|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  596 597 [598] 599 600   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
2.5.2007 17:40:59   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: gaya

IZVIRNO SPOROČILO: moci

muki, zrihtaj prostor v vukojebini in pridemo me k vam. slovenija je micena in nam res ni težko kamorkoli. vsak vikend iščemo ideje za potepe, razdalja ni ovira. mi se radi potepamo user posted image user posted image user posted image user posted image

Če se vam da, vi kar. Za prostor ni problem, zrihtam, valda..... res se samo nekaj ponujate, da pridete, ampak zares prišla ni še nobena.
Seznam ponujajočih: Gaya, Altati, Frrrr, Pikabu, Moci
Seznam obiščočih user posted image : -, njente

najprej citiram da razhudim mukicouser posted image   jst sem te samo opozorila da obstaja možnost, ker ko se naprdnemo pol bomo samo obvestili 1 uro prej da prihajamo, pa boš vidla user posted image user posted image

O saj takrat nas pa ni doma...vsaj 24 ur rabim, da pokoljem podgane in pajke, pa malo posesam in zmečem umazano posodo v omare user posted image .

te bom že našla, nč bat, ko bom enkrat v tvojem koncu, nič me ne ustavi user posted image . bom sedela na tvojem pragu in čakala, ter predala se ne bomuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14926
2.5.2007 17:45:20   
gaya
 moci  sem zdaj prav klicala fotra k je medicinec, no sicer pediater ampak mal se pa spozna. Pravi da ji samo dajaj tekočino po žlički, najbolje prekuhano vodo. Poskušaj jo tudi dojit čim več, pa boš vidla. V kolikor pa ti bo še čez metala, pol pa pejta se na urgenco pokazat, ker je ravn tko rekel, da dojenčki ful hitr dehidrirajo. Če ne pa vsaj kliči v bolnici zihr majo dežurnega pediatra pa ti bo dal nasvet, da je še ne vlačiš take okol....

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14927
2.5.2007 18:01:38   
moci
hvala user posted image

vročine nima, med merjenjem pa so na dan pokukali zajčji bobki, pospremljeni z jokomuser posted image
zgleda da je ful zaprtauser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14928
2.5.2007 18:02:13   
Anonimen
Moci, ste že boljše?user posted image

LP

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 14929
2.5.2007 18:03:04   
Anonimen

hvala user posted image

vročine nima, med merjenjem pa so na dan pokukali zajčji bobki, pospremljeni z jokomuser posted image

Sladke kamilice...

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 14930
2.5.2007 18:15:20   
moci
ne upam kamilic. potem bo še bolj bruhala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14931
2.5.2007 18:15:28   
gaya

hvala user posted image

moci, jst mam sicer svečke doma, ampak sem predaleč, ane. Drugače pa sem jst poskusila z vsem ostalim, sladke kamilice, skuhane slive, naribano kuhano jabolko, toplomerček namazan z bepanthenom v ritko, pa ni pomagalo nič tud milnico v ritko,(isto sranje je svečka).  1 teden ni kakala. svečka je prijela šele v 3 urah, čeprav piše da prime v 15min. če je dalj časa zaprta potem se posluži trdega mila če ga maš, ampak bolje je pa prej vse drugo poskusiti. jst nisem upala dat trdega mila, ker ma vse sorte dišav zraven. sem namešala toplo vodo in malček tekoče žajfnice k mamo medicinsko(vezeuser posted image ) in sem ji z brizgo v ritko pa ni pomagal.user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14932
2.5.2007 18:26:03   
muki1

muki, zrihtaj prostor v vukojebini in pridemo me k vam. slovenija je micena in nam res ni težko kamorkoli. vsak vikend iščemo ideje za potepe, razdalja ni ovira. mi se radi potepamo user posted image user posted image user posted image user posted image

Če se vam da, vi kar. Za prostor ni problem, zrihtam, valda..... res se samo nekaj ponujate, da pridete, ampak zares prišla ni še nobena.
Seznam ponujajočih: Gaya, Altati, Frrrr, Pikabu, Moci
Seznam obiščočih user posted image : -, njente

najprej citiram da razhudim mukicouser posted image   jst sem te samo opozorila da obstaja možnost, ker ko se naprdnemo pol bomo samo obvestili 1 uro prej da prihajamo, pa boš vidla user posted image user posted image

O saj takrat nas pa ni doma...vsaj 24 ur rabim, da pokoljem podgane in pajke, pa malo posesam in zmečem umazano posodo v omare user posted image .

te bom že našla, nč bat, ko bom enkrat v tvojem koncu, nič me ne ustavi user posted image . bom sedela na tvojem pragu in čakala, ter predala se ne bomuser posted image

Pa čeprav bo težek boj? user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14933
2.5.2007 18:27:21   
muki1
Moci, zdaj je nič ne odpiraj s kamilicami....prvo prepreči dehidracijo. Upam, da več ne bruha user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14934
2.5.2007 18:28:02   
Anonimen

ne upam kamilic. potem bo še bolj bruhala

Ni nujno...saj ji lahko daš samo 3 žličke npr....včasih že to zaleže (pri nas je)...

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 14935
2.5.2007 18:30:05   
moci
ne, še vedno bruha. in je ful vesela pa kar naenkrat ful jok, pa spet smehuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14936
2.5.2007 18:46:54   
Anonimen
Uboga user posted image ...

Jaz sem pa na 999....

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 14937
2.5.2007 18:48:01   
Anonimen
Zdaj sem pa že ultra čveka s 1000 objavami in 4 user posted image  user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14938
2.5.2007 18:49:44   
moci
bravo barbyuser posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14939
2.5.2007 18:51:12   
nanica
moci, a bruha v loku ali poliva?

kaj pa če bi klicala na metelkovo

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14940
2.5.2007 18:52:02   
altati
Vava- jaz sem ZA Kolpo! Samo nas je velikouser posted image !

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 14941
2.5.2007 18:52:25   
nanica
4723888

nujna pediatrična pomoč na metelkovi

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14942
2.5.2007 18:52:46   
moci
ne v loku, sam kar naprej.user posted image zdaj čakam, kaj bo z zadnjo žlico vodeuser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14943
2.5.2007 18:56:46   
moci
vava, moj je rekel, valda, reč da v soboto pridemo user posted image user posted image user posted image
no resno, dajmo se okvirno za datum zmenituser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14944
2.5.2007 18:57:26   
altati
MAMICA81- jaz osebno na forum napišem stvari, za katere me prav briga če jih bere cela Slovenija! Ne pišem nič tako osebnega, intimnega, res ne!
Pa tudi ostale mislim, da ne!
Kar se tiče pa fotk mojih otrok- saj jih lahko na cesti tudi vsak vidi! Pa saj so moji, a ne?
Če se pa komu da brati naše besedičenje-pa naj uživa! Če ima pa kdo še kakšno posebno zadovoljstvo-  jah veliko užitkov, mu ali ji lahko rečem...kaj pa najuser posted image user posted image

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 14945
2.5.2007 19:03:49   
altati

ornk kozla. tako kot verjetno altati in muki v mladih letihuser posted image
ne. resno. bruha vse, kar ji dam. user posted image sem ji dala čisto malo riža, da bi nekaj ostalo v njej, pa je takoj prišel nazajuser posted image
zdaj sem jo malo podojila in dala spat. mogoče bo kaj boljeuser posted image jo silim s čajem, samo mislim, da ga takoj izbruhauser posted image

ti jo sili, tudi če ga izbruha!
samo ne pusti je brez tekočine!
če fejst bruha, moraš k zdravniku!
taki mali ful hitro dehidrirajo!
jaz sem Tio v prvem letu imela 3x na infuziji zaradi dehidraciej, ki so bile posledice želodčnih  viroz!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14946
2.5.2007 19:05:46   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

barby84, to kar si napisala glede špioniranja, se je tudi meni zgodilo in sem v nekem trenutku, ko sem zvedla, da ljudje (gre za moje sodelavke) vedo vse o meni, skoraj skup padla in se dolgo sekirala glede tega. In vem, da ste tukajle gor zares same fejst punce, me je pa slaba izkušnja kar malo prizadela. Ko bi ljudje vedno prej počistili pred svojim pragom in se ne bi toliko ukvarjali z drugimi, potem bi svet bil tako lep. Mogoče se bo tudi meni enkrat odprlo tako kot vam, in se ne bom več sekirala glede tega.

Sem se na začetku malo sekirala, ker ko sem šla na sprehod in sem to osebo srečala, mi je vedno povedala vse kar sem napisala...kot da ne bi vedela...HALO!!! mislim ej...zdaj mi je pa ravno do Portoroža in nazaj, ker itak izgleda, da nimajo kaj početi....pa naj berejo, da jim ne bo dolgčas...mogoče se še kaj naučijo pametnega ali pa neumnega...kakor za koga...boli me kuser posted image  za takšne, ki nimajo svojega življenja in se vtikajo v mojega oziroma v življenje mojih bližnjih...smo imeli v družini že veliko problemov z gobci (pardon izrazu), ki otresajo naokoli in ponavadi še kaj dodajo...UF sem se razpizdila kot user posted image ....dihaj, dihaj....

LP

barby-če so zdaj tole prebrali, bodo od zdaj naprej tiho. če so le pri zdravi pameti!
In bodo pometali pod svojim pragom! In prav je tako! Amen!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14947
2.5.2007 19:07:19   
moci
zadnje doze ni izbruhala (15 minut).
naj ji dam večerni obrok riža,ali raje neuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14948
2.5.2007 19:07:57   
altati

hvala user posted image

zaprtost po moje ni razlog bruhanja. Predvidevam...ej, ne vemuser posted image
nisem dost pametna!
samo pazi se dehidracije....res!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14949
2.5.2007 19:10:21   
altati

zadnje doze ni izbruhala (15 minut).
naj ji dam večerni obrok riža,ali raje neuser posted image

poskusi!
ampak bolj malo
če pa zbruha, pa takoj k zdravniku!!!! ok???????

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  596 597 [598] 599 600   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  596 597 [598] 599 600   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.