo treba user posted image ko bi vsaj kaj bolj pametnega delala... sem pa že celo RR prekruzala, vse pofirbcala... grozna sm user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15685
7.5.2007 6:47:06   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

nanica, altati, viv a mamo v cetrtek cas za kavo?

Mamo, mamo!!!!

altati, kako bolniki?

Globoko grlo ostaja, a ni nič globje.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15686
7.5.2007 6:49:03   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

sporočim.

moci: pogledala tvoje slikce iz zoo-ja. Ja saj vas je blo za cel živalski vrt. Skor več, kot živaliuser posted image user posted image . Men je tok srčkano vidit tok mamic z otročki na kupu. A tista simpatična rdečelaska si pa tiuser posted image ? Rdečelaske nimajo brez pomena rdeče lase - so zelo ognjeviteuser posted image !

Tolk zaenkrat.

ne ni bla Gaya kot je rekla moci, ampak frrrr, Gaye se nikjer ne vidi user posted image . Ej frrr clo moj mož naju je zamenjal k je na hitr gledal slikeuser posted image

gaya, morm it preverit... bom tvoje fotke svojemu pokazala... če tut on zameša, lahk kdaj kak mix naredimo user posted image user posted image user posted image

a pa si ti vidla mojga moža že kdajuser posted image , jaz sem se ga na začetku balauser posted image user posted image user posted image

jaz se ga še zdaj bojim, pa ga poznamuser posted image user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15687
7.5.2007 6:49:25   
altati

muki - men je full všeč lokacija!

men tud, men tud!!!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15688
7.5.2007 6:52:36   
altati

Ej, nič bat...če še od mene ni pobegnil, bi verjetno tudi vaju obvladal...... sicer pa saj veste...TIHA VODA.......dober ****č user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

muki, a ti veš, da imam slab mehur...prosim, premisli kj napišeš, da ne bom lužic puščala po svetuuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15689
7.5.2007 7:36:20   
nanica
dobro jutro

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15690
7.5.2007 8:03:35   
altati
a danes še vse spite??????????????
zaspanke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15691
7.5.2007 8:05:44   
gaya
jutro

moje dete je prestavilo uro vstajanja, tko da že ne 14 dni vstajamo ob 8 user posted image user posted image . Sicer nisem nič bolj naspana kot prejuser posted image , ampak ura je pa mal bl kulturnauser posted image .

muki tebe ma tvoj mož rad, zato ti še ni pobegniluser posted image , dober ****č pa itak, poglej kako imata lepe otrokeuser posted image user posted image user posted image

frrrr hvala da si prlimala link od onega da ena išče menjavo za plavanje, ker sem se jaz zmenilka, zato ker je nama odpadlo k sva ble prjavljene, pa da greva vsaj mal rito namakat pod strokovnim vodstvomuser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15692
7.5.2007 8:06:25   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: altati

a danes še vse spite??????????????
zaspanke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kje pa jst vohunim okol tebe user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15693
7.5.2007 8:11:58   
gaya
Punce vprašanje, a gre katera na koncert od Pink 05.07. v LJ

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15694
7.5.2007 8:20:23   
moci
kaj pa je to - spanjeuser posted image
že 3. noč dežuram. mala se non stop dere. je spala do pol 1h, potem pa dreeeetje. in še malo spanja, pa spet... in tako celo noč. podočnjake sem si kar čez ramo vrgla. user posted image
pojma nimam, kaj ji je. kar naprej se dere. gledala sem za zobki, pa ne vidim ničuser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15695
7.5.2007 8:21:06   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

muki, a ti veš, da imam slab mehur...prosim, premisli kj napišeš, da ne bom lužic puščala po svetuuser posted image

MARKIRAŠ? user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15696
7.5.2007 8:21:13   
moci
gaya, mamica81 je gledala moj album in v njem sta vidve z gajo sami na sliki. user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15697
7.5.2007 8:22:55   
muki1

Punce vprašanje, a gre katera na koncert od Pink 05.07. v LJ

Ne. Imam pa vsak dan doma koncert dveh balkanskih pevajk. Ej, ko mrkneta se skoraj zjokam in POSLUŠAM TIŠINO user posted image .

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15698
7.5.2007 8:24:49   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

že 3. noč dežuram. mala se non stop dere. je spala do pol 1h, potem pa dreeeetje. in še malo spanja, pa spet... in tako celo noč. podočnjake sem si kar čez ramo vrgla. user posted image
pojma nimam, kaj ji je. kar naprej se dere. gledala sem za zobki, pa ne vidim ničuser posted image

Stara, zdrži. Saj verjetno bo minilo..... če ne prej, pri dveh letih sigurno ( pri Neži je user posted image ).
Ah, saj se bo umirilo.... saj se vedno. Mogoče te že nocoj čaka ena luštna noč.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15699
7.5.2007 8:28:32   
moci

IZVIRNO SPOROČILO: moci

Stara, zdrži. Saj verjetno bo minilo..... če ne prej, pri dveh letih sigurno ( pri Neži je user posted image ).
Ah, saj se bo umirilo.... saj se vedno. Mogoče te že nocoj čaka ena luštna noč.

izpod tvojih prstov v zojin spalni mehanizem... user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  626 627 [628] 629 630   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  626 627 [628] 629 630   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

kakšen mislite da je vzrok moževe ljubosumnosti?
cupacups

pomanjkanje samozavesti (25%)

slaba vest iz njegove strani (16%)

popolna kontrola nad vami (12%)

ker ste prevec seksi za ostale?? (20%)

razlika med leti (6%)

drugo (21%)

Število vseh glasov: 159

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!