Pikabu
|
Gaya, za kakec. Ubožica mala, kako se je morala matrati. Upam, da se ji hitro uredi nazaj. Pa za tvojo prijateljico. Ji želim res lepo nosečnost in zdravega otročička. Barby, luštni ste. Piskot, sem še za nazaj pozabila komentirati, da vi pa res nimate sreče z vozički. psaša, pri nas je isto s puzzli. Jaz sem naredila kot Maxica, da sem najhne delčke pobrala stran, čeprav malo je potrebno biti tudi pozoren, naša Ema jih je z zobmi tudi odgriznila. Sicer se mi zdi, da šele kasneje, ne pri tej starosti, ampak ko ima enkrat zobe, je tudi to možno. Maxica, kako ste kaj pri vas? Še vedno vročina? A kri mu pa ni dala pregledat? A se ne vidi tudi po tem? No, upam, da je res samo šesta bolezen, da pikice čim prej izginejo in da potem spet uživate s polno paro. Za Bled smo morda tudi mi kandidati, če ne bomo šli nikamor drugam. muki, te pozdravljamo nazaj, jaz te pogrešam, uživaj še za nas. Tole ko je barby pisala, da je vroče, ko pa zapiha, je pa čudno, tudi mene bega. Predvsem glede kapice. Midva sva v glavnem kar brez, ko zapiha, mu hitim jo dajat gor, ampak kaj, ko jo mali zna že zelo lepo potegniti dol. Na glavi ostane edino, če dam tisto, ki se zaveže, ampak je kar malo debela. anč, uživaj v Dalmaciji. Ti zavidamo.... mamica81, WB, ti se nam kar večkrat kaj oglasi. Jaz se večkrat spomnim nate, še posebno tistega časa tik pred porodom, kako smo ena drugo spodbujale, pa kako sem bila prepričana, da boš pred mano rodila, potem se je pa takole izšlo. mis, za lepo poroko. Nas to še čaka, zdaj že čez manj kot mesec dni. Sem na prejšnji strani prebrala, kot da vas na poroki ni bilo in sem že prav razmišljala, zakaj ne. Super, da ste se lepo imeli. Pa še bolj super za Tinino spanje. To je to. Upam, da sem vse pokomentirala, sicer me pa opozorite.