Pikicapokica6
|
frrrr - jaz sem za 16. junija. Verjetn sem sama zmešana in sem tud mal zmešano napisala. altati - z mojimi joški je blo bolj kriza, pa tud ravn nisem imela sreče z dojenjem, saj sem kar naprej imela probleme - najprej vnetje, potem je prišla in ob vsaki imam manj mleka, pa še sama sem bolj živc, zato mi še psiha deluje. Ja in potem je od vnetja naprej blo na joški manj mleka, mala pa se seveda ni hotla preveč matrat in je rajši pila iz druge, kjer je teklo, kot bi pipico odprl. Zato smo tudi počasneje pridobivali na teži, tam nekje na meji smo bli skoz, zdaj pa je le nekako steklo. maxica - sem tolk vesela, da poznam še en tak primer dojenja. Bom pa rekla na morju, da mi je zmanjkalo denarja za povečavo druge joške. moci in gaya - no ta je pa dobra......samo da smo ugotovili, katera je tam na sliki, ker drgač bi moci po krivem obsodila na rdečelasko . gaya - vidm, da boste zborovali na našem koncu. Če še nisem povedala, sem tud jaz gorenjka, sicer prišvercana, ampak že dobro udomačena . Ampak takrat bomo mi verjetno na morju, če pa pridete letos kam še bližje nas, se pa mogoče vidimo. piškot - sem vidla slikce iz zoo-ja, pa mi je najbolj všeč tista gasilka, slikana od zadaj, kjer previjate svoje malčke na stopnicah No pa še dve slikici sem dala v nov album - čist na koncu moje nosečnosti, ko me je že skoraj razgnalo......Če bi rada ktera vidla mojo gmoto (in čisto nič ne pretiravam ), naj kar pove. Pa če kateri slučajn še nisem dala gesla za prejšnje albume, mi tud naj pove. Mož je tečen, ker pravi, da ga je strah samega spat, zato moram nehat. Pa lahko noč.
|